14 דצמבר 2025, 18:12
Mitelka כתב:העיקר קולדובלה הכריח אותו לרשום אותו בליגה ולאבד לנו רישום.
חבורה של חסרי מושג.
14 דצמבר 2025, 18:17
שמוליק כתב:Mitelka כתב:העיקר קולדובלה הכריח אותו לרשום אותו בליגה ולאבד לנו רישום.
חבורה של חסרי מושג.
קולדובלה גם המליץ להחתים את הדבר הזה כשכולנו ללא יוצא מן הכלל לא הצלחנו להבין מה העב"ם קליפורד עושה פה מ DAY ONE. האם קולדובלה באמת כל כך עלוב במה שהוא עושה.
יש לי תיאוריה שבאה להגן על קלאודיו קולדבלה.
השיער שלו לא מסודר כי....התופעה קולדובלה נע בין יקומים מקבילים. הוא ראה מה עושה אומורי בעולם המקביל וראה את הפוטנציאל העצום. בעולם שלו, בריסט גאון כדורסל, בעולמנו, הוא גאון נגר לא מוערך. בעולם המקביל שלו, הלשון עמוק עמוק בתוך התחת של הבעלים. בעולם שלנו.....גם! רגע...הארה: זהו ה- Wormhole !!!המעבר בין היקומים מתבצע כאשר הוא מתקשר כל כולו עם הפדרמן, לא מדובר במטבע לשון כי לפדרמן אין. כשהאירוע מתרחש, או אז, קולדובלה מבצע Quantum Leap ורואה את מה שאנחנו הקטנים, הקונסיפירטיבים עם השיער המסודר, לא מסוגלים לראות. גאון קולדובלה. גאון כדורסל.
14 דצמבר 2025, 18:31
עידן כתב:שמוליק כתב:Mitelka כתב:העיקר קולדובלה הכריח אותו לרשום אותו בליגה ולאבד לנו רישום.
חבורה של חסרי מושג.
קולדובלה גם המליץ להחתים את הדבר הזה כשכולנו ללא יוצא מן הכלל לא הצלחנו להבין מה העב"ם קליפורד עושה פה מ DAY ONE. האם קולדובלה באמת כל כך עלוב במה שהוא עושה.
השיער שלו לא מסודר כי....התופעה קולדובלה נע בין יקומים מקבילים. הוא ראה מה עושה אומורי בעולם המקביל וראה את הפוטנציאל העצום. בעולם שלו, בריסט גאון כדורסל, בעולמנו, הוא גאון נגר לא מוערך. בעולם המקביל שלו, הלשון עמוק עמוק בתוך התחת של הבעלים. בעולם שלנו.....גם! רגע...הארה: זהו ה- Wormhole !!!המעבר בין היקומים מתבצע כאשר הוא מתקשר כל כולו עם הפדרמן, לא מדובר במטבע לשון כי לפדרמן אין. כשהאירוע מתרחש, או אז, קולדובלה מבצע Quantum Leap ורואה את מה שאנחנו הקטנים, הקונסיפירטיבים עם השיער המסודר, לא מסוגלים לראות. גאון קולדובלה. גאון כדורסל.
אני מבין שאתה ממליץ לצפות בסדרה quantum leap
14 דצמבר 2025, 19:03
שמוליק כתב:עידן כתב:שמוליק כתב:Mitelka כתב:העיקר קולדובלה הכריח אותו לרשום אותו בליגה ולאבד לנו רישום.
חבורה של חסרי מושג.
אני מבין שאתה ממליץ לצפות בסדרה quantum leap
"הדיפלומטית"
14 דצמבר 2025, 20:49
21 דצמבר 2025, 21:28
22 דצמבר 2025, 01:11
JarJarBinx כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=409&docID=528600
22 דצמבר 2025, 02:03
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=409&docID=528600
לא היה לי ספק שהוא לא כזה גרוע
22 דצמבר 2025, 14:31
עידן כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=409&docID=528600
הוא נראה נגר מוחלט. משחק טוב אחד לא אומר כלום.
22 דצמבר 2025, 14:52
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=409&docID=528600
הוא נראה נגר מוחלט. משחק טוב אחד לא אומר כלום.
אני לא אומר שהוא מתאים ליורוליג דווקא, אבל אני גם לא מאמין שמכבי יכולה הייתה להחתים נגר כזה מוחלט. אני חושב שחוסר ודאות וחוסר ניסיון בכדורסל מקצועני גרמו לו להיות יותר נגר ממה שהוא באמת.
22 דצמבר 2025, 16:42
22 דצמבר 2025, 17:12
toja27 כתב:אי אפשר לדעת לאיזו מסגרת הוא מתאים כי הוא פשוט לא קיבל הזדמנות, כאילו בכלל. כל מי שמשוכנע שהוא נגר אומר את זה על סמך העובדה שהגיע הישר מהמכללות ומגיע עם דעה מוקדמת. אני ראיתי חלק ממשחק בודד שלו במכללות, ובמובן הזה גם לי יש דעה מוקדמת ויותר תחושה שקיבלתי לגביו, כי זה כלום התרשמות, אבל חשבתי שהוא יכול להתפתח למשהו חיובי מתוך מקום של בקאפ מהספסל.
לא קיבל הזדמנות כמו טריפונוביץ', אבל זאת החלטת המאמן ואין מה לעשות לגבי זה.
22 דצמבר 2025, 17:28
omerk כתב:toja27 כתב:אי אפשר לדעת לאיזו מסגרת הוא מתאים כי הוא פשוט לא קיבל הזדמנות, כאילו בכלל. כל מי שמשוכנע שהוא נגר אומר את זה על סמך העובדה שהגיע הישר מהמכללות ומגיע עם דעה מוקדמת. אני ראיתי חלק ממשחק בודד שלו במכללות, ובמובן הזה גם לי יש דעה מוקדמת ויותר תחושה שקיבלתי לגביו, כי זה כלום התרשמות, אבל חשבתי שהוא יכול להתפתח למשהו חיובי מתוך מקום של בקאפ מהספסל.
מצד שני צריכה להשאל השאלה האם בכלל הוא שווה הזדמנות? איפה עובר הגבול? אולי נביא שחקן מהלאומית וכשלא ישחק אז נגיד שלא קיבל הזדמנות? בסוף שחקן עם ממוצעים לא מדהימים במכללות (למרות שעל פניו יש לו יתרון מובנה של גיל מבוגר יותר מרוב השחקנים במכללות), לא שיחק כדורסל מקצועני מימיו ואין לו שום ניסיון אירופאי. יכול מאד להיות שמדובר בג'וש ניבו הבא, אבל יותר סביר שאם הוא הסתובב במכללות כל כך הרבה זמן ואף סקאוט או מכללה גדולה לא טירגטה אותו אז כנראה שהוא לא ברמה וזה הכל. אם עודד רואה אותו באימונים ורואה שהוא לא עומד בקצב של שאר הקבוצה, אז אין לו סיבה לתת לו אפילו הזדמנות. ראיתי במעט הזדמנויות שקיבל איך אחרי 4-5 דק כבר מתנשף ומחזיק את הברכיים. הוא פשוט לא ברמה ומלכתחילה לא היה צריך לבוא וטוב שהלך. טוב לו שיתפתח בטורקיה ואולי בעתיד יצא ממנו שחקן יורוליג, בינתיים אין למכבי זמן או כסף מיותר לבזבז עליו.
22 דצמבר 2025, 18:15
עידן כתב:omerk כתב:toja27 כתב:אי אפשר לדעת לאיזו מסגרת הוא מתאים כי הוא פשוט לא קיבל הזדמנות, כאילו בכלל. כל מי שמשוכנע שהוא נגר אומר את זה על סמך העובדה שהגיע הישר מהמכללות ומגיע עם דעה מוקדמת. אני ראיתי חלק ממשחק בודד שלו במכללות, ובמובן הזה גם לי יש דעה מוקדמת ויותר תחושה שקיבלתי לגביו, כי זה כלום התרשמות, אבל חשבתי שהוא יכול להתפתח למשהו חיובי מתוך מקום של בקאפ מהספסל.
מצד שני צריכה להשאל השאלה האם בכלל הוא שווה הזדמנות? איפה עובר הגבול? אולי נביא שחקן מהלאומית וכשלא ישחק אז נגיד שלא קיבל הזדמנות? בסוף שחקן עם ממוצעים לא מדהימים במכללות (למרות שעל פניו יש לו יתרון מובנה של גיל מבוגר יותר מרוב השחקנים במכללות), לא שיחק כדורסל מקצועני מימיו ואין לו שום ניסיון אירופאי. יכול מאד להיות שמדובר בג'וש ניבו הבא, אבל יותר סביר שאם הוא הסתובב במכללות כל כך הרבה זמן ואף סקאוט או מכללה גדולה לא טירגטה אותו אז כנראה שהוא לא ברמה וזה הכל. אם עודד רואה אותו באימונים ורואה שהוא לא עומד בקצב של שאר הקבוצה, אז אין לו סיבה לתת לו אפילו הזדמנות. ראיתי במעט הזדמנויות שקיבל איך אחרי 4-5 דק כבר מתנשף ומחזיק את הברכיים. הוא פשוט לא ברמה ומלכתחילה לא היה צריך לבוא וטוב שהלך. טוב לו שיתפתח בטורקיה ואולי בעתיד יצא ממנו שחקן יורוליג, בינתיים אין למכבי זמן או כסף מיותר לבזבז עליו.
מסכים עם כל מילה.
כל הטענות על שחקן כזה או אחר שלא קיבל הזדמנות מתעלמות משום מה מהעובדה שיש מאמן שרואה אותו כל הזמן באימונים, וסביר הרבה יותר שבאימונים הוא חלש ולכן הוא לא רואה סיבה לתת לו דקות משמעותיות במסגרת משחק, מאשר שלמאמן יש משהו "נגד" השחקן.
23 דצמבר 2025, 14:19
29 ינואר 2026, 16:12
29 ינואר 2026, 18:51
29 ינואר 2026, 19:35
felix_r כתב:לאחרונה עלה אצלי חשד, שהסקאוטים של מכבי התבלבלו עם שחקן אחר בעל אותו שם משפחה - EUGENE OMORUYI שמשחק בבאסקוניה. לא כוכב על אבל שחקן נחמד.
מה אתם אומרים?
29 ינואר 2026, 22:06