09 מאי 2026, 23:17
רנדי וייט כתב:felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.
לשם השוואה, מיודענו ננאלי, שחקן יורוליג אמתי עם 20 נקודות היום.
בינוני מאוד. נמוך וכבד. דוקא הסנטר השני שלהם פיזל אתלטי ,יותר גבוה ונראה טוב ממנו
09 מאי 2026, 23:20
רנדי וייט כתב:felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.
בינוני מאוד. נמוך וכבד. דוקא הסנטר השני שלהם פיזל אתלטי ,יותר גבוה ונראה טוב ממנו
09 מאי 2026, 23:37
Avi1508 כתב:רנדי וייט כתב:felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.
הייתי יכול להבין את זה אם לא היה לנו את הורד וליף ב4 ובנוסף את בריסט,ריימן, סורקין ולביא שיכולים לתת דקות בעמדה הזאת
אין לנו שום צורך בעוד שחקן 4-5 אלא בסנטר פותח סטייל ניבו, ג׳ונס, רייט וכו׳, אפילו את ריברו לא הייתי מביא
10 מאי 2026, 03:57
מרסר כתב:רנדי וייט כתב:felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.
לא הוא ולא פיזל הזה ששיחק לפני שנתיים ברעננה בליגה הלאומית, מכבי חייבת להביא 2 סנטרים ברמה גבוהה אחרת נסיים שוב במקום 12.
10 מאי 2026, 09:06
10 מאי 2026, 09:14
Jack55 כתב:אם יהיה קו קדמי של ליף, הורד, סורקין, האל\הולמס וסיסוקו אני אהייה מאוד מרוצה.
10 מאי 2026, 09:33
Mitelka כתב:מוזס רייט אחרי עונת שיא בקובנה אפשר לחלום.
יותר סביר שוב סנטר טופ BCL או יורוקאפ.
באסיי צוטט לפני כמה זמןש הוא לא חושב על אירופה. הוא ממש לא מוכן לוותר על הנ.ב.א והוא ממשיך לבלות בקבוצת פיתוח עד שירימו אותו.
הבעיה של מכבי היא שאין לה סנטר הגנתי שיודע להגן על הטבעת ולקחת ריבאונד. ריברו, אפילו אם כשיר וזה אם גדול, לא פותר את זה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
10 מאי 2026, 10:14
10 מאי 2026, 10:25
10 מאי 2026, 11:14
A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
ובאיזה סרט מכבי פותחת עונה עם עשרה זרים?
רציתם המשכיות, זו ההמשכיות
10 מאי 2026, 11:16
איך 10? מי אמר 10?A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
10 מאי 2026, 11:26
Mitelka כתב:איך 10? מי אמר 10?A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
יש לך קלארק, ברייסט, הורד ונגיד לונדברג.
הנקינס, סנטוס ודאוטין בחוץ.
ווקר אפשר לדוש, אני בטוח שימצאו דרך לצאת מזה.
זה 3-4 זרים חדשים ועדיין זה 8 זרים.
10 מאי 2026, 11:59
Mitelka כתב:איך 10? מי אמר 10?A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
יש לך קלארק, ברייסט, הורד ונגיד לונדברג.
הנקינס, סנטוס ודאוטין בחוץ.
ווקר אפשר לדוש, אני בטוח שימצאו דרך לצאת מזה.
זה 3-4 זרים חדשים ועדיין זה 8 זרים.
10 מאי 2026, 12:42
10 מאי 2026, 14:03
A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
10 מאי 2026, 14:07
Jack55 כתב:A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
בחייאת ע"פ מה אתה קובע שפאלמר הוא "שם נורא"? הרי אין סיכוי שראית משחקים מלאים שלו ואתה באמת מכיר אותו. הוא שחקן מצוין, הכל שאלה לאיזה משבצת הוא מיועד להגיע אם וכאשר.
הבעיה היא לא בשם של פאלמר, היא בזה צריך קודם כל שנשמע על החתמות של 2-3 שחקנים בקאליבר יורוליג גבוה ורק אז שיגיע פאלמר למשבצת של שחקן ספסל. אבל מי שמכיר יודע שפאלמר עצמו הוא שם מעולה לשחקן שיכול לעשות קפיצה ליורוליג ולהצליח.
10 מאי 2026, 14:10
10 מאי 2026, 14:11
עידן כתב:Jack55 כתב:אם יהיה קו קדמי של ליף, הורד, סורקין, האל\הולמס וסיסוקו אני אהייה מאוד מרוצה.
אני מתעלם מדאוטין וסנטוס שלא אמורים להמשיך פה, אבל גם בלעדיהם אנחנו כרגע עם 5 זרים:
קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג. אם יגיעו עוד 2 סנטרים, זה אומר 7 זרים.
עם כמה זרים מכבי בדיוק תפתח את העונה, בהתחשב בכך שאת העונה שעברה פתחנו עם...7 זרים? או שאתה התכוונת שתהיה מאוד מרוצה עם סגל של קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג, הולמס, סיסוקו?
10 מאי 2026, 14:14
A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
בחייאת ע"פ מה אתה קובע שפאלמר הוא "שם נורא"? הרי אין סיכוי שראית משחקים מלאים שלו ואתה באמת מכיר אותו. הוא שחקן מצוין, הכל שאלה לאיזה משבצת הוא מיועד להגיע אם וכאשר.
הבעיה היא לא בשם של פאלמר, היא בזה צריך קודם כל שנשמע על החתמות של 2-3 שחקנים בקאליבר יורוליג גבוה ורק אז שיגיע פאלמר למשבצת של שחקן ספסל. אבל מי שמכיר יודע שפאלמר עצמו הוא שם מעולה לשחקן שיכול לעשות קפיצה ליורוליג ולהצליח.
אתה תמשיך לחשוב שכל החתמה היא לזר 8-9 ואני אמשיך להסתכל במבט מפוכח על המציאות
יכול להיות שפאלמר יתגלה כשחקן טוב, אבל זה ממש לא השחקנים שצריכים להגיע אחרי ההמשכיות של הבינוניות המזוויעה
10 מאי 2026, 14:48
Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
אתה תמשיך לחשוב שכל החתמה היא לזר 8-9 ואני אמשיך להסתכל במבט מפוכח על המציאות
יכול להיות שפאלמר יתגלה כשחקן טוב, אבל זה ממש לא השחקנים שצריכים להגיע אחרי ההמשכיות של הבינוניות המזוויעה
אני לא חושב, אני טוען איך זה צריך להיות. הרי אתה בעצמך כתבת פה לפניי שבועיים ש"חשוב לרשום גם במצב תקין איך לנהל את הסגל", אז אני לא מבין מה הבעיה?
ואגב אם הוא יגיע בחוזה נמוך על חשבון לונדברג שדורש 1.6 בשביל לפנות תקציב לרכז ברמה גבוהה וסנטר ברמה גבוהה אז וואלה אני יכול לחיות עם זה.