לוני ווקר חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לוני ווקר חתם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2025, 13:44

מרסר כתב:
JarJarBinx כתב:מישהו מבין מה קורה פה?

כנראה שקטש לא רוצה אותו, ואני לא יהיה מופתע אם ישחררו אותו .

סופסוף אני מסכים עם קטש במשהו. אבל אנחנו יודעים, אם ישחררו אותו, לא יחתימו בכסף שלו מישהו אחר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 22 נובמבר 2025, 13:49

felix_r כתב:
מרסר כתב:

סופסוף אני מסכים עם קטש במשהו. אבל אנחנו יודעים, אם ישחררו אותו, לא יחתימו בכסף שלו מישהו אחר.

לדעתי גם לדרבי הוא היה כשיר אבל הוא פשוט מזיק למכבי, הוא כופה את עצמו על המשחק איתו זה נראה 1 נגד 5, עודד כנראה עשה לו שיחה ראה שזה לא עובד והחליט לספסל אותו ולאותת להנהלה שישחררו אותו.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2025, 13:54

מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:

לדעתי גם לדרבי הוא היה כשיר אבל הוא פשוט מזיק למכבי, הוא כופה את עצמו על המשחק איתו זה נראה 1 נגד 5, עודד כנראה עשה לו שיחה ראה שזה לא עובד והחליט לספסל אותו ולאותת להנהלה שישחררו אותו.

אם זה ככה אפשר לתת לו דקות במחצית הראשונה, על מנת לבדוק באיזה יום קליעה הוא. לפעמים הוא קולע הכול, אז ביום כזה צריך לתת לו לשחק. אבל אם רואים שהוא ביום רע, וסתם מחריב את המשחק, אז להחזיר אותו לספסל.

אבל אני לא כול כך מאמין שזה ככה. נראה לי מכבי פשוט רוצה שיבריא עד הסוף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 22 נובמבר 2025, 14:39

זה או ווקר או קטש. הם לא מסוגלים לחיות זה לצד זה.

חייב לציין שאני די מאוכזב מקטש בקטע הזה. אחד הטיקטים שלו שהוא יודע לגרום לשחקנים עם אופי בעייתי להתחבר אליו, לשחק בשבילו ולמצות את הפוטנציאל שלהם ופה הוא די ויתר עליו.באסוש
omerk

הודעהעל ידי ankram » 23 נובמבר 2025, 10:13

omerk כתב:זה או ווקר או קטש. הם לא מסוגלים לחיות זה לצד זה.

חייב לציין שאני די מאוכזב מקטש בקטע הזה. אחד הטיקטים שלו שהוא יודע לגרום לשחקנים עם אופי בעייתי להתחבר אליו, לשחק בשבילו ולמצות את הפוטנציאל שלהם ופה הוא די ויתר עליו.באסוש

לא בא לשחק את פרקליטו של השטן , ומשפחת פדרמן היא אכן השטן,
עם כך הכבוד לקטש פה זה לא גליל עליון שאתה יכול להחליף חצי הרכב ככה אם לא מסתדר לך , קטש הוא זה ששם את ידו על כל החתמה בקיץ?
אז שקטש ילמד איך לשחק עם מה שהוא הסכים לו בקיץ , כולל אומורי והסרבי ההוא , או שיעוף מפה , בקטע הזה אני יכול להבין את ההנהלה.
אם קטש היה צריך לערוב לשחקנים בקיץ עם המשכורת שלו , הוא כנראה היה מתנהל אחרת.
די , מיציתי את קטש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 10:39

לא התלהבתי מווקר בלשון המעטה, אבל אם זו באמת סדרת חינוך שקטש מעביר אותו, בהתחשב במצב של הקבוצה, זה מוזר מאוד.

הייתי בטוח שקטש לא יפוטר כל כך מהר, אבל כל המקרים האחרונים נראים מובילים לשם. אנחנו בדרך למקום אחרון ביורוליג ואני לא רואה את זה משתנה, בטח עם סגל כל כך דל.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 נובמבר 2025, 11:05

אני חושב שזה קשור יותר לפציעה שלו, אבל לא אכפת לי כבר מהסיטואציה הזאת או מהעונה בכלל.
מכבי מוזמנת לפטר את קטש וללכת על מאמן שיהיה כמה וכמה רמות מתחתיו.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 11:36

A.Parker כתב:אני חושב שזה קשור יותר לפציעה שלו, אבל לא אכפת לי כבר מהסיטואציה הזאת או מהעונה בכלל.
מכבי מוזמנת לפטר את קטש וללכת על מאמן שיהיה כמה וכמה רמות מתחתיו.

מהדברים שקטש אמר אפשר להבין שהוא כבר החלים מהפציעה, וההחלטה לא לשתף את ווקר הייתה של קטש.

לגבי המאמן הבא - פניני מתחמם על הקווים.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 23 נובמבר 2025, 11:57

אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא
זה בלתי ניתן לצפייה , רק גורם לעצבים ותסכול , כמה כבר אפשר לראות את הקבוצה המתה הזאת , עם המאמן האדיש ומשלב הידיים
הנה הלי הופ , הנה פיק נ רול , יופי מחיאות כפיים לבלאט ולסורקין , ממש נפלא , אוופס חטפנו שלשה 3 שניות אחר כך , אבל אנחנו
פה בשביל ההילייטים לא? בשביל הסו קולד כדורסל של קטש , כדורסל שמקדש פיק נ רול וסולד מהגנה וריבאונד. כדורסל שרק אם
מחתימים את השחקנים היחידים שיכולים להבין את הגאונות של קטש זה יכול להצליח. כדורסל של קבוצות קטנות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 12:03

גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.

כמה כבר השפעה יש למאמן כשמדובר בחבורת שחקנים ברמה כל כך נמוכה?
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 נובמבר 2025, 13:12

ankram כתב:אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא
זה בלתי ניתן לצפייה , רק גורם לעצבים ותסכול , כמה כבר אפשר לראות את הקבוצה המתה הזאת , עם המאמן האדיש ומשלב הידיים
הנה הלי הופ , הנה פיק נ רול , יופי מחיאות כפיים לבלאט ולסורקין , ממש נפלא , אוופס חטפנו שלשה 3 שניות אחר כך , אבל אנחנו
פה בשביל ההילייטים לא? בשביל הסו קולד כדורסל של קטש , כדורסל שמקדש פיק נ רול וסולד מהגנה וריבאונד. כדורסל שרק אם
מחתימים את השחקנים היחידים שיכולים להבין את הגאונות של קטש זה יכול להצליח. כדורסל של קבוצות קטנות.

הכדורסל הזה הביא אותך שנתיים למרחק יריקה מפיינל פור (ומעבר). וזה עוד כשבפעם השניה שיחקת עוה שלמה בחוץ (למעט מחזור הפתיחה), עם השוק של המלחמה וכשההנהלה עושה כל טעות אפשרית כדי להמאיס את המועדון בקרב השחקנים.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2025, 14:02

עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.

קביעה שלא מבוססת על כלום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 14:11

felix_r כתב:
עידן כתב:גם אם היו מביאים את המאמן הכי טוב בעולם זה לא היה עוזר פה, אז אולי היינו עכשיו מקום 16 ביורוליג ולא מקום 19.

מבוססת על חומר השחקנים שיש לך ביד. אם אתה חושב שזה חומר שחקנים שמספיק לפלייאוף, זכותך לחשוב כך. אני חושב שלא היינו קרובים לכלום ולא משנה מי היה מאמן.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 23 נובמבר 2025, 14:49

A.Parker כתב:
ankram כתב:אני חושב שאנו יותר מתקרבים לזה שאם לוני צ'וקר ישחק או לא , ממש לא יעניין אותנו , גם לא אם מכבי משחקת או לא

הכדורסל הזה הביא אותך שנתיים למרחק יריקה מפיינל פור (ומעבר). וזה עוד כשבפעם השניה שיחקת עוה שלמה בחוץ (למעט מחזור הפתיחה), עם השוק של המלחמה וכשההנהלה עושה כל טעות אפשרית כדי להמאיס את המועדון בקרב השחקנים.

נכון , אבל זה די ברור שזאת היתה עונה יוצאת דופן (העונה שבה בראון ובולדווין חתמו) , שעודד הצליח לרכב עליה שנתיים , אבל די ברור שזה לא יקרה שוב , ואם לא נותנים לקטש , בדיוק אבל בדיוק את מה שהוא רוצה וצריך , אז זה נראה כמו ליגה א.
עם כל הכבוד לעודד , הוא לא המאמן היחיד בעולם , ו2 הצדדים כבר מיצו את הקשר הזה, אם מאמן שלי היה מושיב על הספסל שחקן שהייתי מוציא עליו 2.2 מליון בקיץ , סתם ככה , הייתי מעיף אותו עוד במחצית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2025, 15:02

עידן כתב:
felix_r כתב:

מבוססת על חומר השחקנים שיש לך ביד. אם אתה חושב שזה חומר שחקנים שמספיק לפלייאוף, זכותך לחשוב כך. אני חושב שלא היינו קרובים לכלום ולא משנה מי היה מאמן.

אתה לא יכול לקבוע כלום מבלי שניסית מאמן טוב באמת. מאמן שיודע לתת הדגשים גם בהגנה ולא רק בהתקפה. מאמן שיודע לנהל משחק ולכן לא עושה החלטות כושלות בדקות הסיום.

אם תבסס את הדברים שאתה אומר פחות על הנחות לא מבוססות, אלא יותר על עובדות, אתה בטח תיזכר, שגם כאשר היה לנו סגל חזק, בחלק גדול מהמשחקים עדיין קיבלנו 50 נקודות במחצית (ממש סימן ההיכר). העובדה הזאת מצביעה על כך שהגנת מכבי בשנים האחרונות פחות תלויה בסגל השחקנים, אלא הרבה יותר בזהות המאמן.

ראינו לא פעם גם העונה וגם בעונות הקודמות איך קטש במו ידיו הורס את המומנטום של הקבוצה שלו בחילופים שלא במקום ולא בזמן, וכך גורם להפסד. הדבר מוכיח שוב, שלא מעט מהאשמה על הפסדים במשחקים הצמודים נופלת על עודד קטש.

עבודת המאמן מורכבת מתחומים שונים. יש דברים שעודד ממש טוב בהם, כמו משחק ההתקפה של הקבוצה, שגם בסגל מוגבל מצליחה לקלוע הרבה נקודות. אבל יש גם דברים שהוא לא טוב בהם, כמו משחק ההגנה, ולא צריך לנקות אותו מהאשמה, בדיוק כמו שאנחנו מבקרים את סורקין על הגנה חלשה למרות שהוא מוכשר מאוד בהתקפה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 15:14

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:

עבודת המאמן מורכבת מתחומים שונים. יש דברים שעודד ממש טוב בהם, כמו משחק ההתקפה של הקבוצה, שגם בסגל מוגבל מצליחה לקלוע הרבה נקודות. אבל יש גם דברים שהוא לא טוב בהם, כמו משחק ההגנה, ולא צריך לנקות אותו מהאשמה, בדיוק כמו שאנחנו מבקרים את סורקין על הגנה חלשה למרות שהוא מוכשר מאוד בהתקפה.

לא ניקיתי את קטש מאשמה בשום שלב. קטש מאמן בינוני, פשוט חומר השחקנים עלוב בעיני. לכן אם משלבים את השניים, המסקנה שאני אישית מגיע אליה היא שגם עם מאמן מדהים, יש גבול לכמה אפשר להשיג עם חומר שחקנים אומלל. אני חושב שהגבול הזה רחוק מהפלייאוף.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 נובמבר 2025, 15:18

ankram כתב:
A.Parker כתב:

נכון , אבל זה די ברור שזאת היתה עונה יוצאת דופן (העונה שבה בראון ובולדווין חתמו) , שעודד הצליח לרכב עליה שנתיים , אבל די ברור שזה לא יקרה שוב , ואם לא נותנים לקטש , בדיוק אבל בדיוק את מה שהוא רוצה וצריך , אז זה נראה כמו ליגה א.
עם כל הכבוד לעודד , הוא לא המאמן היחיד בעולם , ו2 הצדדים כבר מיצו את הקשר הזה, אם מאמן שלי היה מושיב על הספסל שחקן שהייתי מוציא עליו 2.2 מליון בקיץ , סתם ככה , הייתי מעיף אותו עוד במחצית.

למה להחליט שקטש רכב על הקבוצה הזאת ולא שהוא הפך אותה למה שהיא?
אני מזכיר שלא הייפ סביב הקבוצה, בצדק, כשלמעט בראון לא היתה אף החתמה מרשימה, כולל בולדווין שנחשב הד קייס ושחקן לא יציב. קטש הצליח להלחים את כל זה לקבוצה מוצלחת מאוד, למרות שהיו לו רק ארבעה זרים איכותיים (שאת חלקם הוא הפך לכאלה, בטח את ניבו) וכשההנהלה הביאה את בריימו ואת מה שמו הגארד מירושלים בתור מחליפים לפצועים. גם הישראלים אז היו פח, בעונה הראשונה בלי בלאט ועוד לפני "הפריצה" של סורקין.

העונה השניה בכלל נס מהלך, ולא לתת לו על זה קרדיט זה עוול גדול. אני די בטוח שתחת כל מאמן אחר כל העסק הזה היה קורס תוך שבועיים גג.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2025, 15:24

בקרוב נזכה לראות את פניני וכולכם תהיו מרוצים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 23 נובמבר 2025, 15:28

MTA2311 כתב:בקרוב נזכה לראות את פניני וכולכם תהיו מרוצים

האמת שהגענו לשלב בו זה באמת לא משנה. לאיפה כבר אפשר עוד להדרדר? מקום 20 ביורוליג ולא מקום 19?

ובאמת גם אני במצב שאני אדיש לקבוצה הזו ולא בא לי לראות יותר את חבורת השחקנים הזו.
עידן

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2025, 20:08

תלוי אם היו מביאים את המאמן הטוב בעולם בקיץ או לאחר שנבנתה הקבוצה. בתקציב הזה המאמן הטוב בעולם לא היה בונה קבוצה שהוא לא מתחבר לחצי מהשחקנים שהביא חודש לאחר מכן?
אי אפשר לפסוח על הנקודה הזאת בכזאת קלות. לקטש בהחלט יש אחריות בעניין הזה, לפחות בעונה הנוכחית. זה קצת חריג ממה שראינו עד עכשיו בעונות הקודמות חייבים לציין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־23 אורחים