קית' לאנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לאנגפורד

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 14:58

מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2012, 15:28

שחף כתב:מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.

לאנגפורד הוא בעלות השכר של הלפרין???
ולגבי פארגו, אתה באמת רוצה שנחזור למה שאתה עצמך אמרת אחרי ההחתמה שלו? אני זוכר היטב את הצירוף "נתראה בעונה הבאה".

חוץ מזה, פעם זה פארגו ופעם סימונס. אתה לא יכול להבטיח שחקן טוב יותר בעלות הזאת. זה מה שאמרתי.

ושוב אתה לא מתייחס לעניין של הליגה הישראלית. אי אפשר רק להביא זרים במקום ישראלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 25 פברואר 2012, 15:45

אני מסכים עם שחף לחלוטין בעניין ההצלחה של קית' - לאנגפורד השאיר את מכבי בחיים במו ידיו בטופ16. החתמה שבאה במהלך העונה ועם הרבה מאוד מזל, התבררה כזו שהצילה את עונת היורוליג השנה.

לגבי עונה הבאה, אני חושב שבמידת מה, מכבי נמצאת במעיין מילכוד בעניין לאנגפורד, מכיוון שהוא נוטה ותופקד השנה יותר לעמדות 1-2, כאשר, לפי הפרסומים השונים, מכבי רוצה ללכת לכיוונם של הלפרין ולאנדסברג, שיכולים בעצמם "לסגור" את עמדת הסקנד. מה שמותיר את מכבי עם מחסור בזר בעמדה 3, בהנחה שסמית' לא יישאר פה.
המצב יוכל להשתנות, אם יחליטו ללכת לכיוון היצירתי ולתפקד את לאנגפורד גם בעמדת הסמול. אחרת, השארה של לאנגפורד "תאלץ" את מכבי לחפש לעצמה זר נוסף בעמדה 3 ובכך להוריד מהסל התקציבי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 16:15

jol9 כתב:
שחף כתב:מכבי יכולה להשקיע את השכר שלו בזר. אם במקרה של הנדריקס הטיעונים לגבי "זה לא הפרשים שיכולים לעזור לנו להביא רכז\סמול ברמה גבוהה" , אז לגבי הלפרין כן. ה-500 אלף דולר שהוא יעלה+מיסוי משמעותיים מאוד לקבוצה בתקציב של מכבי. אם אתה טוען שפרקינס\פארגו(תגדיר מי משניהם היה ה-2 של מכבי בשנה שעברה) ולאנגפורד לא יותר טובים מהלפרין, אין לנו כל כך על מה להתווכח. זה בערך כמו שאני אטען שפניני קלעי ברמה של באזילה.

ולגבי פארגו, אתה באמת רוצה שנחזור למה שאתה עצמך אמרת אחרי ההחתמה שלו? אני זוכר היטב את הצירוף "נתראה בעונה הבאה".

חוץ מזה, פעם זה פארגו ופעם סימונס. אתה לא יכול להבטיח שחקן טוב יותר בעלות הזאת. זה מה שאמרתי.

ושוב אתה לא מתייחס לעניין של הליגה הישראלית. אי אפשר רק להביא זרים במקום ישראלים.

מה זה "זרים במקום ישראלים"? יש כרגע ישראלי בעמדה של הלפרין? לא. מכבי הסתדרה בלעדיו בשנתיים האחרונות? כן. האם אפשר לשרוד בליגה עם בלו ואליהו כישראלים מובילים? כן. האם לא עדיף להשקיע את הסכום הזה בגארד מהשורה הראשונה כמו לאנגפורד? בהחלט כן.

בין הלפרין לחוזה הנוכחי של לאנגפורד ברוטו אין הפרשי שכר מאוד גדולים כי המיסוי על הלפרין כפול. אם במקום לאנגפורד מכבי תביא את הלפרין זה יהיה חבל מאוד כי הם לא שחקנים באותה רמה וכי גם את מה שהלפרין נותן בדרך כלל יש לו נטייה לא לתת במשחקים קובעים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 16:43

אני לא מצליח להבין איך חלק מהאנשים כאן בפורום בטוחים שלאנדסברג מסוגל לעשות משהו ברמת היורוליג. הבן אדם מוביל את קבוצתו למקום האחרון בקופליג עם סדרה אינסופית של הפסדים רצופים. זה לא מדליק לכם נורה אדומה כלשהי? בקופליג כל שחקן טוב באחת הקבוצות נותן אימפאקט מיידי בצורה של נצחונות מעבר למצופה, ולאנדסברג כבר לא זוכר מתי ניצח בפעם האחרונה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 17:08

felix_r כתב:אני לא מצליח להבין איך חלק מהאנשים כאן בפורום בטוחים שלאנדסברג מסוגל לעשות משהו ברמת היורוליג. הבן אדם מוביל את קבוצתו למקום האחרון בקופליג עם סדרה אינסופית של הפסדים רצופים. זה לא מדליק לכם נורה אדומה כלשהי? בקופליג כל שחקן טוב באחת הקבוצות נותן אימפאקט מיידי בצורה של נצחונות מעבר למצופה, ולאנדסברג כבר לא זוכר מתי ניצח בפעם האחרונה!

שים את לאנגפורד שם וגם הוא לא עושה כלום ברמה הקבוצתית
מאז שוויליאמס עזב לטובת הNBA, הקבוצה שלהם נראת בדיחה. בלעדיו הם היו מפסידים 40 הפרש כל שבוע. ראיתי אותם ב2 משחקים העונה, ואני יכול לומר בפה מלא שמדובר בקבוצה זוועה, בלי מאמן, בלי שיטה, ובלי כלום. וזה ממש לא באשמתו, כי הוא היחיד שמנסה וגם עושה שם משהו.
הוא שחקן סופר מוכשר, וגם הראה את זה במכללות, חוץ מליגת העל. אי אפשר לומר שהוא לא מסוגל לעשות כלום ביורוליג, כי שאני מסתכל על SF בקבוצות אחרות, כמו סוארז, פרפוגלו, ואפילו מיקל של היום, או גם דיוויד מוס (למרות שהוא אחלה שחקן), אני לא רואה איזה רמה מדהימה. זה לא שכל קבוצה מחזיקה בקירילנקו או פארקר בעמדה 3. הוא יבוא לתפקיד של שחקן מחליף, לפחות בהתחלה, ובהחלט יוכל לתרום שם. זה לא איזה ג'ייסון ווילאימס 2, כי זה שחקן צעיר מאוד, ומוכשר בטירוף, שפוטנציאלית יוכל להגיע לNBA.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 17:11

שים את לאנגפורד שם והם נאבקים על הפיינל פור הישראלי.
לאנדסברג אולי מוכשר, אבל חסר כל אינטלגנציית משחק בסיסית. נותן משחקים של 7-8 איבודים. לא רוצה לראות אותו מתקרב למכבי.
אולי אני טועה, אבל לי הוא נראה עוד אתלט חסר ראש כמו הרבה אמריקאים בליגה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 17:19

felix_r כתב:שים את לאנגפורד שם והם נאבקים על הפיינל פור הישראלי.
לאנדסברג אולי מוכשר, אבל חסר כל אינטלגנציית משחק בסיסית. נותן משחקים של 7-8 איבודים. לא רוצה לראות אותו מתקרב למכבי

ממש לא! אולי הם היו נראים קצת יותר טוב, אבל ממש לא פיינל 4. תראה משחק שלהם ותבין על מה אני מדבר. זה סיוט.
אם לאנדסברג נותן שם 22 נקודות ו21 ראנקינג, ועדיין הם נראים פח, כמה כבר לאנגפורד לדוגמא היה יכול לשפר אותם? הוא שחקן מצוין, שמשחק מצוין, בקבוצה שנראת זוועה. עם וויליאמס הם עוד השיגו ניצחונות פה ושם, אבל בלעדיו אין שם כלום חוץ ממנו
הוא מאבד שם פחות או יותר את מספר האיבודים שהיה ללאנגפורד בחימקי, ספאנוליס באולי', קובי בלייקרס, או כל כוכב אחר בקבוצה שלו. הוא מאבד, שוב, כמו כל כוכב אחר, אבל מפצה על זה בהמון נקודות כל משחק, הוא מוסר את אותו כמות אסיסטים כמו איבודים (יחסית לסוויגמן זה לא רע), וגם עוזר בריבאונד
אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו במכבי. אם הוא היה ישראלי "טהור", היו כבר כותרים לו כתרים ומשבחים אותו, כישראלי הבא בNBA, שחקן שמכבי חייבת להביא, היורש של ... ועוד לא מעט שבחים. הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, נחשב לישראלי מבחינת הליגה, ומדובר גם בבחור טוב. אני הייתי רוצה לראות שחקן כזה במכבי. עדיף כישרון כזה, שאם יממש את הציפיות והפוטנציאל שלו יכול ליהיות שחקן מוביל באירופה, או שחקן NBA, מאשר שחקן בינוני שאנחנו יודעים שנקבל ממנו בינוניות כמו סמית'
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 25 פברואר 2012, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 17:21

די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.

יש לו פחות אסיסטים מאיבודים. בוא נדייק: מספר אסיסטים + מספר חטיפות = מספר האיבודים אצלו
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 פברואר 2012, 17:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 17:22

felix_r כתב:די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.

לא הבנתי אבל מה זה כל כך קשור... מה הקשר לשחקן שבא באמצע השנה? איך זה קשור ללאנדסברג?
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 17:24

asafb96 כתב:
felix_r כתב:די, אסף. אתה יודע טוב מאוד איך בקופליג קבוצות שמביאות שחקן נחמד באמצע העונה משנות כיוון לחלוטין כאילו החליפו את כל הסגל.

לא הבנתי אבל מה זה כל כך קשור... מה הקשר לשחקן שבא באמצע השנה? איך זה קשור ללאנדסברג?

איך זה קשור? אני מנסה להוכיח לך, שבליגה שלנו מספיק שחקן טוב אחד בקבוצה כדי לצבור מספר נצחונות לא מבוטל. אל תשכח, היריבות של חיפה זה לא צסקא או בארסה, סך הכל קבוצות מעפאנות מקופליג. כמה אפשר להפסיד?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2012, 17:30

אסף, מה שאתה מספר פשוט לא נשמע הגיוני. מצד אחד אתה אומר שלאחר עזיבה של שחקן אחד ל NBA הקבוצה התפרקה לגמרי, ומצד שני אתה אומר שהוספה של כוכב יורוליג לא היתה משנה כלום. לא מסתדר לי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 17:31

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

איך זה קשור? אני מנסה להוכיח לך, שבליגה שלנו מספיק שחקן טוב אחד בקבוצה כדי לצבור מספר נצחונות לא מבוטל. אל תשכח, היריבות של חיפה זה לא צסקא או בארסה, סך הכל קבוצות מעפאנות מקופליג. כמה אפשר להפסיד?

אוקי, אבל איך זה בכלל קשור לקבוצות שמביאות שחקן באמצע עונה, ומשתנות?
לא משנה.. ברור שהיריבות חלשות, אבל אי אפשר להפיל את זה עליו. זה לא שהוא הכוכב ומפשל שם. הוא נראה שם אדיר. עושה באמת הכל. מה לעשות שיש לידו חבורה של שחקנים מצחיקים, מאמן ליצן, ובעל בית אידיוט שקובע מי ישחק לפי רמת ה"חברות" שלו עם אותו שחקן?
המשחק עם הכי פחות נקודות היה 14 נקודות, והוא אף פעם לא ירד לחד ספרתי בראנקינג. שבוע אחר שבוע הוא מביא את הסחורה, נראה מצוין, אבל משחק בקבוצה לא קבוצה. לא הייתה פוסל שחקן כל כך מוכשר בעל פוטנציאל גדול רק בגלל שהוא הגיע לקבוצה כזאת (ועובדה ששנה שעברה הקבוצה נראת יותר טוב, וגם עם וויליאמס הם השיגו ניצחונות, גם אם מעט)
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 17:33

felix_r כתב:אסף, מה שאתה מספר פשוט לא נשמע הגיוני. מצד אחד אתה אומר שלאחר עזיבה של שחקן אחד ל NBA הקבוצה התפרקה לגמרי, ומצד שני אתה אומר שהוספה של כוכב יורוליג לא היתה משנה כלום. לא מסתדר לי.

לא הבנת את הכוונה. התכוונתי שגם עם שחקן כמו לאנגפורד לדוגמא (סתם דוגמא, כן...) במקום לאנדסברג בתחילת העונה, הם ממש לא היו אימת הליגה. רחוק מכך. זאת קבוצה חלשה ביותר. שחקן אחד לא יהפוך אותם מקצה לקצה, כי עובדה שהוא משחק שם יוצא מהכלל, והם עדיין פח

ש לו פחות אסיסטים מאיבודים. בוא נדייק: מספר אסיסטים + מספר חטיפות = מספר האיבודים אצלו

לא נכון. זה כבר לשנות עובדות מוצקות. יש לו 2.8 אסיסטים לעומת 2.9 איבודים (איבוד אחד בלבד יותר מאסיסטים), ו1.1 חטיפות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2012, 20:59

שחף כתב:
jol9 כתב:

מה זה "זרים במקום ישראלים"? יש כרגע ישראלי בעמדה של הלפרין? לא. מכבי הסתדרה בלעדיו בשנתיים האחרונות? כן. האם אפשר לשרוד בליגה עם בלו ואליהו כישראלים מובילים? כן. האם לא עדיף להשקיע את הסכום הזה בגארד מהשורה הראשונה כמו לאנגפורד? בהחלט כן.

בין הלפרין לחוזה הנוכחי של לאנגפורד ברוטו אין הפרשי שכר מאוד גדולים כי המיסוי על הלפרין כפול. אם במקום לאנגפורד מכבי תביא את הלפרין זה יהיה חבל מאוד כי הם לא שחקנים באותה רמה וכי גם את מה שהלפרין נותן בדרך כלל יש לו נטייה לא לתת במשחקים קובעים.

דבר ראשון, יש סיכוי שבלו לא ממשיך, מה שישאיר את מכבי עם ליאור, פניני, אוחיון וטל כישראלים היחידים.
תכלס, בשביל הקופליג זה מספיק, אבל אני לא רואה סיבה לא להחזיר שחקן טוב כמו יותם לקבוצה אם יש אפשרות.

לגבי ההשוואה מול לאנג - היא לא במקום. ראשית, לא ידוע כמה שניהם ירוויחו במכבי בשנה הבאה. סביר להניח שלאנג ירוויח יותר ממליון דולר. ההפרש בינהם לא יהיה זניח
בכל מקרה (כמה מאות אלפי דולרים). בכל מקרה, ברור שזה לא אחד על חשבון השני. לאנג הוא סופרסטאר במכבי, וחייבים להשאיר אותו, ואם זה אומר שאין
כסף להלפרין, אז בסדר.

יותם צריך להגיע לכאן וגם גארד זר, ובהנחה ומאלט, שייר וכנראה פאפאס לא ימשיכו, משם מגיע הכסף עבור שניהם (עם קצת תוספת כנראה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 21:12

אני חושב שאת הכסף מפאפס צריך לשים על רכז דומיננטי ואיכותי.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2012, 21:14

שחף כתב:אני חושב שאת הכסף מפאפס צריך לשים על רכז דומיננטי ואיכותי.

זה כמו שאומרים שבמקום הנדריקס צריך להביא סנטר 2.13 שנראה כמו אלי האנה, לוקח ריבאונדים, חוסם, קולע 12 נקודות למשחק ועושה יופי של ג'חנון לשבת..
רצון לחוד ומציאות השוק לחוד..אני לא יודעת עד כמה יש רכז דומיננטי ואיכותי בשוק..לא אחד מוכח לפחות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 21:31

אני חושב שעדיין יותר קל למצוא רכז טוב(אמריקאי, לא אירופאי) מסנטר סבן פוטר הגנתי איכותי. כאלה חסרים גם ב-NBA.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2012, 21:34

שחף כתב:אני חושב שאת הכסף מפאפס צריך לשים על רכז דומיננטי ואיכותי.

OK. לא רק שלו. שייר מיותר לסגל של מכבי, ומאלט ייחתך, ככה שיהיה מקום בסגל.

לגבי פאפאס... וואלה, אם הוא נותן עוד כמה משחקים גדולים כמו שלשום, אז אני כבר לא יודע לגביו. סה"כ הוא שחקן מצויין שאנשים מאוד אוהבים.
אם לא היה את אוחיון, אז הייתי אומר שמכבי לא תביא רכז מחליף טוב יותר ממנו. אבל יוגי כאן והוא יקבל את הדקות שלו מדייויד, מה שלא יהיה,
מה שעלול להשאיר את פאפאס מתוסכל שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:36

שחף כתב:אני חושב שעדיין יותר קל למצוא רכז טוב(אמריקאי, לא אירופאי) מסנטר סבן פוטר הגנתי איכותי. כאלה חסרים גם ב-NBA.

לא מסכים. רכז היום הרבה הרבה יותר קשה למצוא. מוכחים? אין. הרבה יותר למצוא סנטר מחליף, מאשר רכז ראשון מוכח. בגלל זה רכז צריך ליהיות בראש סדר העדיפויות של מכבי, יחד עם סופו ולאנגפורד
אין כמעט שום רכז מוכח באירופה שיהיה חופשי בקיץ. צריך גם ללטוש עניים לשחקנים בNBA, כי שוק הרכזים פשוט זוועה באירופה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים