Re: NBA OFFSEASON 2016 - דוראנט מצטרף לווריורס, גאסול לספרס
06 יולי 2016, 04:14
מוזגוב נתן 11 ו-7 עם חסימה ב-25 דק' אצל בלאט. וראינו אותו משחק, הוא לא טיפש והוא קבוצתי. זה 2.16 בקו עלייה, למרות שלו כמעט גמר לו על הקריירה. יכול להיות אחלה ביג מן פותח בכל קבוצה.
אני לא מבין למה להגיד שהחוזה שלו לא בסדר עם כל ההסברים על התקרה המעופפת. אם החוזה של קונולי הולך להיכנס לפרופורציות תוך שנה שנתיים, אז של מוזגוב סתם חוזה בינוני מינוס.
06 יולי 2016, 09:31
jay כתב:מוזגוב נתן 11 ו-7 עם חסימה ב-25 דק' אצל בלאט. וראינו אותו משחק, הוא לא טיפש והוא קבוצתי. זה 2.16 בקו עלייה, למרות שלו כמעט גמר לו על הקריירה. יכול להיות אחלה ביג מן פותח בכל קבוצה.
רק שהוא לא נמצא בקו עלייה. בלי קשר לטיירון לו או לדייוויד בלאט, הבחור פשוט לא תיפקד העונה בזמן שהיה על המגרש (הן בהתקפה והן בהגנה) והממוצעים שלו נחתכו כמעט בחצי. אני אגב לוקח את החוזה שלו בכל יום לפני נואה הפציע, ואני מסכים איתך שאפשר בסיטואציה מסוימת להפיק ממנו יותר תועלת, אבל הוא עדיין הולך להרוויח מעל שווי השוק הנוכחי שלו. ובניגוד אגב לסיטאוציה שהיתה לממפיס עם קונלי, אף אחד לא הצמיד אקדח לרקה של הלייקרס (פרט אולי לתקרת המינימום) - זאת קבוצה שנמצאת בבנייה, בלי שאיפות מעכשיו לעכשיו.
06 יולי 2016, 12:02
אני חושב שהזכרתי אותו פה לפני הדראפט. נבחר בסיבוב שני, למרות שבהרבה תחזיות היה אמור להיבחר בסיבוב הראשון. אין לי מושג אם הוא יהודי או לא, אבל הוא חתיכת נפיל.
06 יולי 2016, 12:09
אחדשיודע כתב:אני חושב שהזכרתי אותו פה לפני הדראפט. נבחר בסיבוב שני, למרות שבהרבה תחזיות היה אמור להיבחר בסיבוב הראשון. אין לי מושג אם הוא יהודי או לא, אבל הוא חתיכת נפיל.
06 יולי 2016, 15:12
אחדשיודע כתב:
jay כתב:מוזגוב נתן 11 ו-7 עם חסימה ב-25 דק' אצל בלאט. וראינו אותו משחק, הוא לא טיפש והוא קבוצתי. זה 2.16 בקו עלייה, למרות שלו כמעט גמר לו על הקריירה. יכול להיות אחלה ביג מן פותח בכל קבוצה.
רק שהוא לא נמצא בקו עלייה. בלי קשר לטיירון לו או לדייוויד בלאט, הבחור פשוט לא תיפקד העונה בזמן שהיה על המגרש (הן בהתקפה והן בהגנה) והממוצעים שלו נחתכו כמעט בחצי. אני אגב לוקח את החוזה שלו בכל יום לפני נואה הפציע, ואני מסכים איתך שאפשר בסיטואציה מסוימת להפיק ממנו יותר תועלת, אבל הוא עדיין הולך להרוויח מעל שווי השוק הנוכחי שלו. ובניגוד אגב לסיטאוציה שהיתה לממפיס עם קונלי, אף אחד לא הצמיד אקדח לרקה של הלייקרס (פרט אולי לתקרת המינימום) - זאת קבוצה שנמצאת בבנייה, בלי שאיפות מעכשיו לעכשיו.
אני מסתכל על הקריירה שלו ולמעט הנפילה בעונה האחרונה שלדעתי מקורה בקבוצה (זילזול בשחקן/תפקיד ומיעוט דקות), הוא בקו עלייה איטי וברור. אם אין איתו בעיות בריאות, לקבוצה שצריכה ביג מן הוא שווה חצי מקונלי. שווי שוק = מה שמוכנים לשלם לך.
06 יולי 2016, 15:18
אז כנראה שלא ראית את המשחקים של הקאבס בעונה שעברה. הוא היה נראה רע, ולא סתם הוא קיבל פחות הזדמנויות עם הזמן. אומנם טיירון לו השבית אותו לגמרי, אבל גם עם בלאט בחצי הראשון של העונה הוא לא היה אותו שחקן של עונה לפני כן - ׁ6.3 נק' ו-4.2 רב' בממוצע למשחק (סטט' עד פגרת האולסטאר). וזה מבלי לדבר על ההגנה שלו, שנעלמה כלא הייתה. להגיד שהוא נמצא בעלייה, זה פשוט לחטוא לאמת.
לגבי שווי השוק, אני מתכוון ליכולת שלו בהשוואה לאחרים - לשווי השוק האמיתי שלו. הוא לא שווה את המחיר שמשלמים עליו. זה ששילמו עליו את מה ששילמו עליו, זה לא תלוי בי.
06 יולי 2016, 16:10
אחדשיודע כתב:אז כנראה שלא ראית את המשחקים של הקאבס בעונה שעברה. הוא היה נראה רע, ולא סתם הוא קיבל פחות הזדמנויות עם הזמן. אומנם טיירון לו השבית אותו לגמרי, אבל גם עם בלאט בחצי הראשון של העונה הוא לא היה אותו שחקן של עונה לפני כן - ׁ6.3 נק' ו-4.2 רב' בממוצע למשחק (סטט' עד פגרת האולסטאר). וזה מבלי לדבר על ההגנה שלו, שנעלמה כלא הייתה. להגיד שהוא נמצא בעלייה, זה פשוט לחטוא לאמת.
לגבי שווי השוק, אני מתכוון ליכולת שלו בהשוואה לאחרים - לשווי השוק האמיתי שלו. הוא לא שווה את המחיר שמשלמים עליו. זה ששילמו עליו את מה ששילמו עליו, זה לא תלוי בי.
לדעתי אתה לא משקלל נכון את תקרת השכר החדשה. התקרה בעוד שנה-שנתיים עשויה להגיע לכיוון ה- $115 - $120 מליון דולר. מה שאומר שהחוזה של מוזגוב במונחים של לפני שנתיים הוא בערך 9 מליון דולר לעונה שזה חוזה סביר ביותר לשחקן ברמתו. זה קשה מאוד לעשות את ההתאמות האלה, אבל זה פחות או יותר המצב. לא החוזה של מוזגוב ולא זה נואה הם מופרכים. שניהם אולי קצת יקרים, אבל בהחלט סבירים בהתחשב בתקרת השכר שצפויה להמשיך ולעלות בחדות בשנים הקרובות.
אל תשכח גם שסנטרים ב- NBA מקבלים לפחות 30% יותר משחקנים בעלי יכולת דומה בעמדות אחרות.
06 יולי 2016, 16:15
אז לטעמי הם מופרכים מאוד. ואני לא מדבר בכלל הסכומים, אלא על שחקנים שנמצאים בירידה (או במקרה של נואה, תמותה).
לא חושב שנואה אמור להיות במצבו סנטר מבוקש. הבנאדם ניגר בהתקפה ונפצע כמעט בכל הזדמנות שהיתה לו לשחק בעונה שעברה, והוא בן 31. ולא חושב שסנטר (בן 30) של 6.3 נק' אמור להרוויח יותר מ-6 מיליון דולר בתקרה הישנה או 10 מיליון דולר בתקרה החדשה. והאיש הולך להרוויח 16 מיליון דולר בממוצע.
06 יולי 2016, 16:32
אחדשיודע כתב:אז לטעמי הם מופרכים מאוד. ואני לא מדבר בכלל הסכומים, אלא על שחקנים שנמצאים בירידה (או במקרה של נואה, תמותה).
לא חושב שנואה אמור להיות במצבו סנטר מבוקש. הבנאדם ניגר בהתקפה ונפצע כמעט בכל הזדמנות שהיתה לו לשחק בעונה שעברה, והוא בן 31. ולא חושב שסנטר (בן 30) של 6.3 נק' אמור להרוויח יותר מ-6 מיליון דולר בתקרה הישנה או 10 מיליון דולר בתקרה החדשה. והאיש הולך להרוויח 16 מיליון דולר בממוצע.
התקרה אגב תגיע עד 110 מיליון דולר, לא מעבר.
אז אנחנו לא נסכים. אני חושב שתחת התקרה הישנה (לפני שנתיים) נואה היה מקבל בקלות חוזה של 36 מליון דולר ל- 4 שנים. ב- NBA משלמים על נסיון, אופי ומנהיגות ונואה נראה לא רע לפני הפציעה בכתף. יעיל בהתקפה הוא אף פעם לא היה, גם בשיאו (כשהיה שלישי בהצבעות ל- MVP).
06 יולי 2016, 16:33
אוקיי. אתה בכל אופן מדבר על אז, אני יותר מתייחס ליכולת שלהם היום. גם אני ראיתי את מוזגוב מקבל בקלות סכומים כאלו לפני שנה. עכשיו לא. ונואה בעיניי הוא לא יותר מסנטר ממוצע ופציע היום.
06 יולי 2016, 16:38
אחדשיודע כתב:אוקיי. אתה בכל אופן מדבר על אז, אני יותר מתייחס ליכולת שלהם היום. גם אני ראיתי את מוזגוב מקבל בקלות סכומים כאלו לפני שנה. עכשיו לא. ונואה בעיניי הוא לא יותר מסנטר ממוצע ופציע היום.
שוב, ב- NBA משלמים פרמיה על נסיון ומנהיגות. נכון שנואה מאוד פציע, אבל לדעתי הוא קיבל סביב מחיר השוק שלו. איזה סנטרים יש לך בשוק? הרי אין ממש אלטרנטיבות.
06 יולי 2016, 16:40
אפילו פאצ'וליה על ה-2.9 מיליון דולר שיקבל מגולדן סטייט היה נותן להם יותר ממנו. וברור לי שהוא עשה הנחה לגולדן, אבל גם בסכום פי 4/5 מזה הוא היה עדיף על נואה (או יותר נכון, על הגופה שלו) לדעתי. עזוב, הניקס לא יראו הרבה מהדבר הזה, בטח לא לטווח הארוך. אני אהיה מופתע בכלל אם יצליח לשחק יותר מ-60/70 משחקים בעונה.
והניסיון והמנהיגות לא שווים שום דבר אם הבחור חצי מהזמן פצוע. לא בעיניי כמובן. הניקס בעיקר יצטרכו להתפלל שרוז ונואה יגיעו שלמים לכל משחק. ורק אח"כ להתפלל שיהיו טובים.
06 יולי 2016, 17:25
אחדשיודע כתב:אפילו פאצ'וליה על ה-2.9 מיליון דולר שיקבל מגולדן סטייט היה נותן להם יותר ממנו. וברור לי שהוא עשה הנחה לגולדן, אבל גם בסכום פי 4/5 מזה הוא היה עדיף על נואה (או יותר נכון, על הגופה שלו) לדעתי. עזוב, הניקס לא יראו הרבה מהדבר הזה, בטח לא לטווח הארוך. אני אהיה מופתע בכלל אם יצליח לשחק יותר מ-60/70 משחקים בעונה.
והניסיון והמנהיגות לא שווים שום דבר אם הבחור חצי מהזמן פצוע. לא בעיניי כמובן. הניקס בעיקר יצטרכו להתפלל שרוז ונואה יגיעו שלמים לכל משחק. ורק אח"כ להתפלל שיהיו טובים.
בעיקרון אני מסכים שלא הייתי מחתים את נואה, אבל בהינתן שהניקס הלכו עליו, אני חושב שהחוזה הוא גבוה אבל סביר. עכשיו רק אפשר להתפלל שהוא יפתיע ויחזור חזק יותר. הפציעה בכתף נתנה לו הרבה זמן לתת לברכיים שלו לנוח. אולי זה יעזור.