ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

הודעהעל ידי 0ved1212 » 02 יולי 2014, 09:09

אומנם סנטר שלישי אבל יש לו משקל גדול על עמדה 4
אם הוא יוחתם מכבי תוכל להחתים 4 נטו ולא תצתרך להוציא עוד כסף על זר
מצבת גבוהים של סופו טיוס פישר ועוד זר בעמדה 4 ואולי ג'ק כהן יכולים לחסות באופן מושחם את עמדות הפנים אם יכולת גיוון רבה
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2014, 09:09

Allan Turing כתב:
er79 כתב:טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.

מכבי לא יכולה להתחרות על קרלון בראון? אל תגזים.
גם רייס ופארגו לפני שהגיעו היו נראים כמו אופציות הזויות, והיום הם הגארדים הכי מבוקשים.
קצת אמון בבקשה.

תזכיר לי את זה אחרי שהוא יחתום באולימפיאקוס
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 10:02

Allan Turing כתב:מכבי לא יכולה להתחרות על קרלון בראון? אל תגזים.
גם רייס ופארגו לפני שהגיעו היו נראים כמו אופציות הזויות, והיום הם הגארדים הכי מבוקשים.
קצת אמון בבקשה.

מכבי לא רוצה להתחרות עם אף קבוצת יורוליג על אף שחקן. בחמש שנים האחרונות לא הגיע למכבי אף שחקן שהיה מבוקש בקבוצת יורוליג אחרת. אם לבראון יש באמת הצעה מאוליפיאקוס, הוא לא יגיע למכבי.
מכבי מביאה שחקנים שמעולם לא שיחקו ביורוליג כמו רייס, פארגו, היקמן וסמית'.

יוצא הדופן היחידי זה סופו, ועליו אין הרבה מה לדבר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 10:03

0ved1212 כתב:אומנם סנטר שלישי אבל יש לו משקל גדול על עמדה 4
אם הוא יוחתם מכבי תוכל להחתים 4 נטו ולא תצתרך להוציא עוד כסף על זר
מצבת גבוהים של סופו טיוס פישר ועוד זר בעמדה 4 ואולי ג'ק כהן יכולים לחסות באופן מושחם את עמדות הפנים אם יכולת גיוון רבה

אפשר ללכת עם ג'ייק כהן במקום פישר. כמה דקות יקבל פישר מאחורי סופו וטיוס? 10 דקות מקסימום? לא שווה להוציא חצי מליון דולר על שחקן כזה. לירושלים הוא שווה הרבה יותר מלמכבי.
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 02 יולי 2014, 10:09

roy1000 כתב:
Allan Turing כתב:מכבי לא יכולה להתחרות על קרלון בראון? אל תגזים.
קצת אמון בבקשה.

מכבי לא רוצה להתחרות עם אף קבוצת יורוליג על אף שחקן. בחמש שנים האחרונות לא הגיע למכבי אף שחקן שהיה מבוקש בקבוצת יורוליג אחרת. אם לבראון יש באמת הצעה מאוליפיאקוס, הוא לא יגיע למכבי.
מכבי מביאה שחקנים שמעולם לא שיחקו ביורוליג כמו רייס, פארגו, היקמן וסמית'.

יוצא הדופן היחידי זה סופו, ועליו אין הרבה מה לדבר.

בדקת לגבי כל השחקנים שהבאנו אם לפעמים הייתה קבוצת יירוליג שכן הייתה מעוניינת בהם?
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 יולי 2014, 10:10

כל כך ברור שבסוף את המעט כסף שיש יבזבזו על פישר ועל עמדה 4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי cannon » 02 יולי 2014, 10:12

גאני לוואל עוזב את מילאנו. אחלה להשלים את טיוס וסופו. סוג של טיוס גבוה יותר עם יד יותר טובה מחצי מרחק אבל טיימינג פחות טוב.
cannon

הודעהעל ידי dod » 02 יולי 2014, 10:20

cannon כתב:גאני לוואל עוזב את מילאנו. אחלה להשלים את טיוס וסופו. סוג של טיוס גבוה יותר עם יד יותר טובה מחצי מרחק אבל טיימינג פחות טוב.

הרבה יותר "הגיוני" ("כלכלית") שנקבל את סי. ג'יי וואלאס שגם הוא עזב. והוא גם בעמדה 4 שבה חסר שחקן. ואפילו שיחק בברצלונה.
dod

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2014, 10:20

חוסם נהדר אבל בזבוז כסף לזר, וגם לא צריך עוד זר כגבוה שלישי, עדיף שזה יהיה ישראלי. בקיצור, דברים שהוא עושה גם פישר פחות או יותר יכול לעשות, ולא בטוח שההבדלים ביניהם גדולים בבחינת רמות השכר שידרשו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 02 יולי 2014, 10:21

dod כתב:
cannon כתב:גאני לוואל עוזב את מילאנו. אחלה להשלים את טיוס וסופו. סוג של טיוס גבוה יותר עם יד יותר טובה מחצי מרחק אבל טיימינג פחות טוב.

הרבה יותר "הגיוני" ("כלכלית") שנקבל את סי. ג'יי וואלאס שגם הוא עזב. והוא גם בעמדה 4 שבה חסר שחקן. ואפילו שיחק בברצלונה.

היה לנו שחקן דומה מבארסה שהאכיל אותנו לוקשים. לא מציאה גדולה.
er79

הודעהעל ידי dod » 02 יולי 2014, 10:29

er79 כתב:
dod כתב:

היה לנו שחקן דומה מבארסה שהאכיל אותנו לוקשים. לא מציאה גדולה.

אתה עדין מדי.
לא הייתי לוקח אותו גם בחינם.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 10:35

Maccabikid כתב:בדקת לגבי כל השחקנים שהבאנו אם לפעמים הייתה קבוצת יירוליג שכן הייתה מעוניינת בהם?

לא צריך לבדוק. קבוצות יורוליג מוכנות לשלם יותר מחצי מליון דולר לשחקנים שהן מועניינות בהן. עצם העובדה שהשחקן הגיע למכבי אומרת שלא הייתה קבוצת יורוליג אחרת שרצתה אותו (רייס/היקמן/סמית').
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 02 יולי 2014, 11:01

אני בתחושה שההנהלה עדיין במצברוח של סגל שממשיך. אני מקווה שהם מבינים שאנחנו בבנייה מחדש שהיא יותר מהפכנית משנה שעברה... אנחנו צריכים לא פחות מחמישה שחקנים.

אני בהחלט לא מת על הרעיון של להחתים גבוה שלישי במשכרות של זר, אבל אני לא מצליח לחשוב על ישראלי אחר שנצליח להביא לפה שהוא ברמות שאנחנו צריכים. יש לנו ארבעה ישראלים כרגע, זה ממש לא מספיק לליגה....
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי yzafrir » 02 יולי 2014, 11:13

roy1000 כתב:
Maccabikid כתב:בדקת לגבי כל השחקנים שהבאנו אם לפעמים הייתה קבוצת יירוליג שכן הייתה מעוניינת בהם?

לא צריך לבדוק. קבוצות יורוליג מוכנות לשלם יותר מחצי מליון דולר לשחקנים שהן מועניינות בהן. עצם העובדה שהשחקן הגיע למכבי אומרת שלא הייתה קבוצת יורוליג אחרת שרצתה אותו (רייס/היקמן/סמית').

היקמן היה מעומד גם לסיינה ובחר במכבי וגם רייס טען שויתר על הצעות מקבוצות אחרות...
קרלון בראון לא שיחק ביורוליג ובכל זאת הוא מבוקש ע'י קבוצות יורוליג....
המצב היום הוא הקבוצות יורוליג מחפשות גם שחקנים אלמונים לאחר ההצלחות שהי השנה כמו רייס היקמן או אפילו הופסון וטיוס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי צ'שר » 02 יולי 2014, 11:39

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

היקמן היה מעומד גם לסיינה ובחר במכבי וגם רייס טען שויתר על הצעות מקבוצות אחרות...
המצב היום הוא הקבוצות יורוליג מחפשות גם שחקנים אלמונים לאחר ההצלחות שהי השנה כמו רייס היקמן או אפילו הופסון וטיוס...

זה נכון וזה גם באמת מהלך חכם, אבל בניגוד למכבי הקבוצות האלה לא מסתמכות רק עליהם, אלה מגבות אותם בשחקנים מוכחים וטובים.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 11:49

צ'שר כתב:אני בתחושה שההנהלה עדיין במצברוח של סגל שממשיך. אני מקווה שהם מבינים שאנחנו בבנייה מחדש שהיא יותר מהפכנית משנה שעברה... אנחנו צריכים לא פחות מחמישה שחקנים.

אני בהחלט לא מת על הרעיון של להחתים גבוה שלישי במשכרות של זר, אבל אני לא מצליח לחשוב על ישראלי אחר שנצליח להביא לפה שהוא ברמות שאנחנו צריכים. יש לנו ארבעה ישראלים כרגע, זה ממש לא מספיק לליגה....

ג'ייק כהן מספיק בהחלט בתור ישראלי חמישי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 11:51

yzafrir כתב:היקמן היה מעומד גם לסיינה ובחר במכבי וגם רייס טען שויתר על הצעות מקבוצות אחרות...

אני לא מאמין שלרייס היו הצעות מקבוצות יורוליג אחרות וסיינה היא לא קבוצת יורוליג.
קרלון בראון מבוקש על ידי אוליפיאקוס ולכן לא יגיע למכבי (זו הנקודה שלי).
קבוצות יורוליג תמיד חיפשו שחקנים בכל מקום. הבעיה היא ששחקן שמבוקש בקבוצת יורוליג אחרת לא מגיע למכבי. רק שחקנים שלא ממש מבוקשים במקומות אחרים מגיעים למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 12:00

0ved1212 כתב:בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו

מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי

אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו

הלוואי שיציעו לו יותר ושיילך לשם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 12:22

אחרי על מה שעבר על מכבי בשנים האחרונות, אני אומר שצריך לתת קרדיט מלא להנהלה.

אני בהחלט לא אוהב את זה, אבל אי אפשר להתווכח עם תוצאות.

יש כאן סיכון לא קטן להתרסקות, וזה שאלופת אירופה יורדת מנכסיה, זה בהחלט לא דבר מובן מאליו, אבל בשלב הזה, אף אחד מאתנו כנראה שלא היה מצליח
טוב יותר.

נחכה ונראה מי יגיע. מה שכן - אם זה שחקנים מוכרים ומוכחים (כביכול) כמו פישר או דרייפר, אז אני בהחלט מעדיף את הלא מוכרים והלא מוכחים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2014, 12:25

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:היקמן היה מעומד גם לסיינה ובחר במכבי וגם רייס טען שויתר על הצעות מקבוצות אחרות...

אני לא מאמין שלרייס היו הצעות מקבוצות יורוליג אחרות וסיינה היא לא קבוצת יורוליג.
קרלון בראון מבוקש על ידי אוליפיאקוס ולכן לא יגיע למכבי (זו הנקודה שלי).
קבוצות יורוליג תמיד חיפשו שחקנים בכל מקום. הבעיה היא ששחקן שמבוקש בקבוצת יורוליג אחרת לא מגיע למכבי. רק שחקנים שלא ממש מבוקשים במקומות אחרים מגיעים למכבי.

מה זה קבוצות יורוליג? יש עוד קבוצות ביורוליג מעבר לצסקא, בארסה, ריאל, הרוסיות, היווניות והטורקיות.
יש גם עוד כמה כאלה ללא כסף (וסיינה לפני שנתיים היתה קבוצת יורוליג).
אני מסכימה שמכבי לא יכולה להתחרות על שחקנים עם קבוצות אחרות עם כסף (וזה כולל גם קבוצת יורוקאפ כמו חימקי), רק תדייק בהגדרות שלך.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־25 אורחים