פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד דרושפאקה- שלישי 21:00 ערוץ 5

05 אוקטובר 2016, 16:44

ankram כתב:
goshimon כתב:זה שוב מריח לא טוב, סקאוטינג לא מקצועי, שמות גדולים שלא מתחברים כאן. צריך לשמור על שקט, ארז עלול להתחיל להילחץ. הפסד או שניים בהתחלת היורוליג והוא כבר יהיה ארז ההיסטרי והעצבני שמוכר לנו.

הסקאוטינג בסדר גמור , ווימס , ציברס ומילר זה אחלה בסיס , אחרי שמילר נפצע (מישהו באמת ממכבי אשם בזה) היו צריכים ללכת בכל הכוח על מישהו שייתן נקודות , גאדלוק זאת גם החתמה טובה, אפשר להתווכח על סילי,אלכסנדר וקולטון , הראשון לדעתי עסקת חבילה , השני בגלל האזרחות , השלישי כי לא היתה אופציה טובה יותר.
אם מכבי היו בריאים , ומתחילים את ההכנה עם כל הרוסטר , לא היתה שום בעיית סקאוטינג.

כרגע אנחנו לא בריאים, ויש בעיה עד ה5/11 בלי ווימס, ועם גאודלוק בחצי כוח שרק ינסה להתאקלם לשיטה. בתווך: מילאנו, ריאל, גלא, ז'לגיריס, בארסה.
וזה עוד לפני שדיברנו על הבעיות בהגנה בקו הקדמי, שני הרכזים הישראלים הבינוניים ומטה, והמאמן החביב שעדיין לא קרע זוג נעליים.

05 אוקטובר 2016, 16:54

ankram כתב:
goshimon כתב:זה שוב מריח לא טוב, סקאוטינג לא מקצועי, שמות גדולים שלא מתחברים כאן. צריך לשמור על שקט, ארז עלול להתחיל להילחץ. הפסד או שניים בהתחלת היורוליג והוא כבר יהיה ארז ההיסטרי והעצבני שמוכר לנו.

הסקאוטינג בסדר גמור , ווימס , ציברס ומילר זה אחלה בסיס , אחרי שמילר נפצע (מישהו באמת ממכבי אשם בזה) היו צריכים ללכת בכל הכוח על מישהו שייתן נקודות , גאדלוק זאת גם החתמה טובה, אפשר להתווכח על סילי,אלכסנדר וקולטון , הראשון לדעתי עסקת חבילה , השני בגלל האזרחות , השלישי כי לא היתה אופציה טובה יותר.
אם מכבי היו בריאים , ומתחילים את ההכנה עם כל הרוסטר , לא היתה שום בעיית סקאוטינג.

לא אתה משהו. אז כל הדברים הטובים שקרו אתה מייחס לסקאוטינג, ואת כל הדברים הרעים לאלוהים?

אין תירוץ להחתמות מן הסוג של סילי, אלכסנדר ואייברסון - לא לסקאוטינג, לא מאמן, לא לבעלים, לא לאף אחד.
זה שאתה לא ראית בעיה בהחתמות הללו (או באופן שהחתימו אותם), לא אומר שלא היתה בעיה איתן.

ולגבי ווימס, גאודלוק וקווינסי מילר - לא צריך "מחלקת סקאוטינג", מספיק מאמן/ג'נרל מנג'ר שמכיר קצת את הכדורסל האירופי.
תפקידה של "מחלקת הסקאוטינג" הוא לאתר שחקנים כישרוניים שלא כולם מכירים / הכירו בכישרונם. שחקנים מהסוג של קלייבורן, היקמן, רייס, ראד (לגבי האחרון - להבנתי אדלשטיין רצה אותו לאחר שצפה בו נגד ירושלים/מכבי), שחקנים ממחנות האימונים ב-NBA וכדומה.

05 אוקטובר 2016, 16:57

את ראד אגב אני נוטה להכניס לרשימה של סילי, ג'ו ואייברסון. הוא כשרוני והכל, אבל לא 4, ולא מסוגל לשמור על אף אחד ואף סוג הגנה.

התפקיד של מחלקת סקאוטינג הוא לא רק למצוא שחקנים מוכשרים, אלא למצוא שחקנים שיתאימו לקבוצה.

05 אוקטובר 2016, 17:00

MTA2311 כתב:את ראד אגב אני נוטה להכניס לרשימה של סילי, ג'ו ואייברסון. הוא כשרוני והכל, אבל לא 4, ולא מסוגל לשמור על אף אחד ואף סוג הגנה.

התפקיד של מחלקת סקאוטינג הוא לא רק למצוא שחקנים מוכשרים, אלא למצוא שחקנים שיתאימו לקבוצה.

אני חושב שזה יותר תפקידו של המאמן, להחליט אם הוא מתאים או לא. ונראה לי שאדלשטיין דחף להחתמה הזאת.
אם הוא מתאים או לא? הוא יכל להתאים, אם לצידו היה 4 (אמיתי) שיכול לשמור. זאת לא החתמה רעה בעיניי, לא במחיר ששילמו עליה.

05 אוקטובר 2016, 17:03

MTA2311 כתב:את ראד אגב אני נוטה להכניס לרשימה של סילי, ג'ו ואייברסון. הוא כשרוני והכל, אבל לא 4, ולא מסוגל לשמור על אף אחד ואף סוג הגנה.

:alan:

05 אוקטובר 2016, 17:03

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:התפקיד של מחלקת סקאוטינג הוא לא רק למצוא שחקנים מוכשרים, אלא למצוא שחקנים שיתאימו לקבוצה.

אני חושב שזה יותר תפקידו של המאמן, להחליט אם הוא מתאים או לא. נראה לי שאדלשטיין דחף להחתמה הזאת.
אם הוא מתאים או לא? הוא יכל להתאים, אם לצידו היה 4 (אמיתי) שיכול לשמור. זאת לא החתמה רעה בעיניי, לא במחיר ששילמו עליה.

אם היה 4 שיודע לשמור, 5 שיודע לשמור ולא היו עוד 3 שחקנים בקו האחורי שחייבים את הכדור בידיים.

מאוד רציתי אותו אחרי שמילר נפצע (הייתי אולי היחיד כאן אפילו), כי היינו חייבים כישרון. מאז החתימו את גאודלוק וזה כבר פחות התאים.

05 אוקטובר 2016, 17:05

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:

לא אתה משהו. אז כל הדברים הטובים שקרו אתה מייחס לסקאוטינג, ואת כל הדברים הרעים לאלוהים?

אין תירוץ להחתמות מן הסוג של סילי, אלכסנדר ואייברסון - לא לסקאוטינג, לא מאמן, לא לבעלים, לא לאף אחד.
זה שאתה לא ראית בעיה בהחתמות הללו (או באופן שהחתימו אותם), לא אומר שלא היתה בעיה איתן.

ולגבי ווימס, גאודלוק וקווינסי מילר - לא צריך "מחלקת סקאוטינג", מספיק מאמן/ג'נרל מנג'ר שמכיר קצת את הכדורסל האירופי.
תפקידה של "מחלקת הסקאוטינג" הוא לאתר שחקנים כישרוניים שלא כולם מכירים / הכירו בכישרונם. שחקנים מהסוג של קלייבורן, היקמן, רייס, ראד (לגבי האחרון - להבנתי אדלשטיין רצה אותו לאחר שצפה בו נגד ירושלים/מכבי), שחקנים ממחנות האימונים ב-NBA.

סילי זה שחקן שהיה על הכוונת של מכבי , מתאים או לא , זה ניווכח במהלך העונה , אני לא שופט שחקנים במשחקי ההכנה , להזכירך איך רייס היה במשחקי הכנה? שלא לדבר על חצי עונה....כנ"ל טיוס.
גם קולטון זה לא שחקן שהיה זר למכבי , 2.13 פיסי כזה זה לא משהו שקל למצוא , בכל מקרה , ייתכן שזה "סוג" השחקן שלא היו צריכים , אבל זה היה השחקן האחרון שהצטרף לסגל , וכמחליף בתקופה הזאת לפני 3 שנים , טיוס לא נראה יותר טוב.
הרבה אנשים חכמים בדיעבד , לו מכבי היתה מחתימה את קלייבורן בקיץ (כמו שאני המלצתי) היו קופצים עליה בחמת זעם שהיא מחתימה שחקן זול מהליגה הישראלית ועוד אחד כזה שבקושי נמלט מהירידה , היקמן לידיעתך היה אחד השחקנים השנואים פה , העונה הראשונה שלו במכבי לא היתה מלבבת יותר מדי.
האם יש בעייה במחלקת הסקאוטינג? יכול מאד להיות, אבל אני לא חושב שזה הגורם לאיך שאנחנו נראים כרגע , אם אני צריך לדרג את הבעיות של הקבוצה , סגל השחקנים לא נמצא בין המקומות הראשונים:

1. פציעות
2. קבוצה חדשה שייקח לה זמן להתחבר( 75% מהסגל הוא חדש!!)
3. חוסר במשחקי הכנה מדורגים (קל->כבד)

05 אוקטובר 2016, 17:09

פה אני לא מסכים , תפקידה של מערכת הסקאוטינג הוא למצוא שחקנים לפי דרישת הצוות המקצועי , הצוות המקצועי , מחליט איזה סוג של שחקן היא צריכה , מערכת הסקאוטינג צריכה לתת 3-4 שמות לאיוש הפוזיציה עם הסייגים שמלווים אותה (קרי : יכולת הגנתית,יכולת חסימה,יכולת קליעה מבחוץ,יכולת הובלת כדור וכו) הצוות המקצועי צריך להחליט בהתאם לתקציב , והתאמה לסגל הקיים איזה שחקן צריך לבחור.
ככה אני תופס את יחסי הגומלין בין הדרג המקצועי למחלקת הסקאוטינג.
אבוי לנו אם אבי אבן יחליט לא רק למצוא שחקנים אלא גם לבנות קבוצה.
ד"א קולטון וראד הובאו ע"ס החלטה משותפת של ארז וניקולה , לא בגלל שאבי אבן החליט.

05 אוקטובר 2016, 17:11

ankram כתב:

פה אני לא מסכים , תפקידה של מערכת הסקאוטינג הוא למצוא שחקנים לפי דרישת הצוות המקצועי , הצוות המקצועי , מחליט איזה סוג של שחקן היא צריכה , מערכת הסקאוטינג צריכה לתת 3-4 שמות לאיוש הפוזיציה עם הסייגים שמלווים אותה (קרי : יכולת הגנתית,יכולת חסימה,יכולת קליעה מבחוץ,יכולת הובלת כדור וכו) הצוות המקצועי צריך להחליט בהתאם לתקציב , והתאמה לסגל הקיים איזה שחקן צריך לבחור.
ככה אני תופס את יחסי הגומלין בין הדרג המקצועי למחלקת הסקאוטינג.
אבוי לנו אם אבי אבן יחליט לא רק למצוא שחקנים אלא גם לבנות קבוצה.
ד"א קולטון וראד הובאו ע"ס החלטה משותפת של ארז וניקולה , לא בגלל שאבי אבן החליט.

קיבלתי.
הנקודה העיקרית שלי בפוסט הזה הייתה לגבי ההתאמה של ראד, אבל אתה צודק לגבי האחריות.

05 אוקטובר 2016, 17:23

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:התפקיד של מחלקת סקאוטינג הוא לא רק למצוא שחקנים מוכשרים, אלא למצוא שחקנים שיתאימו לקבוצה.

אני חושב שזה יותר תפקידו של המאמן, להחליט אם הוא מתאים או לא. נראה לי שאדלשטיין דחף להחתמה הזאת.

אם היה 4 שיודע לשמור, 5 שיודע לשמור ולא היו עוד 3 שחקנים בקו האחורי שחייבים את הכדור בידיים.

מאוד רציתי אותו אחרי שמילר נפצע (הייתי אולי היחיד כאן אפילו), כי היינו חייבים כישרון. מאז החתימו את גאודלוק וזה כבר פחות התאים.

אני יכול להגיד שאני לא התלהבתי אף פעם מההחתמה הזאת (כנ"ל היום), אבל כן חשבתי שמדובר בהימור סביר וטוב. ולראייה התגובות שלי אחרי הסיכום שלו:
אחדשיודע כתב:וברצינות, אם וכאשר הוא יחתום על חוזה של 400 אלף דולר לעונה, אני חושב שזה הימור סביר איכשהו.
כישרון יש. רק צריך לקוות שאדלשטיין יצליח לסדר את הרהיטים.

viewtopic.php?f=2&t=3353&p=345130&hilit=%D7%A8%D7%90%D7%93#p345130
אחדשיודע כתב:מקווה מאוד שידעו להחתים גבוה (עם דגש על גבוה) הגנתי טוב, אחרת צפויים לחגוג לנו בצבע.

viewtopic.php?f=2&t=3353&p=345425&hilit=%D7%A8%D7%90%D7%93#p345425

מסכים איתך שהוא פחות מתאים לחתיכות האחרות בפאזל, ואמרתי זאת מהיום הראשון, אבל אני לא חושב שהיה אפשר למצוא שחקן הרבה יותר ממנו בסכום שהוציאו עליו. כן היה אפשר להביא שחקן טוב יותר מאייברסון, שישלים אותו בצורה טובה יותר. ועל אלכסנדר אין מה להרחיב.

05 אוקטובר 2016, 17:32

אני לא יודע מה יש לדבר כ"כ הרבה על ראד.
שחקן יורוליג לגיטימי, אבל לגמרי קומבו-פורוורד ופחות 4 ארוך עם אימפקט הגנתי. זה לא שהיה מישהו כזה בשוק או היה כזה ברגע שקווינסי נפצע.
אולי אפשר היה למצוא איזה נגר שרק שומר, אבל הוא בוודאי לא יקלע או יסיים מהלכים ברמה שראד עושה את זה.

סילי זה קומבו מחליף שאמור לתקוע צ'אקות כשהוא חופשי ב40-50% ויכול לייצר קצת מכדרור ולא להיות עונש בהגנה, וזה גם לא תמיד פשוט למצוא.
אייברסון, על כל נגריותו, יתן המון ריבאונדים ויתפוס נפח בצבע מול כל יריבה בכל רמה, וזה גם כן משהו.

אם גאודלוק ווימס ומילר היו סביבם, הם היו רול פליירס פנטסטיים. אבל כשהבסיס שבור, הרול פליירס האלה הם לא אלו שיסחבו אותך.

05 אוקטובר 2016, 17:35

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
ankram כתב:

תפקידה של "מחלקת הסקאוטינג" הוא לאתר שחקנים כישרוניים שלא כולם מכירים / הכירו בכישרונם. שחקנים מהסוג של קלייבורן, היקמן, רייס, ראד (לגבי האחרון - להבנתי אדלשטיין רצה אותו לאחר שצפה בו נגד ירושלים/מכבי), שחקנים ממחנות האימונים ב-NBA.

סילי זה שחקן שהיה על הכוונת של מכבי , מתאים או לא , זה ניווכח במהלך העונה , אני לא שופט שחקנים במשחקי ההכנה , להזכירך איך רייס היה במשחקי הכנה? שלא לדבר על חצי עונה....כנ"ל טיוס.
גם קולטון זה לא שחקן שהיה זר למכבי , 2.13 פיסי כזה זה לא משהו שקל למצוא , בכל מקרה , ייתכן שזה "סוג" השחקן שלא היו צריכים , אבל זה היה השחקן האחרון שהצטרף לסגל , וכמחליף בתקופה הזאת לפני 3 שנים , טיוס לא נראה יותר טוב.
הרבה אנשים חכמים בדיעבד , לו מכבי היתה מחתימה את קלייבורן בקיץ (כמו שאני המלצתי) היו קופצים עליה בחמת זעם שהיא מחתימה שחקן זול מהליגה הישראלית ועוד אחד כזה שבקושי נמלט מהירידה , היקמן לידיעתך היה אחד השחקנים השנואים פה , העונה הראשונה שלו במכבי לא היתה מלבבת יותר מדי.
האם יש בעייה במחלקת הסקאוטינג? יכול מאד להיות, אבל אני לא חושב שזה הגורם לאיך שאנחנו נראים כרגע , אם אני צריך לדרג את הבעיות של הקבוצה , סגל השחקנים לא נמצא בין המקומות הראשונים:

1. פציעות

איך אני אוהב שאתה כותב "חכמים בדיעבד"... איכשהו זה התירוץ הקבוע שלך.
זה שאנשים לא חושבים כמוך או כמו מכבי, לא אומר שהם חכמים בדיעבד.

כל הטענות לגבי ההחתמות של סילי, אלכסנדר ואייברסון - הושמעו מיד לאחר שהשמות שלהם הועלו בתקשורת.
סילי ואלכסנדר הוחתמו כמחליפים, עוד לפני שהחתימו שחקנים בכירים לעמדות שלהם. בניגוד לאלכסנדר (שאופן ההחתמה שלו מזכיר את זה של סילי), לא ביקרתי אף פעם את סילי השחקן, אלא את עצם ההחתמה שלו - שבוצעה בטרם הושלמה החמישייה או לפני שהוחתם שחקן בכיר לעמדה שלו. אם מכבי רוצה להתחרות עם הגדולות (שלא בכסף), היא צריכה להיות יעילה מהן. והיא לא.

קלייבורן זה שחקן שכולם ראו את הכישרון שלו, ולא ידעו האם יוכל להשתלב בקבוצה גדולה - כי אף אחד לא נתן לו את ההזדמנות.
כל הרעיון של מחלקת הסקאוטינג הוא לא לרצות את האוהדים (שהרי סביר להניח שרובם לא מכירים את כל השמות, אלא בעיקר את השחקנים המוכחים והיקרים ביבשת). אז לא רלוונטי מה היו חושבים או אומרים, השורה התחתונה היא זו שחשובה.

אף אחד לא טען שרק בגלל מחלקת הסקאוטינג מכבי נראית כמו שהיא נראית (אם כי אפשר להגיד זאת על השנתיים האחרונות), אלא שגם בגלל מחלקת הסקאוטינג. תוסיף אליה את תחום הכושר, והופה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 05 אוקטובר 2016, 17:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 אוקטובר 2016, 17:37

מוקדם להסיק לגבי חוסר ההתאמה של סילי וגם לגבי ההתאמה של ראד.
מהרושם שלי דווקא ראד יתברר כהחתמה לא טובה ככל שהעונה תתקדם, וסילי יתברר כמחליף טוב מאוד.

05 אוקטובר 2016, 17:42

שועל כתב:מוקדם להסיק לגבי חוסר ההתאמה של סילי וגם לגבי ההתאמה של ראד.
מהרושם שלי דווקא ראד יתברר כהחתמה לא טובה ככל שהעונה תתקדם, וסילי יתברר כמחליף טוב מאוד.

אתה לא בכיוון בכלל.

אם היית לוקח את הסגל היום, כמו שהוא. איפה היית עושה שינויים? הרי כולם מסכימים שמכבי חסרה שחקן זר בעמדות הפנים / שחקן זר בעמדה 1. על מי היית מוותר - על ראד (שמחזיק לך לבדו את עמדה 4) או על סילי ואלכסנדר למשל? במקום סילי, היה הרבה יותר הגיוני להחתים שחקן שיכול לשחק רכז / שחקן זר נוסף לעמדות הפנים. אבל במכבי מיהרו להחתים שחקן משלים (טוב ככל שיהיה, עדיין שחקן משלים) עוד לפני שסגרו את החמישייה כמו שצריך.

05 אוקטובר 2016, 17:52

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
ankram כתב:

1. פציעות

איך אני אוהב שאתה כותב "חכמים בדיעבד"... איכשהו זה התירוץ הקבוע שלך.
זה שאנשים לא חושבים כמוך או כמו מכבי, לא אומר שהם חכמים בדיעבד.

כל הטענות לגבי ההחתמות של סילי, אלכסנדר ואייברסון - הושמעו מיד לאחר שהשמות שלהם הועלו בתקשורת.
סילי ואלכסנדר הוחתמו כמחליפים, עוד לפני שהחתימו שחקנים בכירים לעמדות שלהם. בניגוד לאלכסנדר (שאופן ההחתמה שלו מזכיר את זה של סילי), לא ביקרתי אף פעם את סילי השחקן, אלא את עצם ההחתמה שלו - שבוצעה בטרם הושלמה החמישייה או לפני שהוחתם שחקן בכיר לעמדה שלו. אם מכבי רוצה להתחרות עם הגדולות (שלא בכסף), היא צריכה להיות יעילה מהן. והיא לא.

קלייבורן זה שחקן שכולם ראו את הכישרון שלו, ולא ידעו האם יוכל להשתלב בקבוצה גדולה - כי אף אחד לא נתן לו את ההזדמנות.
כל הרעיון של מחלקת הסקאוטינג הוא לא לרצות את האוהדים (שהרי סביר להניח שרובם לא מכירים את כל השמות, אלא בעיקר את השחקנים המוכחים והיקרים ביבשת). אז לא רלוונטי מה היו חושבים או אומרים, השורה התחתונה היא זו שחשובה.

אף אחד לא טען שרק בגלל מחלקת הסקאוטינג מכבי נראית כמו שהיא נראית (אם כי אפשר להגיד זאת על השנתיים האחרונות), אלא שגם בגלל מחלקת הסקאוטינג. תוסיף אליה את תחום הכושר, והופה.

ראשית , אשמח אם תגיב אך ורק לתוכן מה שכתבתי לא מי אני ומה אני , אם אתה לא מסוגל לזה , אז אפשר לסיים את הדיון , אני בניגוד ללא מעט לא ממהר לחרוץ דינו של אף אחד נוכח 4-5 משחקי הכנה , בניהם מול כמה וכמה קבוצות על ברמה האירופאית , כולל אלופת היורוליג , ממשחק בית אחד בלבד , שגם הוא לא רשמי , ומשחק בגביע ווינר עם חצי סגל במקרה הטוב (וגם עם כל זה היינו צריכים לנצח) , הקרבות האמיתיים של מכבי ביורוליג הם מול קבוצות עם סייז ומאסה , וציברס אחד לא מספיק אלא אם לשחקן השני קוראים רנדולף , לכן צריך גם אייברסון , רק צריך להשתמש בו קרוב לסל ולא כאחד שעומד על קו ה3 ועושה הנד אוף. קלייבורן היה כל כך על הרדאר של קבוצות יורוליג שאף אחד זולת דרושאפקה לא פנתה אליו וזה גם בגלל שדן שמיר חבר קרוב של דייויד , אז , כן , זאת חוכמה בדיעבד (והעונה עוד לא התחילה כן? כולנו זוכרים איך נראה פארמר בטרום עונה) בכל מקרה , לגבי קלייבורן , אני אישית גרסתי שיש להחתים אותו (בכל מקרה זה לא היה ל2 הפותח , כמו סילי).
ברור לכל שאילולי השורשים היהודיים שלו (????) אלכסנדר לא היה פה , מכבי היתה צריכה ישראלי בעמדה 4 , את מי במקומו היית לוקח? הבא ננסה להבין למה כיוונת.
לגבי סילי , בוא ננסה לראות אחרי 2-3 משחקים מה הוא שווה , בכל מקרה הכוונה היא לא שהוא יהיה הגארד המוביל שלנו , אם ווימס וגאדלוק לא יחזרו לעצמם , ברור שמכבי תנזק , אבל גם בחלומות הרעים ביותר שלהם , מכבי לא חלמו שגל מקל יוגב אוחיון וסילי יחזיקו את עמדות 1-2 , אלא יהיו מחליפים לגאדלוק ווימס.

05 אוקטובר 2016, 17:53

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:מוקדם להסיק לגבי חוסר ההתאמה של סילי וגם לגבי ההתאמה של ראד.

אתה לא בכיוון בכלל.

אם היית לוקח את הסגל היום, כמו שהוא. איפה היית עושה שינויים? הרי כולם מסכימים שמכבי חסרה שחקן זר בעמדות הפנים / שחקן זר בעמדה 1. על מי היית מוותר - על ראד (שמחזיק לך לבדו את עמדה 4) או על סילי ואלכסנדר למשל?

בוא נחלק: סילי הוא החתמה מיותרת, ראד הוא החתמה לא טובה.
גם אם ראד יהיה מעולה התקפית, הוא לא מתאים מבחינה הגנתית (ואני לא אוהב אותו גם התקפית).
מכבי לא חסרה שחקנים באף עמדה, יש לה אפילו עודף, היא החתימה שחקנים לא טובים מספיק/ לא מתאימים מספיק בעמדות 1-4-5.
מלכתחילה הייתי בונה את הכל אחרת לגמרי, במצב העכשווי הבעייתי שבו מכבי לא יכולה לבצע שינויים מהפכניים בסגל, ההתלבטות לא קטנה. אם קיימת אפשרות להיפטר מכל הארבעה, יבזורי-אלכסנדר-אייברסון-סילי ולהחתים במקומם 2 שחקנים, 4 פותח עם הגנה וקליעה (אתה חייב 4 פותח הגנתי לצד צירבס וגאדולוק) ו5 מחליף הגנתי הייתי עושה את זה, אבל זה לא ראלי.

05 אוקטובר 2016, 18:05

בשוק לא היו מספרי 4 הגנתיים עם קליעה כשקווינסי נפצע.
גם מועמדי סרק כמו מלי ותייס אינם כאלה, ופליטי הדי ליג עדיין חזק במחנות.
ההחתמה של ראד טובה כי הוא מאפשר למכבי להשאיר אותו גם כ3-4 מחליף מהספסל ולעשות עבודה מעולה.

05 אוקטובר 2016, 18:06

החציל האצטקי כתב:בשוק לא היו מספרי 4 הגנתיים עם קליעה כשקווינסי נפצע.
גם מועמדי סרק כמו מלי ותייס אינם כאלה, ופליטי הדי ליג עדיין חזק במחנות.
ההחתמה של ראד טובה כי הוא מאפשר למכבי להשאיר אותו גם כ3-4 מחליף מהספסל ולעשות עבודה מעולה.

כשהוא חתם טענת שהוא שחקן הגנה טוב, אתה עדיין עומד על כך?

05 אוקטובר 2016, 18:07

טענתי שהוא שומר פרימטר לא רע (על גארדים) ושיש לו פוטנציאל הגנתי לעשות דברים מעניינים.
הוא כן נותן למכבי מהלכים הגנתיים טובים פה ושם, ולדעתי אפשר יהיה להוציא ממנו יותר עם הזמן.

05 אוקטובר 2016, 18:12

לא היה 4 הגנתי עם קליעה אז הלכו על 3 לא הגנתי וללא קליעה יציבה?

היה אפשר למצוא שחקו מתאים יותר. ככהנ לא טוב יותר, אבל מתאים יותר.
פרסם תגובה