המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחחח הטוויטר אצלך ממש מעניין, אני חיפשתי בלאט או וויטרס ולא מצאתי הרבה בשר, רק איזה משהו על זה שאאולי הם לא יסתדרו.
LIAV10 כתב:אגב שאק: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 99,00.html
LIAV10 כתב:ללברון לא בא לסיים עם דאבל דאבל, 11 אסיסטים כבר יש לו, אבל לקלוע הוא לא קולע.
LIAV10 כתב:ללברון לא בא לסיים עם דאבל דאבל, 11 אסיסטים כבר יש לו, אבל לקלוע הוא לא קולע.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ללברון לא בא לסיים עם דאבל דאבל, 11 אסיסטים כבר יש לו, אבל לקלוע הוא לא קולע.
עוד 2 נקודות כולה
אם ברבע הבא יתמקד על ריבאונד אולי גם יסיים עם טריפל דאבל
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ללברון לא בא לסיים עם דאבל דאבל, 11 אסיסטים כבר יש לו, אבל לקלוע הוא לא קולע.
עוד 2 נקודות כולה
אם ברבע הבא יתמקד על ריבאונד אולי גם יסיים עם טריפל דאבל
לא הבנת, פחות מ28 מכניס אותי לדכאון.
LIAV10 כתב:הפרצוף של מקגי משדר אייקיו 7
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הפרצוף של מקגי משדר אייקיו 7
7? אני מבינה שהוא עבר כמה קורסים מאז שראיתי אותו בפעם האחרונה
LIAV10 כתב:איזה מאכזב טרנר.
היו כאלה שאמרו שהוא צריך להבחר לפני וול, הוא היה טוב בליגה ופתאום מתחיל להסריח את הפרקט, איך יכול להיות ששחקן כזה נראה ככה?
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:איזה מאכזב טרנר.
היו כאלה שאמרו שהוא צריך להבחר לפני וול, הוא היה טוב בליגה ופתאום מתחיל להסריח את הפרקט, איך יכול להיות ששחקן כזה נראה ככה?
לא כל בחירה 2 הופך לכוכב. בסה"כ מדובר ברול פלייר סביר. אפשר להסתכל על בחירות מספר 2 אחרות ולראות שזה ממש לא מניה בטוחה - ביזלי, מרווין וויליאמס ועוד.
גל גל כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:איזה מאכזב טרנר.
לא כל בחירה 2 הופך לכוכב. בסה"כ מדובר ברול פלייר סביר. אפשר להסתכל על בחירות מספר 2 אחרות ולראות שזה ממש לא מניה בטוחה - ביזלי, מרווין וויליאמס ועוד.
ג'ורדן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים