אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 נובמבר 2011, 21:17

זה רעיון מבריק ליריבות של מכבי בליגה איך לנצל את התשישות שלנו :)
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 20 נובמבר 2011, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 נובמבר 2011, 21:31

מצטרך לשאלה שבנושא התר'ד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 נובמבר 2011, 21:38

מזרחי יחנוק את פדרמן אם מכבי לא תעוף מהאדריאטית. אין משהוא שמרתיח אותו יותר מהפסדים משפילים כאלו לירושלים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 20 נובמבר 2011, 21:40

לא היה שווה ללכת לליגה הזאת, המטרה לשמור על השחקנים של שנה שעברה לא הושגה גם עם ה2 מיליון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 20 נובמבר 2011, 22:27

Chen כתב:לא היה שווה ללכת לליגה הזאת, המטרה לשמור על השחקנים של שנה שעברה לא הושגה גם עם ה2 מיליון.

צודק בהחלט ההחלטה הזאת לדעתי משפיעה על חוסר שיטה והיררכיה בקבוצה...נקווה לטוב!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 23:24

Chen כתב:לא היה שווה ללכת לליגה הזאת, המטרה לשמור על השחקנים של שנה שעברה לא הושגה גם עם ה2 מיליון.

נכון. פדרמן מקפיד לציין שלמהלך הזה יש מטרות שונות ומשונות וראייה לטווח ארוך. לי יש תחושה, שזה יגמר בעונה הבאה, וכולם ייצאו מטומטמים.
בינתיים העונה הזאת שוב פוגעת במכבי ובמוניטין שלה, וגם במאמן שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 05:04

למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 06:22

אולי צריך לעזוב את הקופליג, אבל בכלל לא בטוח שאפשר.

אבל מה היה כל כך רע בשנה שעברה, תגיד ? לא הסתדרנו יפה מאוד עם שתי המסגרות ? נכון, מערימים עלינו קשיים בליגה עם כל מספר הזרים והפיינלפור, אבל אפשר לבנות קבוצה צנועה יותר, מהודקת יותר, מחוייבת יותר ועם רוטציה קצרה יותר גם עם החוקים הקיימים.
איך בונים קבוצה של 20 מיליון דולר ו 15 שחקנים ובסוף אוחיון הוא הרכז המוביל ? מי אשם בזה ? קופל ?

בשנה שעברה הייתה לנו בדיוק קבוצה צנועה כזאת ולא נפוחה ויומרנית כמו השנה. גם בלאט היה צנוע יותר , השנה נדבק בו קצת חטא הגאווה והזלזול, אבל יכול להיות שזה רק בגלל שהוא רוצה להראות את מורת רוחו מהמצב.

ד"א, לדעתי מישהוא כאן לא מדבר אמת במכבי. אני זוכר את פדרמן מדבר על כך שבלאט רצה לעזוב את הליגה ורצה את האדריאטית. אבל אני שמעתי את בלאט במו אוזניי מתלונן על האדריאטית דווקא.
אני בוחר להאמין לדייויד אחד וברור לכם למי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 06:43

אתה קצת לא מדייק .

דיוויד התלונן על ריבוי הליגות , לאו דווקא על האדריאטית ואמר שזה לא תלוי בו אלא באלו שמתווים את המדיניות הכוללת במכבי , אלו שעשו אותה למה שהיא .

ועדיין היה אפשר להבין ממנו שלו זה היה תלוי בו הוא היה מוותר על הליגה , הוא גם מתלונן תחת כל עץ רענן על השיפוט בליגה , על אי ההתחשבות (כמו במשחק האחרון) , על החוקים המשונים.

לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין שהוא מת לעוף מפה .

ושוב - המצב כרגע הוא רגעי וצריך להפסיק את ההתלהמות , השחקנים המובילים במכבי הם פארמר , פאפס , לאנגפורד , אוחיון , סמית , פניני , בלו, ליאור , סופו והנדריקס .

כשחוץ מאוחיון כולם ברמה הכי גבוהה באירופה ויחד הם מרכיבים קבוצה שלדעתי היא טובה יותר מזו שהיתה פה בשנה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 21 נובמבר 2011, 06:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 21 נובמבר 2011, 06:45

לא משנה מה יהיו ההסברים של פדרמן, מה שווה עונה, מה שווה הכסף מהאדריאטית, אם האוהדים של מכבי לא יכולים לראות אותה מ@#$@ את הפועל בהיכל??
זה הלחם והחמאה, זה מה שהכי חשוב לאוהדים בסופו של דבר ולא איזה ניצחון על בודצ'נוסט. היה נכון לקצר את הרוטציה ולהביא פחות זרים באיכות יותר גבוהה וכך להסתדר עם החוק החדש בארץ (עם זר אחד שנח כל פעם אפשר להסתדר).
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 06:48

טוב, אני שמעתי אחרת, אז אולי אתה לא מדייק ? אני שמעתי אותו מדבר בפירוש על האדריאטית ואפשר להכחיש את זה כמה שרוצים, יש את ההקלטה בטח בגלי צה"ל או ב ONE או השד יודע איפה.

ברור שמאמן צריך ללכת לפי החלטות ההנהלה, אף אחד לא טוען אחרת. אבל אחרי שגם לבלאט ימאס נראה איך מכבי מחזיקה אותו גם בשנה הבאה עם 3 מסגרות.

ושלא יגידו שאפשר לפרוש מהקופליג כי זה לא נכון, אחרת מכבי כבר הייתה עושה את זה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 06:53

שמשון הגיבור כתב:לא משנה מה יהיו ההסברים של פדרמן, מה שווה עונה, מה שווה הכסף מהאדריאטית, אם האוהדים של מכבי לא יכולים לראות אותה מ@#$@ את הפועל בהיכל??
זה הלחם והחמאה, זה מה שהכי חשוב לאוהדים בסופו של דבר ולא איזה ניצחון על בודצ'נוסט. היה נכון לקצר את הרוטציה ולהביא פחות זרים באיכות יותר גבוהה וכך להסתדר עם החוק החדש בארץ (עם זר אחד שנח כל פעם אפשר להסתדר).

לך תאהוד איזה קבוצה מהליגה השניה ותקבל את מה שאתה רוצה , אוהדי מכבי בניגוד אליך רוצים להצליח באירופה וכשהחוקים של קופל מתנגשים עם היכולת להצליח באירופה היא תפנה לכיוונים אחרים.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 06:57

הבעייה שהיא לא פונה לכיוונים אחרים, היא פונה לשני הכיוונים גם יחד.

ולי יש טענה גם לבלאט. אם הוא היה נגד הוא היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות שלו ולהתנגד למהלך בכל מחיר. אז שוב מכבי הצליחה להפיל עליו את הליגה הזאת, מעניין שעם פיני היא לא הצליחה.

וכן, אני מעדיף בהרבה ניצחונות גדולים על ירושלים על ניצחונות מפוקפקים על כל מיני קבוצות נידחות ממזרח אירופה שלא מעניינים אף אחד. תראו כמה תגובות ואמוציות יוצאות מהמשחק אתמול ותשוו את זה למשחקי הגריאטרית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:06

yarinsaky כתב:טוב, אני שמעתי אחרת, אז אולי אתה לא מדייק ? אני שמעתי אותו מדבר בפירוש על האדריאטית ואפשר להכחיש את זה כמה שרוצים, יש את ההקלטה בטח בגלי צה"ל או ב ONE או השד יודע איפה.

ברור שמאמן צריך ללכת לפי החלטות ההנהלה, אף אחד לא טוען אחרת. אבל אחרי שגם לבלאט ימאס נראה איך מכבי מחזיקה אותו גם בשנה הבאה עם 3 מסגרות.

ולמה שמכבי לא תוכל לפרוש מהליגה? אני לא קונה את השטויות שמישהו ביורוליג יסתכל לכיוונו של קופל כשמזרחי נמצא בצד השני , זה נשמע לי אבסורד.

זה יותר ענין תדמיתי של מעבר הדרגתי מהליגה כדי לא ליצור נזק תדמיתי , מכבי יבואו לקופל וחבר מרעיו עם שתי אופציות או שנשארים בליגה עם חוקים הגיוניים או שנעזוב את הליגה (מכבי תציג את זה כחוסר ברירה של 3 ליגות והתנכלויות מצידו של קופל) , בסך הכול יושבים שם אנשים שמעבר להיותם מנהלים מהטופ האירופי אם לא הטובים שבו ( כן , יותר טוב מכמה חכמולוגים בשקל שחושבים שהם היו עושים את זה יותר טוב) הם גם אשפי יחסי ציבור והם ידעו איך למכור את המהלך הזה בצורה הטובה ביותר.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:07

yarinsaky כתב:הבעייה שהיא לא פונה לכיוונים אחרים, היא פונה לשני הכיוונים גם יחד.

ולי יש טענה גם לבלאט. אם הוא היה נגד הוא היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות שלו ולהתנגד למהלך בכל מחיר. אז שוב מכבי הצליחה להפיל עליו את הליגה הזאת, מעניין שעם פיני היא לא הצליחה.

וכן, אני מעדיף בהרבה ניצחונות גדולים על ירושלים על ניצחונות מפוקפקים על כל מיני קבוצות נידחות ממזרח אירופה שלא מעניינים אף אחד. תראו כמה תגובות ואמוציות יוצאות מהמשחק אתמול ותשוו את זה למשחקי הגריאטרית.

כי מכבי עוד לא הפסידה שם ... תמיד התגובות פה מגיעות בעיקר בהפסדים , מחלה ידועה.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:08

זה עניין של תקנון יורוליג שלא ישתנה בגלל ההעיניים היפות של מזרחי. קבוצה שמשתתפת ביורוליג מחוייבת לשחק בליגה המקומית שלה.

אה, אתה רוצה להגיד לי שאם היינו מפסידים לבודוצ'חרטא כלשהיא היינו מתבאסים כאן כמו אחרי ההשפלה לירושלים ? עשה לי טובה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 נובמבר 2011, 07:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:08

אני בטוח שאם היינו מפסידים בשבת ללובליאנה היו אותם תגובות . חוץ מיזה עדיף משחקים עם סגל מלא נגד קבוצות אירופאיות שרובם טובות מקבוצות הקופליג מאשר משחק אחד נגד ירושלים שממלא את ההיכל .
אגב יוסי22 צודק , דיויד התבטא בעד האדריאטית ועל כך שהליגה שם מכבדת את מכבי ולא מערימה קשיים כל הזמן . היה עדיף לנטוש את הקופליג ולשחק בסגל מלא באדריאטית אבל זו חוכמה בדיעבד...
בנתיים צריך לדאוג להבטיח את ההופעה בפיינלפור ואז לעלות עם הנוער כדי שמשחקי מכבי לא ייצורו עניין בכלל....
אגב אם שנה הבאה לא ישנו את חוק ארבעת הזרים קודם כל (אם החוק הרוסי אין לי בעיה ) ואולי גם את הפיינל פור , אז אני חושב שמכבי חייבת לעזוב ולשחק רק באדריאטית....

אי אפשר להתכחש ששיווקוית האדריאטית מספקת את הסחורה ובנתיים בכל המשחקים ההיכל היה מלא , בטח יותר מבליגה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:12

שיווקית, כן שיווקית. זה כל העניין במילה אחת.
אני גם לא בטוח שמכבי מרוויחה כל כך מהעסק הזה של האדריאטית. יש גם הוצאות שבסופו של דבר יתקזזו מההכנסות. בטח כשאתה צריך לבנות סגל ארוך ובינוני במקום סגל קצר.

מכבי לא תפרוש מהליגה המקומית, תוציאו את זה מהראש שלכם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:12

yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!

אתה טועה. אין סיבה לדחות. מכבי משחקת כל שבוע בשבת, ומגדל משחקת ביול"ב בשלישי. לכן זה רק הוגן שהמשחק יתקיים בראשון.
זאת לא הבעיה של קופל שמכבי החליטה לשחק באדריאטית, והוא לא צריך בהכרח לבוא לקראת מכבי בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 21 נובמבר 2011, 07:17

יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:טוב, אני שמעתי אחרת, אז אולי אתה לא מדייק ? אני שמעתי אותו מדבר בפירוש על האדריאטית ואפשר להכחיש את זה כמה שרוצים, יש את ההקלטה בטח בגלי צה"ל או ב ONE או השד יודע איפה.

ולמה שמכבי לא תוכל לפרוש מהליגה? אני לא קונה את השטויות שמישהו ביורוליג יסתכל לכיוונו של קופל כשמזרחי נמצא בצד השני , זה נשמע לי אבסורד.

זה יותר ענין תדמיתי של מעבר הדרגתי מהליגה כדי לא ליצור נזק תדמיתי , מכבי יבואו לקופל וחבר מרעיו עם שתי אופציות או שנשארים בליגה עם חוקים הגיוניים או שנעזוב את הליגה (מכבי תציג את זה כחוסר ברירה של 3 ליגות והתנכלויות מצידו של קופל) , בסך הכול יושבים שם אנשים שמעבר להיותם מנהלים מהטופ האירופי אם לא הטובים שבו ( כן , יותר טוב מכמה חכמולוגים בשקל שחושבים שהם היו עושים את זה יותר טוב) הם גם אשפי יחסי ציבור והם ידעו איך למכור את המהלך הזה בצורה הטובה ביותר.

ההשוואה בין קופל למזרחי בכל הקשור למי היורוליג ישימו לב - מוטעית מיסודה.

הנהלת היורוליג לא מחפשת מי יותר חזק.
הבעיה, לדעתי, בלאשר למכבי להשתתף באדריאטית ע"ח הליגה המקומית היא שזה יכול להוות תקדים מסוכן.
אחרי מכבי, יבואו פאו ואולימפיאקוס ויעזבו גם הם את הליגה היוונית לטובת האדריאטית.
כשבטורקיה יעשו בעיות לאפס ופנר' גם הם יעזבו, וכן הלאה...

ירין, בחיי שאני לא מבין את הטענות שלך כלפי בלאט.
הבנאדם התריע ועשה כל שביכולתו כדי למנוע את ההשתתפות באדריאטית.
קח בחשבון שהוא רק מאמן בכבי, וכוח ההשפעה שלו מאד מוגבל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים