המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:בNRG מדברים על 750,000$
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/ ... 620&loc=14
לנגפורד נשמע נרגש מאוד מההגעה ומהמפגש שלו עם האוהדים בישראל. "אני מאוד מעריך את האוהדים של מכבי", אמר השחקן. "כמה שיותר אוהדים, ככה יותר שמח. אני שמח שיש בישראל הרבה אוהדים שמתרגשים שאני מגיע, כי ככה אני חש בדיוק. אני מקווה שכולם יעריכו כמה חזק אני מנסה לשחק ושאני מנסה לתת הכל".
קודי כתב:אגב, עפ״י ציוץ שלו הוא עוזב את ארה״ב ביום ראשון, כך שלכל המאוחר הוא ינחת כאן ביום שני ובשלישי כבר יתאמן עם הקבוצה. חשוב שיספיק להיכנס לעניינים לפני המשחק הענק בעוד קצת פחות משבועיים נגד ריאל.
צהובון כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל מכל התקצירים וקטעי הוידאו שהעלו לכאן אני רואה מספר 2 מאוד מוכשר. בהחלט שיפור לקו האחורי שלנו, אבל איפה בדיוק הרכז שכולכם מדברים עליו? איך הוא בדיוק פותר לנו את בעיית הרכז?
לא כל נמוך, זריז שיודע להקפיץ הוא רכז. כמו שבשנים הראשונות תמיד ניסו להפוך את שארפ לרכז ומהר מאוד ירדו מזה. כמו ששנים מנסים לכפות על טל לשחק בעמדה 1 ותמיד זה מתפוצץ כבר בתחילת העונה בפנים של המאמן שמנסה את זה.
er79 כתב:מצד שני, הבאת רכז באמצע העונה היא הימור עצום. אגב, לנגפורד צייץ שביום ראשון הוא טס, אז אני מניח שבראשון-שני הוא כבר יהיה פה, אולי ניתן יהיה להכין אותו כבר לפרטיזן. אם מאצ׳בן תפר 14 נק׳ ביום הכנה, אולי גם בלאט יצליח לעשות קסמים.
ankram כתב:אני מאד מקווה שלא יהיה פה מפח נפש. ממה שהצטייר לי , מדובר באגו לא קטן , ושחקן שבעיקר עסוק בלשפר לעצמו את הסטאטיסטיקה , כולי תקווה שאני טועה.
אני גם מאד מקווה שזה לא יקבור את יוגב , גם מרתון מתחיל בצעד ראשון , והבחור רק עבר טבילת אש ראשונה ביורוליג , גדולים ממנו לא שיחקו טוב במשחק הפתיחה שלהם ביורוליג
yiffy כתב:אני מסכים שליוגב יש תקרה, אבל אני גם חושב שהוא עדיין רחוק ממנה ושכאשר הוא יגיע אליה בהחלט יהיה לו מה למכור ביורוליג - גם אם לא על תקן כוכב.
אני רואה אותו מניע את הכדור וזה עדיין מרגיש לי רחוק מאוד ממה שראינו דרור חג'ג' בעונת בירנבאום. הוא זז יפה עם הכדור, לא "נלחץ" בקלות גם כשלוחצים אותו, מוצא יפה מאוד את הנתיב לסל ואת המסירה הטובה החוצה ובסך הכל גם עושה עבודה יפה בהגנה.
על מנת שהוא יהיה ברמה סבירה ליורוליג (אפילו לספסל של מכבי) הדבר הראשון שהוא חייב לשפר זה הסיום של החדירה. בלי זה הוא באמת נון-פאקטור בהתקפה. אח"כ אפשר לדבר גם על קליעה מחצי מרחק ומהשלוש שגם הן חשובות מאוד. אולי עד סוף השנה נרוויח אותו. אם לא - חוזרים לאופציית הלפרין לעונה הבאה.
Chen כתב:אז ביום שפאמר הולך יוגב יחזור לחמישיה ביורוליג? אנ לא ממש יודע מה אפשר לעשות אבל לדעתי צריך להיות מוכנים עם רכז בשלוף איך שהשביתה נגמרת ולא להביא שחקן אחרי שמפסידים במשחקים. נקווה שגם הפעם יקשיבו לבלאט ויביאו שחקן שיחליף את פארמר כפי שהוא ביקש בנוסף ל2 שהיה חסר לו.
אני מתכוון לבוא ולעזור לקבוצה כמה שיותר. אני לא אהיה אנוכי במשחק שלי ואני לא מתכוון להיות איזשהו מנהיג, אני רק רוצה לבוא ולשחק".
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־28 אורחים