המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:לא היה שווה ללכת לליגה הזאת, המטרה לשמור על השחקנים של שנה שעברה לא הושגה גם עם ה2 מיליון.
Chen כתב:לא היה שווה ללכת לליגה הזאת, המטרה לשמור על השחקנים של שנה שעברה לא הושגה גם עם ה2 מיליון.
שמשון הגיבור כתב:לא משנה מה יהיו ההסברים של פדרמן, מה שווה עונה, מה שווה הכסף מהאדריאטית, אם האוהדים של מכבי לא יכולים לראות אותה מ@#$@ את הפועל בהיכל??
זה הלחם והחמאה, זה מה שהכי חשוב לאוהדים בסופו של דבר ולא איזה ניצחון על בודצ'נוסט. היה נכון לקצר את הרוטציה ולהביא פחות זרים באיכות יותר גבוהה וכך להסתדר עם החוק החדש בארץ (עם זר אחד שנח כל פעם אפשר להסתדר).
yarinsaky כתב:טוב, אני שמעתי אחרת, אז אולי אתה לא מדייק ? אני שמעתי אותו מדבר בפירוש על האדריאטית ואפשר להכחיש את זה כמה שרוצים, יש את ההקלטה בטח בגלי צה"ל או ב ONE או השד יודע איפה.
ברור שמאמן צריך ללכת לפי החלטות ההנהלה, אף אחד לא טוען אחרת. אבל אחרי שגם לבלאט ימאס נראה איך מכבי מחזיקה אותו גם בשנה הבאה עם 3 מסגרות.
ושלא יגידו שאפשר לפרוש מהקופליג כי זה לא נכון, אחרת מכבי כבר הייתה עושה את זה.
yarinsaky כתב:הבעייה שהיא לא פונה לכיוונים אחרים, היא פונה לשני הכיוונים גם יחד.
ולי יש טענה גם לבלאט. אם הוא היה נגד הוא היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות שלו ולהתנגד למהלך בכל מחיר. אז שוב מכבי הצליחה להפיל עליו את הליגה הזאת, מעניין שעם פיני היא לא הצליחה.
וכן, אני מעדיף בהרבה ניצחונות גדולים על ירושלים על ניצחונות מפוקפקים על כל מיני קבוצות נידחות ממזרח אירופה שלא מעניינים אף אחד. תראו כמה תגובות ואמוציות יוצאות מהמשחק אתמול ותשוו את זה למשחקי הגריאטרית.
yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!
יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:טוב, אני שמעתי אחרת, אז אולי אתה לא מדייק ? אני שמעתי אותו מדבר בפירוש על האדריאטית ואפשר להכחיש את זה כמה שרוצים, יש את ההקלטה בטח בגלי צה"ל או ב ONE או השד יודע איפה.
ברור שמאמן צריך ללכת לפי החלטות ההנהלה, אף אחד לא טוען אחרת. אבל אחרי שגם לבלאט ימאס נראה איך מכבי מחזיקה אותו גם בשנה הבאה עם 3 מסגרות.
ושלא יגידו שאפשר לפרוש מהקופליג כי זה לא נכון, אחרת מכבי כבר הייתה עושה את זה.
ולמה שמכבי לא תוכל לפרוש מהליגה? אני לא קונה את השטויות שמישהו ביורוליג יסתכל לכיוונו של קופל כשמזרחי נמצא בצד השני , זה נשמע לי אבסורד.
זה יותר ענין תדמיתי של מעבר הדרגתי מהליגה כדי לא ליצור נזק תדמיתי , מכבי יבואו לקופל וחבר מרעיו עם שתי אופציות או שנשארים בליגה עם חוקים הגיוניים או שנעזוב את הליגה (מכבי תציג את זה כחוסר ברירה של 3 ליגות והתנכלויות מצידו של קופל) , בסך הכול יושבים שם אנשים שמעבר להיותם מנהלים מהטופ האירופי אם לא הטובים שבו ( כן , יותר טוב מכמה חכמולוגים בשקל שחושבים שהם היו עושים את זה יותר טוב) הם גם אשפי יחסי ציבור והם ידעו איך למכור את המהלך הזה בצורה הטובה ביותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים