מרסר כתב:JarJarBinx כתב:מישהו מבין מה קורה פה?
כנראה שקטש לא רוצה אותו, ואני לא יהיה מופתע אם ישחררו אותו .
סופסוף אני מסכים עם קטש במשהו. אבל אנחנו יודעים, אם ישחררו אותו, לא יחתימו בכסף שלו מישהו אחר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:JarJarBinx כתב:מישהו מבין מה קורה פה?
felix_r כתב:מרסר כתב:JarJarBinx כתב:מישהו מבין מה קורה פה?
סופסוף אני מסכים עם קטש במשהו. אבל אנחנו יודעים, אם ישחררו אותו, לא יחתימו בכסף שלו מישהו אחר.
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:JarJarBinx כתב:מישהו מבין מה קורה פה?
לדעתי גם לדרבי הוא היה כשיר אבל הוא פשוט מזיק למכבי, הוא כופה את עצמו על המשחק איתו זה נראה 1 נגד 5, עודד כנראה עשה לו שיחה ראה שזה לא עובד והחליט לספסל אותו ולאותת להנהלה שישחררו אותו.
omerk כתב:זה או ווקר או קטש. הם לא מסוגלים לחיות זה לצד זה.
חייב לציין שאני די מאוכזב מקטש בקטע הזה. אחד הטיקטים שלו שהוא יודע לגרום לשחקנים עם אופי בעייתי להתחבר אליו, לשחק בשבילו ולמצות את הפוטנציאל שלהם ופה הוא די ויתר עליו.באסוש
A.Parker כתב:אני חושב שזה קשור יותר לפציעה שלו, אבל לא אכפת לי כבר מהסיטואציה הזאת או מהעונה בכלל.
מכבי מוזמנת לפטר את קטש וללכת על מאמן שיהיה כמה וכמה רמות מתחתיו.
ankram כתב:אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא
זה בלתי ניתן לצפייה , רק גורם לעצבים ותסכול , כמה כבר אפשר לראות את הקבוצה המתה הזאת , עם המאמן האדיש ומשלב הידיים
הנה הלי הופ , הנה פיק נ רול , יופי מחיאות כפיים לבלאט ולסורקין , ממש נפלא , אוופס חטפנו שלשה 3 שניות אחר כך , אבל אנחנו
פה בשביל ההילייטים לא? בשביל הסו קולד כדורסל של קטש , כדורסל שמקדש פיק נ רול וסולד מהגנה וריבאונד. כדורסל שרק אם
מחתימים את השחקנים היחידים שיכולים להבין את הגאונות של קטש זה יכול להצליח. כדורסל של קבוצות קטנות.
עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.
כמה כבר השפעה יש למאמן כשמדובר בחבורת שחקנים ברמה כל כך נמוכה?
felix_r כתב:עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.
קביעה שלא מבוססת על כלום.
A.Parker כתב:ankram כתב:אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא
זה בלתי ניתן לצפייה , רק גורם לעצבים ותסכול , כמה כבר אפשר לראות את הקבוצה המתה הזאת , עם המאמן האדיש ומשלב הידיים
הנה הלי הופ , הנה פיק נ רול , יופי מחיאות כפיים לבלאט ולסורקין , ממש נפלא , אוופס חטפנו שלשה 3 שניות אחר כך , אבל אנחנו
פה בשביל ההילייטים לא? בשביל הסו קולד כדורסל של קטש , כדורסל שמקדש פיק נ רול וסולד מהגנה וריבאונד. כדורסל שרק אם
מחתימים את השחקנים היחידים שיכולים להבין את הגאונות של קטש זה יכול להצליח. כדורסל של קבוצות קטנות.
הכדורסל הזה הביא אותך שנתיים למרחק יריקה מפיינל פור (ומעבר). וזה עוד כשבפעם השניה שיחקת עוה שלמה בחוץ (למעט מחזור הפתיחה), עם השוק של המלחמה וכשההנהלה עושה כל טעות אפשרית כדי להמאיס את המועדון בקרב השחקנים.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.
מבוססת על חומר השחקנים שיש לך ביד. אם אתה חושב שזה חומר שחקנים שמספיק לפלייאוף, זכותך לחשוב כך. אני חושב שלא היינו קרובים לכלום ולא משנה מי היה מאמן.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.
מבוססת על חומר השחקנים שיש לך ביד. אם אתה חושב שזה חומר שחקנים שמספיק לפלייאוף, זכותך לחשוב כך. אני חושב שלא היינו קרובים לכלום ולא משנה מי היה מאמן.
עבודת המאמן מורכבת מתחומים שונים. יש דברים שעודד ממש טוב בהם, כמו משחק ההתקפה של הקבוצה, שגם בסגל מוגבל מצליחה לקלוע הרבה נקודות. אבל יש גם דברים שהוא לא טוב בהם, כמו משחק ההגנה, ולא צריך לנקות אותו מהאשמה, בדיוק כמו שאנחנו מבקרים את סורקין על הגנה חלשה למרות שהוא מוכשר מאוד בהתקפה.
ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא
הכדורסל הזה הביא אותך שנתיים למרחק יריקה מפיינל פור (ומעבר). וזה עוד כשבפעם השניה שיחקת עוה שלמה בחוץ (למעט מחזור הפתיחה), עם השוק של המלחמה וכשההנהלה עושה כל טעות אפשרית כדי להמאיס את המועדון בקרב השחקנים.
נכון , אבל זה די ברור שזאת היתה עונה יוצאת דופן (העונה שבה בראון ובולדווין חתמו) , שעודד הצליח לרכב עליה שנתיים , אבל די ברור שזה לא יקרה שוב , ואם לא נותנים לקטש , בדיוק אבל בדיוק את מה שהוא רוצה וצריך , אז זה נראה כמו ליגה א.
עם כל הכבוד לעודד , הוא לא המאמן היחיד בעולם , ו2 הצדדים כבר מיצו את הקשר הזה, אם מאמן שלי היה מושיב על הספסל שחקן שהייתי מוציא עליו 2.2 מליון בקיץ , סתם ככה , הייתי מעיף אותו עוד במחצית.

MTA2311 כתב:בקרוב נזכה לראות את פניני וכולכם תהיו מרוצים
עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־23 אורחים