17 ספטמבר 2016, 12:51
17 ספטמבר 2016, 12:55
שמואל1 כתב:צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.
17 ספטמבר 2016, 13:07
17 ספטמבר 2016, 13:08
shayD כתב:מאיפה ג׳יימס הגיע לפנא?
גראד אדיר, מהירות מסחררת ואתלטיות מדהימה .
בנוסף הבחור מוסר מעולה ולוחץ בהגנה ברמה מטורפת.
17 ספטמבר 2016, 13:17
17 ספטמבר 2016, 13:26
shayD כתב:מאיפה ג׳יימס הגיע לפנא?
גארד אדיר, מהירות מסחררת ואתלטיות מדהימה .
בנוסף הבחור מוסר מעולה ולוחץ בהגנה ברמה מטורפת.
17 ספטמבר 2016, 13:28
שחף1 כתב:החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.
יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.
אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב
17 ספטמבר 2016, 13:29
er79 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.
יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.
צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.
אל תבנה על זה. גאודלוק אולי יהיה הפינישר, מקל להערכתי יוביל את הכדור במרבית שלבי ההתקפה.
17 ספטמבר 2016, 13:31
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
אני חושב שבתחילת המשחק מקל ניסה במודע להחזיק פחות בכדור, אבל זה פשוט לא המשחק שלו ומכבי נראית נורא כשהוא ניסה לשחרר את הכדור מהר.
מה שכן, ארז הבין את הבעייתיות והעלה את אוחיון במחצית השניה. גל מקל זה הדפיקה של סיפור הליגה והישראלים. זה שחקן נטו לליגה, אבל הוא עולה לך ביוקר באירופה.
17 ספטמבר 2016, 13:32
LIAV10 כתב:ראיתי את המשחק, ואני נשבע שעל הנייר הקבוצה הזאת בנוייה יותר גרוע משנה שעברה.
אז לפחות ניסו להביא את אמבקוואה כסנטר אתלטי (עזבו שלא הלך), השנה גם את זה אין וגם קו אחורי פרווה בלי אתלטיות והגנה, בלי טיפת יכולת לחדור לסל.
עצוב שיש בסגל רק שחקן אחד שיכול לחדור לסל וגם הוא לא כזה שוס בתחום (סוני).
שוב מאמרים שכל משחק יפציצו 12-14 שלשות ב50%.
נתראה בעונת 17/18.
17 ספטמבר 2016, 13:42
17 ספטמבר 2016, 13:52
שמואל1 כתב:אף אחד לא הביא את גל מקל רק לליגה. הוא עולה לך מיליון דולר ברוטו, אולי אפילו יותר.
גל מקל צריך לשחק טוב באירופה, אחרת אין לו מקום במכבי.
17 ספטמבר 2016, 14:03
roy1000 כתב:שחף1 כתב:אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב
כי ארז מעולם לא אימן ברמות האלה. הוא חשב שמה שעובד בליגה הישראלית יעבוד לו גם באירופה. בארץ, מקל מגיע לבל בלי בעיה בזכות הפיזיות שלו. באירופה השחקנים שמולו לא פחות פיזיים ובלי הייתרון הפיזי אין לו מה למכור.
17 ספטמבר 2016, 14:03
17 ספטמבר 2016, 14:10
LIAV10 כתב:לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?
מדי פעם הוא יכול לעשות פלוטר, אבל חודר מצווין הוא לא, הוא ברמה של רוצ׳סטי.
מקל חודר בעזרת הפיזיות, אין הרבה שחקנים פחות פיזיים ממנו ביורוליג.
17 ספטמבר 2016, 14:12
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?
יש לו פלואטר קטלני. זה ממש לא דבר שהוא עושה מידי פעם, זה כלי יעיל מאוד אצלו בהתקפה.
17 ספטמבר 2016, 14:14
arel123 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?
יש לו פלואטר קטלני. זה ממש לא דבר שהוא עושה מידי פעם, זה כלי יעיל מאוד אצלו בהתקפה.
שמואל אתה יודע אם הוא ישחקן היום?
17 ספטמבר 2016, 14:19
צ'שר כתב:חייב להגיד שתגובות כמו שלך פשוט הורגות אותי מצחוק... לא בקטע אישי, אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל כאילו מה נראה לך שארז אדלשטייין לא יודע שיש הבדל בין הליגה הישראלית והיורוליג? ברצינות?
עזוב את זה שמדובר במאמן בכיר בארץ שבלי שום קשר לכלום אני מתאר לעצמי שיודע "קצת" יותר כדורסל מאשר מאמני העל מהפורום פה, אבל את שמעת אותו פעם מפרשן? אין פרשן שמציין את הבדלי הרמות בין הליגה הישראלית לבין היורוליג יותר בתכיפות ממנו. באמת אני שואל - למה נראה לך שהוא חושב ככה? למה נראה לך שמה שברור לאוהדים-הכל-יודעים לא ברור למאמן נבחרת ישראל?