מחשבות לעונת 2019/20

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 16:42

Jack55 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:לדעתי מכבי בעונה הבאה לא תצטרך יותר מ5 ישראלים ובנוסף 8 זרים זה מתבקש .
מה קורה כשישראלי נפצע? הרוב פה רוצה את כספי הפציע, ככה שזה אפילו מקרה די סביר (וזה גם למה לדעתי צריך להיות עוד זר לעמדה 3, כדי לא להפקיר אותה בידי זוסמן ואבדיה ביורוליג במצב כזה). אז משחקים ברוטציה של 9 בליגה ומריצים עוד יותר את הזרים בליגת הפח?!

לדעתי הסגל הישראלי הקיים הוא בסיס טוב. ג'ונדי, זוס, אבדיה וטיוס (לא רואה אותו עושה יותר מ-750 בשום קבוצה אחרת, מכבי כבר הציעה 650 שזה מעל ומעבר. הוא צריך להישאר) ואיתם נשאר כהן כגבוה לליגה, כשהוא כבר מכיר ומקבל את המקום שלו ברוטציה. אליהם צריך להוסיף את כספי.
האידאל הוא כמו באירופה - 6 מקומיים והשאר זרים. הקטע הוא שבאירופה מאפשרים רישום של 6 זרים למשחק ואצלנו אפשר יהיה לרשום חמישה. אז מוסיפים לזה עוד דורי סהר או כל שחקן פוסטר אחר וזה מספיק טוב, אבל אין שום סיבה להקטין את הסגל המקומי כשמספר הזרים שיכול להירשם בליגה קטן גם הוא.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

הבעיה היחידה שלי עם הישראלי השישי הוא שמי שזה לא יהיה (קולשוב\גינת\כהן או לא משנה מי), 90% שהוא לא באמת יוכל לתרום ביורוליג, אז לא חבל על ה200-300K האלה שהולכים עליו, לא עדיף להוסיף את זה לזר השמיני בשביל שיהיה יותר איכותי?

בנוגע לכספי, אני גם מסכים שצריך להיות פה זר שיוכל לשחק גם בעמדה וגם בעמדה 3, שיוכל לחפות על כספי במקרה של פציעה חס וחלילה, ובגלל זה העלתי את השם של ג'בונטה גרין כמה וכמה פעמים בזמן האחרון.
אגב קלויארו מבחינתי יותר 3 מאשר 4, אם כבר מדברים .

היתרון של כספי, זה שאתה מקבל פה עוד שחקן שהוא ברמה גבוהה מאוד, והוא לא זר .
אתה יכול להחתים 3-4 כוכבים זרים, ויהיה לך בנוסף את כספי .

עד עכשיו היה נדמה לי שאתה איתי בדעה שהתקציב צריך ללכת על שחקני חמישיה. אם זה ככה, הזר השמיני שאתה כל כך רוצה הוא גם ככה הימור.

אם מכבי ישכילו להחתים 5 זרים ברמה מתאימה ולא שחקנים דוגמת רול וקיין כשחקני חמישיה, אז להמר בעוד 2 חבר'ה עם פוטנציאל שידעו שזה מקומם יכול לגמרי להספיק ולדעתי אין שום זר בתקציב של 300 אלף שיתרום לך הרבה יותר מכהן/קולשוב/גינת. מעבר לזה וגם רשמתי פה, אם הוא בפוקס כן יתרום יותר הוא יתחיל לעשות פרצופים כשיהיו בעיות רוטציה. אז אני מעדיף להמר על ישראלי שישי שלפחות ייתן עומק במסגרת המקומית.

אגב פרצופים ברוטציה, לדעתי מכבי פגעה בשחקן שהיא הימרה עליו וידע לקבל את העניין הזה. בניגוד לדעה הרווחת פה על קלויארו בפורום, אני זוכר אותו עושה עבודה טובה גם בעמדה 4 כמחליף ותמיד נתן את הפרץ אנרגיות והמלחמה על הכדורים החוזרים. אז אני הייתי משאיר אותו. בנוגע לזר בעמדה 3, לדעתי מכבי צריכים ללכת על קומבו פורוורד, או סווינגמן עם שליטה בכדור והגנה כמחליף של כספי. לא נראה לי שג'בונטה גרין נכנס לרובריקה הזו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי SirCharles » 21 מאי 2019, 16:59

Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:לדעתי מכבי בעונה הבאה לא תצטרך יותר מ5 ישראלים ובנוסף 8 זרים זה מתבקש .
מה קורה כשישראלי נפצע? הרוב פה רוצה את כספי הפציע, ככה שזה אפילו מקרה די סביר (וזה גם למה לדעתי צריך להיות עוד זר לעמדה 3, כדי לא להפקיר אותה בידי זוסמן ואבדיה ביורוליג במצב כזה). אז משחקים ברוטציה של 9 בליגה ומריצים עוד יותר את הזרים בליגת הפח?!

לדעתי הסגל הישראלי הקיים הוא בסיס טוב. ג'ונדי, זוס, אבדיה וטיוס (לא רואה אותו עושה יותר מ-750 בשום קבוצה אחרת, מכבי כבר הציעה 650 שזה מעל ומעבר. הוא צריך להישאר) ואיתם נשאר כהן כגבוה לליגה, כשהוא כבר מכיר ומקבל את המקום שלו ברוטציה. אליהם צריך להוסיף את כספי.
האידאל הוא כמו באירופה - 6 מקומיים והשאר זרים. הקטע הוא שבאירופה מאפשרים רישום של 6 זרים למשחק ואצלנו אפשר יהיה לרשום חמישה. אז מוסיפים לזה עוד דורי סהר או כל שחקן פוסטר אחר וזה מספיק טוב, אבל אין שום סיבה להקטין את הסגל המקומי כשמספר הזרים שיכול להירשם בליגה קטן גם הוא.

הבעיה היחידה שלי עם הישראלי השישי הוא שמי שזה לא יהיה (קולשוב\גינת\כהן או לא משנה מי), 90% שהוא לא באמת יוכל לתרום ביורוליג, אז לא חבל על ה200-300K האלה שהולכים עליו, לא עדיף להוסיף את זה לזר השמיני בשביל שיהיה יותר איכותי?

בנוגע לכספי, אני גם מסכים שצריך להיות פה זר שיוכל לשחק גם בעמדה וגם בעמדה 3, שיוכל לחפות על כספי במקרה של פציעה חס וחלילה, ובגלל זה העלתי את השם של ג'בונטה גרין כמה וכמה פעמים בזמן האחרון.

עד עכשיו היה נדמה לי שאתה איתי בדעה שהתקציב צריך ללכת על שחקני חמישיה. אם זה ככה, הזר השמיני שאתה כל כך רוצה הוא גם ככה הימור.

אם מכבי ישכילו להחתים 5 זרים ברמה מתאימה ולא שחקנים דוגמת רול וקיין כשחקני חמישיה, אז להמר בעוד 2 חבר'ה עם פוטנציאל שידעו שזה מקומם יכול לגמרי להספיק ולדעתי אין שום זר בתקציב של 300 אלף שיתרום לך הרבה יותר מכהן/קולשוב/גינת. מעבר לזה וגם רשמתי פה, אם הוא בפוקס כן יתרום יותר הוא יתחיל לעשות פרצופים כשיהיו בעיות רוטציה. אז אני מעדיף להמר על ישראלי שישי שלפחות ייתן עומק במסגרת המקומית.

"אין שום זר בתקציב של 300 אלף שיתרום לך הרבה יותר מכהן/קולשוב/גינת." אתה רציני?!! כמה אתה חושב שזרים בליגה כמו וולדן ובראיינט מרוויחים? השלושה שציינת עם כל הכבוד לא שווים לזרי ליגה של פחות מ100k.

אין שום צורך ביותר מ4 ישראלים מובילים (דיבה, זוס, אבדיה וכהן) מקס' 5 אם טיוס מסכים לקצץ בשכר או כספי מגיע.
מסביבם יש 5 זרים ברוטציה בכל משחק, כאשר אם מישהו פצוע אז יש תחליפים (מבין 8 הזרים שיחתמו ליורוליג) + דורי
סהר או צעיר אחר מהנוער. למה מי כבר השחקן העשירי בכל קבוצה אחרת בליגה? (במיוחד כשלוקחים בחשבון שלא כולן יחתימו אפילו 5 זרים)
מלבד כהן שהוא שחקן ליגה טוב בעמדה שאין הרבה ישראלים, אין סיבה להחתים אף ישראלי אחר שאין לו מה לחפש על המגרש ביורוליג.
SirCharles

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 16:59

Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:

אני לגמריי איתך בדעה שהתקציב צריך ללכת על שחקני חמישייה - 3 כוכבים (רכז טופ, סקוטי ובלאק) + כספי + עוד שחקן טוב לעמדה 4 (מבחינתי אם מוצאים אופציה הרבה יותר טובה ואטרקטיבית מאובראיינט בשכר דומה, למה לא?) .
ועוד 4 זרים, את קלויארו אני משאיר, אז עוד 3 זרים חדשים שאחד מהם יהיה זר שהוכיח את עצמו ביורוליג ושהוא ברמה טובה, ושיוכל להוות כsixth man נחמד (סביבות ה400-550K), והשניים האחרים יהיו סוג של הימורים (וולדן + גרין למשל) .

אם יצליחו גם להשאיר את טיוס בשכר טוב (500K נגיד) וגם להביא את כספי (שכר של מיליון נטו ואת השאר פוקס ישלמו), אז במקום להביא סנטר גיבוי לבלאק (כמו לסור שציינתי לפניי כמה ימים), יהיה ניתן בכסף הזה להשתמש בעוד גארד נוסף לעמדה 1-2, אולי איזה רכז מחליף טוב לרכז הכוכב שיביאו או סקורר מוכח לעמדה 2 .

נגיד, משהו בסגנון הזה :
1. רכז כוכב, יוביץ'\הנרי\סיבה .
2. ווילבקין, וולדן, דיבה, אבדיה .
3. כספי, גרין, זוסמן .
4. 4 פותח, קלויארו .
5. בלאק, טיוס .

"ולדעתי אין שום זר בתקציב של 300 אלף שיתרום לך הרבה יותר מכהן/קולשוב/גינת."
.
**וולדן וגרין למשל לא אמורים לעבור את ה300K, גם אם תביא את לסור הוא יגרד את ה400K לדעתי .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 21 מאי 2019, 17:28

דילייניו\ונאמייקר\מקנטייר, בריי\וולדן ,דיבה
וילבקין,הולינס,זוסמן
כספי אבדיה
מיקי,כהן , ( גינת ? \ קלואירו\רול ? רק כגיבוי לפציעות בתור זר שמיני או ישראלי שישי )
בלאק,פויטמן

זאת צריכה להיות השאיפה של מכבי אם היא רוצה להגיע למשהו משמעותי שנה הבאה.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 18:00

א. תגובה לך ולצ'ארלס. ממתי זרים מהליגה חותמים במכבי באותם הסכומים? אפשר לראות את מקרי פארגו ורנדל כדוגמה.

ב. הלוואי ו-וולדן יגיע לכאן בסכום כזה.. אבל גם אז זה עדיין משחק 2K שלא יעמוד במבחן המציאות לדעתי. קודם כל כי הוא תפר את מכבי כמה פעמים השנה והסוכן שלו ישחק על זה. ודבר שני כל זר שיגיע לסיטואציה שבה הוא שחקן 7 והלאה בהיררכיה יעשה עם עצמו חושבים האם הוא סבבה לשבת בחוץ ברוב המשחקים במסגרת המקומית, עד כדי רוטציות נקודתיות ופציעות.. אני לא מאמין שמכבי תחתים יותר מ-7 זרים, גם כי זה מה שהיא עושה בדרך כלל וגם כי יהיה יותר נוח לנהל ככה רוטציות.

ג. רשמתי לך את דעתי על גרין. אני חושב שהזר ב-3 צריך להיות פויינט פורוורד או סווינגמן עם יכולת להוביל כדור.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 21 מאי 2019, 18:02

Rampel כתב:א. תגובה לך ולצ'ארלס. ממתי זרים מהליגה חותמים במכבי באותם הסכומים? אפשר לראות את מקרי פארגו ורנדל כדוגמה.

ב. הלוואי ו-וולדן יגיע לכאן בסכום כזה.. אבל גם אז זה עדיין משחק 2K שלא יעמוד במבחן המציאות לדעתי. קודם כל כי הוא תפר את מכבי כמה פעמים השנה והסוכן שלו ישחק על זה. ודבר שני כל זר שיגיע לסיטואציה שבה הוא שחקן 7 והלאה בהיררכיה יעשה עם עצמו חושבים האם הוא סבבה לשבת בחוץ ברוב המשחקים במסגרת המקומית, עד כדי רוטציות נקודתיות ופציעות.. אני לא מאמין שמכבי תחתים יותר מ-7 זרים, גם כי זה מה שהיא עושה בדרך כלל וגם כי יהיה יותר נוח לנהל ככה רוטציות.

ג. רשמתי לך את דעתי על גרין. אני חושב שהזר ב-3 צריך להיות פויינט פורוורד או סווינגמן עם יכולת להוביל כדור.

יש לך את כספי ? אתה מביא 7 זרים
אין לך את כספי ? אתה מביא 8
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 18:06

גל גל כתב:
Rampel כתב:א. תגובה לך ולצ'ארלס. ממתי זרים מהליגה חותמים במכבי באותם הסכומים? אפשר לראות את מקרי פארגו ורנדל כדוגמה.

יש לך את כספי ? אתה מביא 7 זרים
אין לך את כספי ? אתה מביא 8
לדעתי השיקול עם כספי צריך להיות לטובת היררכיה אחידה בשתי המסגרות ולא רק כי הוא כביכול "חוסך" מקום של זר.
מבחינתי זה יותר בכיוון של:
יש את כספי - נשארים בליגה.
אין את כספי - קדימה לאדריאטית. אי אפשר לבנות עם החוקים המפגרים האלו סגל שיכול לעשות משהו באירופה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 21 מאי 2019, 18:18

זה לא יקרה

אלא אם כן מעלים ממש את התקציב ועושים מכבי א ומכבי ב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 18:33

גל גל כתב:זה לא יקרה

אלא אם כן מעלים ממש את התקציב ועושים מכבי א ומכבי ב
מה לא יקרה? עזיבת הליגה? לצערי זה ברור לי. ובגלל זה אני גם רושם שצריך לקחת את זה בחשבון בבניית הסגל. 5 ישראלים זה סגל קצר מדי למסגרת המקומית.

אגב, אופציה של מכבי ב' לא באמת יכולה להיקרא עזיבת הליגה..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי SirCharles » 21 מאי 2019, 18:57

ג'ק, למה אתה כל כך בטוח שפוקס ישתתפו בעלות של כספי? הוא דוגמן שלהם או משהו? והם בכלל בקשיים אחרי רבעון חלש. יש יותר סיכוי שיקטינו את החסות.

שים לב שעמדה 2 שלך מורכבת מ3 שחקנים שלא מגיעים ל1.90 מ' + אבדיה שהוא בכלל סמול. מי ישמור על 2 יריבים מלבד זוסמן?
SirCharles

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 19:01

SirCharles כתב:ג'ק, למה אתה כל כך בטוח שפוקס ישתתפו בעלות של כספי? הוא דוגמן שלהם או משהו? והם בכלל בקשיים אחרי רבעון חלש. יש יותר סיכוי שיקטינו את החסות.

שים לב שעמדה 2 שלך מורכבת מ3 שחקנים שלא מגיעים ל1.90 מ' + אבדיה שהוא בכלל סמול. מי ישמור על 2 יריבים מלבד זוסמן?

נגיד ויוביץ' יהיה הרכז המשלים (הוא בעדיפות למשלים לכן נרשם ראשון), אז יש לך 3 גארדים (1.90+ מ') ששומרים ברמה גבוהה :
זוסמן, גרין (שהוא קילר בהגנה) ויוביץ' כמובן .
זה מבחינתי לגמריי מספיק, תוסיף לזה שהרכז הכוכב שאני אישית הייתי רוצה שבמכבי ירדפו אחריו הוא וונאמייקר, וזה רק יחזק את ההגנה בקו הקדמי.

בקו הקדמי אם מוצאים 4 הגנתי בשכר דומה של אובראיינט לא הייתי פוסל את האופציה הזאת, ואז גם ההגנה בקו הקדמי תראה טוב .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 19:04

בנוגע לכספי:
פוקס מוכנה להעמיד מימון חיצוני לצירוף כספי למכבי
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 79&lang=he

מתוך הדיווח בכתבה:
"בפוקס מעוניינים שכחלק מהעסקה, כספי אף ישמש פרזנטור של החברה בשנים הבאות".

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 19:07

מכבי תל אביב צפויה לממש את האופציה על אנג'לו קלויארו
ספרופולוס רוצה שהפורוורד שרשם העונה 7.4 נקודות ו-4.8 ריבאונדים למשחק ביורוליג ימשיך גם ב-2019/20. נמשכים המגעים עם טאריק בלאק .
https://sports.walla.co.il/item/3237311 ... cialbutton

מצוין ספירופולוס רוצה אותו להמשך, נשמע טוב .

מי שכבר חתומים לעונה הבאה במדי מכבי תל אביב הם סקוטי ווילבקין, והישראלים ג'ון דיברתולומאו, יובל זוסמן ודני אבדיה. הצהובים מנסים להחתים את טאריק בלאק לעונה נוספת ומנהלים עימו מגעים מתקדמים, ובנוסף צפויים להחתים את ג'ייק כהן לעונה נוספת. מי שמתנדנדים בשלב הזה הם אלכס טיוס, ג'וני אובריאנט, דיאנדרה קיין ומייקל רול. ג'רמי פארגו לא ימשיך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 20:36

מה עם אדריאן בנקס?
אם אנחנו מחפשים ״ישראלים״ שיוכלו לגרד כמה דקות ביורוליג, גם הוא יכול להלקח בחשבון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Blondjam » 21 מאי 2019, 20:43

החציל האצטקי כתב:מה עם אדריאן בנקס?
אם אנחנו מחפשים ״ישראלים״ שיוכלו לגרד כמה דקות ביורוליג, גם הוא יכול להלקח בחשבון.
לא באמת נכון?

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 20:47

Blondjam כתב:
לא באמת נכון?

למה לא?
תומר גינת שמעשן אצלי שכטות בבר פעם בשבוע יותר טוב?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 21 מאי 2019, 20:50

החציל האצטקי כתב:
Blondjam כתב:
לא באמת נכון?

למה לא?

א. כן
ב. לפסול את גינת (וכל ישראלי בערך, כולל ג'ונדי) ואז להציע את בנקס זה קצת מגוחך
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 20:50

החציל האצטקי כתב:
Blondjam כתב:
לא באמת נכון?

למה לא?
שניהם לדעתי לא מתאימים. לא צריך בכוח. הישראלים ש"יגרדו" דקות ביורוליג כבר ישנם. כהן יכול להישאר עד שטי ג'יי ליף יסיים את הרפתקאותיו ב-NBA

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 מאי 2019, 20:52

נו באמת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 21 מאי 2019, 20:52

אנחנו צריכים ישראלי אחד על הספסל 1!!!!!
לא צריך להביא עוד ישראלים בכלל
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־7 אורחים