er79 כתב:למה אליהו לא משחק? פצוע או משהו?
חולה..
הוא ראה שעל כאבים באצבעות הוא לא מקבל גימלים אז הלך על מחלה..
זה כאילו בורשטיין אומר ''עשיתי שני משחקים נחמדים מאוד,בשלישי אני פשוט חייב להרוס ולחזור לצורת המשחק שבגללה התחילו לשנוא אותי''..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:למה אליהו לא משחק? פצוע או משהו?
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:למה אליהו לא משחק? פצוע או משהו?
חולה..
הוא ראה שעל כאבים באצבעות הוא לא מקבל גימלים אז הלך על מחלה..
זה כאילו בורשטיין אומר ''עשיתי שני משחקים נחמדים מאוד,בשלישי אני פשוט חייב להרוס ולחזור לצורת המשחק שבגללה התחילו לשנוא אותי''..
felix_r כתב:אני אומר לכם, בלאט מנסה להעיף את פאפאס מהקבוצה
Angelstrong כתב:איזה משחק מגעיל אני בקושי מסוגל לצפות ביוגב אוחיון עם המסירות הדפוקות שלו לרצפה
קודי כתב:מחצית עלובה של מכבי, שממחישה שוב את המחסור החמור ברכז ואת התהום שהשאיר אחריו פרמאר. אין מה לבחון את המצב במשחקים נוספים, העניין זועק לשמיים. מכבי עדיין במשחק בזכות ריבאונד ההתקפה ובזכות יום קליעה זוועתי של חיפה. משחק רע מאוד של חיפה ועדיין היא מובילה במחצית. קשה לי להאמין שמכבי תפסיד את המשחק הזה אבל נורה אדומה בוהקת צריכה להידלק.
מכביסט כתב:אוחיון בתור רכז ראשון זה פשוט זוועה מהלכת
לא פלא שהפסדנו שבוע שעבר לבבונים.
Angelstrong כתב:איזה משחק מגעיל אני בקושי מסוגל לצפות ביוגב אוחיון עם המסירות הדפוקות שלו לרצפה
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:אני אומר לכם, בלאט מנסה להעיף את פאפאס מהקבוצה
ייתכן וזה גם הגיוני.
בנתיים גם הוא וגם בורשטיין נראים כמו שחקני עבר.
בכלל, פאפאס, בורשטיין ושאייר, לא נראים כמו שחקנים שניתן לבנות עליהם להמשך העונה הקרובה וגם לא לעונה הבאה.
מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
חביב אורנג'ד כתב:מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
גלעד שליט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים