10 יוני 2011, 10:57
10 יוני 2011, 11:02
10 יוני 2011, 11:05
10 יוני 2011, 11:41
DeusEx כתב:לא עדיף על רוט??
10 יוני 2011, 12:25
itai7 כתב:שחקן בינוני ומטה
10 יוני 2011, 13:34
10 יוני 2011, 15:09
yellowaura כתב:אני לא חושב שפניני או בלו הם שחקני חמישייה. בלו הוא אולי 4 אבל גם פניני אמר בראיון שלו שאחרי שפרקינס נפצע בלו שיחק 3 ובהצלחה.
אני חושב שסקנד כרגע אין בכלל למכבי כמו גם פוינט מחליף. מצד שני יש לך את אליהו, פניני ובלו שיכולים לשחק בשלוש (לאו דווקא הכי טבעיים לזה). לכן הקדימות היא להביא שחקן בסקנד ועדיף גבוה שיכול לשחק 2 ו 3 ולכסות 2 פינות. וכמובן להביא עוד PG מחליף איכותי יחסית (הלפרין או שאייר).
אם הייתי צריך לדרג את סדר החשיבות:
1. סקנד גארד גבוה לחמישייה (כאשר חלק מהזמן אפשר לשחק עם פניני כסמול ולעיתים עם בלו)
2. פוינט גארד מחליף
3. סנטר מחליף לסופו
10 יוני 2011, 15:19
בעל זבוב כתב:yellowaura כתב:אני לא חושב שפניני או בלו הם שחקני חמישייה. בלו הוא אולי 4 אבל גם פניני אמר בראיון שלו שאחרי שפרקינס נפצע בלו שיחק 3 ובהצלחה.
אני חושב שסקנד כרגע אין בכלל למכבי כמו גם פוינט מחליף. מצד שני יש לך את אליהו, פניני ובלו שיכולים לשחק בשלוש (לאו דווקא הכי טבעיים לזה). לכן הקדימות היא להביא שחקן בסקנד ועדיף גבוה שיכול לשחק 2 ו 3 ולכסות 2 פינות. וכמובן להביא עוד PG מחליף איכותי יחסית (הלפרין או שאייר).
1. סקנד גארד גבוה לחמישייה (כאשר חלק מהזמן אפשר לשחק עם פניני כסמול ולעיתים עם בלו)
2. פוינט גארד מחליף
3. סנטר מחליף לסופו
WTF?
סנטר מחליף???? לשם מה הביאו אטת ג'יימס? שישמש תאורת לילה ברחוב?
10 יוני 2011, 15:23
בעל זבוב כתב:yellowaura כתב:אני לא חושב שפניני או בלו הם שחקני חמישייה. בלו הוא אולי 4 אבל גם פניני אמר בראיון שלו שאחרי שפרקינס נפצע בלו שיחק 3 ובהצלחה.
2. פוינט גארד מחליף
3. סנטר מחליף לסופו
WTF?
10 יוני 2011, 15:27
6 לב צהוב כתב:בעל זבוב כתב:yellowaura כתב:אני לא חושב שפניני או בלו הם שחקני חמישייה. בלו הוא אולי 4 אבל גם פניני אמר בראיון שלו שאחרי שפרקינס נפצע בלו שיחק 3 ובהצלחה.
2. פוינט גארד מחליף
3. סנטר מחליף לסופו
WTF?
לפי דעתי ג'יימס בכלל לא מתאים למכבי ואתם תראו את זה העונה למה לא .
גם לא גבוה מספיק וגם לא פיזי, זה שהוא חוסם 5 פעמים בליגת הגמדים שלנו זה לא אומר כלום היינו צריכים להביא מישהו לפחות 2.10 שיראה קצת נוכחות למה מגיימס אף אחד לא יפחד.
בכל מקרה זאת דעתי ואני חושב שזאת טעות ההחתמה הזאת .
10 יוני 2011, 16:22
yellowaura כתב:אני לא חושב שפניני או בלו הם שחקני חמישייה. בלו הוא אולי 4 אבל גם פניני אמר בראיון שלו שאחרי שפרקינס נפצע בלו שיחק 3 ובהצלחה.
2. פוינט גארד מחליף
3. סנטר מחליף לסופו
10 יוני 2011, 18:03
זכותך כמובן. גם לי היו ספיקות, אבל יש לי אמון מלא בצוות המקצועי, בטח אחרי העונה המופלאה שלנו האחרונה.
11 יוני 2011, 11:59
11 יוני 2011, 12:01
Euro_Basket כתב:ראיתי שעלה כאן השם של סייבוטיס. הוא לא סגר כבר בגלאטסראיי ויחתום רשמית בסיום סדרת הגמר?
11 יוני 2011, 12:10
11 יוני 2011, 12:13
11 יוני 2011, 12:15
Euro_Basket כתב:לא שזה רשמי או משהו, אבל ביורובאסקט הוא כבר מופיע בסגל של הקבוצה
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=328
אגב, הזלזול פה באפיק ניסים מוגזם לדעתי.
הוא נותן כבר 8 עונות טובות בחו"ל, כולל אליפויות עם שטרסבורג ונימבורק.
את הניסיון האירופאי הרב שיש לו לא היה ולא יהיה למורן רוט.
11 יוני 2011, 12:20
11 יוני 2011, 12:21
er79 כתב:נסיון אירופאי בצ'כיה כמוהו כנסיון בהפועל אוסישקין ת"א. לא מזלזל באפיק אבל יש פי אלף אופציות טובות ממנו, גם בשוק הישראלי.
11 יוני 2011, 13:06