A.Parker כתב:גל גל כתב:יוקו נהדר.
מגיע לו להישאר פה ונקווה שההיכל יחזור.
מפחד אבל שמכבי יפתחו שוב עם 7 זרים ויסתמכו על יוקו + בלאט + זר בלבד
אסור להשאיר את בלאט. צריך עוד רכז בכיר + קלארק כהימור זול.
אין סרט שבלאט לא נשאר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:גל גל כתב:יוקו נהדר.
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:יוקו נהדר.
אין סרט שבלאט לא נשאר
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:יוקו נהדר.
אין סרט שבלאט לא נשאר
ברור, אני סתם בפנטזיות
Mitelka כתב:כל החמישייה של מכבי צריכה להמשיך. בלאט, רוקאס, ליוואי, הורד וריברו (סורקין גם כמובן).
זה פשוט מאוד - כולם צריכים להמשיך בתפקיד אחר. אולי חוץ מהורד. כל אחד מהם צריך להיות שחקן חמישייה שנייה שעולה במקום שחקן בכיר. זו אחלה חמישיית יורוליג שנייה + לליגה.
עידן כתב:Mitelka כתב:כל החמישייה של מכבי צריכה להמשיך. בלאט, רוקאס, ליוואי, הורד וריברו (סורקין גם כמובן).
זה פשוט מאוד - כולם צריכים להמשיך בתפקיד אחר. אולי חוץ מהורד. כל אחד מהם צריך להיות שחקן חמישייה שנייה שעולה במקום שחקן בכיר. זו אחלה חמישיית יורוליג שנייה + לליגה.
במצב אידיאלי שהיו חמישה זרים בכירים חוץ מהם בקבוצה זה נשמע אחלה, אבל אנחנו מכירים את מכבי ויודעים שהיא לא תחתים עכשיו 4-5 זרי טופ יורוליג ובנוסף גם תעלה עוד 3-4 זרים מהספסל.
את הורד ויוקובאיטיס הייתי משאיר, אבל זהו. זרים בינוניים כמו רנדולף, ריברו ו-וויליאמס לא צריכים להמשיך, פשוט בגלל שעדיף שמכבי תנסה להחתים זרים שיהיו "בינגו" במקומם כי זה איך שמכבי עובדת בשנים האחרונות. אם הם יישארו, שאר הזרים גם הם יהיו בינוניים במקרה הטוב ולא נגיע שוב לשום מקום רציני.
עידן כתב:Mitelka כתב:כל החמישייה של מכבי צריכה להמשיך. בלאט, רוקאס, ליוואי, הורד וריברו (סורקין גם כמובן).
במצב אידיאלי שהיו חמישה זרים בכירים חוץ מהם בקבוצה זה נשמע אחלה, אבל אנחנו מכירים את מכבי ויודעים שהיא לא תחתים עכשיו 4-5 זרי טופ יורוליג ובנוסף גם תעלה עוד 3-4 זרים מהספסל.
את הורד ויוקובאיטיס הייתי משאיר, אבל זהו. זרים בינוניים כמו רנדולף, ריברו ו-וויליאמס לא צריכים להמשיך, פשוט בגלל שעדיף שמכבי תנסה להחתים זרים שיהיו "בינגו" במקומם כי זה איך שמכבי עובדת בשנים האחרונות. אם הם יישארו, שאר הזרים גם הם יהיו בינוניים במקרה הטוב ולא נגיע שוב לשום מקום רציני.
Neo כתב:Neo כתב:Saben Lee
Antonio Blakeney
Omari Moore
Jaylen Hoard
Mfiondu Kabengele
Anthony Lamb , Jimmy Clark , Williams
MFIONDU KABENGELE 2.08 C
ממש תאום ניבו , קצת פחות אתלטי אבל מביא איתו עוד דברים .
שחקן מאוד חזק ומאסיבי ( 113 קג ) משחק מעבר לכל הציפיות השנה .
יורוקאפ 15.5 נק ו 10 ריב ..... אם למכבי היו בעלים שמכבדים קצת קצת קצת את האוהדים, תמורת ביי-אאוט מתאים הוא היה במכבי כבר השנה (ריברו וגבריאל פצועים ). כי בשנה הבאה יהיה לו ביקוש גדול באירופה
שחקן מאסיבי אבל מאוד נייד , קפיצי , קליעה טובה מאוד מחצי מרחק , יכול אפילו לדפוק שלשה .
שחקן עם אופי מאוד נוח , אם לא קיבל כדור בהתקפה במשך כמה התקפות הוא נלחם כמו אריה ממש גדול בהגנה . מאוד אוהב את הגישה שלו למשחק ובמיוחד את התנועה החכמה שלו .
שחקן שממש מתאים לשיטה של קטש , שאפילו קטש יופתע כמה שהוא נתאים לשיטתו .
https://www.youtube.com/watch?v=utETBr7ZnFs
https://www.youtube.com/watch?v=HmoUGqe5VgI
כל הפרוייקט של הפועל מתפרק בקרוב ...... הייתי מתנפל על אנטוניו בלייקני !!!
אחד השחקני ההתקפה הטובים באירופה ,כולל יורוליג
כישרון התקפי מטורף ומגוון . במשחק האחרון של הפועל באירופה כל סל שלו היה יותר קשה מהשני בשניות האחרונות של ההתקפה
יוסי22 כתב:עידן כתב:Mitelka כתב:כל החמישייה של מכבי צריכה להמשיך. בלאט, רוקאס, ליוואי, הורד וריברו (סורקין גם כמובן).
ריברו הראה שנה שעברה שהוא יכול להיות שחקן משמעותי בקבוצת טופ יורוליג , אין שום סיבה לוותר עליו .
Neo כתב:Neo כתב:Neo כתב:Saben Lee
Antonio Blakeney
Omari Moore
Jaylen Hoard
Mfiondu Kabengele
Anthony Lamb , Jimmy Clark , Williams
MFIONDU KABENGELE 2.08 C
ממש תאום ניבו , קצת פחות אתלטי אבל מביא איתו עוד דברים .
שחקן מאוד חזק ומאסיבי ( 113 קג ) משחק מעבר לכל הציפיות השנה .
יורוקאפ 15.5 נק ו 10 ריב ..... אם למכבי היו בעלים שמכבדים קצת קצת קצת את האוהדים, תמורת ביי-אאוט מתאים הוא היה במכבי כבר השנה (ריברו וגבריאל פצועים ). כי בשנה הבאה יהיה לו ביקוש גדול באירופה
שחקן מאסיבי אבל מאוד נייד , קפיצי , קליעה טובה מאוד מחצי מרחק , יכול אפילו לדפוק שלשה .
שחקן עם אופי מאוד נוח , אם לא קיבל כדור בהתקפה במשך כמה התקפות הוא נלחם כמו אריה ממש גדול בהגנה . מאוד אוהב את הגישה שלו למשחק ובמיוחד את התנועה החכמה שלו .
שחקן שממש מתאים לשיטה של קטש , שאפילו קטש יופתע כמה שהוא נתאים לשיטתו .
https://www.youtube.com/watch?v=utETBr7ZnFs
https://www.youtube.com/watch?v=HmoUGqe5VgI
כל הפרוייקט של הפועל מתפרק בקרוב ...... הייתי מתנפל על אנטוניו בלייקני !!!
אחד השחקני ההתקפה הטובים באירופה ,כולל יורוליג
כישרון התקפי מטורף ומגוון . במשחק האחרון של הפועל באירופה כל סל שלו היה יותר קשה מהשני בשניות האחרונות של ההתקפה
זורקקקקקקקקקקקקקקקק את בלאט המזיקקקק !!!!!!!!!!!!!!!
משחרר גם את מנקו
גור לביא שחקן ישראלי מעולה אבל הוא ילך לאיבוד לחלוטין במכבי , אז בשבילו שיקח קבוצה אחרת
רומן , ווילי , ג'יייק , מקס היידגר , ג'ונדי ,
מרסר כתב:חוץ משאיוק וויליאמס ודג'וליוס הייתי משאיר את כל הזרים ומביא 4 זרים ברמה גבוהה שיחד עם הורד ישלימו חמישייה פותחת טובה ואיכותית, בישראלים הייתי משאיר את רומן בלאט וג'ונדי אולי גם ריימן ומביא את רון ציפר מב"ש ונותן למאייר לצאת לעונת השאלה .
שמוליק כתב:מרסר כתב:חוץ משאיוק וויליאמס ודג'וליוס הייתי משאיר את כל הזרים ומביא 4 זרים ברמה גבוהה שיחד עם הורד ישלימו חמישייה פותחת טובה ואיכותית, בישראלים הייתי משאיר את רומן בלאט וג'ונדי אולי גם ריימן ומביא את רון ציפר מב"ש ונותן למאייר לצאת לעונת השאלה .
גונדי לא יציב כבר עונה 3 ברציפות וצריך לעבור לתחנה הבאה. שכחת טת גור לביא שהוא הישראלי הטוב מחוץ ל 3 הגדולות.
לגבי ציפר אתה צודק. הייתי שוקל כם את ספנסר וייס במקום מנקו. הוא שומר חא רע והפך לריבאונדר בחסד עם יד טובה מ 3
Shay_uzan כתב:אין תרד מלפפונים לעונה הבאה? בישראל היום דווח שמנסים להחזיר את בראון בקיץ.
על מה ולמה? שנתיים נוראיות שלו
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:יוקו נהדר.
אין סרט שבלאט לא נשאר
ברור, אני סתם בפנטזיות
בוא נקווה שפשוט יחזירו אותו למימדיו הטבעיים, שהם שחקן של 15 דקות למשחק שנכנס לשנות קצת את הקצב ולתת איזה שלשה-שתיים.
אבל גם זה נראה כמו פנטזיות כרגע.
Mitelka כתב:כל החמישייה של מכבי צריכה להמשיך. בלאט, רוקאס, ליוואי, הורד וריברו (סורקין גם כמובן).
A.Parker כתב:מדהים איך ניצחונות בליגה! גורמים לאנשים לרצות לשמור על רוב הסגל. מדובר באחד הסגלים הבזיוניים שהיו פה, כזה שמובס שבוע אחרי שבוע ביורוליג, וממש אין מה לבנות ממנו שלד לשנים הבאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Bing [Bot], Cobra ו־10 אורחים