02 נובמבר 2018, 19:23
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל
השאלה איפה עובר הגבול?
אם נגיד מכבי מפסידה את 4 המשחקים הבאים ביורוליג, עדיין ממשיכים איתו כי לכאורה אין טוב ממנו כרגע וחבל על הכסף או שמתישהו אומרים עד כאן?
זאת שאלה טובה, ואין לי תשובה עליה. אני רק חושב על זה שאין באמת אלטרנטיבות ועל זה שלספאחיה יש חוזה עצום, ולשלם לו בשביל שישב בבית עד סוף העונה לא באמת עוזר למישהו.
אם היה מאמן מתאים שיושב בבית ומחכה אולי היה בזה הגיון, אבל את מי תביא עכשיו? בהתחשב בזה שלא נראה שמתכוונים להביא חיזוק, ובזה שכבר הפסדנו לפחות 3 משחקים מול קבוצות שמתחרות איתנו על המקום בהצלבה, לא רואה איך החלפה של מאמן הופכת לנו את העונה ביורוליג.
זה עדיין מוקדם, אבל קשה לי לראות את העונה הזאת מתהפכת. קשה להודות והכל, אבל נראה לי שעוד עונה הלכה לפח. יש פה יותר מדי חורים, ופחות מדי מאמץ של מקבלי ההחלטות בשביל לסתום אותם. בשביל אליפות בליגה גם ספאחיה יספיק.
אני מסכים איתך, רק שעדיין קשה לי לקבל שאנחנו הולכים באזלת יד שכזאת לעבר הצוק וממשיכים לצעוד משם הלאה.
בעיני חייבים חיזוק והחלפת מאמן בצורה מיידית.
מה עם ג'ורג'ביץ עד סוף העונה? הוא בלי קבוצה והוא איש שמגיע ממסורת של כדורסל.
02 נובמבר 2018, 19:24
felix_r כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל
השאלה איפה עובר הגבול?
אם נגיד מכבי מפסידה את 4 המשחקים הבאים ביורוליג, עדיין ממשיכים איתו כי לכאורה אין טוב ממנו כרגע וחבל על הכסף או שמתישהו אומרים עד כאן?
זה לא עניין של גבול. זה עניין של סגל חסר.
מצד אחד אתה לא יכול לומר בודאות של 100% שספאחיה אשם בהפסדים, כשהוא נאלץ לשחק ללא שני הרכזים שלו.
מצד שני גם אוברדוביץ' לא יכול להראות תוצאות טובות כשאין לו רכזים, אז מה הטעם להחליף את ספאחיה?
מצד שלישי זה לא שמאמני-על מסתובבים חופשיים ומתחננים לפדרמן שיחתים אותם תמורת דמי כיס ומנת שווארמה בבגט.
02 נובמבר 2018, 19:25
ankram כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל
השאלה איפה עובר הגבול?
זאת שאלה טובה, ואין לי תשובה עליה. אני רק חושב על זה שאין באמת אלטרנטיבות ועל זה שלספאחיה יש חוזה עצום, ולשלם לו בשביל שישב בבית עד סוף העונה לא באמת עוזר למישהו.
אם היה מאמן מתאים שיושב בבית ומחכה אולי היה בזה הגיון, אבל את מי תביא עכשיו? בהתחשב בזה שלא נראה שמתכוונים להביא חיזוק, ובזה שכבר הפסדנו לפחות 3 משחקים מול קבוצות שמתחרות איתנו על המקום בהצלבה, לא רואה איך החלפה של מאמן הופכת לנו את העונה ביורוליג.
זה עדיין מוקדם, אבל קשה לי לראות את העונה הזאת מתהפכת. קשה להודות והכל, אבל נראה לי שעוד עונה הלכה לפח. יש פה יותר מדי חורים, ופחות מדי מאמץ של מקבלי ההחלטות בשביל לסתום אותם. בשביל אליפות בליגה גם ספאחיה יספיק.
אני מסכים איתך, רק שעדיין קשה לי לקבל שאנחנו הולכים באזלת יד שכזאת לעבר הצוק וממשיכים לצעוד משם הלאה.
בעיני חייבים חיזוק והחלפת מאמן בצורה מיידית.
מה עם ג'ורג'ביץ עד סוף העונה? הוא בלי קבוצה והוא איש שמגיע ממסורת של כדורסל.
ג׳ורג׳וביץ׳ למיטב הבנתי כשל בכל קבוצה שאימן, למעט הנבחרת הלאומית, הוא גם פסיכופט לא קטן. לא חושב שיש מאמן שיסכים לחתום במכבי מבלי להתחזק ב2 שחקנים ולהעיף את אובראיינט. הנהלת מכבי בחיים לא יסכימו לזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02 נובמבר 2018, 20:17
02 נובמבר 2018, 20:25
02 נובמבר 2018, 20:51
02 נובמבר 2018, 20:58
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אז נחליף עוד מאמן באמצע העונה, אין ספק שזה יעשה את ההבדל
השאלה איפה עובר הגבול?
זה לא עניין של גבול. זה עניין של סגל חסר.
מצד אחד אתה לא יכול לומר בודאות של 100% שספאחיה אשם בהפסדים, כשהוא נאלץ לשחק ללא שני הרכזים שלו.
מצד שני גם אוברדוביץ' לא יכול להראות תוצאות טובות כשאין לו רכזים, אז מה הטעם להחליף את ספאחיה?
מצד שלישי זה לא שמאמני-על מסתובבים חופשיים ומתחננים לפדרמן שיחתים אותם תמורת דמי כיס ומנת שווארמה בבגט.
בעיניך הוא בסדר אז? מה ההערכה שלך עליו לאחר יותר מעונה אחת כאן?
02 נובמבר 2018, 22:00
03 נובמבר 2018, 00:01
03 נובמבר 2018, 00:23
jay כתב:חלאס, אין טעם להחליף אותו. טיפת הכבוד שנותרה למועדון נרמסה בעונת ארבעת המאמנים. בואו נהיה מהמועדונים שמשלימים עם עונות גרועות ונותנים למאמנים לסיים פה חוזה. ישאיר סיכוי שמישהו איכותי ירצה להגיע בעונה הבאה.
מה גם שלגמרי צפיתי 1-4 בפתיחה (בקרוב 1-5), ולא הייתי לבד.. אבל כרגיל, כשזה אשכרה קורה, כולם מאבדים את העשתונות.
03 נובמבר 2018, 05:05
jay כתב:חלאס, אין טעם להחליף אותו. טיפת הכבוד שנותרה למועדון נרמסה בעונת ארבעת המאמנים. בואו נהיה מהמועדונים שמשלימים עם עונות גרועות ונותנים למאמנים לסיים פה חוזה. ישאיר סיכוי שמישהו איכותי ירצה להגיע בעונה הבאה.
מה גם שלגמרי צפיתי 1-4 בפתיחה (בקרוב 1-5), ולא הייתי לבד.. אבל כרגיל, כשזה אשכרה קורה, כולם מאבדים את העשתונות.
03 נובמבר 2018, 10:30
בול! רובנו צפינו גם 2-7. אבל בואו נתחרפן אם אפשר.. בכל זאת, פורום צהבת.jay כתב:חלאס, אין טעם להחליף אותו. טיפת הכבוד שנותרה למועדון נרמסה בעונת ארבעת המאמנים. בואו נהיה מהמועדונים שמשלימים עם עונות גרועות ונותנים למאמנים לסיים פה חוזה. ישאיר סיכוי שמישהו איכותי ירצה להגיע בעונה הבאה.
03 נובמבר 2018, 16:01
03 נובמבר 2018, 16:11
03 נובמבר 2018, 16:15
jol9 כתב:אני מסכים עם מה שנאמר כאן, ובכל זאת המאמן הוא כנראה היחיד שכן אפשר לתת לו הנחות על זה שהוא קיבל סגל
חסר, ועל זה שיש לו הגרלה קשה.
לכן, אני הייתי שופט את ספאחיה אחרי עשרה מחזורים על פי המפתח הבא:
- 5 ניצחונות ומעלה = הצלחה
- 3 או 4 ניצחונות = באמצע (לא הצלחה ולא כשלון)
- שני ניצחונות ומטה = כשלון
בגדול, אחרי המשחק מול ריאל בבית, מתחיל רצף משחקים קשה אבל אפשרי, וזה יהיה המבחן הגדול של ספאחיה ושל הקבוצה הזאת.
03 נובמבר 2018, 16:28
Rampel כתב:בול! רובנו צפינו גם 2-7. אבל בואו נתחרפן אם אפשר.. בכל זאת, פורום צהבת.jay כתב:חלאס, אין טעם להחליף אותו. טיפת הכבוד שנותרה למועדון נרמסה בעונת ארבעת המאמנים. בואו נהיה מהמועדונים שמשלימים עם עונות גרועות ונותנים למאמנים לסיים פה חוזה. ישאיר סיכוי שמישהו איכותי ירצה להגיע בעונה הבאה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
03 נובמבר 2018, 16:33
03 נובמבר 2018, 17:37
שועל כתב:jol9 כתב:אני מסכים עם מה שנאמר כאן, ובכל זאת המאמן הוא כנראה היחיד שכן אפשר לתת לו הנחות על זה שהוא קיבל סגל
חסר, ועל זה שיש לו הגרלה קשה.
לכן, אני הייתי שופט את ספאחיה אחרי עשרה מחזורים על פי המפתח הבא:
- 5 ניצחונות ומעלה = הצלחה
- 3 או 4 ניצחונות = באמצע (לא הצלחה ולא כשלון)
- שני ניצחונות ומטה = כשלון
בגדול, אחרי המשחק מול ריאל בבית, מתחיל רצף משחקים קשה אבל אפשרי, וזה יהיה המבחן הגדול של ספאחיה ושל הקבוצה הזאת.
מילאנו ואנדולו לטעמי פחות אפשריים מאול', ברצלונה ופאו השנה.
03 נובמבר 2018, 17:50
03 נובמבר 2018, 17:52
RomanR כתב:הבעיה עם זה, שעשרה מחזורים לתוך העונה כבר יכול להיות מאוחר מדי. ספאחיה לא חדש פה, ראינו מה הוא מביא כבר שנה וקצת
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk