פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 16/17 - מתחילים!

21 נובמבר 2016, 15:44

סיטואציה מעניינת, אבל זה ברור שהוא נגע והשעון צריך להתחיל לנוע

21 נובמבר 2016, 15:47

מצד שני, השחקן יכול לטעון שהוא פעל בהתאם לזמן שהיה מוצג לו על הלוח (זרק כשנותרה עוד חצי שנייה).

21 נובמבר 2016, 15:54

צודק, אבל הסיכוי שמשהו היה יוצא מזה הוא אפסי, ומצד שני קאזנס עשה פעולה נכונה שאי אפשר להתעלם ממנה ושהשאירה אותם בלי שעון, כך שבסך הכל ההחלטה הגיונית לדעתי.

21 נובמבר 2016, 15:58

לא יודע, אני גם לא בטוח ב-100% שהזמן נגמר עם הנגיעה של קאזינס. זה משהו שב-NBA צריכים לבדוק לעומק.
שים לב שהשעון התחיל לזוז עוד לפני שטרנס רוס נגע בכדור (נשארו בערך 2.0 שניות כשהוא נגע בו).

21 נובמבר 2016, 16:14

לא הבנתי מה אתה לא בטוח ב100%.
ולפי איך שאני רואה השעון התחיל לזוז בדיוק כשטרנס נגע בו.
עריכה: צפיתי שוב, אתה צודק. הוא התחיל לנוע איפשהו בין הנגיעה של קאזנס לזו של טרנס.

21 נובמבר 2016, 16:34

נראה כמו סל חוקי, רוס שיחרר את הזריקה לפחות חצי שנייה לפני הבאזר, שלהערכתי זה יותר זמן מהרגע שהכדור נגע ביד של קאזינס ועד הרגע שבו השעון החל לזוז בפועל (לפני שרוס נוגע בו). אבל גבולי כמובן.

22 נובמבר 2016, 09:45

אוקלהומה סיטי מעוניינת בכספי.

22 נובמבר 2016, 12:06

לא מאמין שכמעט הפסדנו לדאלאס.

22 נובמבר 2016, 12:20

שמואל1 כתב:אוקלהומה סיטי מעוניינת בכספי.

היורש של דוראנט?

22 נובמבר 2016, 15:27

yanay21 כתב:לא מאמין שכמעט הפסדנו לדאלאס.

בלי פארקר ואולדריג׳
אבל עדיין..

22 נובמבר 2016, 15:27

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:אוקלהומה סיטי מעוניינת בכספי.

היורש של דוראנט?

אחרי שירש את לברון בקליבלנד בהצלחה באוקלהומה יודעים שהוא היחיד שיכול למלא את החלל

22 נובמבר 2016, 15:37

MaccabiTA כתב:

בלי פארקר ואולדריג׳
אבל עדיין..

הם שיחקו בלי נוביצקי(זקן זקן, אבל עדיין בא לעבוד), ג'יי ג'יי בראה ודרון וויליאמס. ועוד בסן אנטוניו.

התגובה המצויינת של פופ:
"This was a pathetic performance on the part of the Spurs," Popovich said in a 30-second postgame interview. "You know, they had some guys out, we had some guys out, but they had a lot more out than we did. I thought we showed a lack of humility, a lack of respect for the opponent, a very pathetic performance at both ends of the court. It was an awful performance. Oh, and they deserved to win the basketball game, I forgot to say that."

22 נובמבר 2016, 15:42

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

בלי פארקר ואולדריג׳
אבל עדיין..

הם שיחקו בלי נוביצקי(זקן זקן, אבל עדיין בא לעבוד), ג'יי ג'יי בראה ודרון וויליאמס. ועוד בסן אנטוניו.

התגובה המצויינת של פופ:
"This was a pathetic performance on the part of the Spurs," Popovich said in a 30-second postgame interview. "You know, they had some guys out, we had some guys out, but they had a lot more out than we did. I thought we showed a lack of humility, a lack of respect for the opponent, a very pathetic performance at both ends of the court. It was an awful performance. Oh, and they deserved to win the basketball game, I forgot to say that."

לא ידעתי על כל החסרים שלהם האמת (לא שהם קבוצה מדהימה גם בהרכב מלא..)

איך אני אוהב את הפופ

22 נובמבר 2016, 15:48

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

בלי פארקר ואולדריג׳
אבל עדיין..

התגובה המצויינת של פופ:

איך אני אוהב את הפופ

כפרה על פופ. אני בחרדות מהיום שבו הוא יפרוש, אפילו יותר מהפרישה של דאנקן.

אם הם היו בהרכב מלא עוד הייתי סולח, כי יש להם איזה קטע שלמרות בינוניות הם יכולים להקשות על לא מעט קבוצות כשהם בשוונג(לא שוכח להם את הסדרה ב2014, הוציאו לי את הנשמה), אבל הם היו נטולי שחקנים בקטע הזוי.

תדע לך שאת הקטע שהוא אמר שהגיע לדאלאס לנצח הוא לא אמר בצורה מסודרת מול המצלמות. הוא פשוט אמר את מה שאמר, לא שמע אפילו שאלות ויצא מהחדר. אחרי זה הוא דחף את הראש שלו חזרה לחדר, אמר את זה, ושוב הלך.

22 נובמבר 2016, 15:52

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

בלי פארקר ואולדריג׳
אבל עדיין..

התגובה המצויינת של פופ:

איך אני אוהב את הפופ

כפרה על פופ. אני בחרדות מהיום שבו הוא יפרוש, אפילו יותר מהפרישה של דאנקן.

אם הם היו בהרכב מלא עוד הייתי סולח, כי יש להם איזה קטע שלמרות בינוניות הם יכולים להקשות על לא מעט קבוצות כשהם בשוונג(לא שוכח להם את הסדרה ב2014, הוציאו לי את הנשמה), אבל הם היו נטולי שחקנים בקטע הזוי.

תדע לך שאת הקטע שהוא אמר שהגיע לדאלאס לנצח הוא לא אמר בצורה מסודרת מול המצלמות. הוא פשוט אמר את מה שאמר, לא שמע אפילו שאלות ויצא מהחדר. אחרי זה הוא דחף את הראש שלו חזרה לחדר, אמר את זה, ושוב הלך.

בגלל דברים כאלה (ובגלל מוח הכדורסל הכי מבריק שעבד בליגה הזאת בעשורים האחרונים) אני מת עליו. לא רוצה לחשוב על היום שבו הוא יפרוש.. שיחכה עד שאטורה יהיה מוכן, זה אמור להחזיק אותו לנצח פחות או יותר.

וכן, דאלאס תמיד יריבה לא פשוטה, לא מעט בזכות קרלייל, עוד אחד מהמאמנים היותר טובים שיש לליגה הזאת להציע.

22 נובמבר 2016, 15:54

אולי נפתח ת'רד ספרס?

22 נובמבר 2016, 15:55

אם מסינה יאמן את הספרס אני מתאבד. הוא יותר מדי נוקשה.

היחידים שלא יגרמו לנשמה שלי להישרף אלו קרלייל, שגם אני מת עליו, ובראד סטיבנס. עם עדיפות לסטיבנס, כי אפשר להחתים אותו ל30 שנה, וכי אני חושש ממה שבוסטון יהיו בשנים הקרובות, אז צריך לפרק את זה

22 נובמבר 2016, 15:55

MTA2311 כתב:אולי נפתח ת'רד ספרס?

ספאם לא מפריע לך אבל און טופיק ספציפי מדי זה כבר לחצות את הגבול?

22 נובמבר 2016, 15:56

MaccabiTA כתב:

ספאם לא מפריע לך אבל און טופיק ספציפי מדי זה כבר לחצות את הגבול?

הצעת ייעול קונקטית סך הכל

22 נובמבר 2016, 15:56

כל ת'רד הוא ת'רד ספרס.

https://www.youtube.com/watch?v=A_iAE2JIyEE
נושא נעול