פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר דיאמנטידיס: מכבי נגד פנאתינייקוס - שישי 21:00, ספ

17 ספטמבר 2016, 12:51

אה, אז ככה עושים תמונה, טוב לדעת.

17 ספטמבר 2016, 12:55

שמואל1 כתב:צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.

אני חושב שבתחילת המשחק מקל ניסה במודע להחזיק פחות בכדור, אבל זה פשוט לא המשחק שלו ומכבי נראית נורא כשהוא ניסה לשחרר את הכדור מהר.

מה שכן, ארז הבין את הבעייתיות והעלה את אוחיון במחצית השניה. גל מקל זה הדפיקה של סיפור הליגה והישראלים. זה שחקן נטו לליגה, אבל הוא עולה לך ביוקר באירופה.

17 ספטמבר 2016, 13:07

מאיפה ג׳יימס הגיע לפנא?
גארד אדיר, מהירות מסחררת ואתלטיות מדהימה .

בנוסף הבחור מוסר מעולה ולוחץ בהגנה ברמה מטורפת.

17 ספטמבר 2016, 13:08

shayD כתב:מאיפה ג׳יימס הגיע לפנא?
גראד אדיר, מהירות מסחררת ואתלטיות מדהימה .

עבר עונה מעולה עם קוצה לאבוראל.

17 ספטמבר 2016, 13:17

ראיתי את המשחק, ואני נשבע שעל הנייר הקבוצה הזאת בנוייה יותר גרוע משנה שעברה.
אז לפחות ניסו להביא את אמבקוואה כסנטר אתלטי (עזבו שלא הלך), השנה גם את זה אין וגם קו אחורי פרווה בלי אתלטיות והגנה, בלי טיפת יכולת לחדור לסל.
עצוב שיש בסגל רק שחקן אחד שיכול לחדור לסל וגם הוא לא כזה שוס בתחום (סוני).
שוב מאמרים שכל משחק יפציצו 12-14 שלשות ב50%.
נתראה בעונת 17/18.

17 ספטמבר 2016, 13:26

shayD כתב:מאיפה ג׳יימס הגיע לפנא?
גארד אדיר, מהירות מסחררת ואתלטיות מדהימה .

אני לא כזה התלהבתי. שכונתי משהו. שני איירבולים הזויים משלוש.

17 ספטמבר 2016, 13:28

שחף1 כתב:
החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.

יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.

אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב

נסחפת. לגל מקל יש פוסט אפ מצויין על שחקנים נמוכים ממנו. במקרה הספציפי אתמול, זה לא היה חכם לבצע פוסט אפ על קלאת'ס אבל באופן כללי זה מהלך מבורך שמכבי צריכה לחפש.

17 ספטמבר 2016, 13:29

er79 כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.

יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.

צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.

אל תבנה על זה. גאודלוק אולי יהיה הפינישר, מקל להערכתי יוביל את הכדור במרבית שלבי ההתקפה.

גאודלוק הוא ממש לא פינישר. הוא שחקן שמניע את כל ההתקפה, כי הוא זה שיוצר לעצמו את המצבים.
אם ארז יהיה חכם (ואני מאמין שהוא חכם), הוא ירצה שהכדור יהיה בידיים של גאודלוק רוב ההתקפה.

17 ספטמבר 2016, 13:31

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.

אני חושב שבתחילת המשחק מקל ניסה במודע להחזיק פחות בכדור, אבל זה פשוט לא המשחק שלו ומכבי נראית נורא כשהוא ניסה לשחרר את הכדור מהר.

מה שכן, ארז הבין את הבעייתיות והעלה את אוחיון במחצית השניה. גל מקל זה הדפיקה של סיפור הליגה והישראלים. זה שחקן נטו לליגה, אבל הוא עולה לך ביוקר באירופה.

אף אחד לא הביא את גל מקל רק לליגה. הוא עולה לך מיליון דולר ברוטו, אולי אפילו יותר.
גל מקל צריך לשחק טוב באירופה, אחרת אין לו מקום במכבי.

17 ספטמבר 2016, 13:32

LIAV10 כתב:ראיתי את המשחק, ואני נשבע שעל הנייר הקבוצה הזאת בנוייה יותר גרוע משנה שעברה.
אז לפחות ניסו להביא את אמבקוואה כסנטר אתלטי (עזבו שלא הלך), השנה גם את זה אין וגם קו אחורי פרווה בלי אתלטיות והגנה, בלי טיפת יכולת לחדור לסל.
עצוב שיש בסגל רק שחקן אחד שיכול לחדור לסל וגם הוא לא כזה שוס בתחום (סוני).
שוב מאמרים שכל משחק יפציצו 12-14 שלשות ב50%.
נתראה בעונת 17/18.

גאודלוק חודר מצויין. גם מקל (הוא קצת חלוד כרגע בסיומת).

17 ספטמבר 2016, 13:42

לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?
מדי פעם הוא יכול לעשות פלוטר, אבל חודר מצווין הוא לא, הוא ברמה של רוצ׳סטי.
מקל חודר בעזרת הפיזיות, אין הרבה שחקנים פחות פיזיים ממנו ביורוליג.

17 ספטמבר 2016, 13:52

שמואל1 כתב:אף אחד לא הביא את גל מקל רק לליגה. הוא עולה לך מיליון דולר ברוטו, אולי אפילו יותר.
גל מקל צריך לשחק טוב באירופה, אחרת אין לו מקום במכבי.

מקל הוחתם תחת לחץ באמצע העונה שעברה.
הוא בטח שלא הראה עד עכשיו שהוא יכול להיות רכז פותח ביורוליג. להיפך. בכל מקרה, יש למכבי (שוב) בעיה לא פשוטה בעמדה 1. מקל פשוט לא מתאים למשחק מהיר ובלי משחק מהיר אין שום טעם בהחתמה של ווימס.

האוזמן מנתח

http://sports.walla.co.il/item/2998024

ליאב צודק לגבי גאודלוק. הוא קלעי דבר ראשון.

17 ספטמבר 2016, 14:03

roy1000 כתב:
שחף1 כתב:אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב

כי ארז מעולם לא אימן ברמות האלה. הוא חשב שמה שעובד בליגה הישראלית יעבוד לו גם באירופה. בארץ, מקל מגיע לבל בלי בעיה בזכות הפיזיות שלו. באירופה השחקנים שמולו לא פחות פיזיים ובלי הייתרון הפיזי אין לו מה למכור.

חייב להגיד שתגובות כמו שלך פשוט הורגות אותי מצחוק... לא בקטע אישי, אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל כאילו מה נראה לך שארז אדלשטייין לא יודע שיש הבדל בין הליגה הישראלית והיורוליג? ברצינות?

עזוב את זה שמדובר במאמן בכיר בארץ שבלי שום קשר לכלום אני מתאר לעצמי שיודע "קצת" יותר כדורסל מאשר מאמני העל מהפורום פה, אבל את שמעת אותו פעם מפרשן? אין פרשן שמציין את הבדלי הרמות בין הליגה הישראלית לבין היורוליג יותר בתכיפות ממנו. באמת אני שואל - למה נראה לך שהוא חושב ככה? למה נראה לך שמה שברור לאוהדים-הכל-יודעים לא ברור למאמן נבחרת ישראל?

17 ספטמבר 2016, 14:03

אני חושב שאתמול יבזורי היה חייב לקבל דקות. מקל היה גרוע אתמול, גאודלוק ולנדסברג לא נרשמו, ווימס לא היה טוב. אני מעדיף חמישייה של אוחיון + יבזורי מאשר אוחיון +מקל ששיחקו אתמול ביחד לא מעט. אם הוא לא קיבל דקות ביום שסילי לא טוב, שווימס לא טוב (שיחק אתמול לא מעט בעמדה 2) שגאודלוק לא משחק ושלנדסרג לא משחק, אני לא יודע מתי הוא יראה דקות. נקווה שאולי היום הוא יקבל דקות וזה יראה יותר טוב מאשר אוחיון +מקל ביחד על המגרש. זה פשוט לא עובד וזה גם לא יכול לעבוד. אולי בליגה הישראלית רק.

17 ספטמבר 2016, 14:10

LIAV10 כתב:לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?

יש לו פלואטר קטלני. זה ממש לא דבר שהוא עושה מידי פעם, זה כלי יעיל מאוד אצלו בהתקפה.

17 ספטמבר 2016, 14:12

שמואל1 כתב:

יש לו פלואטר קטלני. זה ממש לא דבר שהוא עושה מידי פעם, זה כלי יעיל מאוד אצלו בהתקפה.

שמואל אתה יודע אם הוא ישחקן היום?

17 ספטמבר 2016, 14:14

arel123 כתב:
שמואל1 כתב:

שמואל אתה יודע אם הוא ישחקן היום?

כרגע הוא עדיין בספק.

17 ספטמבר 2016, 14:19

צ'שר כתב:חייב להגיד שתגובות כמו שלך פשוט הורגות אותי מצחוק... לא בקטע אישי, אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל כאילו מה נראה לך שארז אדלשטייין לא יודע שיש הבדל בין הליגה הישראלית והיורוליג? ברצינות?

עזוב את זה שמדובר במאמן בכיר בארץ שבלי שום קשר לכלום אני מתאר לעצמי שיודע "קצת" יותר כדורסל מאשר מאמני העל מהפורום פה, אבל את שמעת אותו פעם מפרשן? אין פרשן שמציין את הבדלי הרמות בין הליגה הישראלית לבין היורוליג יותר בתכיפות ממנו. באמת אני שואל - למה נראה לך שהוא חושב ככה? למה נראה לך שמה שברור לאוהדים-הכל-יודעים לא ברור למאמן נבחרת ישראל?

אני מניח שאתה מבין שיש הבדל די גדול בין לפרשן לבין לאמן. ארז אולי "מבין" שיש הבדלים, אבל הכלים שלו הם כאלה שמגיעים מהליגה הישראלית וייקח לו הרבה זמן להסתגל ולפתח כלים חדשים. המהלך של להוריד את מקל לפוסט על קלאתיס היה מהלך מגוחך שנבע נטו מחוסר הבנה של היריב והיכולות שלו.

אם אתה חושב שאפשר פשוט לעבור מעמדת הפרשן ומאמן בליגה הישראלית למאמן ביורוליג אז אתה טועה. לארז תהיה פה תקופת התסגלות והנסיון שלו בנבחרת לא מחפה על זה. יכול להיות שמכבי טעתה כשלא הביאה את דן שמיר בתור עוזר.
פרסם תגובה