מברוק: קית' לנגפורד חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מברוק: קית' לנגפורד חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוקטובר 2011, 20:33

קו אחורי מעניין יש עכשיו למכבי כל עוד השביתה לא הסתיימה: פרמאר, לאנגפורד וסמית' בגיבוי פאפא ופניני - נראה לי כמו שדרוג מהעונה שעברה, לפחות התקפית.

שיהיה ללאנגפורד ולנו בהצלחה.
EulGam05

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 20:37

בשעה טובה. בדיוק השחקן שמכבי צריכה. יוריד את הלחץ מפארמר.
roy1000

הודעהעל ידי refael » 21 אוקטובר 2011, 20:50

פאפא,פארמר,סופו,לאנגפורד - כמה פעמים מכבי תלך לזריקות עונשין בממוצע למשחק ? :D

ראיון עם קית' :
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1870054
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2011, 21:20

אגב, עפ״י ציוץ שלו הוא עוזב את ארה״ב ביום ראשון, כך שלכל המאוחר הוא ינחת כאן ביום שני ובשלישי כבר יתאמן עם הקבוצה. חשוב שיספיק להיכנס לעניינים לפני המשחק הענק בעוד קצת פחות משבועיים נגד ריאל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 21:30

החציל האצטקי כתב:בNRG מדברים על 750,000$
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/ ... 620&loc=14

עברו כבר חודשיים מהעונה, אז זה שקול לבערך מליון נטו. 100 אלף דולר נטו לחודש.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 21:31

לנגפורד נשמע נרגש מאוד מההגעה ומהמפגש שלו עם האוהדים בישראל. "אני מאוד מעריך את האוהדים של מכבי", אמר השחקן. "כמה שיותר אוהדים, ככה יותר שמח. אני שמח שיש בישראל הרבה אוהדים שמתרגשים שאני מגיע, כי ככה אני חש בדיוק. אני מקווה שכולם יעריכו כמה חזק אני מנסה לשחק ושאני מנסה לתת הכל".

מעניין איך הוא יודע שיש אוהדים שמתרגשים שהוא מגיע.... :grin
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2011, 22:40

קודי כתב:אגב, עפ״י ציוץ שלו הוא עוזב את ארה״ב ביום ראשון, כך שלכל המאוחר הוא ינחת כאן ביום שני ובשלישי כבר יתאמן עם הקבוצה. חשוב שיספיק להיכנס לעניינים לפני המשחק הענק בעוד קצת פחות משבועיים נגד ריאל.

לפני כמה שבועות הוא צייץ לחבר שלו ''הלוואי שהייתי שם(ארה''ב),אני עדיין באירופה''..אז אני לא בטוחה שהוא בארה''ב כמו שאתה אומר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 אוקטובר 2011, 23:49

החתמה יפה של מכבי שמצליחה לשים את ידה על שחקן מן השורה הראשונה של הגארדים המשחקים באירופה, ועוד בפחות כסף ממה שקיבל כאן אנדרו וויזניבסקי.
מכבי שוב מראה שבשביל שחקנים טובים כדאי ושווה לחכות. תארו לעצמכם מה היה קורה אם מכבי היתה נחפזת להחתים כאן מישהו מן הגארדים שהוזכרו כאן לפני חודש-חודשיים, והיינו נתקעים כאן עם איזה שחקן בינוני, בזמן שלאנגפורד היה הולך למקום אחר.

עם זאת, עדיין יש לא מעט סימני שאלה לגבי התאמתו והשלתבותו של לאנגפורד בקבוצה, ולכן אני ממליץ לכולם לצנן את ההתלהבות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי צהובון » 22 אוקטובר 2011, 03:01

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מכל התקצירים וקטעי הוידאו שהעלו לכאן אני רואה מספר 2 מאוד מוכשר. בהחלט שיפור לקו האחורי שלנו, אבל איפה בדיוק הרכז שכולכם מדברים עליו? איך הוא בדיוק פותר לנו את בעיית הרכז?
לא כל נמוך, זריז שיודע להקפיץ הוא רכז. כמו שבשנים הראשונות תמיד ניסו להפוך את שארפ לרכז ומהר מאוד ירדו מזה. כמו ששנים מנסים לכפות על טל לשחק בעמדה 1 ותמיד זה מתפוצץ כבר בתחילת העונה בפנים של המאמן שמנסה את זה.
צהובון

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2011, 03:05

צהובון כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל מכל התקצירים וקטעי הוידאו שהעלו לכאן אני רואה מספר 2 מאוד מוכשר. בהחלט שיפור לקו האחורי שלנו, אבל איפה בדיוק הרכז שכולכם מדברים עליו? איך הוא בדיוק פותר לנו את בעיית הרכז?
לא כל נמוך, זריז שיודע להקפיץ הוא רכז. כמו שבשנים הראשונות תמיד ניסו להפוך את שארפ לרכז ומהר מאוד ירדו מזה. כמו ששנים מנסים לכפות על טל לשחק בעמדה 1 ותמיד זה מתפוצץ כבר בתחילת העונה בפנים של המאמן שמנסה את זה.

לא צריך רכז כל עוד השביתה בנבא לא נגמרת, כשהיא תיגמר יביאו מחליף לפארמר. מה שהיינו צריכים כרגע זה sg וזה בדיוק מה שקיבלנו..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2011, 07:45

מצד שני, הבאת רכז באמצע העונה היא הימור עצום. אגב, לנגפורד צייץ שביום ראשון הוא טס, אז אני מניח שבראשון-שני הוא כבר יהיה פה, אולי ניתן יהיה להכין אותו כבר לפרטיזן. אם מאצ׳בן תפר 14 נק׳ ביום הכנה, אולי גם בלאט יצליח לעשות קסמים.
er79

הודעהעל ידי Chen » 22 אוקטובר 2011, 09:17

אז ביום שפאמר הולך יוגב יחזור לחמישיה ביורוליג? אנ לא ממש יודע מה אפשר לעשות אבל לדעתי צריך להיות מוכנים עם רכז בשלוף איך שהשביתה נגמרת ולא להביא שחקן אחרי שמפסידים במשחקים. נקווה שגם הפעם יקשיבו לבלאט ויביאו שחקן שיחליף את פארמר כפי שהוא ביקש בנוסף ל2 שהיה חסר לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אוקטובר 2011, 09:21

er79 כתב:מצד שני, הבאת רכז באמצע העונה היא הימור עצום. אגב, לנגפורד צייץ שביום ראשון הוא טס, אז אני מניח שבראשון-שני הוא כבר יהיה פה, אולי ניתן יהיה להכין אותו כבר לפרטיזן. אם מאצ׳בן תפר 14 נק׳ ביום הכנה, אולי גם בלאט יצליח לעשות קסמים.

העניין הוא שמצ'באן התאמן ושיחק (אמנם מעט, אבל שיחק) בצורה סדורה במשך חודשים. אם זה בנבחרת סרביה ואם זה במכבי. לנגפורד מושבת המון זמן, וספק באיזה כושר יגיע הנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 22 אוקטובר 2011, 09:33

לנגפורד התאמן בחימקי לדעתי. השאלה מה הוא עשה בחודש שהוא בחוץ.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2011, 10:00

ankram כתב:אני מאד מקווה שלא יהיה פה מפח נפש. ממה שהצטייר לי , מדובר באגו לא קטן , ושחקן שבעיקר עסוק בלשפר לעצמו את הסטאטיסטיקה , כולי תקווה שאני טועה.
אני גם מאד מקווה שזה לא יקבור את יוגב , גם מרתון מתחיל בצעד ראשון , והבחור רק עבר טבילת אש ראשונה ביורוליג , גדולים ממנו לא שיחקו טוב במשחק הפתיחה שלהם ביורוליג

מישהו אמר כאן ואני די מסכים איתו, שליוגב יש תקרה די ברורה. זה לא ליאור אליהו, שהכשרון שלו הוא מטורף. יוגב הוא שחקן חביב מאוד, אבל הוא לא יהיה
שחקן התקפי טוב, והוא לא יהיה חיית הגנה כמו פרקינס.

תראה את ריקי רוביו, שהוא כשרון על - הרבה יותר גדול מאוחיון. גם הוא לא ממש הצליח, בגלל לקויות די גדולות בצד ההתקפי.

אני חושב שמכבי היא לא קבוצה שמצמיחה כשרונות כ"כ טוב, ואני לא בטוח שלמישהו מאתנו היה את הסבלנות לתת ליוגב להתגלח על חשבון הקבוצה ולפתוח בחמישייה
כשהוא לא ממש ראוי להיות שחקן חמישיה במכבי ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 22 אוקטובר 2011, 10:07

אני מסכים שליוגב יש תקרה, אבל אני גם חושב שהוא עדיין רחוק ממנה ושכאשר הוא יגיע אליה בהחלט יהיה לו מה למכור ביורוליג - גם אם לא על תקן כוכב.

אני רואה אותו מניע את הכדור וזה עדיין מרגיש לי רחוק מאוד ממה שראינו דרור חג'ג' בעונת בירנבאום. הוא זז יפה עם הכדור, לא "נלחץ" בקלות גם כשלוחצים אותו, מוצא יפה מאוד את הנתיב לסל ואת המסירה הטובה החוצה ובסך הכל גם עושה עבודה יפה בהגנה.

על מנת שהוא יהיה ברמה סבירה ליורוליג (אפילו לספסל של מכבי) הדבר הראשון שהוא חייב לשפר זה הסיום של החדירה. בלי זה הוא באמת נון-פאקטור בהתקפה. אח"כ אפשר לדבר גם על קליעה מחצי מרחק ומהשלוש שגם הן חשובות מאוד. אולי עד סוף השנה נרוויח אותו. אם לא - חוזרים לאופציית הלפרין לעונה הבאה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2011, 10:15

yiffy כתב:אני מסכים שליוגב יש תקרה, אבל אני גם חושב שהוא עדיין רחוק ממנה ושכאשר הוא יגיע אליה בהחלט יהיה לו מה למכור ביורוליג - גם אם לא על תקן כוכב.

אני רואה אותו מניע את הכדור וזה עדיין מרגיש לי רחוק מאוד ממה שראינו דרור חג'ג' בעונת בירנבאום. הוא זז יפה עם הכדור, לא "נלחץ" בקלות גם כשלוחצים אותו, מוצא יפה מאוד את הנתיב לסל ואת המסירה הטובה החוצה ובסך הכל גם עושה עבודה יפה בהגנה.

על מנת שהוא יהיה ברמה סבירה ליורוליג (אפילו לספסל של מכבי) הדבר הראשון שהוא חייב לשפר זה הסיום של החדירה. בלי זה הוא באמת נון-פאקטור בהתקפה. אח"כ אפשר לדבר גם על קליעה מחצי מרחק ומהשלוש שגם הן חשובות מאוד. אולי עד סוף השנה נרוויח אותו. אם לא - חוזרים לאופציית הלפרין לעונה הבאה.

אין לי ספק שליוגב יש עוד לאן לטפס. הוא בחור צעיר וחיובי שמוכן לעבוד קשה, ובסוף הוא גם יהפוך להיות אחלה שחקן. העניין הוא, שכרגע זה עוד לא שם, וגם אם ההגעה של לאנגפורד תפגע בו
בצורה כזאת או אחרת, אז מבחינת המערכת של מכבי, זה שווה.

מה שכן - אני לא חושב, ולמעשה אני בטוח לחלוטין, שזה לא יפגע בו. מכבי תשחק השנה ב-3 מסגרות. בליגה הוא ימשיך לפתוח, ואולי אפילו גם באדריאטית.
מי שכן ייפגע, וכנראה בצדק הוא בורשטיין, שממש לא מראה שאפשר לסמוך עליו, בטח לא ביורוליג.

לדעתי יוגב ושייר צריכים לכוון להצלחה במפעלים המשניים, ומתוך זה להרוויח דקות גם במפעל הבכיר ולא להיפך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2011, 10:17

Chen כתב:אז ביום שפאמר הולך יוגב יחזור לחמישיה ביורוליג? אנ לא ממש יודע מה אפשר לעשות אבל לדעתי צריך להיות מוכנים עם רכז בשלוף איך שהשביתה נגמרת ולא להביא שחקן אחרי שמפסידים במשחקים. נקווה שגם הפעם יקשיבו לבלאט ויביאו שחקן שיחליף את פארמר כפי שהוא ביקש בנוסף ל2 שהיה חסר לו.

אתה לא יכול להיות מוכן לדבר כזה. איך אפשר בכלל להתכונן לזה?
פרקינס הוא אופציה אחת, רכז אחר שבמקרה יהיה פנוי הוא אופציה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 אוקטובר 2011, 13:49

לאנגפורד התראיין גם לספורט 5:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08985.html
אני מתכוון לבוא ולעזור לקבוצה כמה שיותר. אני לא אהיה אנוכי במשחק שלי ואני לא מתכוון להיות איזשהו מנהיג, אני רק רוצה לבוא ולשחק".
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוקטובר 2011, 14:18

שמתם לב כמה יציב לנגפורד?
הוא כל הזמן שומר על אותו קו נקודות, כל הזמן בסביבות ה-17 נק'..
מלבד משחק של 9 נק' נגד השמירה של פרקינס ומשחק של 10 נק' מול ז'לגיריס הוא כל הזמן שמר על משחקים של מינימום 17 נק'..
זוכרים את אנדרסון? משחק אחד 30, משחק אחר 2, אחרי זה 15, פתאום 0, שוב 15, ואז 8..
אני מקווה שלנגפורד ימשיך לשמור על היציבות (אני לא אומר כל משחק 20 נק', יספיק גם 13-15 נק' כל משחק)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־28 אורחים