כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בני השרון בהודעה מדהימה: ג'י ג'י היקסון חתם בקבוצה

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2011, 12:37

אם אני לא טועה שחקן האן בי איי הכי טוב ששיחק באירופה היה דומיניק ווילקינס, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 אוקטובר 2011, 12:39

LIAV10 כתב:אם אני לא טועה שחקן האן בי איי הכי טוב ששיחק באירופה היה דומיניק ווילקינס, לא?

אכן. הגיע בגיל 34 אמנם, אבל עדיין קרוב לשיאו . אחרי העונה שבה זכה בגביע עם פאו חזר לנ.ב.א ונתן עוד 2 עונות טובות מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2011, 12:46

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:אם אני לא טועה שחקן האן בי איי הכי טוב ששיחק באירופה היה דומיניק ווילקינס, לא?

אכן. הגיע בגיל 34 אמנם, אבל עדיין קרוב לשיאו . אחרי העונה שבה זכה בגביע עם פאו חזר לנ.ב.א ונתן עוד 2 עונות טובות מאוד.

אהה, לא ידעתי שהוא חזר אחרי זה לNBA..
חזר להוקס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 אוקטובר 2011, 12:50

לא, נדמה לי שלספרס.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2011, 14:03

EulGam05 כתב:שחקן לא רע אבל עם איי-קיו כדורסל מזעזע. היה במהלך העונה שעברה סרטון ביו-טיוב של מאמן שמנתח את ההגנה של הבולס (ההגנה השניה בטיבה ב-NBA) וגם נותן בסרטון דוגמאות של קבוצות אחרות, היקסון כיכב בדוגמאות האלה. האיש עושה כמעט כל טעות אפשרית בהגנה החל מטיימינג נוראי בחילופים ועד לפשוט השארת שחקנים חופשיים לגמרי מבלי להעמיד פנים שהוא שומר. קליבלנד הייתה בעונה שעברה אחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה (מקום 29 מתוך 30 ב-defensive rating עפ"י BR) להיקסון היה בכך חלק לא קטן.

+1, אבל יהיה כיף לראות את האתלטיות ודאנקים שלו פה. שמואל קצת נסחף, כהרגלו.

yarinsaky כתב:אכן. הגיע בגיל 34 אמנם, אבל עדיין קרוב לשיאו . אחרי העונה שבה זכה בגביע עם פאו חזר לנ.ב.א ונתן עוד 2 עונות טובות מאוד.

אחרי שחזר מNBA נתן עונה מעולה בספרס וחזר לאירופה לבולוניה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אוקטובר 2011, 14:05

חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2011, 14:14

שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.

נו ו? רוב השחקנים שמגיעים השנה רק לזמן השביתה הם לא בסוף הקריירה, רחוק מכך (באטום, אליאסובה, גלינארי, פארמר, פקוביץ', רודי...). יש לך את אחד הרכזים הטובים בNBA בשיא הקריירה כרגע באירופה.
לשמות שהגיעו פעם לאירופה הוא אפילו לא מתקרב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אוקטובר 2011, 15:40

misha כתב:
שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.

נו ו? רוב השחקנים שמגיעים השנה רק לזמן השביתה הם לא בסוף הקריירה, רחוק מכך (באטום, אליאסובה, גלינארי, פארמר, פקוביץ', רודי...). יש לך את אחד הרכזים הטובים בNBA בשיא הקריירה כרגע באירופה.

נכון, אבל תסכים אותי שהוא אחד מהשמות הגדולים ביותר שהגיעו. אפילו קבוצות יורוליג בכירות לא הביאו שמות ברמה שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 15:49

שמואל1 כתב:
misha כתב:

נכון, אבל תסכים אותי שהוא אחד מהשמות הגדולים ביותר שהגיעו. אפילו קבוצות יורוליג בכירות לא הביאו שמות ברמה שלו.

שמואל, מסכימים איתך. שם מפתיע וטוב, אחלה שחקן, ויהיה כיף לראות אותו בליגה. אבל קח בחשבון ששחקן שמגיע לקבוצה כמו בני השרון, הוא שחקן שבא לעשות
טיול, ולנפוש. בניגוד לגאלינארי שהולך לתת עבודה וכל שאר השחקנים שמשחקים ביורוליג, הוא בא להעביר את הזמן בסבבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 אוקטובר 2011, 17:51

כספי למלחה?
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/ ... =3&cat=620

לירון פנאן מדווחת על מו"מ ראשוני.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2011, 18:00

שמואל1 כתב:
misha כתב:

אתה מגזים בהאדרתו. עם כל הכבוד ל13 נק' ו8 ריב שלו, זה קרה בקבוצה איומה, בין החלשות בליגה שגם סבלה מפציעות. הוא ייתן את שלו התקפית, אבל לא יציב מספיק ועם הגנה חלשה. אני לוקח את גלינארי למשל, הרבה לפניו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ankram » 21 אוקטובר 2011, 19:13

ואם הוא היה בן 30 , היית אומר שיש לו נסיון....

חזרת להתלהבויות שלך שמואל?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי kubachrick » 21 אוקטובר 2011, 19:16

שמואל אוהב אקשן,אם הוא היה חי בשנים של מלחמת יום כיפור הוא לא היה מפסיק להלל את הצבא המצרי המשוכלל.
kubachrick

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 21:42

misha כתב:אתה מגזים בהאדרתו. עם כל הכבוד ל13 נק' ו8 ריב שלו, זה קרה בקבוצה איומה, בין החלשות בליגה שגם סבלה מפציעות. הוא ייתן את שלו התקפית, אבל לא יציב מספיק ועם הגנה חלשה. אני לוקח את גלינארי למשל, הרבה לפניו.

אני לא חושב שתמצא אפילו מאמן אחד שייקח את היקסון על פני גאלינרי. גאלינרי פשוט שחקן הרבה יותר טוב. בלי קשר, היקסון זה שחקן ששווה לקנות כרטיס בשביל לראות אותו, ולו מהסיבה שהוא מביא איתו אתלטיות שיש רק ב- NBA. רק בשביל לראות אותו דופק כמה דאנקים במגרש פתוח זה שווה.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 22 אוקטובר 2011, 04:51

roy1000 כתב:
misha כתב:אתה מגזים בהאדרתו. עם כל הכבוד ל13 נק' ו8 ריב שלו, זה קרה בקבוצה איומה, בין החלשות בליגה שגם סבלה מפציעות. הוא ייתן את שלו התקפית, אבל לא יציב מספיק ועם הגנה חלשה. אני לוקח את גלינארי למשל, הרבה לפניו.

אני לא חושב שתמצא אפילו מאמן אחד שייקח את היקסון על פני גאלינרי. גאלינרי פשוט שחקן הרבה יותר טוב. בלי קשר, היקסון זה שחקן ששווה לקנות כרטיס בשביל לראות אותו, ולו מהסיבה שהוא מביא איתו אתלטיות שיש רק ב- NBA. רק בשביל לראות אותו דופק כמה דאנקים במגרש פתוח זה שווה.

סבבה, זה שהוא שחקן אטרקטיבי אין וויכוח, ואמרתי את זה למעלה. אבל לא צריך להגזים ולעשות ממנו יותר ממה שהוא.
סה"כ זו החתמה טובה לשני הצדדים . בני השרון, קבוצה בלי יומרות, מקבלת צעצוע נוצץ לחודשיים וקצת יחסי ציבור, בזמן שהיקסון ישמור על כושר בזמן השביתה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2011, 06:04

misha כתב:סבבה, זה שהוא שחקן אטרקטיבי אין וויכוח, ואמרתי את זה למעלה. אבל לא צריך להגזים ולעשות ממנו יותר ממה שהוא.
סה"כ זו החתמה טובה לשני הצדדים . בני השרון, קבוצה בלי יומרות, מקבלת צעצוע נוצץ לחודשיים וקצת יחסי ציבור, בזמן שהיקסון ישמור על כושר בזמן השביתה.

בהחלט צעצוע נוצץ, אבל אני מסכים שהוא לא הולך לבוא ולקרוע את הליגה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוקטובר 2011, 18:13

למישהו עוד יש ספק שהחוק החדש הרבה יותר גרוע לשחקן הישראלי מאשר החוק הרוסי+6 זרים?
לי לא אכפת כמובן..הכדורסלן הישראלי תמיד ניסה להשיג שכר ו\או דקות משחק ע''י הקלות ולאו דווקא בגלל שהגיע לו..אז מגיע להם..שילמדו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2011, 18:36

אחרי היורוליג, המשחקים האלה נראים כמו ליגה למקומות עבודה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2011, 18:37

jol9 כתב:אחרי היורוליג, המשחקים האלה נראים כמו ליגה למקומות עבודה...

זה נראה לי בערך כמו במשחק באדריאטית - משחקים חובבניים במתנ"סים נידחים.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 23 אוקטובר 2011, 19:02

:D

הבקעה מנצחת את חולון אחרי קרב לא קל בגני תקווה
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot] ו־40 אורחים