06 דצמבר 2025, 17:24
felix_r כתב:גיא כתב:מה שבלט לי מאוד מצפיה חוזרת זה החולשה של סנטוס. הוא מוכשר בהתקפה, אבל בהגנה כל כך רך...
מה שבולט לי מאוד, זה שאתה הושפעת מהמנטרה החדשה של עופר שלח, שבמשחק הזה פתאום החליט לומר כול כמה דקות שסנטוס רך. הוא לא רך בכלל. הוא צעיר ולא מנוסה, ובגלל זה מקבל הרבה שריקות דווקא משום שלא פעם הוא מפעיל כוח מיותר, ולא בגלל שהוא רך.
06 דצמבר 2025, 17:43
גיא כתב:felix_r כתב:גיא כתב:מה שבלט לי מאוד מצפיה חוזרת זה החולשה של סנטוס. הוא מוכשר בהתקפה, אבל בהגנה כל כך רך...
מה שבולט לי מאוד, זה שאתה הושפעת מהמנטרה החדשה של עופר שלח, שבמשחק הזה פתאום החליט לומר כול כמה דקות שסנטוס רך. הוא לא רך בכלל. הוא צעיר ולא מנוסה, ובגלל זה מקבל הרבה שריקות דווקא משום שלא פעם הוא מפעיל כוח מיותר, ולא בגלל שהוא רך.
פליקס שלא תבין, אני רואה את הפוטנציאל והכישרון בהתקפה. אבל אתמול ראיתי את המחצית הראשונה הטובה של מכבי, ואני חייב לומר, חסר לו דרייב להתחרות בהגנה. ואני לא מדבר דווקא על הפאולים שלו. אשמח להתבדות.
07 דצמבר 2025, 02:07
07 דצמבר 2025, 02:18
07 דצמבר 2025, 11:40
07 דצמבר 2025, 12:33
Gevaudan כתב:זו בסוף שאלה של ציפיות.
אם הציפיה ממנו היא לבוא כסנטר שני בקבוצת יורוליג מתפקדת, אני מסכים.
אבל כאופציה שלישית בעמדה הזו, או כמחליף בעמדה 4 (שם הוא יכול לשחק סביב קשת ה-3), אני דווקא רואה אותו עושה דברים יפים.
יש שחקנים שלא משנה איפה תשים אותם, בקצה של ההתחלה או בתחתית של הסוף, הם לא יתאימו לרמה.
בכל מקרה, הוא לא ה-בעיה בסגל אלא חלק קטן מאוד ממנה.
07 דצמבר 2025, 14:47
07 דצמבר 2025, 15:18
MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
"הוא בסדר בתור שחקן מחליף/אופציה שנייה/שלישית"
רק שזה אף פעם לא המצב במכבי. אלה השחקנים שמכבי יכולה ורוצה להביא בתור השחקנים המובילים שלה.
08 דצמבר 2025, 01:13
MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
רק שזה אף פעם לא המצב במכבי. אלה השחקנים שמכבי יכולה ורוצה להביא בתור השחקנים המובילים שלה.
08 דצמבר 2025, 01:20
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
מחכה כבר לדיונים האלה בקיץ
08 דצמבר 2025, 01:50
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
יהיה כיף
08 דצמבר 2025, 02:03
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
יהיה כיף
מוזר לשמוע תגובה כזאת נלהבת מאדם "פסימי"
08 דצמבר 2025, 12:24
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדיונים האלה חוזרים על עצמם פה כל שנה.
יהיה כיף
מוזר לשמוע תגובה כזאת נלהבת מאדם "פסימי"
אגב זה תמיד יפה לראות איך כל הכוכבים הגדולים האלה תמיד אומרים "אם אטעה אין לי בעיה להודות בטעות"
רק שכל עונה מחדש אחרי שכמובן התברר שטעו הם איכשהו נעלמים ל10 חודשים עד שכל הסייקל מתחיל שוב בקיץ
08 דצמבר 2025, 12:52
עידן כתב:Gevaudan כתב:זו בסוף שאלה של ציפיות.
אם הציפיה ממנו היא לבוא כסנטר שני בקבוצת יורוליג מתפקדת, אני מסכים.
אבל כאופציה שלישית בעמדה הזו, או כמחליף בעמדה 4 (שם הוא יכול לשחק סביב קשת ה-3), אני דווקא רואה אותו עושה דברים יפים.
יש שחקנים שלא משנה איפה תשים אותם, בקצה של ההתחלה או בתחתית של הסוף, הם לא יתאימו לרמה.
בכל מקרה, הוא לא ה-בעיה בסגל אלא חלק קטן מאוד ממנה.
בתור אופציה שלישית אולי.
הבעיה היא שמכבי הנוכחית לא מביאה זרים שיהיו אופציה שלישית, אלא אופציה ראשונה או לכל הפחות שנייה. ולכן הוא לא רלוונטי ולא היה צריך להגיע לפה מלכתחילה.
08 דצמבר 2025, 13:27
08 דצמבר 2025, 14:11
08 דצמבר 2025, 14:45
08 דצמבר 2025, 16:12
08 דצמבר 2025, 16:16
עידן כתב:ממתי שחקנים מתפתחים במכבי? אם הם טובים אז קבוצות גדולות חוטפות אותם אחרי עונה או גג שתיים, ואם הם חלשים (רוב המקרים) אז הם משוחררים אחרי עונה.
בעולם אידיאלי למכבי היה תקציב, חזון, סקאוטינג, יו ניים איט בשביל להחתים 7-8 זרים ברמה גבוהה ואז אפשר גם להמר על זר אחד או שניים והייתה יותר סבלנות לפתח שחקנים.
המצב הנוכחי הפוך - יש במכבי זר אחד או שניים מוכחים, והשאר הם הימורים שלא היו צריכים להגיע לפה. גם עם התקציב המסכן של מכבי היה אפשר לעשות מראש החתמות הרבה יותר טובות.
08 דצמבר 2025, 17:51