15 יוני 2022, 20:28
Runner30 כתב:בלאט וברקוביץ. יופי. משקיעים בעתיד המועדון.
טיוס הבא התור?
15 יוני 2022, 20:28
Shay_uzan כתב:יכול להבין אותך ומאיפה זה בא, כמו שרשמתי פה בעבר, המנוי של מכבי זה אחד הדברים היחידים שהחזיקו אותי נפשית ורגשית בתקופות קשות, הלכתי לכל משחק במנוי עד היום מבלי לפספס אפילו לא אחד, גם כשאני היום גר שעה וחצי נסיעה בתחבצ מההיכל (וסטודנט) ואני מאוד מחובר לו אבל אחרי זה, אני לא מסוגל לחדש, זה לשלם כסף לראות את המועדון שחשוב לי יותר מהכל מת לי מול העיינים, אני כבר לא מסוגל יותרwhere is the love? כתב:er79 כתב:where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.
עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.
אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?
אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?
לדעתי אני אעשה ולא אלך להרבה משחקים.
אבל אצלי הסיבה היא בגלל חרדות ודכאון שאני סובל מהם. אני לא מתבייש שחטפתי בכי חרדתי כשהבנתי שפסקל לא מגיע. אני גם שמחתי מאוד שמכבי הפסידה להרצליה. אני מדבר כרגע בשיא הרצינות.
הלחץ הרבה פעמים אומר תעזוב את הקבוצה אל תעשה מנוי ואל תתעניין. אבל העניין העיסוק המשחקים חשובים לי מאוד והפחד שלי שהמחב ידרדר עוד יותר מבחינה חרדתית.
אני מתלונן כאן על ההנהלה מהימים שברגע שהייתי מלין על התקציב היו יוצאים עלי ואומרים לי אתה לא מבין כלום. עד שהשגתי את המנוי לקח לי הרבה זמן. לכן כנראה אעשה. אבל בהחלט ייתכן וכמו בשנים האחרונות לא הלכתי למשחקים הרבה.
אני הייתי בחלק פעיל ממחאה קטנה שניסיתי לחלק דפים שרשום עליהם ניקולך ורוצים צוות מקצועי. אבל האנשים בכלל לא התייחסו, לא רק שלא היו בעד שינוי אלא דווקא נגד כל שינוי.
באופן כללי הכדורסל עושה לי הרבה מאוד לחצים, אבל גם דברים טובים. אם יהיה חרם מאורגן בוודאי שאחרים.
אני יודע שכל זה נשמע מוזר.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
15 יוני 2022, 20:33
15 יוני 2022, 20:34
15 יוני 2022, 20:35
15 יוני 2022, 20:48
15 יוני 2022, 20:49
מקאדו 3 כתב:סופו יוחתם כיועץ לענייני דיאטה ותזונה
15 יוני 2022, 20:49
יו טרן של מי? הכל ספינים של מכבי, קטש לא מטומטם לבוא לשנה אחת עם מאמן מחליף מאחורי על הקווים.Jack55 כתב:אלי סהר מדווח :
יו-טרן? קטש שוקל את מועמדותו. בניסיון לפייסו יונתן אלון המנהל המקצועי של גליל עליון הוצע לעמדת עוזר המאמן השני. אלון היה עוזרו של קטש בהפועל ירושלים במשך שנתיים וחצי.
15 יוני 2022, 20:52
15 יוני 2022, 20:57
Jack55 כתב:אלי סהר מדווח :
יו-טרן? קטש שוקל את מועמדותו. בניסיון לפייסו יונתן אלון המנהל המקצועי של גליל עליון הוצע לעמדת עוזר המאמן השני. אלון היה עוזרו של קטש בהפועל ירושלים במשך שנתיים וחצי.
15 יוני 2022, 20:57
אומנם אני לא מעשן אבל כן שיבוא, אולי יהפוך את העונה העצובה הזאת למצחיקה (מרוב סמים)omerk כתב:TAYO כתב:להביא
Sent from my iPhone using Tapatalk
יהירות וטיפשות להסתובב עם כזו כמות. אם אתה מעשן, תעשה את זה חכם לפחות איזה אהבל.
אם הוא רוצה להמשיך לעשן בכיף ולשחק כדורסל מקצועני, ישראל זה מקום מעולה בשבילו.
15 יוני 2022, 21:04
בנוסף בלאט:"שמח להצטרף לוויציץ אבן ושאר הצוות המקצועי" איזה צוות מקצועי בדיוק? ראית מה קרה פה מאז שעזבת?עידן כתב:"מכבי תל אביב וקטש במגעים, אופטימיות כי התנאים ייסגרו במהרה
המאמן היה המועמד היחיד מלבד פסקואל איתו נכנסו הצהובים לשיחות משמעותיות, הסוגייה שעשויה להיות בעייתית במשא ומתן: אורך החוזה. לוואלה! ספורט נודע כי בלאט היה בין הממליצים על הישראלי"
https://sports.walla.co.il/item/3512469
באמת היה צריך את בלאט כדי להמליץ על קטש כמאמן? בשביל זה ישלמו לו עכשיו כיועץ חיצוני?
15 יוני 2022, 21:09
Shay_uzan כתב:אומנם אני לא מעשן אבל כן שיבוא, אולי יהפוך את העונה העצובה הזאת למצחיקה (מרוב סמים)omerk כתב:TAYO כתב:להביא
יהירות וטיפשות להסתובב עם כזו כמות. אם אתה מעשן, תעשה את זה חכם לפחות איזה אהבל.
אם הוא רוצה להמשיך לעשן בכיף ולשחק כדורסל מקצועני, ישראל זה מקום מעולה בשבילו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
15 יוני 2022, 21:09
15 יוני 2022, 21:17
ומיקי? מה הסמכויות שלו?מילוס כתב:וויצ'יץ' 100 שנה במכבי ואף אחד (כולל עצמו) לא יודע מה הסמכויות שלו.
בלאט מגיע כיועץ לעניין שקר כלשהו, האם הוא יודע מהם הסמכויות שלו?
נחמד ש"בלאט חוזר", ו"מכבי חוזרת", והכל יופי יופי. אבל בתור מה? יועץ לענייני מעודדות? עוזר בכיר של אבי אבן?
15 יוני 2022, 21:38
TAYO כתב:ומיקי? מה הסמכויות שלו?מילוס כתב:וויצ'יץ' 100 שנה במכבי ואף אחד (כולל עצמו) לא יודע מה הסמכויות שלו.
בלאט מגיע כיועץ לעניין שקר כלשהו, האם הוא יודע מהם הסמכויות שלו?
נחמד ש"בלאט חוזר", ו"מכבי חוזרת", והכל יופי יופי. אבל בתור מה? יועץ לענייני מעודדות? עוזר בכיר של אבי אבן?
אין גבול לתהומות שההנהלה העלובה הזאת מובילה את המועדון אליהן. מקווה שקטש יהיה חכם מספיק לא להכניס ראש בריא למיטה החולה הזאת.
15 יוני 2022, 21:48
אחדשיודע כתב:Runner30 כתב:בלאט וברקוביץ. יופי. משקיעים בעתיד המועדון.
טיוס הבא התור?
סופו
15 יוני 2022, 22:01
15 יוני 2022, 23:21
Mmm כתב:מי מהרכזים הבכירים פנוי?פאנגוס?
15 יוני 2022, 23:55
גל גל כתב:אם מכבי כל כך סומכים על מיליציץ וחושבים שהוא מאמן העתיד למה לא לקחת אותו בתור מאמן ראשי וזהו ?