12 אוקטובר 2016, 17:26
12 אוקטובר 2016, 17:27
איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
מה שהכי מעצבן אותי לגבי חלומות זה שאתה כל כך מפגר בהם שאתה לא לא שם לב לדברים מפגרים ושואל את עצמך מה לעזאזל ?.
LIAV10 כתב:נזכרתי שבתיכון חלמתי שאני נחנק מסוג של גז ומת, ואז הנשמה שלי עולה למעלה ואני מסתכל למטה ורואה ילדים מהשכבה סוחבים את הגופה ועושים איתה סלפי עם דאק פייס.
12 אוקטובר 2016, 17:28
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
מה שהכי מעצבן אותי לגבי חלומות זה שאתה כל כך מפגר בהם שאתה לא לא שם לב לדברים מפגרים ושואל את עצמך מה לעזאזל ?.
כן אבל ההבדל הוא שאצלך זה באמת היה אתמולLIAV10 כתב:נזכרתי שבתיכון חלמתי שאני נחנק מסוג של גז ומת, ואז הנשמה שלי עולה למעלה ואני מסתכל למטה ורואה ילדים מהשכבה סוחבים את הגופה ועושים איתה סלפי עם דאק פייס.
בעיות של המאה ה-21
12 אוקטובר 2016, 17:32
12 אוקטובר 2016, 17:35
LIAV10 כתב:דרך אגב, כל החלומות המיניים שלי היו in public, בחיים לא חלמתי שאני עם מישהי בחדר, מה זה אומר עלי?
12 אוקטובר 2016, 17:53
איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
12 אוקטובר 2016, 17:55
12 אוקטובר 2016, 17:56
LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ליאב, אין סרט שאתה זוכר חלומות שלך מגיל 6-7 ברמת פירוט פסיכית כזאת..
אז או שאתה ממציא או שאתה בן 6 או 7 כרגע.
למה לא? זה חלום שפשוט חשבתי באותו רגע שהוא מיוחד וצריך להמשיך לזכור, זה לא סתם חלום שפתאום נזכרתי שחלמתי אותו.
12 אוקטובר 2016, 17:57
מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
תזכיר לי בן כמה אתה? אין לך זכות דיבור במקרה הזה.
רק לזקנים כמוני וכמו כרמל מותר.
12 אוקטובר 2016, 17:58
מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ליאב, אין סרט שאתה זוכר חלומות שלך מגיל 6-7 ברמת פירוט פסיכית כזאת..
למה לא? זה חלום שפשוט חשבתי באותו רגע שהוא מיוחד וצריך להמשיך לזכור, זה לא סתם חלום שפתאום נזכרתי שחלמתי אותו.
בסדר בסדר כבר הבנתי שהבעיה היא בי ובזיכרון שלי.
כיף לך ולאחרים שהם זוכרים חוויות כאלה מגיל כזה. בשיא הרצינות.
12 אוקטובר 2016, 17:59
איתי-שגב כתב:מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
כרמל, ליאב, רוני,אסף,ינאי ואורי ישמחו להזכיר לך (וסליחה אם שכחתי מישהו).
איתי-שגב כתב:מכביסט24 כתב:איתי-שגב כתב:מה הבעיה רון ? אני זוכר שראיתי סרט שבשבילי היה מפחיד בגיל 8 כזה (אלאדין? לא זוכר בדיוק) ובסרט הייתה ספינה ובלילה אני חלמתי שהספינה הזו חוטפת את ההורים שלי ואת אחות שלי (לספינה היה ידיים).
כרמל, ליאב, רוני,אסף,ינאי ואורי ישמחו להזכיר לך (וסליחה אם שכחתי מישהו).
LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ליאב, אין סרט שאתה זוכר חלומות שלך מגיל 6-7 ברמת פירוט פסיכית כזאת..
אני זוכר חוויות מנס ז׳לגיריס, גם אז עוד לא הייתי בן 7.
12 אוקטובר 2016, 18:02
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ליאב, אין סרט שאתה זוכר חלומות שלך מגיל 6-7 ברמת פירוט פסיכית כזאת..
אני זוכר חוויות מנס ז׳לגיריס, גם אז עוד לא הייתי בן 7.
החוויה שאני זוכרת מזה היא שויתרתי והלכתי למחשב ופתאום שמעתי את כל העיר צועקת
כן, פיספסתי את השלשה של שארפ
12 אוקטובר 2016, 18:03
12 אוקטובר 2016, 18:24
איתי-שגב כתב:דוגרי ? הכי מתאים לך להפסיד רגע כזה.
12 אוקטובר 2016, 18:33
12 אוקטובר 2016, 18:34
LIAV10 כתב:הלם! כרמל הצליחה לצטט.
12 אוקטובר 2016, 18:35
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הלם! כרמל הצליחה לצטט.
אני הלם? אני יכולה להעביר פה קורס על איך לצטט
אם אתה רואה אותי ''נכשלת'' מדי פעם זה בגלל שאני באפליקציה וזה לא מראה מתי מגיעים ל-5 ציטוטים ואז זה מפרק אותם
12 אוקטובר 2016, 20:53