פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 אוגוסט 2018, 09:55
לפי מה שאני מבין מכאן מכבי מחפשת סנטר במחיר של 600 אלף דולר שזה דומה למה פרחובסקי קיבל ואם יהיה מישהו באמת שבאמת שווה סכום של 700 דולר כמו בוקר הם ישימו את הכסף
06 אוגוסט 2018, 10:11
פרחוסקי קיבל 700 לפי הפרסומים משנה שעברה. זה סכום נחמד ולא הרבה קבוצות באירופה משלמות יותר מזה. אל תשכחו שזה לא אמור להיות הכוכב של הקבוצה. עובדה שגם בוקר היה חותם אם לא היתה מגיעה ההצעה מסין בסכום הזה. 700 בארץ זה נטו בניגוד למשכורות הברוטו בארצות הברית כך ששחקן שלא מקבל חוזה בנבא לא ירויח יותר בארצות הברית אלא רק השוק הסיני או הצעה מקבוצת יורוליג עשירה או קבוצה רוסית עשויות להיות טובות יותר כלכלית. לכן תהיו אופטימיים. יש שמות בפנקס.
06 אוגוסט 2018, 10:25
cannon כתב:פרחוסקי קיבל 700 לפי הפרסומים משנה שעברה. זה סכום נחמד ולא הרבה קבוצות באירופה משלמות יותר מזה. אל תשכחו שזה לא אמור להיות הכוכב של הקבוצה. עובדה שגם בוקר היה חותם אם לא היתה מגיעה ההצעה מסין בסכום הזה. 700 בארץ זה נטו בניגוד למשכורות הברוטו בארצות הברית כך ששחקן שלא מקבל חוזה בנבא לא ירויח יותר בארצות הברית אלא רק השוק הסיני או הצעה מקבוצת יורוליג עשירה או קבוצה רוסית עשויות להיות טובות יותר כלכלית. לכן תהיו אופטימיים. יש שמות בפנקס.
לגמרי.
חכו לעדכונים ממחנות האן בי איי.
כרגע שחקנים כמו ג׳רד סלינג׳ר וטרנס ג׳ונס לא עשו חוזה מיניקאמפ. יהיו עוד בהמשך.
ג׳ונס ספציפית די שרוף בסין אחרי שברח משם אחרי שבועיים, ככה שהאופציה שלו הכי ריאלית.
מכבי לא מקובעת לסנטר. יכול לבוא גם 4. אובריאנט יכול לזוז בין העמדות וגם טיוס יכול לשחק בחמישיה.
המטרה היא למצוא שחקן איכותי כמה שאפשר, שיביא כמה שיותר סקילס ופיזיות למשוואה.
זו הסיבה שלא הייתי ממהר לקשור את אוקארו ווייט המוכשר אך שברירי למכבי.
06 אוגוסט 2018, 10:28
אחרי הסאגה עם בוקר קצת נפתח לי התאבון , למה לא לנסות להביא לפה את גרג מונרו?
06 אוגוסט 2018, 10:31
Naor116 כתב:אחרי הסאגה עם בוקר קצת נפתח לי התאבון , למה לא לנסות להביא לפה את גרג מונרו?
בלי שמות בסוף עוד יביאו את דריל מונרו ...
06 אוגוסט 2018, 11:18
למה לא להביא שחקן שמסוגל לשמור על מישהו?
06 אוגוסט 2018, 12:27
SirCharles כתב:למה לא להביא שחקן שמסוגל לשמור על מישהו?
כי אין באמת מחשבה או הליך קבלת החלטות מסודר. התקציב הוא 700 אלף דולר, שולחים הצעה לרשימת שחקנים פוטנציאליים ומי שיסכים יהיה פה. לא משנה הצרכים של הקבוצה, או הסגל הקיים.
06 אוגוסט 2018, 12:41
MTA2311 כתב:SirCharles כתב:למה לא להביא שחקן שמסוגל לשמור על מישהו?
כי אין באמת מחשבה או הליך קבלת החלטות מסודר. התקציב הוא 700 אלף דולר, שולחים הצעה לרשימת שחקנים פוטנציאליים ומי שיסכים יהיה פה. לא משנה הצרכים של הקבוצה, או הסגל הקיים.
עצוב אבל נכון... אין מה לעשות, לניקולה אבי ודני אין מושג בבניית קבוצות. כל קיץ חוזרים על אותן הטעויות.
06 אוגוסט 2018, 12:43
זה לא כזה פשוט, לא כל שחקן שמכבי תרצה יגיע לפה.
ולכן הליך קבלת ההחלטות משתנה במשך הקיץ.
06 אוגוסט 2018, 17:24
אגב ממה שהבנתי בוקר עדיין לא סגר בסין וישנה עדין קצת התלבטות...יכול עוד להיות שנראה אותו בצהוב או שחלומות בלבד?שאלה למבינים
06 אוגוסט 2018, 17:24
לא מציאה גדולה....לא נורא
06 אוגוסט 2018, 17:25
Mmm כתב:אגב ממה שהבנתי בוקר עדיין לא סגר בסין וישנה עדין קצת התלבטות...יכול עוד להיות שנראה אותו בצהוב או שחלומות בלבד?שאלה למבינים
אני לא מהמבינים, אבל אני קצת תוהה למה מיהרו לשחרר ידיעה שהוא מעדיף חוזה בסין כאשר אין לו בפועל חוזה בסין?
סתם לייצר קצת רעש סביב ההחתמות בתקווה למכור עוד מנויים?
06 אוגוסט 2018, 17:28
איפה אסף. שיענה על זה...או חציל ידידו של אסף ....
06 אוגוסט 2018, 19:55
אז לפי אסף וויט על הכוונת של מכבי .
אני חייב להבין, וויט הוא שחקן לעמדה 4 לא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
06 אוגוסט 2018, 20:37
וויט 2.03 די צנום. לידו אפילו דשון תומאס נראה סוסון. זה לא השחקן שצריך עכשיו. אם היה יותר רחב ועב בשר אז מילא אבל הוא לא. מה שצריך בהנחה שאין לך תואם קייל היינס מבחינת מבנה גוף ושכל, זה מישהו לפחות 2.06, אתלט וסוסון שיוכל לשים גוף על הסראפינים, הלוברנים, האיונים וכו׳ של היורוליג. שחקן בסגנון של תומאס רובינסון מבחינת התכונות ומבנה הגוף והאתלטיות תפור פה. גם טרבור בוקר היה כזה. מקווה שלשם מכוונים. חציל, מי עונה להגדרות הפיזיות האלה ויכול להיות מועמד? תן סוסים ולא שחיפים.
06 אוגוסט 2018, 20:37
Mmm כתב:איפה אסף. שיענה על זה...או חציל ידידו של אסף ....
חבר, לא יכול להיות ש70% מההודעות שלך הן זעקות שבר לאסף או לכל אחד אחר שיספרו לך כל מיני סיפורים.
זה כבר מתחיל להיות ספאם מעיק, ואתה מתבקש לצמצם את זה באופן דרסטי.
מעניין אותך לדעת מה אסף או כל אחד אחר חושבים? בשביל זה יש הודעות פרטיות.
06 אוגוסט 2018, 20:41
cannon כתב:וויט 2.03 די צנום. לידו אפילו דשון תומאס נראה סוסון. זה לא השחקן שצריך עכשיו. אם היה יותר רחב ועב בשר אז מילא אבל הוא לא. מה שצריך בהנחה שאין לך תואם קייל היינס מבחינת מבנה גוף ושכל, זה מישהו לפחות 2.06, אתלט וסוסון שיוכל לשים גוף על הסראפינים, הלוברנים, האיונים וכו׳ של היורוליג. שחקן בסגנון של תומאס רובינסון מבחינת התכונות ומבנה הגוף והאתלטיות תפור פה. גם טרבור בוקר היה כזה. מקווה שלשם מכוונים. חציל, מי עונה להגדרות הפיזיות האלה ויכול להיות מועמד? תן סוסים ולא שחיפים.
רק שתדע, סראפין השיל הקיץ 10 ק״ג ממשקלו ושוקל כבר למעשה פחות מאובריינט.
Sent from my iPhone using Tapatalk