המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הייתי מת לפתוח אתר כזה בעצמי. קלאסה אמיתית של בחור גרמני משקיען.
Holiday_Armadillo כתב:כמה זמן אתם נותנים לרוביו עד שהוא חוזר לאירופה? אני לא נותנת לו יותר מדי זמן..
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה זמן אתם נותנים לרוביו עד שהוא חוזר לאירופה? אני לא נותנת לו יותר מדי זמן..
יחזור, לא יחזור,
העיקר שהכיסים של ברצלונה קיבלו מיליון דולר/יורו על השחרור שלו למינסוטה.
טיקי חוזר כתב:אם לקחת בח-ן כמה ברצלונה שלמה עליו לבדלונה לפני שנתיים +שכר שלו אז הם בקושי החזירו דמי העברה ששלמו . היה פנומן ביחס לגילו בפועל בנתיים לא מבין למה מחזיקים ממנו הרכז ........
![]()
![]()
Mta_atic כתב:טיקי חוזר כתב:אם לקחת בח-ן כמה ברצלונה שלמה עליו לבדלונה לפני שנתיים +שכר שלו אז הם בקושי החזירו דמי העברה ששלמו . היה פנומן ביחס לגילו בפועל בנתיים לא מבין למה מחזיקים ממנו הרכז ........
![]()
![]()
אני חושב שה"מכה בפטיש" בכל הנושא של רוביו היה אולימפיאדת בייג'ין.
מאז שהוא ליהטט שם, במיוחד בגמר מול ארה"ב, כולם התחילו לכתור כתרים לראשו.
מאחל לו שיצליח כי באמת שיש לו פוטנציאל,
אבל השנתיים האחרונות שלו בבארסה היו פיאסקו אחד גדול, בעיקר בגלל גודל הציפיות שתלו בו שם.
טיקי חוזר כתב:בגיל 19 ברסא ששלמה לו שכר ששארס קיבל בפאו אחרי שהיה אלוף אירופה 3 פעמים ועוד פעמיים היה בגמר .
טיקי חוזר כתב:איזה 3 מיליון יורו לעונה ? השחקן הכי יקר באירופה הוא נבארו והוא מרוויח 3 מילון יורו .
טיקי חוזר כתב:איזה 3 מיליון יורו לעונה ? השחקן הכי יקר באירופה הוא נבארו והוא מרוויח 3 מילון יורו .
ונווארו הוא השחקן היחיד באירופה ששווה כל סנט שמשלמים לו
felix_r כתב:לא יודע אם כבר הודיעו:
הסנטר האוסטרלי נתן ג'אוואי, ששיחק העונה בפרטיזן, רשמית באוניקס קאזאן
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שדימנטידיס שחקן הכי טוב באירופה והוא צריך לקבל הכי הרבה שומר ומוסר הכי טוב באירופה קלעי טוב ורכז טוב מאוד
לנבארו אין כלום חוץ מקליעה טובה מאוד יש לו שחקנים הכי טובים באירופה איתו זה לא קשה לשחק טוב שיש לך שחקנים כאלה איתך, הוא לא שווה את הכסף שמשלמים לו לדעתי רק פארקר בזמנו היה שווה סכומים כאלה
טיקי חוזר כתב:לגבי אחוזים אני גם לא מסכים :
http://www.euroleague.net/main/statisti ... ason_E2010
נבארו מס' 19 , יש שחקנים יותר טובים ממו .ב10 יש 2 שחקני מכבי![]()
זה נתונים ל2 :
גם מקום 19 :
http://www.euroleague.net/main/statisti ... ason_E2010
רנקינג כולל הוא במקום יותר גבוה 18 . אז עוד שכון שמקבל המון המון כבוד .
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, felix_r, JarJarBinx ו־55 אורחים