לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 22:53

קודי כתב:
asafb96 כתב:
Runner30 כתב:לאנגדון זה שחקן מצויין, בדיוק מה שחסר למכבי.
אה רגע, זה לאנגפורד. טוב, לא משנה.

:D
האמת שלא הייתי מתנגד ללאנגדון מהימים היפים שלו :wubyellow . אבל גם לאנגפורד זה בסדר... ;)
יאללה כבר שתיגמר הסאגה המייגעת הזאת :?

האמת היא שגם לנגפורד מתחנן שהסאגה הזו תיגמר אבל הטלפון לא מצלצל...

אתה מגזים.. הוא לא מתחנן ולא נעליים.
תפסיקו לפרש כל מילה שלו בטוויטר. אתם מתייחסים למה שהוא כותב שם הרבה יותר ברצינות ממנו.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 18 אוקטובר 2011, 22:55

לאנגפורד הפליץ לי LOL בפרטי. יש כאן איזה קסוטו שיכול להריח ולפרשן ?
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 18 אוקטובר 2011, 22:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 18 אוקטובר 2011, 22:58

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

האמת שלא הייתי מתנגד ללאנגדון מהימים היפים שלו :wubyellow . אבל גם לאנגפורד זה בסדר... ;)

תפסיקו לפרש כל מילה שלו בטוויטר. אתם מתייחסים למה שהוא כותב שם הרבה יותר ברצינות ממנו.

מה שברור מהציוצים שלו זה שהוא בהחלט מחכה למכבי ורוצה לבוא לכאן. לא חושב שצריך להיות גאון גדול כדי לדעת את זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 22:58

קובי כתב:לאנגפורד הפליץ לי LOL בפרטי. יש כאן איזה קסוטו שיכול להריח ולפרש ?

זהו!!! זה אומר שהוא חתם!!!!!!!!!!!!11111
הוא כתב לפני 3 דקות HAHAHA, ככה שכנראה הוא התחנן בפני פדרמן, אבל הLOL זה אומר שזה רשמי
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:00

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

מה שברור מהציוצים שלו זה שהוא בהחלט מחכה למכבי ורוצה לבוא לכאן. לא חושב שצריך להיות גאון גדול כדי לדעת את זה.

ברור לך. הרי מכל ציוץ מסכן שלו כבר רצות פה קונספירציות ופרשנויות..
נראה לי הוא מתייחס לכל זה כאיזה בדיחה קטנה, ולקחתם את זה קשה מדי... שחררו. הוא לא מתחנן לשחק פה.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 18 אוקטובר 2011, 23:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי kubachrick » 18 אוקטובר 2011, 23:01

היום חזר גלעד שליט"א,עכשיו לאנגפורד יחתום ונוכל לחזור לשגרה....
kubachrick

הודעהעל ידי קודי » 19 אוקטובר 2011, 04:57

בלאט אומר למעריב שלא בטוח בכלל שיוחתם גארד גם לאחר עזיבת מצ'באן: "זו היתה התקווה, בכלל לא בטוח שזה מה שיקרה...".
גם גלסטון מצנן את ההתלהבות וטוען הבוקר שהחסכון ממצ׳באן הוא 300-400 אלף דולר בעוד לנגפורד רוצה מיליון דולר ולכן יש פערים גדולים וקיפאון בשיחות.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 19 אוקטובר 2011, 06:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עודד » 19 אוקטובר 2011, 06:09

דכאון
עודד

הודעהעל ידי dod » 19 אוקטובר 2011, 06:13

מי אמר לאמפה ולא קיבל???
dod

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אוקטובר 2011, 06:37

דבר אחד בטוח - מכבי הורידה שחקן אחד ממצבת השחקנים וקיבלה כסף תמורתו . לגבי הדבר השני של החתמת שחקן נוסף ? עדיין לא בטוח.
לכן מצ'אבן , נכון להיום, הוא באמת לאמפה בקטנה. נקווה שזה ישתנה בקרוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אוקטובר 2011, 07:19

ד"א, לאופטימיים ביננו - ישראל היום קובע שלאנגפורד יגיע תמורת השאלת מצ'אבן בימים הקרובים. זה נאמר בדרך אגב, אבל זה נקרא כעובדה.
נראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 08:41

הייתי לוקח את המילה של ישראל היום הרבה לפני המילה של גלדסטון שלא הוכיח שהוא מאוד אמין בקיץ הזה.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אוקטובר 2011, 08:48

אתה צודק , שחף.

בדיוק עכשיו יצא לי לשמוע את גולדסטון הזה בראיון מלפני יומיים ב 103 . הוא טען שאם שואלים אותו מצ'אבאן לא ישחק בפרטיזן. :) אחרי יום בדיוק מכבי הודיעה הפוך.
קצת מוזר לי העסק הזה. ערוץ הספורט אמור להיות מאוד מקושר למכבי מטבע הדברים, יכול להיות שמדובר בכתב כל כך רע או שמכבי בכוונה מוליכה אותו בכחש כי היא לא סובלת אותו ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 09:00

הבעיה שתקדים לאמפה מפחיד את כולנו. אני משוכנע שאם ההנהלה תחזור שוב על המהלך הזה הרבה אוהדים לא ישכחו לה את זה ודייויד בוודאי שלא.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 19 אוקטובר 2011, 09:09

yarinsaky כתב:אתה צודק , שחף.

בדיוק עכשיו יצא לי לשמוע את גולדסטון הזה בראיון מלפני יומיים ב 103 . הוא טען שאם שואלים אותו מצ'אבאן לא ישחק בפרטיזן. :) אחרי יום בדיוק מכבי הודיעה הפוך.
קצת מוזר לי העסק הזה. ערוץ הספורט אמור להיות מאוד מקושר למכבי מטבע הדברים, יכול להיות שמדובר בכתב כל כך רע או שמכבי בכוונה מוליכה אותו בכחש כי היא לא סובלת אותו ?

הוא כתב נחמד שהגיע מהכדורגל ואין לו ממש קשרים בתןך מכבי. הוא אולי ידע ראשון כששחקן חותם במכבי מאחר שהוא מקבל את הידיעה ראשון מהבעלים של הערוץ (ושל מכבי), אבל בין לבין אין לו ממש מושג מה קורה בקבוצה. לא כל כך מטרידה אותי הכתבה שלו אלא הרבה יותר מטרידים אותי הדברים של דייויד בלאט, שאחרי ההשאלה של מצ׳באן כבר בכלל לא בטוח שיגיע לכאן עוד גארד.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 09:15

היית שומע דברים דומים משמעון מזרחי. ראית את ההבדל בינו לבין גודס במסיבת העיתונאים הרשמית של מכבי. גודס גרס יומיים לפני שמחפשים גארד ודייויד אמר שאם ימצאו משהו אז יחתימו.
בפועל, המקורות היותר אמינים, אם זה וואלה ואם זה ישראל היום. טוענים שהוא בדרך. גם ידיעות(לא מקור אמין, אומנם) טענו שהוא דחה הצעות מפנר וקאחה בגלל הרצון לשחק במכבי.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו » 19 אוקטובר 2011, 10:11

אני מהתחלה חשבתי וגם כתבתי שמה שיקרה בסוף זה עוד 'תרגיל לאמפה ' ישחררו שחקן ולא יביאו אחד במקומו.
מקאדו

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 10:23

לא הבנתי איך אנשים כל כך משוכנעים שתרגיל לאמפה חוזר על עצמו מציטוט של דייויד שאף אחד לא שמע ואולי עוות גם.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 19 אוקטובר 2011, 10:34

הראיון עם בלאט ממעריב:

"יש שיטה, דרך, היררכיה"
רגע לפני הסיפתח נגד ארמאני מילאנו, דייויד בלאט מדבר על גלעד שליט "(מלא גאווה" ,) עמרי כספי "(נבדוק אם הוא מתאים לפאזל" ( והיריבה: "מאמן מצוין ושפע כוכבים"
ערן סורוקה
צילומים: דני מרון
בימים כתיקונם דייויד בלאט היה מנצל יממה שכזו, יומיים לפני משחק ראשון ביורוליג, לעוד מעבר אחרון על קטעי וידאו. לנסות לאבחן מה תפקידו של דנילו גלינארי, שחקן הNBA- המושבת של ארמאני מילאנו, או לבדוק איך משתלבים פוטסיס, בורוסיס ודרו ניקולאס בתלכיד שבונה סרג'יו סקאריולו.
אתמול לא היה יום רגיל. "כמו כולם, הייתי דבוק לטלוויזיה," הוא מספר למעריב, "והתמלאתי גאווה. בגלעד שליט ובמשפחתו, בעם, במנהיגים שלנו. זה היה יום שהעיד על החוזק והייחודיות שלנו כעם."
מחר ) 20.45( מכבי פותחת בית קשה במשחק חוץ קשה, מול אימפריה מתעוררת עם "סגל שופע כוכבים ומאמן יוצא מהכלל," לדברי בלאט. הוא ימריא לשם עם שחקן אחד פחות ועם עוד כוכב בספק. "פארמר עדיין לא כשיר, וקשה לדעת אם ישחק, בסוג כזה של פציעות )מתיחה במפשעה ,") הוא מדווח.
לגבי מילאן מצ'באן, שהושאל אתמול לעונה לפרטיזן בלגרד ויפגוש את מכבי בשבוע הבא, מספר המאמן: "עם כמה שאני מצטער שהוא עוזב - ובאמת רציתי שיישאר - אולי מבחינתו זה הכי טוב. להערכתי היה לנו את המספר הנכון של גבוהים ועכשיו אין מספיק, אבל הדקות הרבות שיקבל בפרטיזן הפכו את הדבר למתאים ביותר, להנהלה שלנו ולו."
כעת התפנה מקום בסגל. לא ברור אם הוא ינוצל להחתמת גארד נוסף "(זו היתה התקווה, עדיין לא בטוח שזה מה שיקרה,)" וגם הקורא עמרי כספי לא צריך לרוץ לנוקיה כל-כך מהר "(הוא שחקן גדול, ואנחנו מעריכים אותו מאוד, אבל נצטרך לבדוק אם הוא מתאים לפאזל שלנו.)"
לגבי ההכנה ליורוליג - שבעה משחקים בתוצאה ממוצעת של ,72-96 אומר המאמן: "זו הכנה טובה. התחברנו כקבוצה, ואנחנו באים הכי מוכנים שאפשר. לא שזה מבטיח לנו ניצחון, אבל לקבוצה יש דרך, שיטה, הבנה, היררכיה ושחקנים. יותר מזה אי אפשר לבקש."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 אוקטובר 2011, 10:59

אותי מדאיגה הכשירות (או חוסר הכשירות) של פארמר למשחק מחר.
קשה יהיה לשמור על אופטימיות לגבי המשחק אם הוא לא ישחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־13 אורחים