פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

19 פברואר 2012, 23:47

שחף כתב:
חנו'ש כתב:
שחף כתב:את רואה את סטריק ההפסדים של מכבי נגמר דווקא בברצלונה, בהפרש הרצוי, שסופו לא בכושר מלא כרגע ולמכבי יש מאצ' אפ לא טוב מול הקבוצה הזאת?

ממש לא.
אמרתי שהסיכוי הוא רק תיאורטי, אבל אני בהחלט מעדיפה שבארסה תנצח ושנבטיח את העלייה, כי לנצח בברצלונה במעל 14 הפרש?? לא רואה את זה קורה.

זו היתה רק אנקדוטה קטנה לאופטימיים שביננו..... :cool

לא נצטרך 14 כי במצב כזה נוצר בית משולש ואז יש פה כל מיני חישובים.

אלא אם כן קאנטו נופלת במשחק האחרון מול ז'לגיריס, מה שגם בעל הסתברות נמוכה ולכן אני חוזרת ואומרת שמדובר רק על הנחה תיאורטית ולא ממש מציאותית.

19 פברואר 2012, 23:59

yzafrir כתב:
Euro_Basket כתב:תוצאות חצי גמר הגביע האיטלקי:
סיינה - מילאנו 67 - 65
קאנטו - פזארו 71 - 64
פרקינס קלע 4 נק' (2-2 מהשדה)

משחק הגמר ייערך מחר.

כמה אס' , ריב' , איבודים , חט' ??

פרקינס קלע באותו משחק 4 נקודות ב 2-3 מהשדה (0-1 מהשלוש) , הוריד 3 ריבאונדים, מסר 2 אסיסטים ואיבד 4 כדורים.
במשחק היום מול סיינה, קאנטו הובסה 88-71, פרקינס קלע 6 נקודות עם 3-8 מהשדה (0-3 מחוץ לקשת) ו0-1 מקו העונשין, מסר 4 אסיסטים, הוריד ריבאונד אחד ואיבד פעם אחת (סיים עם -13 ב+/-, מקום אחרון בקבוצתו).
פרקינס סיים את שלושת המשחקים עם ממוצע של 3.3 נקודת, 3 ריב', 4 אס' ו2.6 איבודים, בקצת יותר מ15 דקות למשחק.
האחוזים של פרקינס: ל2 5/7, ל3 0/6, ל1 0/1.

20 פברואר 2012, 05:52

זה נראה שחוץ מהיד שהפרקינס עוד צריך לאפס מבחוץ הוא נראה די טוב . מוסר טוב , לוקח ריבאונדים מה שמראה שהוא לא איבד מאתלטיות שלו .... אסור לשכוח שהוא גם רק שבוע עם הקבוצה שרצה טוב מאוד ולכן גם האיבודי כדור (למרות שהיחס איב/אס' שלו הוא טוב מאוד...)
נמשיך לעקוב אחריו בהמשך העונה .

20 פברואר 2012, 09:50

לא צריך לשפוט אותו על פי זה.. זה לא רציני
יהיה אפשר לשפוט אותו רק בסוף השנה. הוא רק חזר. לא היה מרשים כל כך עד עכשיו, אבל זה היה די צפוי. צריך לחכות עוד. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות אותו משחק ולא רק להסתכל על סטטיסטיקה

20 פברואר 2012, 11:17

yzafrir כתב:זה נראה שחוץ מהיד שהפרקינס עוד צריך לאפס מבחוץ הוא נראה די טוב . מוסר טוב , לוקח ריבאונדים מה שמראה שהוא לא איבד מאתלטיות שלו .... אסור לשכוח שהוא גם רק שבוע עם הקבוצה שרצה טוב מאוד ולכן גם האיבודי כדור (למרות שהיחס איב/אס' שלו הוא טוב מאוד...)

זה לא מראה שום דבר, בטח לא כאשר לא נראינו את המשחק ולאור העובדה שחלק גדול מהדקות שאותן שיחק פרקינס היו בגארבג' טיים.
כרגע המספרים של פרקינס לא טובים, אבל יש לו עוד זמן (אמנם לא הרבה) להשתפר.

20 פברואר 2012, 12:57

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:זה נראה שחוץ מהיד שהפרקינס עוד צריך לאפס מבחוץ הוא נראה די טוב . מוסר טוב , לוקח ריבאונדים מה שמראה שהוא לא איבד מאתלטיות שלו .... אסור לשכוח שהוא גם רק שבוע עם הקבוצה שרצה טוב מאוד ולכן גם האיבודי כדור (למרות שהיחס איב/אס' שלו הוא טוב מאוד...)

זה לא מראה שום דבר, בטח לא כאשר לא נראינו את המשחק ולאור העובדה שחלק גדול מהדקות שאותן שיחק פרקינס היו בגארבג' טיים.
כרגע המספרים של פרקינס לא טובים, אבל יש לו עוד זמן (אמנם לא הרבה) להשתפר.

איך אתה יודע שרוב הדקות של היו בגרבאז' ? ראית את המשחקים ??

20 פברואר 2012, 15:08

צ'אק אידסון, שנפצע אתמול בהפסד ברצלונה בגמר הגביע, ייעדר מהמגרשים למשך חודש וצפוי לכל המוקדם לחזור בתחילת משחקי רבע הגמר. נקווה שזה לא יפגע יותר מדי בברצלונה ביום חמישי הקרוב בקאנטו.

21 פברואר 2012, 17:59

דרו ניקולאס עזב את מילאנו

21 פברואר 2012, 18:12

itai7 כתב:דרו ניקולאס עזב את מילאנו

הוא שחקן חופשי כעת?
הוא יכול להיות שם מעניין...

21 פברואר 2012, 19:42

rc4991 כתב:

הוא שחקן חופשי כעת?

מה אנחנו בית קברות של שחקנים שבסוף הקריירה ?? בכושר שהוא נמצא אני מוכן לוותר....
מצד שני מאט וולש גם כן חופשי ולא הייתי מתנגד לקחת אותו במקום סמית' .....

21 פברואר 2012, 21:21

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

הוא שחקן חופשי כעת?

מה אנחנו בית קברות של שחקנים שבסוף הקריירה ?? בכושר שהוא נמצא אני מוכן לוותר....
מצד שני מאט וולש גם כן חופשי ולא הייתי מתנגד לקחת אותו במקום סמית' .....

וואלה?מאיפה הוא שוחרר?
אני דווקא זוכר שהוא שיחק טוב בקבוצה שלו

21 פברואר 2012, 21:38

ניקולאס ממש לא שחקן גמור. בן 31, כמו דיאמניטידיס נדמה לי. לא אשמתו שהוא נתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן. הוא לא שחקן שיוצר לעצמו.

22 פברואר 2012, 05:38

שחף כתב:ניקולאס ממש לא שחקן גמור. בן 31, כמו דיאמניטידיס נדמה לי. לא אשמתו שהוא נתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן. הוא לא שחקן שיוצר לעצמו.

הוא לא גמור אבל הוא בירידה משמעותית ביכולת שלו ולא בא לי שינסה להתאושש על חשבונינו . מה גם שהוא לא רלוונטי כי הוא בעמדה שאנחנו לא צריכים....
לגבי וולש , היה לו חוזה זמני בקאחא לבוראל אחרי ששיחק בקבוצה קטנה אחרת בליגה הספרדית....

22 פברואר 2012, 07:41

פאו תעשה בשכל אם תחזיר את ניקולאס לקבוצה במקום לוגאן המאכזב.

22 פברואר 2012, 09:20

ניקולס נדפק בגלל הקבוצה, והוא ממש לא גמור, אבל למכבי הוא לא מתאים. אני לא רואה אותו משתלב כשיש את לאנגפורד והלפרין על הכוונת

22 פברואר 2012, 17:04

ואו! 11/12 שלשות לצסקא מול אולימפיאקוס במחצית! :)

22 פברואר 2012, 17:13

felix_r כתב:ואו! 11/12 שלשות לצסקא מול אולימפיאקוס במחצית! :)

מדהים! אני רואה את המשחק ולא מאמין למה שאני רואה. הם באו עצבניים רצח אחרי ההפסד לפני שבועיים :D מסכנים אולי'...
השופטים החליטו להתעלל בקאון המסכן... הפכו אותו למר עבירה לדקה. כולם כולל כולם הגיעו היום למשחק, והם פשוט טוחנים אותם. חוץ מהשלשות, הם גם משחקים הגנה מדהים. מכווצים את הצבע עם כל המגדלים שלהם ולא נותנים לאולי' לנשום
דורסי מאוד הרשים אותי. בכלל, אני מאוד אוהב את השחקן הזה. עוד מהתקופה שלו בממפיס. שחקן אתלט וחזק בטירוף

22 פברואר 2012, 17:27

שבד ו-וורונצביץ' פשוט שני תותחים

22 פברואר 2012, 17:31

צסקא 75% לשתים ו 81% לשלוש! :clap2

22 פברואר 2012, 17:33

felix_r כתב:צסקא 75% לשתים ו 81% לשלוש! :clap2

חוץ מגורדון כולם קולעים באחוזים פסיכיים. משחק התקפי מושלם שלהם
חריאפה חזר
נושא נעול