המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.
jol9 כתב:שחף כתב:מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.
לאנגפורד הוא בעלות השכר של הלפרין???
ולגבי פארגו, אתה באמת רוצה שנחזור למה שאתה עצמך אמרת אחרי ההחתמה שלו? אני זוכר היטב את הצירוף "נתראה בעונה הבאה".
חוץ מזה, פעם זה פארגו ופעם סימונס. אתה לא יכול להבטיח שחקן טוב יותר בעלות הזאת. זה מה שאמרתי.
ושוב אתה לא מתייחס לעניין של הליגה הישראלית. אי אפשר רק להביא זרים במקום ישראלים.
felix_r כתב:אני לא מצליח להבין איך חלק מהאנשים כאן בפורום בטוחים שלאנדסברג מסוגל לעשות משהו ברמת היורוליג. הבן אדם מוביל את קבוצתו למקום האחרון בקופליג עם סדרה אינסופית של הפסדים רצופים. זה לא מדליק לכם נורה אדומה כלשהי? בקופליג כל שחקן טוב באחת הקבוצות נותן אימפאקט מיידי בצורה של נצחונות מעבר למצופה, ולאנדסברג כבר לא זוכר מתי ניצח בפעם האחרונה!
felix_r כתב:שים את לאנגפורד שם והם נאבקים על הפיינל פור הישראלי.
לאנדסברג אולי מוכשר, אבל חסר כל אינטלגנציית משחק בסיסית. נותן משחקים של 7-8 איבודים. לא רוצה לראות אותו מתקרב למכבי
felix_r כתב:די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.
asafb96 כתב:felix_r כתב:די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.
לא הבנתי אבל מה זה כל כך קשור... מה הקשר לשחקן שבא באמצע השנה? איך זה קשור ללאנדסברג?
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.
לא הבנתי אבל מה זה כל כך קשור... מה הקשר לשחקן שבא באמצע השנה? איך זה קשור ללאנדסברג?
איך זה קשור? אני מנסה להוכיח לך, שבליגה שלנו מספיק שחקן טוב אחד בקבוצה כדי לצבור מספר נצחונות לא מבוטל. אל תשכח, היריבות של חיפה זה לא צסקא או בארסה, סך הכל קבוצות מעפאנות מקופליג. כמה אפשר להפסיד?
felix_r כתב:אסף, מה שאתה מספר פשוט לא נשמע הגיוני. מצד אחד אתה אומר שלאחר עזיבה של שחקן אחד ל NBA הקבוצה התפרקה לגמרי, ומצד שני אתה אומר שהוספה של כוכב יורוליג לא היתה משנה כלום. לא מסתדר לי.
ש לו פחות אסיסטים מאיבודים. בוא נדייק: מספר אסיסטים + מספר חטיפות = מספר האיבודים אצלו
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.
לאנגפורד הוא בעלות השכר של הלפרין???
ולגבי פארגו, אתה באמת רוצה שנחזור למה שאתה עצמך אמרת אחרי ההחתמה שלו? אני זוכר היטב את הצירוף "נתראה בעונה הבאה".
חוץ מזה, פעם זה פארגו ופעם סימונס. אתה לא יכול להבטיח שחקן טוב יותר בעלות הזאת. זה מה שאמרתי.
ושוב אתה לא מתייחס לעניין של הליגה הישראלית. אי אפשר רק להביא זרים במקום ישראלים.
מה זה "זרים במקום ישראלים"? יש כרגע ישראלי בעמדה של הלפרין? לא. מכבי הסתדרה בלעדיו בשנתיים האחרונות? כן. האם אפשר לשרוד בליגה עם בלו ואליהו כישראלים מובילים? כן. האם לא עדיף להשקיע את הסכום הזה בגארד מהשורה הראשונה כמו לאנגפורד? בהחלט כן.
בין הלפרין לחוזה הנוכחי של לאנגפורד ברוטו אין הפרשי שכר מאוד גדולים כי המיסוי על הלפרין כפול. אם במקום לאנגפורד מכבי תביא את הלפרין זה יהיה חבל מאוד כי הם לא שחקנים באותה רמה וכי גם את מה שהלפרין נותן בדרך כלל יש לו נטייה לא לתת במשחקים קובעים.
שחף כתב:אני חושב שאת הכסף מפאפס צריך לשים על רכז דומיננטי ואיכותי.
שחף כתב:אני חושב שאת הכסף מפאפס צריך לשים על רכז דומיננטי ואיכותי.
שחף כתב:אני חושב שעדיין יותר קל למצוא רכז טוב(אמריקאי, לא אירופאי) מסנטר סבן פוטר הגנתי איכותי. כאלה חסרים גם ב-NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים