er79 כתב:חחח, זה יהיה אדיר אם בסוף נקבל את נימבורק בבית במקום חימקי. סוף סוף יריבה נחותה על הנייר מיתר הקבוצות בבית. אגב, גם חימקי בלי לנגפורד לא אמורה להיות יותר מדי מסוכנת.
חכה עם זה.. הרוסים מצמצמים.. לא יהיה פשוט מול מוזגוב, קווין, קלאטי, מוניה, פריזדון, לונצ'ר, מוניה, ושאר החבורה שם.. אני מאוד מקווה שיעופו
אני אשמח לקבל את ריטאס. קבוצה עמוקה, צעירה ומאתגרת. בהחלט אחת שתוסיף עניין לבית המוקדם, הרבה יותר משרלרואה או נימבורק. לראות את יונאס ולנצ'יונאס מקרוב נשמע אחלה.
בארסה לקחו את הסופרקאפ. 82-73 על קאחה נבארו עם 24 נקודות (רק 3 שלשות..). לורבק ואנדונג עם 12, הוארטאס עם 11, אידסון עם 9. בקאחה טלטוביץ' קלע 15, פריג'יוני עם 14 וסראפין עם 9
asafb96 כתב:בארסה לקחו את הסופרקאפ. 82-73 על קאחה נבארו עם 24 נקודות (רק 3 שלשות..). לורבק ואנדונג עם 12, הוארטאס עם 11, אידסון עם 9. בקאחה טלטוביץ' קלע 15, פריג'יוני עם 14 וסראפין עם 9
וסיינה את הסופרקאפ האיטלקי, כאשר ניצחה את קאנטו בקושי 73:70
asafb96 כתב:בארסה לקחו את הסופרקאפ. 82-73 על קאחה נבארו עם 24 נקודות (רק 3 שלשות..). לורבק ואנדונג עם 12, הוארטאס עם 11, אידסון עם 9. בקאחה טלטוביץ' קלע 15, פריג'יוני עם 14 וסראפין עם 9
נראה שהשנה הכדורסל האיטלקי חוזר לקדמת הבמה שוב... מילאנו בנו קבוצה אדירה, וגם קאנטו בנו קבוצה נחמדה מאוד, שיכולה לעשות דברים יפים. גם סיינה כמובן התחזקה מאוד.
נראה שהשנה הכדורסל האיטלקי חוזר לקדמת הבמה שוב... מילאנו בנו קבוצה אדירה, וגם קאנטו בנו קבוצה נחמדה מאוד, שיכולה לעשות דברים יפים. גם סיינה כמובן התחזקה מאוד.
אני לא חושב שסיינה התחזקה. יש להם חור גדול בצבע. אנדרסן וקשישטוף בעיקר זורקים מבחוץ, ואין לסיינה אף אחד בפוסט.
בולוניה פשוט טיפשים. במקום להשתמש בכל הכסף הזה להבאת שחקנים איכותיים לעונה שלמה, הם מבזבזים אותו על גימיק שיווקי בדמות קובי (שללא ספק הוא אחלה שחקן, אבל לא לקבוצה כמו בולוניה), שיכול לעזוב אותם עוד שבוע, ובכלל - מקבל שכר של שלושה שחקנים לעונה שלמה עבור חודש של פעילות.
בסופו של דבר, אני לא חושב שהם ייצאו מופסדים אם יחתימו אותו. זהו מהלך שיווקי אסטרטגי מבחינתם. תחשוב רק על מספר החולצות שלו וזכויות השידור שיימכרו, ותבין איזה קופון הם הולכים לגזור.
העונה בכל מקרה הם לא קיבלו כרטיס ליורוליג, והשלד מקינטייר-קופונן-דגלאס רוברטס-סאניקידזה אמור להספיק לפיינל פור מקומי (לדעתי רק סיינה, קאנטו ומילאנו חזקות יותר). אני מאמין שאם מילאנו תצליח השנה, זה ייתן להם תיאבון ובעונה הבאה גם הם יתחילו לשפוך כספים.
הבעייה של בולוניה זה שהם רוצים לשנות את לוח המשחקים בליגה האיטלקית כך שבתקופה שקובי ישחק שם כל משחקי בולוניה יהיו באלמות גדולים ולפחות מחצית מהם ייערכו בביתה, הסיבה ברורה אני חושב. מהמהלך הזה יוכלו להרוויח כלכלית גם הקבוצות שיארחו את בולוניה וזו אולי זריקת המרץ הכלכלית שאולי כן תעזור לבולונזים. נראה.
בולוניה פשוט טיפשים. במקום להשתמש בכל הכסף הזה להבאת שחקנים איכותיים לעונה שלמה, הם מבזבזים אותו על גימיק שיווקי בדמות קובי (שללא ספק הוא אחלה שחקן, אבל לא לקבוצה כמו בולוניה), שיכול לעזוב אותם עוד שבוע, ובכלל - מקבל שכר של שלושה שחקנים לעונה שלמה עבור חודש של פעילות.
אין קשר לטיפשות פה. זה מהלך שאיננו מקצועי גרידא, אלא שיווקי נטו. הבעלים החליטו לייצר פה באז סביב הקבוצה ולהנחית את קובי בראיינט. כשהכסף שולט בעולם, מי יכול לעצור את הבעלים העשיר של בולוניה ?