המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אם אני לא טועה שחקן האן בי איי הכי טוב ששיחק באירופה היה דומיניק ווילקינס, לא?
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:אם אני לא טועה שחקן האן בי איי הכי טוב ששיחק באירופה היה דומיניק ווילקינס, לא?
אכן. הגיע בגיל 34 אמנם, אבל עדיין קרוב לשיאו . אחרי העונה שבה זכה בגביע עם פאו חזר לנ.ב.א ונתן עוד 2 עונות טובות מאוד.
EulGam05 כתב:שחקן לא רע אבל עם איי-קיו כדורסל מזעזע. היה במהלך העונה שעברה סרטון ביו-טיוב של מאמן שמנתח את ההגנה של הבולס (ההגנה השניה בטיבה ב-NBA) וגם נותן בסרטון דוגמאות של קבוצות אחרות, היקסון כיכב בדוגמאות האלה. האיש עושה כמעט כל טעות אפשרית בהגנה החל מטיימינג נוראי בחילופים ועד לפשוט השארת שחקנים חופשיים לגמרי מבלי להעמיד פנים שהוא שומר. קליבלנד הייתה בעונה שעברה אחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה (מקום 29 מתוך 30 ב-defensive rating עפ"י BR) להיקסון היה בכך חלק לא קטן.
yarinsaky כתב:אכן. הגיע בגיל 34 אמנם, אבל עדיין קרוב לשיאו . אחרי העונה שבה זכה בגביע עם פאו חזר לנ.ב.א ונתן עוד 2 עונות טובות מאוד.
שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
misha כתב:שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
נו ו? רוב השחקנים שמגיעים השנה רק לזמן השביתה הם לא בסוף הקריירה, רחוק מכך (באטום, אליאסובה, גלינארי, פארמר, פקוביץ', רודי...). יש לך את אחד הרכזים הטובים בNBA בשיא הקריירה כרגע באירופה.
לשמות שהגיעו פעם לאירופה הוא אפילו לא מתקרב.
שמואל1 כתב:misha כתב:שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
נו ו? רוב השחקנים שמגיעים השנה רק לזמן השביתה הם לא בסוף הקריירה, רחוק מכך (באטום, אליאסובה, גלינארי, פארמר, פקוביץ', רודי...). יש לך את אחד הרכזים הטובים בNBA בשיא הקריירה כרגע באירופה.
נכון, אבל תסכים אותי שהוא אחד מהשמות הגדולים ביותר שהגיעו. אפילו קבוצות יורוליג בכירות לא הביאו שמות ברמה שלו.
שמואל1 כתב:misha כתב:שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
נכון, אבל תסכים אותי שהוא אחד מהשמות הגדולים ביותר שהגיעו. אפילו קבוצות יורוליג בכירות לא הביאו שמות ברמה שלו.
שמואל1 כתב:חשוב לזכור שבשונה משמות NBA גדולים שהגיעו לאירופה, במקרה הזה מדובר בשחקן בן 23 , רק בתחילת הקריירה ועוד לפני הפריצה הגדולה.
misha כתב:אתה מגזים בהאדרתו. עם כל הכבוד ל13 נק' ו8 ריב שלו, זה קרה בקבוצה איומה, בין החלשות בליגה שגם סבלה מפציעות. הוא ייתן את שלו התקפית, אבל לא יציב מספיק ועם הגנה חלשה. אני לוקח את גלינארי למשל, הרבה לפניו.
roy1000 כתב:misha כתב:אתה מגזים בהאדרתו. עם כל הכבוד ל13 נק' ו8 ריב שלו, זה קרה בקבוצה איומה, בין החלשות בליגה שגם סבלה מפציעות. הוא ייתן את שלו התקפית, אבל לא יציב מספיק ועם הגנה חלשה. אני לוקח את גלינארי למשל, הרבה לפניו.
אני לא חושב שתמצא אפילו מאמן אחד שייקח את היקסון על פני גאלינרי. גאלינרי פשוט שחקן הרבה יותר טוב. בלי קשר, היקסון זה שחקן ששווה לקנות כרטיס בשביל לראות אותו, ולו מהסיבה שהוא מביא איתו אתלטיות שיש רק ב- NBA. רק בשביל לראות אותו דופק כמה דאנקים במגרש פתוח זה שווה.
misha כתב:סבבה, זה שהוא שחקן אטרקטיבי אין וויכוח, ואמרתי את זה למעלה. אבל לא צריך להגזים ולעשות ממנו יותר ממה שהוא.
סה"כ זו החתמה טובה לשני הצדדים . בני השרון, קבוצה בלי יומרות, מקבלת צעצוע נוצץ לחודשיים וקצת יחסי ציבור, בזמן שהיקסון ישמור על כושר בזמן השביתה.
jol9 כתב:אחרי היורוליג, המשחקים האלה נראים כמו ליגה למקומות עבודה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot] ו־40 אורחים