10 יולי 2017, 22:21
איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
10 יולי 2017, 22:22
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
אני רואה את המציאות נכוחה.
היורוליג היא ליגה סופר קשה. גם בנייה נכונה ושחקנים טובים, פשוט לא תמיד יספיקו. פחות מזה זה כשלון ידוע מראש.
10 יולי 2017, 22:22
איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
10 יולי 2017, 22:23
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
היורוליג היא ליגה סופר קשה. גם בנייה נכונה ושחקנים טובים, פשוט לא תמיד יספיקו. פחות מזה זה כשלון ידוע מראש.
אתה לא רואה את המציאות אם אתה מצפה לשחקנים טובים בכל עמדה.
10 יולי 2017, 22:24
10 יולי 2017, 22:24
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
10 יולי 2017, 22:26
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
אתה סותר את עצמך דור. הבנתי, יש לתיאודור אפסייד. אתה רוצה שחקנים מצויינים, כי זה מה שהליגה דורשת, או שאתה מוכן לוותר על הדרישה למצויינות לטובת אפסייד פוטנציאלי?
אלה שני דברים שונים לחלוטין.
10 יולי 2017, 22:28
איתי-שגב כתב:לדבר כמו "אוהד מכבי" ולרצות ולצפות לקבוצה טובה וראויה אני גם יכול.
10 יולי 2017, 22:30
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:לדבר כמו "אוהד מכבי" ולרצות ולצפות לקבוצה טובה וראויה אני גם יכול.
היום דיברתי על דוסון בתור 2 פותח וצחקתם עליי. לזה קוראים להשאר ריאלי.
אני חושב ששני ביגמנים מעולים למשל הם מצרך סופר קריטי. שסווינגמן מצויין הוא סופר קריטי, ושרכז הוא סופר קריטי.
אם חייבים להמר, אז רק בעמדה הזאת.
10 יולי 2017, 22:30
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אתה רוצה הרבה חציל. אתה צריך להשאר ריאלי.
אתה סותר את עצמך דור. הבנתי, יש לתיאודור אפסייד. אתה רוצה שחקנים מצויינים, כי זה מה שהליגה דורשת, או שאתה מוכן לוותר על הדרישה למצויינות לטובת אפסייד פוטנציאלי?
אלה שני דברים שונים לחלוטין.
10 יולי 2017, 22:31
10 יולי 2017, 22:32
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:לדבר כמו "אוהד מכבי" ולרצות ולצפות לקבוצה טובה וראויה אני גם יכול.
אני חושב ששני ביגמנים מעולים למשל הם מצרך סופר קריטי. שסווינגמן מצויין הוא סופר קריטי, ושרכז הוא סופר קריטי.
למה אי אפשר להמר בעמדה 3?
העמדה הכי פחות חשובה. שנה שעברה בזבזנו עליה כל כך הרבה כסף.
10 יולי 2017, 22:33
10 יולי 2017, 22:34
איתי-שגב כתב:למה מכבי צריכה 6 ישראלים?
10 יולי 2017, 22:34
איתי-שגב כתב:הציפור שלחשה לי שפיאניג'אני יילך למילאנו צועקת לי עכשיו באוזן שהוא עשה את גניבת השנה והחתים את ג'ורדן ת'יאודור. רכז על, שחקן ענק ואישיות
רועי כהן
10 יולי 2017, 22:37
Adam כתב:איתי-שגב כתב:למה מכבי צריכה 6 ישראלים?
אתה חייב לפחות 6 ישראלים בכירים + 1 צעיר (שגב) בעונה כלכך ארוכה שיש בה 2-3 משחקים בשבוע. תיקח בחשבון שלפי הסתברות של השנים האחרונות לפחות חצי מהם ייפצעו לך לאורך העונה ויושבתו לשבוע-חודשיים. אתה תמצא את עצמך לא מעט פעמים במשחקים בהם רק 4 ישראלים יוכלו לשחק במשחק ליגה - ועם החוק הרוסי ההזוי הזה, חייבים להיות לך 2 על המגרש.
אני לא מצפה משחקן ישראלי להביא לי עכשיו גביע או אליפות, כי רובם בינוניים, אבל אנחנו נצטרך אותם בסופו של דבר, בין אם נרצה או לא כדי לתת מנוחה לזרים לפני משחקי יורוליג חשובים.
10 יולי 2017, 22:38
MTA2311 כתב:סבבה. כל החתמה עכשיו נגיד "סבבה, זה מאפשר להשקיע יותר בשאר העמדות" ואז נתעורר באוקטובר עם סילי ואייברסון שוב.
10 יולי 2017, 22:38
איתי-שגב כתב:הציפור שלחשה לי שפיאניג'אני יילך למילאנו צועקת לי עכשיו באוזן שהוא עשה את גניבת השנה והחתים את ג'ורדן ת'יאודור. רכז על, שחקן ענק ואישיות
רועי כהן
10 יולי 2017, 22:39
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:לדבר כמו "אוהד מכבי" ולרצות ולצפות לקבוצה טובה וראויה אני גם יכול.
למה אי אפשר להמר בעמדה 3?
העמדה הכי פחות חשובה. שנה שעברה בזבזנו עליה כל כך הרבה כסף.
10 יולי 2017, 22:39
מי זהאיתי-שגב כתב:הציפור שלחשה לי שפיאניג'אני יילך למילאנו צועקת לי עכשיו באוזן שהוא עשה את גניבת השנה והחתים את ג'ורדן ת'יאודור. רכז על, שחקן ענק ואישיות
רועי כהן