פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2012/13

08 ינואר 2013, 06:35

misha כתב:גם פירס (שכרגיל נותן לגם בראש) וגם גרין עשו עליו עבודה טובה עד שהוא השתגע במחצית השנייה בעקבות טראש טוק עם KG. לפי דיווחים, מלו הלך לחדר הלבשה של הסלטיקס אחרי המשחק, התחיל לצעוק כמו משוגע ואחרי זה עוד חיכה ליד האוטובוס של הסלטיקס.
:D http://www.csnne.com/basketball-boston- ... edID=10424
המשחק הזה הזכיר את המשחק נגד שיקגו, כשהבולס נתנו לכם בראש בגארדן.

אפשר גם לפרגן כשצריך, לא עולה כסף. כן משחקים טוב במשחקים האחרונים. גם נגד אינדיאנה, גם באטלנטה וגם היום (ועוד בלי רונדו). בהחלט רואים את זה, במיוחד באינטנסיביות ובהגנה.
בראדלי מרביץ? cry me a river. הוא משחק הגנה אגרסיבית ולא נותן לשחקן מולו לנשום, כמו שצריך. עבודת רגליים שלו מדהימה.

הסלטיקס באו ושיחקו מאוד פיזי. פירס וגרין תפסו יום משוגע והכל הלך לכם. זה משחק אחד מעשר.
לגבי בראדלי - יש לו עבודת רגליים טובה, אבל הוא שם שני ידיים על שחקנים. שורקים לו 5 פעמים במשחק על זה מתוך 30 פעם שהו אעושה את זה.

אני ממש לא מודאג לא מהסלטיקס ולא מהבולס העלובים. הניקס צריכים לחזור לפוקוס ולשחק את ההגנה שהם יודעים. כשיחזרו ראשיד, פלטון ושומפרט, זו קבוצה לאליפות.

08 ינואר 2013, 06:55

יום משוגע :) משחק שכיח לחלוטין של פירס העונה (עוד החטיא כמה זריקות פנויות מהשלוש שהיו גומרות את המשחק מוקדם יותר). יום משוגע זה כשהוא נתן לקאבס 40 נק' באחוזים מצוינים. יש לכם מזל שטרי היה על הפנים ורונדו לא שיחק (ואני עוד לא מזכיר את השיפוט הביתי).
נו אז? הוא שומר אדיר ועוד בקושי בן 22. עוד כמה שנים הוא יהיה מפלצת. גם סאלינג'ר בדרך הנכונה.

קבוצה לאליפות? כנראה שהניצחון על מיאמי בתחילת העונה סנוור אותך. הסיכוי שתעברו אותם בסדרה של 7 משחקים (אם בכלל תגיעו לגמר המזרח) הוא די קטן. אבל זה טוב שאתה חי בסרט של אליפות, ככה יהיה יותר כיף כשהוא יתנפץ.

08 ינואר 2013, 07:32

misha כתב:יום משוגע :) משחק שכיח לחלוטין של פירס העונה (עוד החטיא כמה זריקות פנויות מהשלוש שהיו גומרות את המשחק מוקדם יותר). יום משוגע זה כשהוא נתן לקאבס 40 נק' באחוזים מצוינים. יש לכם מזל שטרי היה על הפנים ורונדו לא שיחק (ואני עוד לא מזכיר את השיפוט הביתי).
נו אז? הוא שומר אדיר ועוד בקושי בן 22. עוד כמה שנים הוא יהיה מפלצת. גם סאלינג'ר בדרך הנכונה.

קבוצה לאליפות? כנראה שהניצחון על מיאמי בתחילת העונה סנוור אותך. הסיכוי שתעברו אותם בסדרה של 7 משחקים (אם בכלל תגיעו לגמר המזרח) הוא די קטן. אבל זה טוב שאתה חי בסרט של אליפות, ככה יהיה יותר כיף כשהוא יתנפץ.

פירס הזקן קלע כמה סלים משוגעים. טרי שחקן גמור ובלי רונדו, הסלטיקס נראים הרבה יותר טוב ואפילו שומרים.

היו שני נצחונות על מיאמי והקבוצה עדיין רחוקה מהפוטנציאל שלה. עם כל הסגל בריא, הניקס יכולים לעבור מיאמי.
בכל מקרה, נחכה ונראה.

08 ינואר 2013, 07:46

פירס הזקן קלע במשחק הזה כמעט כמו הממוצע העונתי שלו. אם הוא היה ביום משוגע אז הייתם מקבלים בראש ובענק. רונדו היה מצוין במשחקים האחרונים והוא היה חוגג מול הקו האחורי שלכם. נתראה בבוסטון בסוף החודש.

כאילו שהם משחקים ב100 פוטנציאל כרגע, הם מטיילים לביתיות במזרח בלי להזיע. לפני שנתיים ניצחנו אותם ב3 מתוך 4 בעונה הרגילה, פלייאוף זו חיה שונה לגמרי. גם את הבולס, אם רוז יחזור במצב סביר, אני לוקח לפני הניקס במזרח.

08 ינואר 2013, 07:58

misha כתב:פירס הזקן קלע במשחק הזה כמעט כמו הממוצע העונתי שלו. אם הוא היה ביום משוגע אז הייתם מקבלים בראש ובענק. רונדו היה מצוין במשחקים האחרונים והוא היה חוגג מול הקו האחורי שלכם. נתראה בבוסטון בסוף החודש.

כאילו שהם משחקים ב100 פוטנציאל כרגע, הם מטיילים לביתיות במזרח בלי להזיע. לפני שנתיים ניצחנו אותם ב3 מתוך 4 בעונה הרגילה, פלייאוף זו חיה שונה לגמרי. גם את הבולס, אם רוז יחזור במצב סביר, אני לוקח לפני הניקס במזרח.

על מה אתה מדבר? פירס קלע זריקות משוגעות באחוזים הרבה יותר טובים מהרגיל שלו. בסוף החודש יהיו (אולי) פלטון, שומפרט ושיד וזה יהיה סיפור אחר לגמרי. רונדו אל יחגוג מול פלטון.

מיאמי משחקים ב- 100%. ההגנה שלהם נחלשה וזה לא עומד להתשנות. הם פגיעים השנה. עם הבולס עם הכוכב בלינלי, אני בכלל לא רוצה לדבר.

08 ינואר 2013, 08:14

היו לו 3-9 מהשלוש, רובן פנויות. הוא יכל לגמור את המשחק מוקדם יותר. היה לו סל אחד משוגע בסוף אבל חוץ מזה הוא קלע את הסלים הרגילים שהוא קולע בדרך כלל, בטח כשנותנים מה שהגנה שלכם נתנה לו. גם פלטון לא מפחיד את רונדו.

היט רחוקים מלשחק ב100 אחוז בשלב זה והם עדיין הקבוצה היחידה במזרח עם מספר הפסדים חד ספרתי. לברון ווייד של העונה הרגילה אתה לא תפגוש בפלייאוף וגם ההגנה שלהם שם תשתפר בהתאם (הפיזיות עליה בכית היום ויותר). אבל גם אם לא, היט עדיין רמה מעל הניקס, לא רואה אותכם מנצחים אותם בסדרה. בולס גם בלי רוז והמילטון נמצאים איפה שהם נמצאים בזכות (כולל ניצחונות על הניקס) ורוז אמור לחזור בעוד חודש פלוס מינוס. הרבה תלוי באיזה כושר הוא יהיה לקראת פלייאוף.
אני חושב שאתה מגזים עם הציפיות, הקבוצה הזו של הניקס לא תשבור כמעט 4 עשורים של לוזריות.

08 ינואר 2013, 15:52

roy1000 כתב:מיאמי משחקים ב- 100%. ההגנה שלהם נחלשה וזה לא עומד להתשנות. הם פגיעים השנה. עם הבולס עם הכוכב בלינלי, אני בכלל לא רוצה לדבר.

להגיד שמיאמי משחק 100 אחוז זה התכחשות למצב..

08 ינואר 2013, 18:11

יש שמועות שגארנט אמר למלו "your wife's p###y tastes like honey nut cheerios"
אם זה נכון זה דוחה וזה לא פעם ראשונה שהוא נותן מכה מתחת לחגורה
הוא גם קרא לצ'רלי וילאנובה חולה סרטן פעם אם אני לא טועה

08 ינואר 2013, 18:47

אני מציע קנס של 100 אלף שקל לעמותה לבחירתו, והשעייה פיקטיבית שתיגמר ברגע שהשלב הבא ביורוליג יחזור.

כמו שאמרתי לפני כמה עמודים, אם יש מישהו בסלטיקס שהוא סוג של שחקן מלוכלך, זה kg.

08 ינואר 2013, 21:56

חחחחחחחחח honey nut cheerios...

08 ינואר 2013, 22:14

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:מיאמי משחקים ב- 100%. ההגנה שלהם נחלשה וזה לא עומד להתשנות. הם פגיעים השנה. עם הבולס עם הכוכב בלינלי, אני בכלל לא רוצה לדבר.

הם לא כאלה טובים השנה (לפחות לא הגנתית).

08 ינואר 2013, 22:16

Holiday_Armadillo כתב:יש שמועות שגארנט אמר למלו "your wife's p###y tastes like honey nut cheerios"
אם זה נכון זה דוחה וזה לא פעם ראשונה שהוא נותן מכה מתחת לחגורה
הוא גם קרא לצ'רלי וילאנובה חולה סרטן פעם אם אני לא טועה

מלו אחד השחקנים הרגועים בליגה. תמיד עם החיוך שלו. זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו מאבד את זה, לפחות במדי הניקס. KG באמת עיצבן אותו איכשהו. באמת נמאס כבר מ- KG. מילא כשהיה עוד שחקן כדורסל, אבל עכשיו לאף אחד אין סבלנות לשטויות שלו.

08 ינואר 2013, 22:18

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:

כי הם לא נותנים 100%, זה פשוט ברור שזאת לא היכולת הכי גבוהה שלהם..
מי עזב את הקבוצה וגרם להיחלשות ההגנה? קארי?
אז הגיעו שחקני הגנה פחות טובים ומקבלים דקות של שחקני ההגנה היותר טובים, אבל לפחות שחקני התקפה מצויינים..

08 ינואר 2013, 23:10

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:

כי הם לא נותנים 100%, זה פשוט ברור שזאת לא היכולת הכי גבוהה שלהם..
מי עזב את הקבוצה וגרם להיחלשות ההגנה? קארי?
אז הגיעו שחקני הגנה פחות טובים ומקבלים דקות של שחקני ההגנה היותר טובים, אבל לפחות שחקני התקפה מצויינים..

דבר ראשון - הם משחקים עם בוש כסנטר וזה קטסטרופה הגנתית (שנה שעברה היה את ג'ואל אנתוני).
דבר שני - באטייה כבר שייך לבית האבות.
דבר שלישי - ריי אלן זו קטסטרופה הגנתית.
דבר רביעי - ווייד כבר לא מסוגל לשמור.

צרף הכל וקבל קבוצה שירדה דרמטית ביכולת ההגנתית. השיפור ההתקפי לא מחפה על הירידה ההגנתית.

09 ינואר 2013, 05:35

LIAV10 כתב:חחחחחחחחח honey nut cheerios...

תמונה

:D

09 ינואר 2013, 21:17

COOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2605428

09 ינואר 2013, 21:30

Holiday_Armadillo כתב:COOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened

יש!!
אהבתי את הקבוצה מסיאטל (את בכלל מאוהבת בעיר, לא?)
הקבוצה מבירת קליפורניה כבר לא זה הרבה מאוד זמן..

09 ינואר 2013, 21:32

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:COOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened

יש!!
אהבתי את הקבוצה מסיאטל (את בכלל מאוהבת בעיר, לא?)
הקבוצה מבירת קליפורניה כבר לא זה הרבה מאוד זמן..

מאוהבת זאת לא מילה
גם מאוד אהבתי את הסופרסוניקס

09 ינואר 2013, 21:39

עצוב שברגע אחד קבוצה שלמה נמחקת
זה הזוי ולא משהו שאמור לקרות בספורט

09 ינואר 2013, 21:41

rc4991 כתב:עצוב שברגע אחד קבוצה שלמה נמחקת...

או במקרה הזה-הגיע הזמן
סקרמנטו הייתה קבוצה די פאתטית
אני לא אומרת שבסיאטל הם יהיו תותחים אבל אין מקום לקבוצה פאתטית בקליפורניה כשיש כבר שתי קבוצות מעולות
לפחות ככה יהיה איזשהו בסיס ששייך רק להם
נושא נעול