25 יוני 2015, 13:45
roy1000 כתב:toja27 כתב:אם גל מקל לא רוצה לשחק פה הוא לא ישחק פה. אם הוא רוצה לשחק כאן הוא ישחק כאן. לא זכור לי שאף אחד מכריח אותו לעשות משהו בניגוד לרצונו.
יש סיכוי באמת שמכבי מחכה להיום בערב כדי להכריז על החתמתו.
אני לא מאמין שמכבי מחכה לערב להכריז על ההחתמה שלו. אתה סתם חי בסרט של צפריר.
25 יוני 2015, 14:16
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אם גל מקל לא רוצה לשחק פה הוא לא ישחק פה. אם הוא רוצה לשחק כאן הוא ישחק כאן. לא זכור לי שאף אחד מכריח אותו לעשות משהו בניגוד לרצונו.
לא אמרתי שזה בהכרח יקרה, זאת סתם השערה.
25 יוני 2015, 14:21
docariel כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אם גל מקל לא רוצה לשחק פה הוא לא ישחק פה. אם הוא רוצה לשחק כאן הוא ישחק כאן. לא זכור לי שאף אחד מכריח אותו לעשות משהו בניגוד לרצונו.
לא אמרתי שזה בהכרח יקרה, זאת סתם השערה.
מה שבטוח זה שלשחק במכבי זה לא הפנטזיה של מקל...
לדעתי הוא ימשוך את מכבי עד שממש לא תהיה ברירה...
25 יוני 2015, 14:55
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון... איך באמת זה יעבוד? הרי הוא כבר מקבל שכר מדאלאס... אז מה הוא יקבל שכר כפול? ואם ככה, אז למה הדרישה המוגזמת של ה700K?
מה הקשר בין השכר מדאלאס לבין מה שהוא רוצה לקבל ממכבי? דאלאס מחוייבים לשלם לו בלי קשר לכלום ואין להם אפשרות קיזוז.
נו, אז בדר"כ מוצאים דרך להתקזז לא?
לא לפי החוקים של ה- NBA. אין לדאלאס שום אפשרות להתקזז. הם משלמים לו בלי קשר לכלום.
25 יוני 2015, 14:58
jol9 כתב:זה מה שאני אומר.. הוא בכל מקרה מקבל שכר בעונה הבאה, ככה שמכבי יכולה לשלם לו פחות (לפחות באופן תאורטי) ולשאת יותר בעלויות המס
25 יוני 2015, 16:16
25 יוני 2015, 17:20
docariel כתב:הייתם מביאים חזרה את לוגן? הוא נותן עונה מצוינת באיטליה.
מה שבטוח הוא אחד הקלעים הטובים...
25 יוני 2015, 18:30
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה מה שאני אומר.. הוא בכל מקרה מקבל שכר בעונה הבאה, ככה שמכבי יכולה לשלם לו פחות (לפחות באופן תאורטי) ולשאת יותר בעלויות המס
אני לא מבין בדיוק מה זה משנה? זה לא שהוא חי ממשכורת למשכורת. בכל מקרה, המס הוא על מקל, לא על מכבי. מכבי לא יכולה לשלם את המס ישירות. היא צריכה לשלם למקל שבעצמו צריך לשלם את המס.
המשכורת שהוא אמור לקבל מגלמת כבר פיצוי על המס. אל תשכח שהוא לא צריך לשלם את כל המס באופן מיידי. הוא יכול לפרוס את זה.
25 יוני 2015, 18:40
25 יוני 2015, 19:55
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה מה שאני אומר.. הוא בכל מקרה מקבל שכר בעונה הבאה, ככה שמכבי יכולה לשלם לו פחות (לפחות באופן תאורטי) ולשאת יותר בעלויות המס
אני לא מבין בדיוק מה זה משנה? זה לא שהוא חי ממשכורת למשכורת. בכל מקרה, המס הוא על מקל, לא על מכבי. מכבי לא יכולה לשלם את המס ישירות. היא צריכה לשלם למקל שבעצמו צריך לשלם את המס.
המשכורת שהוא אמור לקבל מגלמת כבר פיצוי על המס. אל תשכח שהוא לא צריך לשלם את כל המס באופן מיידי. הוא יכול לפרוס את זה.
אני פשוט אומר שמקל לא אמור לקבל את המליון שלו מדאלאס ועוד 700 ממכבי.. זה נשמע קצת מופרך.
שייקבל את הכסף שלו מדאלאס, ומכבי תשלם לו את ההפרשים על המס ואת שאר החוזה שמכבי תשלם לו בשנתיים-שלוש הבאות.
אני מבין שבסוף זה לא משחק סכום אפס, והוא יכול לקבל גם וגם, פשוט נראה לי קצת מופרך.
25 יוני 2015, 20:19
tzachMTA כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה מה שאני אומר.. הוא בכל מקרה מקבל שכר בעונה הבאה, ככה שמכבי יכולה לשלם לו פחות (לפחות באופן תאורטי) ולשאת יותר בעלויות המס
אני פשוט אומר שמקל לא אמור לקבל את המליון שלו מדאלאס ועוד 700 ממכבי.. זה נשמע קצת מופרך.
שייקבל את הכסף שלו מדאלאס, ומכבי תשלם לו את ההפרשים על המס ואת שאר החוזה שמכבי תשלם לו בשנתיים-שלוש הבאות.
אני מבין שבסוף זה לא משחק סכום אפס, והוא יכול לקבל גם וגם, פשוט נראה לי קצת מופרך.
למה שמקל יסכים לדבר כזה?
25 יוני 2015, 20:35
25 יוני 2015, 20:36
tzachMTA כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה מה שאני אומר.. הוא בכל מקרה מקבל שכר בעונה הבאה, ככה שמכבי יכולה לשלם לו פחות (לפחות באופן תאורטי) ולשאת יותר בעלויות המס
למה שמקל יסכים לדבר כזה?
25 יוני 2015, 21:42
25 יוני 2015, 21:55
25 יוני 2015, 22:02
25 יוני 2015, 22:13
jol9 כתב:כי הוא כבר מרוויח משכורת...
למה פארגו הסכים לשחק בעבור החוזה המקורי שלו בצסקא, ולא ביקש עוד כסף ממכבי?
אני לא אומר שאני צודק בוודאות, פשוט נראה לי קצת מופרך, לא?
25 יוני 2015, 22:21
26 יוני 2015, 11:11
שחף כתב:מה לאוול כבר עשה שאתה כל כך מתלהב ממנו. מככב בליגה מגוחכת שחלק מהקבוצות בה ברמה של הליגה הישראלית.
26 יוני 2015, 11:44