המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קודי , ההחתמה של פארמר זו לא הטעות של מכבי (כי בכל זאת שחקן כזה ב-25K לחודש...) , הטעות זה שלא החתימו רכז איכותי לידו שיחליף אותו אחרי שהשביתה תסתיים והעדיפו לחכות עם ההחתמה הזאת רק אחרי שהוא הלך ואז השוק היה כבר מת .
אם היו מחתימים שחקן עוד בפגרה ובאמת מסתכלים על פארמר כבונוס זמני ולא כשחקן המוביל של הקבוצה אז היום היינו במצב יותר טוב עם רכז .
החתמת לאנגפורד לא באה במקום פארמר כי הוא בעצם היה אמור להיות הגארד ליד פארמר (וגם זה החתמה מאוד מאוחרת ...) .
מה שקרה בסוף זה שהביאו את מאלט וההמשך ידוע....
היו גם טעויות אחרות כמו אחרי שידעו שפארגו הולך החתימו את פאפאס כמחליף שלו ....לגבי אוחיון במקום הלפרין , על זה אפשר להתווכח אבל לא היו היו יותר מידי אופציות במקום אוחיון ככה שזה הרע במיעוטו אבל אין ספק שזה שינמוך לעומת הלפרין...
ni4ni כתב:מה שקרה למכבי השנה מזכיר קצת את מכבי של ספאחיה ב-2007. קבוצה בינונית שמנצחת את הקטנות ומפסידה לגדולות, מגיעה להצלבה מול קבוצה עדיפה בהרבה וללא ביתיות (אז צסק"א של מסינה), מפסידה בחוץ ומחלצת נצחון בבית בשביל הכבוד (אז היו רק 3 משחקים) רק כדי לעוף במשחק הבא.
אני מניח שגם הפעם ננצח אחד בבית. לא יותר מזה.
הניצחון האיכותי היחיד שהיה לנו העונה היה מול ריאל מדריד בבית, עם רודי פרננדז וסרג' איבקה - וזה היה עוד בתקופת פארמר.
מכבי השנה לא שווה פיינל פור וגם בשנה שעברה הגענו לשם רק בזכות הגרלה נוחה שזימנה לנו את קאחה לבורל העייפה והפצועה ולא את פאו או ברצלונה.
בשנה הבאה צריך לנסות להביא סנטר טוב ורכז נורמאלי ולקוות לטוב.
where is the love? כתב:צפריר, אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה חח... אני אבל אהבתי הבחור הרגיש עם השם הארוך... זה באמת מתאים לי.
באשר למשחק אני מסכים עם הניתוח של קודי לגבי מה שכן יכול לעבוד הערב וגם עם הדיעות שיש כאן, אבל לצערי הרב בלאט (ששוב אני חייב לומר כמה שאני אוהב אותו, דווקא בגלל זה אני די מאוכזב ממנו) אבל בלאט לדעתי שוב ילך בהתעקשות ובניסיונות, אני באמת חושב שאם ילך בשיטה שאנחנו מדברים עליה יהיה כן סיכוי לעשות משהו באתונה, לפחות לא תבוסה ואולי נצחון אחד בנוקיה, אבל נראה שבלאט פשוט נחוש בדעתו ומאוד עיקש זה בכלל לא מתאים לבלאט ואני בטוח שהווא מבין כדורסל הרבה יותר טוב מאתנו, אבל האמת אני חושב שבלאט יודע את השיטה שלנו אני רק לא רוצה להתאכזב ולהפגע שוב, ולכן אני חושב שהוא ילך בקו ההעקשנות שלו, אני מקווה שלא ואם לא אז זה יהיה טוב לנו, שיהיה בהצלחחה.
yarinsaky כתב:בכל אופן, את צודקת לגמרי לגבי השנה. חוץ מלאנגפורד ( שגם הוא הגיע בכלל אחרי הקיץ תמורת סכום גבוה ) מכבי לא השכילה לעשות בקיץ שום מהלך עם שחקנים שוברי שיוויון.
בעצם הקיץ הזה מבחינת רכש הוא כישלון די מהדהד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים