11 יולי 2012, 21:41
שחף כתב:felix_r כתב:כך או אחרת, באותה העונה היה לנו קו קדמי הכי עמוק הי פעם. נראה לי שפאסקוואל (המאמן של בארסה) שאב משם את הדוגמא לבניית הקו הקדמי, ומאז כל שנה לבארסה יש 4-5 סנטרים
זה לא כל כך מדויק. התכנון המקורי, אני מניח, היה שוויצ'יץ' ובאטיסטה ישבו על עמדה 5 ופייזר, מוריס ואליהו על עמדה 4. זה המחיש את הנפילה העיקרית של שרף וקטש, משהו שחזר על עצמו גם בקבוצות אחרות שלו: קבוצה מאוד מוכשרת עם שחקנים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני. ניקולה גם כשהיה צעיר יותר לא היה מתאים לשחק ליד גבוה כבד כמו פייזר, ואלו היו שני השחקנים היקרים בסגל. פייזר עצמו היה יכול לשחק 4 אולי ליד סנטר נייד ואתלטי כמו נ'דונג(שהובא למאלאגה בסכומים שכנראה לא עולים על אלו שבהם מכבי הביאה את באטיסטה). באטיסטה היה סנטר התקפי לא רע בימים שלא היה מסתבך עם הכדור בצעדים, אבל בהגנה היה רחוק מלהבריק, וכמעט כל הסגל כלל המון שחקנים עם איכויות התקפיות טובות(ניקולה, פייזר, ביינום, בלו) אבל כמעט בלי שחקני הגנה טובים, חוץ ממוריס(בגלל זה הוא גם שיחק 30 ומשהו דקות, כמו אנתוני פארקר בשיאו) וגארסיה . זה היה גם סגל כבד יחסית שההתאמה שלו לקופליג הייתה מאוד מאוד בעייתית, עם שני סנטרים כבדים וסמול פורוורדים גבוהים. הטעות השנייה הייתה כמובן ההבאה של קאמינגס שהפך לשחקן אפאטי לחלוטין ולא למי שמכבי ציפו שינהל את ההתקפה.
11 יולי 2012, 21:42
שחף כתב:וויז נראה לי בדיעבד כמו החתמה של שרון דרוקר. גרשון תמיד העדיף רכזים דומיננטיים באופי ובסגנון המשחק שלהם ולא כאלה שמעבירים את החצי ומוסרים את הכדור.
11 יולי 2012, 21:44
12 יולי 2012, 01:50
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.
פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר
12 יולי 2012, 03:56
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.
פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר
אגב, פארגו שחקן שמאוד מתאים לסגל הנוכחי של מכבי. הוא בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה - רכז איכותי, סקורר ושחקן אחד על אחד טוב. הוא גם אמור להיות במחירים שמכבי יכולה לשלם. מה אתם אומרים - להביא או לא להביא?
12 יולי 2012, 04:24
12 יולי 2012, 04:49
12 יולי 2012, 05:01
LIAV10 כתב:בואו נשאיר גם את אוחיון ונביא עוד כמה בוגדים..
12 יולי 2012, 05:17
12 יולי 2012, 05:19
12 יולי 2012, 05:33
12 יולי 2012, 05:34
er79 כתב:gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.
12 יולי 2012, 05:41
yzafrir כתב:er79 כתב:gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.
פארמר ומקאלב לא בטווח המחירים שלנו אבל פארגו בהחלט כן .
חבל שלא חושבים בכלל על לנסות להחזיר אותו . היה יכול להיות מעניין מצוות גארדים שכוללת את פארגו , היקמן , הלפרין , לאנדסברג , ואולי אפילו פרקינס במקום אוחיון....
12 יולי 2012, 05:43
Lirca כתב:אם לא לשמור על כבודה המקצועי אז לפחות שמכבי תשמור על המוסר והאתיקה. מה שפארגו עשה הוא בלתי נסלח ואם בסוף יתברר שגם כל הסיפור עם יוגב נכון אז אותו כנ"ל. חשבתם כמה שריקות בוז הם יקבלו?
לא מספיק שמכבי לא מסוגלת להחתים שחקנים עכשיו היא צריכה לתת לכולם לירוק עליה ולחשוב שזה גשם? חלאס!
הקיץ הזה הופך להיות סיוטי יותר מרגע לדודלי...
12 יולי 2012, 05:47
yzafrir כתב:בוגד בוגד אבל שחקן ענק ....
https://www.youtube.com/watch?v=QphhsFSX0j0
אם פדרמן ומזרחי היו יכולים להתעסק קצת פחות בענייני כבוד....
12 יולי 2012, 05:48
yarinsaky כתב:yzafrir כתב:בוגד בוגד אבל שחקן ענק ....
מה שלא פחות מדהים כאן שלא נשאר אף שחקן ממכבי של לפני שנה וחצי .
12 יולי 2012, 05:48
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.
פארמר ומקאלב לא בטווח המחירים שלנו אבל פארגו בהחלט כן .
חבל שלא חושבים בכלל על לנסות להחזיר אותו . היה יכול להיות מעניין מצוות גארדים שכוללת את פארגו , היקמן , הלפרין , לאנדסברג , ואולי אפילו פרקינס במקום אוחיון....
יש לך פה בעיה של חוסר בישראלים. לגבי פארגו, אני מסכים איתך שהמקרה שלו קצת שונה משל אוחיון, אבל עדיין לדעתי המועדון וההנהלה ראויים להתנצלות. נדמה לי שפדרמן אמר שנה שעברה שאין מצב שהוא יחזור למכבי אחרי המקרה. גם העניין עם הבוררות והקנס די יתקע את המהלך, בגלל משקעי העבר. בוא נגיד שהסיכוי שלו לשוב הנה הוא כמו שפדרמן אמר על אוחיון 0-. פוטנציאלית הוא יכול להיות הרכז הטוב באירופה: הוא טוב יותר ממקאלב, אני חושב שהוא בלבל של פרמאר, ובכמה אלמנטים אפילו טוב ממנו. הוא בהחלט הולך להיות שדרוג אדיר לפאו, אבל דווקא לקבוצה כמו מכבי, ציוות שלו עם היקמן ועם סמית' יכול להיות פנטסטי, חזרה להגנת הלחץ מלפני שנתיים. אבל חלומות באספמיה - הוא לא יהיה פה.
12 יולי 2012, 05:50
12 יולי 2012, 05:50
felix_r כתב:שחף כתב:felix_r כתב:כך או אחרת, באותה העונה היה לנו קו קדמי הכי עמוק הי פעם. נראה לי שפאסקוואל (המאמן של בארסה) שאב משם את הדוגמא לבניית הקו הקדמי, ומאז כל שנה לבארסה יש 4-5 סנטרים
זה לא כל כך מדויק. התכנון המקורי, אני מניח, היה שוויצ'יץ' ובאטיסטה ישבו על עמדה 5 ופייזר, מוריס ואליהו על עמדה 4. זה המחיש את הנפילה העיקרית של שרף וקטש, משהו שחזר על עצמו גם בקבוצות אחרות שלו: קבוצה מאוד מוכשרת עם שחקנים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני. ניקולה גם כשהיה צעיר יותר לא היה מתאים לשחק ליד גבוה כבד כמו פייזר, ואלו היו שני השחקנים היקרים בסגל. פייזר עצמו היה יכול לשחק 4 אולי ליד סנטר נייד ואתלטי כמו נ'דונג(שהובא למאלאגה בסכומים שכנראה לא עולים על אלו שבהם מכבי הביאה את באטיסטה). באטיסטה היה סנטר התקפי לא רע בימים שלא היה מסתבך עם הכדור בצעדים, אבל בהגנה היה רחוק מלהבריק, וכמעט כל הסגל כלל המון שחקנים עם איכויות התקפיות טובות(ניקולה, פייזר, ביינום, בלו) אבל כמעט בלי שחקני הגנה טובים, חוץ ממוריס(בגלל זה הוא גם שיחק 30 ומשהו דקות, כמו אנתוני פארקר בשיאו) וגארסיה . זה היה גם סגל כבד יחסית שההתאמה שלו לקופליג הייתה מאוד מאוד בעייתית, עם שני סנטרים כבדים וסמול פורוורדים גבוהים. הטעות השנייה הייתה כמובן ההבאה של קאמינגס שהפך לשחקן אפאטי לחלוטין ולא למי שמכבי ציפו שינהל את ההתקפה.
אל תזכיר לי את קאמינגס. כל הקייץ נלחמתי פה עם עשרות חברי הפורום כשאני מנסה להוכיח להם שקאמינגס לא שחקן
12 יולי 2012, 05:51
er79 כתב:yarinsaky כתב:yzafrir כתב:בוגד בוגד אבל שחקן ענק ....
מה שלא פחות מדהים כאן שלא נשאר אף שחקן ממכבי של לפני שנה וחצי .
פניני