מילוס כתב:תרשו לי לצנן את ההתלהבות ממאייר, שרף או בכללי העתיד של הנבחרת.. המספרים היפים וגם ההישגים של הנבחרות הצעירות האלה אומרים כלום ושומדבר לגבי העתיד, עברנו אז זה כבר עם כ"כ הרבה שחקנים ונבחרות..בגיל 18 אנחנו הפרובינציאלים מתמקדים בלנצח ולהלל, והיריבות שלנו מתמקדות בלבנות ולחנך.
כמה הלפרינים, גרינים, זוסמנים, לימונדים ומדרים היו לנו בצעירות, ולאן זה הלך? אני זוכר אפילו את עודד שעשוע נותן איזה משחק של 30 בגיל 18, ואיזה דיבור זה יצר..
בכלל, כמה שחקנים לגיטימיים יצאו מהסגלים האלה שזכו או עשו גמרים? אחוז אפסי. גם בכדורגל, ד"א.
צריך לנסות להבין למה זה, במקום להמליך ילדים צעירים שאולי טובים בקט סל (שזה מספיק לטורניא נוער אולי), אבל צריך כ"כ הרבה יותר מזה כדי להיות שחקנים רציניים.
אז לא, אף אחד מהם לא צריך להיות במכבי כרגע, כי היא לא יכולה לפתח שחקנים, ולא, 40 נק במשחק נוער לא הופך שחקן לפונקציה משמעותית לקבוצת בוגרים תחרותית. גם לאבדיה זה לקח שנים לעשות שיפט בין סטאר בגיל נוער לשחקן אפילו משני בבוגרים
באופן כללי אתה צודק, אבל אני רק רוצה לתקן טיפה. כול השחקנים שהזכרת, בלטו בנבחרת העתודה. בנבחרות העתודה התחרות היא יותר קלה. למה? כי בגיל 20 לא מעט שחקנים הכי מוכשרים של המדינות האחרות כבר נמצאים בנבחרת הבוגרת או מתאמנים עם קבוצות NBA לאחר שכבר נבחרו בדראפט.
לעומת זאת בנוער כולם באים. לא פלא שכבר 30 שנה או משהו כזה לא הינו בחצי גמר בנוער. פשוט הרמה באופן יחסי הרבה יותר גבוהה מאשר בעתודה.