הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

lets face it

הודעהעל ידי ni4ni » 22 מרץ 2012, 09:20

מה שקרה למכבי השנה מזכיר קצת את מכבי של ספאחיה ב-2007. קבוצה בינונית שמנצחת את הקטנות ומפסידה לגדולות, מגיעה להצלבה מול קבוצה עדיפה בהרבה וללא ביתיות (אז צסק"א של מסינה), מפסידה בחוץ ומחלצת נצחון בבית בשביל הכבוד (אז היו רק 3 משחקים) רק כדי לעוף במשחק הבא.
אני מניח שגם הפעם ננצח אחד בבית. לא יותר מזה.
הניצחון האיכותי היחיד שהיה לנו העונה היה מול ריאל מדריד בבית, עם רודי פרננדז וסרג' איבקה - וזה היה עוד בתקופת פארמר.

מכבי השנה לא שווה פיינל פור וגם בשנה שעברה הגענו לשם רק בזכות הגרלה נוחה שזימנה לנו את קאחה לבורל העייפה והפצועה ולא את פאו או ברצלונה.

בשנה הבאה צריך לנסות להביא סנטר טוב ורכז נורמאלי ולקוות לטוב.
ni4ni

Re: הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 09:50

yzafrir כתב:קודי , ההחתמה של פארמר זו לא הטעות של מכבי (כי בכל זאת שחקן כזה ב-25K לחודש...) , הטעות זה שלא החתימו רכז איכותי לידו שיחליף אותו אחרי שהשביתה תסתיים והעדיפו לחכות עם ההחתמה הזאת רק אחרי שהוא הלך ואז השוק היה כבר מת .
אם היו מחתימים שחקן עוד בפגרה ובאמת מסתכלים על פארמר כבונוס זמני ולא כשחקן המוביל של הקבוצה אז היום היינו במצב יותר טוב עם רכז .
החתמת לאנגפורד לא באה במקום פארמר כי הוא בעצם היה אמור להיות הגארד ליד פארמר (וגם זה החתמה מאוד מאוחרת ...) .
מה שקרה בסוף זה שהביאו את מאלט וההמשך ידוע....
היו גם טעויות אחרות כמו אחרי שידעו שפארגו הולך החתימו את פאפאס כמחליף שלו ....לגבי אוחיון במקום הלפרין , על זה אפשר להתווכח אבל לא היו היו יותר מידי אופציות במקום אוחיון ככה שזה הרע במיעוטו אבל אין ספק שזה שינמוך לעומת הלפרין...

מסכים לחלוטין לגבי פרמאר וגם כתבתי את זה למעלה. הבטיחו לבלאט שזו החתמת "בונוס" ושהוא יהיה רק תוספת לקבוצה טובה. אז הבטיחו, אז מה?!
ומה אמרו אחר כך? "לא היו רכזים טובים בשוק". כאילו שבאמצע העונה יהיו רכזים טובים יותר... האם מישהו חושב שבעונה אחרת אם לא היו מוצאים רכז מצויין אז היו פותחים את העונה בלי רכז?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: lets face it

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מרץ 2012, 09:55

ni4ni כתב:מה שקרה למכבי השנה מזכיר קצת את מכבי של ספאחיה ב-2007. קבוצה בינונית שמנצחת את הקטנות ומפסידה לגדולות, מגיעה להצלבה מול קבוצה עדיפה בהרבה וללא ביתיות (אז צסק"א של מסינה), מפסידה בחוץ ומחלצת נצחון בבית בשביל הכבוד (אז היו רק 3 משחקים) רק כדי לעוף במשחק הבא.
אני מניח שגם הפעם ננצח אחד בבית. לא יותר מזה.
הניצחון האיכותי היחיד שהיה לנו העונה היה מול ריאל מדריד בבית, עם רודי פרננדז וסרג' איבקה - וזה היה עוד בתקופת פארמר.

מכבי השנה לא שווה פיינל פור וגם בשנה שעברה הגענו לשם רק בזכות הגרלה נוחה שזימנה לנו את קאחה לבורל העייפה והפצועה ולא את פאו או ברצלונה.

בשנה הבאה צריך לנסות להביא סנטר טוב ורכז נורמאלי ולקוות לטוב.

מסכים איתך , אבל לפחות שנה שעברה הקבוצה הציגה כדורסל מצויין לאורך כל העונה חוץ מהמשחק הראשון נגד ויטוריה .
אני חושב שמאז הגמר האחרון בעידן פארקר לא נהנתי מהקבוצה כמו בשנה שעברה...אפילו בעונת צביקה שהגענו לגמר (ועזבו מה קרה אחר כך בליגה) לא נהנתי כמו בשנה שעברה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 22 מרץ 2012, 10:17

צפריר, אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה חח... אני אבל אהבתי הבחור הרגיש עם השם הארוך... זה באמת מתאים לי.

באשר למשחק אני מסכים עם הניתוח של קודי לגבי מה שכן יכול לעבוד הערב וגם עם הדיעות שיש כאן, אבל לצערי הרב בלאט (ששוב אני חייב לומר כמה שאני אוהב אותו, דווקא בגלל זה אני די מאוכזב ממנו) אבל בלאט לדעתי שוב ילך בהתעקשות ובניסיונות, אני באמת חושב שאם ילך בשיטה שאנחנו מדברים עליה יהיה כן סיכוי לעשות משהו באתונה, לפחות לא תבוסה ואולי נצחון אחד בנוקיה, אבל נראה שבלאט פשוט נחוש בדעתו ומאוד עיקש זה בכלל לא מתאים לבלאט ואני בטוח שהווא מבין כדורסל הרבה יותר טוב מאתנו, אבל האמת אני חושב שבלאט יודע את השיטה שלנו אני רק לא רוצה להתאכזב ולהפגע שוב, ולכן אני חושב שהוא ילך בקו ההעקשנות שלו, אני מקווה שלא ואם לא אז זה יהיה טוב לנו, שיהיה בהצלחחה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 12:21

יאללה! היום שוכחים הכל ומשחקים בשביל הכבוד! אנחנו מכבי! :muscles
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מרץ 2012, 12:37

where is the love? כתב:צפריר, אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה חח... אני אבל אהבתי הבחור הרגיש עם השם הארוך... זה באמת מתאים לי.

באשר למשחק אני מסכים עם הניתוח של קודי לגבי מה שכן יכול לעבוד הערב וגם עם הדיעות שיש כאן, אבל לצערי הרב בלאט (ששוב אני חייב לומר כמה שאני אוהב אותו, דווקא בגלל זה אני די מאוכזב ממנו) אבל בלאט לדעתי שוב ילך בהתעקשות ובניסיונות, אני באמת חושב שאם ילך בשיטה שאנחנו מדברים עליה יהיה כן סיכוי לעשות משהו באתונה, לפחות לא תבוסה ואולי נצחון אחד בנוקיה, אבל נראה שבלאט פשוט נחוש בדעתו ומאוד עיקש זה בכלל לא מתאים לבלאט ואני בטוח שהווא מבין כדורסל הרבה יותר טוב מאתנו, אבל האמת אני חושב שבלאט יודע את השיטה שלנו אני רק לא רוצה להתאכזב ולהפגע שוב, ולכן אני חושב שהוא ילך בקו ההעקשנות שלו, אני מקווה שלא ואם לא אז זה יהיה טוב לנו, שיהיה בהצלחחה.

אני חושב שאם הגענו לשלב כזה ועדיין חלק פה חושבים שאם הפעם בלאט יתן לפאפאס לשחק וישנה לגמרי את הגישה שלו אז זה כן יעבוד , זו טעות גדולה .
בלאט איחר כבר את הרכבת עם פאפאס ועם כל הניסיונות שלו .
יותר מידי שינויים בשלב כזה רק יהיה גרוע יותר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2012, 14:55

להגיד שהקבוצה של שנה שעברה הגיעה לפיינל פור רק בזכות הגרלה נוחה זה לעשות לה עוול.
שנה שעברה מכבי היתה בפיינל פור בזכות ולא בחסד. היא בהחלט היתה ראויה להיות שם והציגה כדורסל טוב, קבוצתי ושוטף.
היתה שיטה ברורה, היה כישרון, היה רעב ורמון מצד השחקנים והיתה עונה עם כדורסל יפה ומהנה.
יושבי ההיכל בהחלט נהנו מלא מעט הצגות.

חבל רק שחצי מהקבוצה הזו עזב והחצי השני שנשאר (למעט הנדריקס) נותן יכולת שרחוקה שנות אור מהיכולת של השנה שעברה.
וכשמכל השחקנים החדשים שבאו רק לאנגפורד באמת שווה משהו אפשר להבין למה הכדורסל רחוק מזה שקיבלנו שנה שעברה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 מרץ 2012, 15:40

עדיין, זו הייתה עונה מרגשת בעיקר כי מכבי הייתה אובראצ'יברית מובהקת ולא בגלל (לדעתי לפחות ) כדורסל יוצא דופן במבריקותו, בעיקר בפן ההתקפי.
אם ניזכר בעונת 99-2000 , שאני תמיד אוהב לחזור ולהתמוגג ממנה בדיבורים, הרי גם שם התקבצה חבורה שהשיגה הרבה יותר ממה שציפו ממנה, אבל היא פרצה דרך שהייתה חסומה בשנות ה 90 עם כדורסל יוצא דופן באיכותו, גם בהגנה וגם בהתקפה.
זו הייתה קבוצה שלא ידעת איך ואיפה היא תיגמר, כי היא צברה תאוצה איכותית ככל שהעונה התקדמה. לקבוצה של שנה שעברה היה סוג של לימיט שידעתי שיעצר איפשהוא ואכן זה מה שקרה מול פאו. ( מכבי של 2000 נעצרה מול קבוצה הרבה יותר טובה של פאו ושיפוט ביתי מובהק
בפיינלפור ).

בכל אופן, את צודקת לגמרי לגבי השנה. חוץ מלאנגפורד ( שגם הוא הגיע בכלל אחרי הקיץ תמורת סכום גבוה ) מכבי לא השכילה לעשות בקיץ שום מהלך עם שחקנים שוברי שיוויון.
בעצם הקיץ הזה מבחינת רכש הוא כישלון די מהדהד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2012, 16:07

yarinsaky כתב:בכל אופן, את צודקת לגמרי לגבי השנה. חוץ מלאנגפורד ( שגם הוא הגיע בכלל אחרי הקיץ תמורת סכום גבוה ) מכבי לא השכילה לעשות בקיץ שום מהלך עם שחקנים שוברי שיוויון.
בעצם הקיץ הזה מבחינת רכש הוא כישלון די מהדהד.

מה שעצוב הוא שגם אלה שנשארו מהעונה שעברה, למעט הנדריקס, שהיית מצפה מהם לעשות עוד קפיצת מדרגה ולראות מהם את פירות ההמשכיות של עונה שנייה ביחד, רק הלכו אחורה ולא מתקרבים אפילו ליכולת של העונה שעברה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 22 מרץ 2012, 18:28

זה מה שיהיה עוד חצי שעה, עולים לשחק, עזבו הכל להאמין :heart ! בעזרת השם ננצח!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2012, 18:57

המשחק מתחיל, שיהיה בהצלחה למכבי , אולי איכשהו נצליח לגנוב את המשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מרץ 2012, 19:07

איזו הגנה גרועה אלוהים ישמור. איכס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 19:09

אני משתגע מבלאט. נראה לי הוא המציא פטיש חדש עם הבלו הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 19:10

בלאט משלם על החילוף הנמהר של בלו במקום אליהו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2012, 19:10

הגנה רשלנית של בלו. נותן לצרצריס לעבור אותו כמו כלום, וצרצריס הוא לא בדיוק שחקן זריז.
ודיאמניטידיס- מדהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2012, 19:15

חבל, חבל מאוד על העבירה הזו של סופו. הוא נכנס מאוד טוב למשחק והעבירה הזאת עוצרת את המומנטום של מכבי וסופו. כעת מכבי נמצאת בבעיית עבירות עם שתי הגבוהים הטובים שלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 19:15

כוסעמק של השופטים האלה. זה פשוט לא ייאמן.
מילא הגמדים בליגת העלק צריכים עזרה מהם מול סופו, אבל גם בטיסט צריך?? 2 עבירות שלא היו.

דווקא מכבי משחקת טוב עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי danielgr » 22 מרץ 2012, 19:16

שיט ,לא יילך ככה :(
הגויאבות של אליהו בחוץ ,הנדריקס מחצי מרחק בחוץ
דיאמנטיזי קולע לשלוש כמו לי אפ

סמית קולע שלשה מ 9 מטר
הנדריקס כבר 2 עבירות ,סופו 2 עבירות ב 2 דקות :yuck
סמל אישי של המשתמש
danielgr

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 19:16

פתיחה טובה של מכבי רק חבל שקיבלנו שופטים חלאות.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2012, 19:16

בהילוך חוזר רואים בבירור- לא הייתה עבירה של סופו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים