פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, מוצ

02 אוקטובר 2016, 12:55

שמואל1 כתב:שוב, אני לא מדבר על הטכניקה. אין ספק שהטכניקה שלו מזעזעת.
אבל המספרים אומרים אחרת. בעונה שעברה מקל קלע ב- 41% מחוץ לקשת, שזה טוב יותר מרוב הקבוצה.

שמואל, אין שום משמעות לאחוזים שלו מול אשדוד ונס ציונה. מול קבוצות ברמת יורוקאפ ומעלה הוא שחקן של 25% מ- 3.

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, מוצ"ש, 20:00, ספורט 5

02 אוקטובר 2016, 12:57

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:מה כבר ביקשתי, שפעם אחת נאכיל את אורי אלון זין במשחק. פעם אחת.

אני אומר לך בשיא הרצינות, רצף הפסדים כזה לכל קבוצה אחרת לא היה מזיז לי. אבל התחת שהם תופסים מוציא אותי מדעתי. לא יכול לראות את זה

מה שהוציא אותי מדעתי אתמול זה שהלפרין סחט איבוד כדור מהוצאת חוץ שלנו והתחרפן כאילו מי יודע מה

בינוניים מול כולם, חיות מולנו
ילדי כאפות שחבל על הזמן
זה באמת פאתטי בעיניי (כמעט כמונו)

זה באמת הזוי. כי יש קבוצות יורוקאפ שטוחנות אותם, קבוצות שיש לנו יותר כישרון מהן. אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה. כלומר, אני כן מבין למה, אנחנו לא מאומנים, וקבוצות היורוקאפ האלו כן, אבל עדיין

מכבי תפסיד גם אם היא תהיה קבוצה מאוד מאומנת.
הסיבה היא שהם באים לנצח, ומכבי באה להפסיד. מכבי מפחדת מירושלים, השחקנים לא מתפקדים נגדם כבר למעלה משנתיים.

02 אוקטובר 2016, 12:59

MTA2311 כתב:מה כבר ביקשתי, שפעם אחת נאכיל את אורי אלון זין במשחק. פעם אחת.

נשבר הזין מההשפלות האלה. זה לא יכול להיות שקבוצה עם שליש תקציב מזיינת אותנו ככה פעם אחרי פעם.

02 אוקטובר 2016, 13:00

יותר מדי דברים להצביע עליהם

תמונה

02 אוקטובר 2016, 13:02

"שתחזור חזק" בלי האשטג זה לא איחול אמיתי. מתרשלים שם.

02 אוקטובר 2016, 13:04

roy1000 כתב:
אבל המספרים אומרים אחרת. בעונה שעברה מקל קלע ב- 41% מחוץ לקשת, שזה טוב יותר מרוב הקבוצה.

שמואל, אין שום משמעות לאחוזים שלו מול אשדוד ונס ציונה. מול קבוצות ברמת יורוקאפ ומעלה הוא שחקן של 25% מ- 3.

היו לו שלושה משחקי יורוקאפ, אי אפשר באמת לקחת מזה משהו.
אני לא חושב שהוא יקלע ב- 41% ביורוליג, אבל 35-37% זה יעד ריאלי וסביר לחלוטין לרכז עם טכניקת זריקה כמו שלו.

02 אוקטובר 2016, 13:04

אפשר לעשות איגנור בטוויטר? כי שגב צריך לעשות את זה למכבי

02 אוקטובר 2016, 13:05

הייתי מביא את בר טימור רק בשביל שיגיב להאשטגים האלה. הוא בטוח יענה.

02 אוקטובר 2016, 13:06

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

אני לא חושב שהוא יקלע ב- 41% ביורוליג, אבל 35-37% זה יעד ריאלי וסביר לחלוטין לרכז עם טכניקת זריקה כמו שלו.

אין שום סיכוי בעולם שהוא קולע ב- 35% ביורוליג. אפילו לא קרוב. לך תראה את המספרים מהכוכב בשנה שעברה.

02 אוקטובר 2016, 13:12

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

אין שום סיכוי בעולם שהוא קולע ב- 35% ביורוליג. אפילו לא קרוב. לך תראה את המספרים מהכוכב בשנה שעברה.

1/3. לא באמת אפשר להסיק מזה משהו.

02 אוקטובר 2016, 13:15

שמואל1 כתב:1/3. לא באמת אפשר להסיק מזה משהו.

אני מוכן להתערב עם מי שרוצה פה שהוא עומד על פחות מ- 30% ל-3 ביורוליג. אין לו שום יכולת להוציא קליעה במהירות מספיקה ליורוליג.

02 אוקטובר 2016, 13:17

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

סרחיו יול הוא קלעי קריירה של 35% לשלוש.
טכניקת הזריקה של מקל איומה ונוראה, לא פחות

02 אוקטובר 2016, 13:18

איזה באסה שזה ייקח יותר זמן ממה שחשבנו.

02 אוקטובר 2016, 13:19

החציל האצטקי כתב:איזה באסה שזה ייקח יותר זמן ממה שחשבנו.

מה יקח, למות מצער?

02 אוקטובר 2016, 13:27

yanay21 כתב:
החציל האצטקי כתב:איזה באסה שזה ייקח יותר זמן ממה שחשבנו.

מה יקח, למות מצער?

אני חושב שכבר מתתי מצער בעונה שעברה.

מכבי אשכרה משוועת לשני השחקנים שיושבים פצועים.
שחקן כמו גאודלוק שינטרל את התלות בגארדים הנגרים יעשה הרבה מאוד סדר בקו האחורי,
וגבוה כמו מילר שייתן את הטון עם מהלכים משני מומנטום בהגנה (בעיקר) ובהתקפה.
זה ייקח המון זמן עד שנקבל אותם, בטח בכוח מלא, ונוכל להיות הקבוצה שאנחנו שואפים להיות.

לצערי את הפועל ירושלים אנחנו לא בנויים לנצח בסגל ששיחק אתמול וברמת האימון והתיאום שהקבוצה מצויה בה בשלב הזה של הפריסיזן.
לא חושב שארז יכל להוציא מהמשחק הזה הרבה יותר טוב.

בכל מקרה, ברוך הבא לכל השחקנים החדשים. הגיע הזמן שתבינו מה זה מכבי.

02 אוקטובר 2016, 13:31

החציל האצטקי כתב:אני חושב שכבר מתתי מצער בעונה שעברה.

מכבי אשכרה משוועת לשני השחקנים שיושבים פצועים.
שחקן כמו גאודלוק שינטרל את התלות בגארדים הנגרים יעשה הרבה מאוד סדר בקו האחורי,
וגבוה כמו מילר שייתן את הטון עם מהלכים משני מומנטום בהגנה (בעיקר) ובהתקפה.
זה ייקח המון זמן עד שנקבל אותם, בטח בכוח מלא, ונוכל להיות הקבוצה שאנחנו שואפים להיות.

לצערי את הפועל ירושלים אנחנו לא בנויים לנצח בסגל ששיחק אתמול וברמת האימון והתיאום שהקבוצה מצויה בה בשלב הזה של הפריסיזן.
לא חושב שארז יכל להוציא מהמשחק הזה הרבה יותר טוב.

בכל מקרה, ברוך הבא לכל השחקנים החדשים. הגיע הזמן שתבינו מה זה מכבי.

אני לא מאמין שנראה את מילר ברול משמעותי בעונה הזו.
אם אתה אומר שבלי מילר אנחנו לא נוכל להיות קבוצה, אז אפשר כבר לסגור את הבאסטה על העונה הזו.

וכן, ארז יכל להוציא יותר ממשחק של בידודים.

02 אוקטובר 2016, 13:34

מילר לא רלוונטי לעונה הזאת, וגם לא בטוח בעונה הבאה.
עוד מוקדם לדעת איך הוא יחזור מהפציעה.

02 אוקטובר 2016, 13:50

roy1000 כתב:אני לא מאמין שנראה את מילר ברול משמעותי בעונה הזו.
אם אתה אומר שבלי מילר אנחנו לא נוכל להיות קבוצה, אז אפשר כבר לסגור את הבאסטה על העונה הזו.

וכן, ארז יכל להוציא יותר ממשחק של בידודים.

מילר השחקן הכי חשוב ברוסטר הזה, אמרתי את זה כשחתם, אמרתי את זה כשנפצע ואני אגיד את זה שוב.
אין שחקנים 2.10 מ' שיכולים גם לזוז בזריזות ולעשות חילוף על גארד, גם לשמור בצבע, גם להוות רים פרוטקור ובהתקפה גם לתקוע שלשה מכדרור, וגם לסיים חזק בטבעת אחרי אחד על אחד.
אין שחקנים כאלה, והורסטיליות שלו והסייז שלו היו משנים לגמרי את כל התמונה של מכבי, בעיקר בהגנה. אין לי ספק בכלל שבשנייה שהוא יוכל לחזור ינסו לדחוף אותו לעניינים.

נכון לעכשיו (כל עוד אין 4 אמיתי בצבע) מכבי תוכל לנצח רק בתחרויות ריצה וקליעה בסמול בול.
אתמול, בלי שניים מהקלעים הטובים ביותר שלה (דווין וסיל), זה היה לא חכם לצאת לתחרות ריצה מול י-ם.

"משחק של בידודים" זה המשחק הכי אפקטיבי בכדורסל כשיש לך שחקנים מספיק טובים כדי לשחק אותו.
דייויד בלו, טייריס רייס, כל החבר'ה האלה בסופו של דבר שמו אלף זין על כל הקבוצה שלהם ולקחו זריקות קשות מחוץ לסט הקבוצתי רק שידעו לשים אותן.

כשמקל/יוגב משחקים הירו בול זה פתטי. אבל בסה"כ, צירבס, ראד ו-ווימס קיבלו את הזריקות שלהם ועשו עבודה "סבירה" כל אחד בגזרתו.
היה נכון לשחק קצת יותר על צירבס בצבע, אולי לנסות לדחוף את סילי (שמתגלה כשחקן מאוד לא יציב) למשחק מההתחלה, ובעיקר לשמור הרבה יותר טוב את הגארדים של ירושלים.

אבל קצת הירו בול, בשלב הזה של העונה, בסגל מצומצם, זה די טבעי, בטח במשחקים כאלה על תואר. גם בי-ם שיחקו כדורסל כזה, ובשורה התחתונה זה לא פשע.
גם סוני ווימס לא בדיוק אידיאלי לעשות את זה. גאודלוק כן, וזה ייקדם אותנו משמעותית, אבל הבעיות בהגנה יזיינו אותנו ויהפכו אותנו לקבוצה שתחיה ותמות לפי היכולת שלה לשחק ראן-אנד-גאן.

לא למהר לחתוך את ארז ולא למהר לחתוך שחקנים. כולה גביע ווינר.
תנו לשיטה לרוץ קצת, לגאודלוק להתאפס, שבועיים-שלושה איתו ונהיה קבוצה שונה לגמרי. לא בטוח שמספיק טובה, אבל נהיה יותר מפוכחים לגבי הבעיות שלה.

02 אוקטובר 2016, 14:02

החציל האצטקי כתב:מילר השחקן הכי חשוב ברוסטר הזה, אמרתי את זה כשחתם, אמרתי את זה כשנפצע ואני אגיד את זה שוב.
אין שחקנים 2.10 מ' שיכולים גם לזוז בזריזות ולעשות חילוף על גארד, גם לשמור בצבע, גם להוות רים פרוטקור ובהתקפה גם לתקוע שלשה מכדרור, וגם לסיים חזק בטבעת אחרי אחד על אחד.
אין שחקנים כאלה, והורסטיליות שלו והסייז שלו היו משנים לגמרי את כל התמונה של מכבי, בעיקר בהגנה. אין לי ספק בכלל שבשנייה שהוא יוכל לחזור ינסו לדחוף אותו לעניינים.

נכון לעכשיו (כל עוד אין 4 אמיתי בצבע) מכבי תוכל לנצח רק בתחרויות ריצה וקליעה בסמול בול.
אתמול, בלי שניים מהקלעים הטובים ביותר שלה (דווין וסיל), זה היה לא חכם לצאת לתחרות ריצה מול י-ם.

"משחק של בידודים" זה המשחק הכי אפקטיבי בכדורסל כשיש לך שחקנים מספיק טובים כדי לשחק אותו.
דייויד בלו, טייריס רייס, כל החבר'ה האלה בסופו של דבר שמו אלף זין על כל הקבוצה שלהם ולקחו זריקות קשות מחוץ לסט הקבוצתי רק שידעו לשים אותן.

כשמקל/יוגב משחקים הירו בול זה פתטי. אבל בסה"כ, צירבס, ראד ו-ווימס קיבלו את הזריקות שלהם ועשו עבודה "סבירה" כל אחד בגזרתו.
היה נכון לשחק קצת יותר על צירבס בצבע, אולי לנסות לדחוף את סילי (שמתגלה כשחקן מאוד לא יציב) למשחק מההתחלה, ובעיקר לשמור הרבה יותר טוב את הגארדים של ירושלים.

אבל קצת הירו בול, בשלב הזה של העונה, בסגל מצומצם, זה די טבעי, בטח במשחקים כאלה על תואר. גם בי-ם שיחקו כדורסל כזה, ובשורה התחתונה זה לא פשע.
גם סוני ווימס לא בדיוק אידיאלי לעשות את זה. גאודלוק כן, וזה ייקדם אותנו משמעותית, אבל הבעיות בהגנה יזיינו אותנו ויהפכו אותנו לקבוצה שתחיה ותמות לפי היכולת שלה לשחק ראן-אנד-גאן.

לא למהר לחתוך את ארז ולא למהר לחתוך שחקנים. כולה גביע ווינר.
תנו לשיטה לרוץ קצת, לגאודלוק להתאפס, שבועיים-שלושה איתו ונהיה קבוצה שונה לגמרי. לא בטוח שמספיק טובה, אבל נהיה יותר מפוכחים לגבי הבעיות שלה.

כמו שאמרנו, מילר כנראה לא יהיה העונה.

אני לא רואה אף קבוצה רציני באירופה שמשחקת משחק של בידודים כאילו היינו ב- NBA של שנות ה-90. כולם היום משחקים משחק של תנועה והנעת כדור. גם אם שחקנים טובים בהרבה, אני לא חושב שמכבי צריכה לשחק משחק של מיסמצ'ים ובידודים. ככה אי אפשר לנצח ביורוליג.

מכבי נראית בשלב הזה של העונה כמו קבוצה לחלוטין לא מאומנת והאחריות פה היא של ארז.

אין ספק שגאודלוק שחקן מאוד משמעותי והוא ייתן הרבה מאוד כוח אש התקפי, אבל הוא גם ייצור בעיות של תיאום, הגנה ואחזקה בכדור.

אני גם חושב שהבעיות בעמדה 1 הן ברורות וחזרה של גאודלוק לא תשנה אותן.

02 אוקטובר 2016, 14:05

העונה הזאת תגמר מאוד מהר אם לא יהיה שינוי.
שיעשו טרייד עם גלאטא
מקל+אייברסון+כסף על ראס+טיוס
פרסם תגובה