06 פברואר 2012, 18:57
LIAV10 כתב:where is the love? כתב:צריך להבין כמה דברים וכמובן לשמור טוב על צניעות וכבוד, 1. אנחנו עדיין לא מקום שני ולכן הדיבורים על קאזואן לא ריאליים, וגם קאזאן לא בטוח ראשונים, פאו יכולה לחזור.
2. במידה ונעלה ובעזרת השם נעלה ואני באמת מאמין בכך, רק אז נוכל לדבר על קאזאן ואם כבר עסקינן בקאזאן, קאזאן קבוצה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי.
יהיה מאוד קשה נגדם ברמה מאוד קשה במיוחד ברוסיה וגם פה הם יבואו להלחם, זה שלא קוראים להם ברצלונה או פאו או צסק"א זה בהחלט מעודד אבל זה לא אומר כלום.
מה שכן יש אפשרות לנצח אותם, זה הרבה יותר ריאלי מפאו צסקא וברצלונה, ולכן זאת תהיה אכזבה לא לעלות מקום שני.
אמנם קאזאן הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי, אבל בסדרה הכל יכול להיות וראינו את זה קורה, אז סדרה פתוחה זה עניין וכיף לכולנו , בואו נקווה להצליח.
בכל אופן לשמור את הגרונות לחמישי, לחמישי!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
06 פברואר 2012, 19:02
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:where is the love? כתב:צריך להבין כמה דברים וכמובן לשמור טוב על צניעות וכבוד, 1. אנחנו עדיין לא מקום שני ולכן הדיבורים על קאזואן לא ריאליים, וגם קאזאן לא בטוח ראשונים, פאו יכולה לחזור.
2. במידה ונעלה ובעזרת השם נעלה ואני באמת מאמין בכך, רק אז נוכל לדבר על קאזאן ואם כבר עסקינן בקאזאן, קאזאן קבוצה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי.
יהיה מאוד קשה נגדם ברמה מאוד קשה במיוחד ברוסיה וגם פה הם יבואו להלחם, זה שלא קוראים להם ברצלונה או פאו או צסק"א זה בהחלט מעודד אבל זה לא אומר כלום.
מה שכן יש אפשרות לנצח אותם, זה הרבה יותר ריאלי מפאו צסקא וברצלונה, ולכן זאת תהיה אכזבה לא לעלות מקום שני.
אמנם קאזאן הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי, אבל בסדרה הכל יכול להיות וראינו את זה קורה, אז סדרה פתוחה זה עניין וכיף לכולנו , בואו נקווה להצליח.
![]()
![]()
![]()
![]()
כרגע קאזאן נראת יותר טוב ממכבי, אבל ממש לא הרבה הרבה כמו שהוא אמר. בכושר נייטרלי, אין לי ספק שיש לנו סגל עדיף
06 פברואר 2012, 19:09
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:where is the love? כתב:צריך להבין כמה דברים וכמובן לשמור טוב על צניעות וכבוד, 1. אנחנו עדיין לא מקום שני ולכן הדיבורים על קאזואן לא ריאליים, וגם קאזאן לא בטוח ראשונים, פאו יכולה לחזור.
![]()
![]()
![]()
![]()
כרגע קאזאן נראת יותר טוב ממכבי, אבל ממש לא הרבה הרבה כמו שהוא אמר. בכושר נייטרלי, אין לי ספק שיש לנו סגל עדיף
גם לא, בשביל זה צריך שקאזאן ישחקו נגד מכבי, היא אפשר לדעת אם נפסיד להם בכושר הנוכחי..
אני אתן דוגמא קיצונית..הלייקרס ינצחו אותנו גם בכושר גרוע..
אי אפשר לדעת, הסגל של מכבי הרבה יותר איכותי וצעיר..
06 פברואר 2012, 19:24
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:where is the love? כתב:צריך להבין כמה דברים וכמובן לשמור טוב על צניעות וכבוד, 1. אנחנו עדיין לא מקום שני ולכן הדיבורים על קאזואן לא ריאליים, וגם קאזאן לא בטוח ראשונים, פאו יכולה לחזור.
![]()
![]()
![]()
![]()
גם לא, בשביל זה צריך שקאזאן ישחקו נגד מכבי, היא אפשר לדעת אם נפסיד להם בכושר הנוכחי..
אני אתן דוגמא קיצונית..הלייקרס ינצחו אותנו גם בכושר גרוע..
אי אפשר לדעת, הסגל של מכבי הרבה יותר איכותי וצעיר..
אל תשווה את הפרשי הרמות בין הלייקרס למכבי לבין קאזאן ומכבי. קאזאן בכל זאת מקום ראשון בבית שלהם, ובכל זאת ספיקו העונה לנצח את סיינה, פאו (ביוון), מילאנו ופנר. הם לא פראיירים, ובכושר הנוכחי, עם יתרון ביתיות, הם אפילו פייבוריטים, אבל מבחינת הסגל, למכבי יש סגל עדיף, ואם נגיע להצלבה, ונגיע בכושר טוב, בהחלט אפשר לעבור
06 פברואר 2012, 20:03
06 פברואר 2012, 20:23
06 פברואר 2012, 21:21
er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
06 פברואר 2012, 21:22
misha כתב:er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
עבר את הבדיקות וחתם רשמית.
06 פברואר 2012, 21:26
refael כתב:misha כתב:er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
זה אומר שהוא משחק יום חמישי ?
06 פברואר 2012, 21:26
refael כתב:misha כתב:er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
זה אומר שהוא משחק יום חמישי ?
06 פברואר 2012, 21:28
06 פברואר 2012, 21:33
06 פברואר 2012, 21:39
Mta_atic כתב:אני לא מאמין על מי שאומר שקאזן עדיפה על מכבי.
ראיתי את קאזן משחקים, הם משחקים טוב מאד אבל מכבי יכולה לפרק אותם בבית ובחוץ.
כולה הפסד לקאנטו ב-8 הפרש ואנשים כבר חושבים שאנחנו הפועל עפולה.
06 פברואר 2012, 22:34
misha כתב:er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
06 פברואר 2012, 22:48
BIG sofo כתב:misha כתב:er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
לכמה זמן חתם? עד סוף העונה?
07 פברואר 2012, 00:33
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:אני לא מאמין על מי שאומר שקאזן עדיפה על מכבי.
לקאנטו מפסידים, אבל את קאזאן נפרק?
07 פברואר 2012, 07:48
Euro_Basket כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:אני לא מאמין על מי שאומר שקאזן עדיפה על מכבי.
לקאנטו מפסידים, אבל את קאזאן נפרק?
מכבי קבוצה לא יציבה. ראינו את זה השנה כשהפסדנו למילאנו ופרטיזן ופירקנו את אפס פילזן.
אני לא חושב שקאנטו כקבוצה נופלת מקאזאן.
07 פברואר 2012, 09:37
Mta_atic כתב:אני לא מאמין על מי שאומר שקאזן עדיפה על מכבי.
07 פברואר 2012, 13:10
07 פברואר 2012, 16:32
LIAV10 כתב:פסימיות לא מובילה לשום מקום, אופטימיות דווקא כן..
לא קונה את העניין של "אם תהיה פסימי גם לא תתאכזב"..