roy1000 כתב:אני לא מאמין שנראה את מילר ברול משמעותי בעונה הזו.
אם אתה אומר שבלי מילר אנחנו לא נוכל להיות קבוצה, אז אפשר כבר לסגור את הבאסטה על העונה הזו.
וכן, ארז יכל להוציא יותר ממשחק של בידודים.
מילר השחקן הכי חשוב ברוסטר הזה, אמרתי את זה כשחתם, אמרתי את זה כשנפצע ואני אגיד את זה שוב.
אין שחקנים 2.10 מ' שיכולים גם לזוז בזריזות ולעשות חילוף על גארד, גם לשמור בצבע, גם להוות רים פרוטקור ובהתקפה גם לתקוע שלשה מכדרור, וגם לסיים חזק בטבעת אחרי אחד על אחד.
אין שחקנים כאלה, והורסטיליות שלו והסייז שלו היו משנים לגמרי את כל התמונה של מכבי, בעיקר בהגנה. אין לי ספק בכלל שבשנייה שהוא יוכל לחזור ינסו לדחוף אותו לעניינים.
נכון לעכשיו (כל עוד אין 4 אמיתי בצבע) מכבי תוכל לנצח רק בתחרויות ריצה וקליעה בסמול בול.
אתמול, בלי שניים מהקלעים הטובים ביותר שלה (דווין וסיל), זה היה לא חכם לצאת לתחרות ריצה מול י-ם.
"משחק של בידודים" זה המשחק הכי אפקטיבי בכדורסל כשיש לך שחקנים מספיק טובים כדי לשחק אותו.
דייויד בלו, טייריס רייס, כל החבר'ה האלה בסופו של דבר שמו אלף זין על כל הקבוצה שלהם ולקחו זריקות קשות מחוץ לסט הקבוצתי רק שידעו לשים אותן.
כשמקל/יוגב משחקים הירו בול זה פתטי. אבל בסה"כ, צירבס, ראד ו-ווימס קיבלו את הזריקות שלהם ועשו עבודה "סבירה" כל אחד בגזרתו.
היה נכון לשחק קצת יותר על צירבס בצבע, אולי לנסות לדחוף את סילי (שמתגלה כשחקן מאוד לא יציב) למשחק מההתחלה, ובעיקר לשמור הרבה יותר טוב את הגארדים של ירושלים.
אבל קצת הירו בול, בשלב הזה של העונה, בסגל מצומצם, זה די טבעי, בטח במשחקים כאלה על תואר. גם בי-ם שיחקו כדורסל כזה, ובשורה התחתונה זה לא פשע.
גם סוני ווימס לא בדיוק אידיאלי לעשות את זה. גאודלוק כן, וזה ייקדם אותנו משמעותית, אבל הבעיות בהגנה יזיינו אותנו ויהפכו אותנו לקבוצה שתחיה ותמות לפי היכולת שלה לשחק ראן-אנד-גאן.
לא למהר לחתוך את ארז ולא למהר לחתוך שחקנים. כולה גביע ווינר.
תנו לשיטה לרוץ קצת, לגאודלוק להתאפס, שבועיים-שלושה איתו ונהיה קבוצה שונה לגמרי. לא בטוח שמספיק טובה, אבל נהיה יותר מפוכחים לגבי הבעיות שלה.