17 אוקטובר 2011, 09:24
שחף כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אהבתי במשחק הזה כמה דברים:
1. ליאור אליהו, שמבחינתי היה ה-MVP האמיתי וריכז את המשחק של מכבי מאמצע הרחבה של הגליל.
2. דווין סמית - בובה של שחקן.
3. הידית של בלו.
4. ההעזה והבטחון של אוחיון.
מצד שני, צריך לזכור שמדובר בקבוצה עלובה ובליגה עלובה, שהיא אחת היחידות בעולם בה יכול שחקן כמו רביב לימונד לעשות מספרים כמו שעשה אתמול. לכן זו לא ממש אינדיקציה לכלום.
ליאור הוא בינתיים השחקן הטוב ביותר לדעתי. אין שום תשובה לדברים שהוא עושה בהתקפה, וגם ההגנה שלו השתפרה (עם נפילות פה ושם).
יכולת המסירה תמיד היתה שם, אבל דווקא בשנה שעברה, הוא פחות השתמש בה. נראה שהשנה הוא חוזר להפעיל את כל השחקנים מסביבו (ובעיקר את ג'יימס
שמזכיר לו כנראה את פישר קצת).
נראה מול פוטסיס כמה ההגנה שלו השתפרה...
17 אוקטובר 2011, 10:14
17 אוקטובר 2011, 10:24
17 אוקטובר 2011, 11:35
17 אוקטובר 2011, 11:43
17 אוקטובר 2011, 11:50
שחף כתב:אם זה לא דוחף את עסקאת לאנגפורד קדימה אני לא יודע מה כן. לא שלאנגפורד ישחק במילאנו אבל מישהו מדמיין מה יקרה אם הקבוצה תגיע למשחק מכריע בלי פארמר?
17 אוקטובר 2011, 12:02
קודי כתב:שחף כתב:אם זה לא דוחף את עסקאת לאנגפורד קדימה אני לא יודע מה כן. לא שלאנגפורד ישחק במילאנו אבל מישהו מדמיין מה יקרה אם הקבוצה תגיע למשחק מכריע בלי פארמר?
שלא לדבר על כך שזה עניין די ודאי שהקבוצה תגיע לכל משחקיה המכריעים בלי פארמר...
רק לחשוב על חמישיה בה הרכז הפותח הוא יוגב אוחיון והסקנד גארד הפותח הוא טל בורשטיין, כשמהספסל "מחפה" עליו הילדון שאייר, מעוררת בי חלחלה.
17 אוקטובר 2011, 12:05
asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:אם זה לא דוחף את עסקאת לאנגפורד קדימה אני לא יודע מה כן. לא שלאנגפורד ישחק במילאנו אבל מישהו מדמיין מה יקרה אם הקבוצה תגיע למשחק מכריע בלי פארמר?
רק לחשוב על חמישיה בה הרכז הפותח הוא יוגב אוחיון והסקנד גארד הפותח הוא טל בורשטיין, כשמהספסל "מחפה" עליו הילדון שאייר, מעוררת בי חלחלה.
על תיאו פאפאלוקאס, שמעת? ועל זה שכשפארמר הולך, יגיע, כנראה בוודאות, עוד גארד, שמעת? ואת פרקינס שעוקבים אחריו מקרוב, שמעת?
תפסיק לנסות להציג כל פעם כל דבר באופן שלילי
17 אוקטובר 2011, 12:06
17 אוקטובר 2011, 12:16
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:אם זה לא דוחף את עסקאת לאנגפורד קדימה אני לא יודע מה כן. לא שלאנגפורד ישחק במילאנו אבל מישהו מדמיין מה יקרה אם הקבוצה תגיע למשחק מכריע בלי פארמר?
על תיאו פאפאלוקאס, שמעת? ועל זה שכשפארמר הולך, יגיע, כנראה בוודאות, עוד גארד, שמעת? ואת פרקינס שעוקבים אחריו מקרוב, שמעת?
תפסיק לנסות להציג כל פעם כל דבר באופן שלילי
על העובדה שאחרי פרמאר פאפאס ישאר הגארד הנורמלי היחיד בקבוצה שמעת? על כך שפאפאס כבר בן 35 שמעת? על כך שבשוק לא יהיו גארדים נורמליים אחרי שפארמר יעזוב שמעת? על כך שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להכניס גארד חדש למסגרת רצה שמעת? על כך שהמצב של פרקינס יתברר במקרה הטוב בינואר שמעת?
17 אוקטובר 2011, 12:25
17 אוקטובר 2011, 12:28
rc4991 כתב:מישהו יכול להסביר לי למה כל מכה קטנה ששחקן מקבל הוא ישר נפצע ולא יכול לשחק תקופה מסויימת כמו כוסית?
17 אוקטובר 2011, 12:31
17 אוקטובר 2011, 12:47
קודי כתב:אסף, אין לי ממש חשק להתנצח אבל נעבור דבר דבר:
לנגפורד לא חתם בקבוצה אחרת אבל הוא לא ישאר בלי קבוצה עוד הרבה זמן, גם אם הוא מאוד רוצה לשחק במכבי.
לא שמעתי שיביאו גארד נוסף אם פרמאר יעזוב. שמעתי רק ביטויים של פדרמן (שהוא היחיד שמחליט) בסגנון "כשפרמאר יעזוב נחשוב מה לעשות".
גם אני לוקח את פאפאס גם בגיל 40 לפני כל השמות שציינת.
מסכים איתך שעם גארד זר ופאפאס זה קו אחורי טוב.
על מצב הגארדים בשוק כשפרמאר יעזוב לא אני מעיד אלא זה ציטוט מדבריו של צביקה שרף, שטען שהסיבה לכך היא שגארדים רבים ילכו למחנות ה-NBA (גם אם הם יהיו קצרים), חלק ילכו לקבוצות NBA שיחסרו שחקנים חופשיים שחתמו מעבר לים וחלק אחר שלהם ילכו לסגור חורים בקבוצות עם כסף ששחקנים יעזבו אותם ל-NBA. לדבריו אין שחקן שלא רוצה לבוא היום למכבי שיסכים לבוא ברגע שתסתיים השביתה (אולי חודש אחרי זה כן, לאחר שלא יתקבל לאחת מקבוצות ה-NBA).
במכבי, עם הלחץ של הקבוצה, עם הציפיות הגבוהות, עם שיטות ההגנה הלא פשוטות של בלאט ועם העובדה שכל שחקן שיגיע לא נגע בכדור לפחות חצי שנה (כאשר לידו משחקים שחקנים שרצים כבר כמה חודשים), לא יהיה ממש קל לאף שחקן להיכנס לעניינים, גם אם קוראים לו קובי בראיינט.
שמעון מזרחי בעצמו אמר לפני שבוע או שבועיים על פרקינס ש"בינואר נהיה יותר חכמים".
אני לא מנסה להסתכל על כל דבר באור שלישי אלא מסתכל על המציאות בעיניים ומשתדל שלא לעצום אותן.
17 אוקטובר 2011, 15:46
17 אוקטובר 2011, 15:48
17 אוקטובר 2011, 15:52
שחף כתב:הציוצים שלו מאשרים את ה''שמועות באתרים בעלי אמינות נמוכה במיוחד'' אז לא הייתי מזלזל בהם.
17 אוקטובר 2011, 15:53
17 אוקטובר 2011, 21:09