NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 21:59

אוקיי, נגיד היה פאול..
דוראנט היה אמור להיות בספסל 3 דקות קודם בגלל עבירה שישית על שיין באטייה, לא?
(ואני עדיין לא חושב שהיה פאול, אפשר לראות בסרטון שהיד של לברון מחליקה לדוראנט על הבטן, שום דבר ששינה לא את הזריקה/מיקום)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 22:04

הענייק של פרקינס חשוב במיוחד לפתיחה, כדי לא להיקל לפיגור. אין לו פשוט על מי לשמור, להיט אין איזו מפלצת בפוסט.

זה ווסטברוק לטוב ולרע וזה לא הולך להשתנות. יהיו משחקים שבהם הוא ייתן, כמו במחצית השנייה של המשחק הראשון, ויהיו משחקים בהם הוא יהרוס. עד עכשיו בפלייאוף הוא לא הרס להם יותר מדי.
אולי כדי לחשוב על להעלות את הארדן בחמישייה ולהעביר את ווסטברוק ל-2. יכול לתפוס את היט לא מוכנים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יוני 2012, 22:10

misha כתב:הענייק של פרקינס חשוב במיוחד לפתיחה, כדי לא להיקל לפיגור. אין לו פשוט על מי לשמור, להיט אין איזו מפלצת בפוסט.

זה ווסטברוק לטוב ולרע וזה לא הולך להשתנות. יהיו משחקים שבהם הוא ייתן, כמו במחצית השנייה של המשחק הראשון, ויהיו משחקים בהם הוא יהרוס. עד עכשיו בפלייאוף הוא לא הרס להם יותר מדי.
אולי כדי לחשוב על להעלות את הארדן בחמישייה ולהעביר את ווסטברוק ל-2. יכול לתפוס את היט לא מוכנים.

אבל הבעייה אחר כך שאוקלהומה מחליפה שחקנים ההרכב השני די חלש. פישר וסאפאלושה זה קוו אחורי אנמי, חייבים את השחקן היוצר.
אני בהחלט מסכים לגבי פרקינס. איבקה/קולינסון בעמדת הסנטר יהיה הרבה יותר יעיל. כנ"ל דוראנט ב4. אם ברוקס מתכוון לקצר את הרוטציה ולתת כמעט את כל הדקות לשחקנים הבכירים, אז הארדן במקום פרקינס בחמישיה יכול מאוד להועיל להם. אבל במידה ושלישיית הכוכבים הולכים לשחק כמעט את כל הדקות, ותמיד שניים מהם יהיו על המגרש. כי אם יהיה מצב ששניים מהשולשה יהיו על הספסל, אני חושב שהם יהיו בבעייה התקפית
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 15 יוני 2012, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 22:10

LIAV10 כתב:אוקיי, נגיד היה פאול..
דוראנט היה אמור להיות בספסל 3 דקות קודם בגלל עבירה שישית על שיין באטייה, לא?
(ואני עדיין לא חושב שהיה פאול, אפשר לראות בסרטון שהיד של לברון מחליקה לדוראנט על הבטן, שום דבר ששינה לא את הזריקה/מיקום)

זה שדוראנט הצליח להגיע למצב זריקה לא אומר שהמגע של לברון לא הפריע לו. איך שלא תסובב את את העניין, מדובר בפאול לכל דבר.

העניין של באטייה היה 50-50. בהתחשב בזה שחלק מ-5 העבירות של דוראנט היו די רכות ולפחות אחת מהן לא הייתה, אפשר להבין למה לא שרקו.
בטום ליין, הלוואי שדוראנט היה מקבל את הקרדיט שלברון מקבל מהשופטים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 22:11

עכשיו היה את המהלך בטלויזיה ואני פשוט אומר בלב שלם, לא היה פאול, פשוט לא, נשבע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 22:15

asafb96 כתב:
misha כתב:הענייק של פרקינס חשוב במיוחד לפתיחה, כדי לא להיקל לפיגור. אין לו פשוט על מי לשמור, להיט אין איזו מפלצת בפוסט.

אבל הבעייה אחר כך שאוקלהומה מחליפה שחקנים ההרכב השני די חלש. פישר וסאפאלושה זה קוו אחורי אנמי, חייבים את השחקן היוצר.
אני בהחלט מסכים לגבי פרקינס. איבקה/קולינסון בעמדת הסנטר יהיה הרבה יותר יעיל. כנ"ל דוראנט ב4. אם ברוקס מתכוון לקצר את הרוטציה ולתת כמעט את כל הדקות לשחקנים הבכירים, אז הארדן במקום פרקינס בחמישיה יכול מאוד להועיל להם. אבל במידה ושלישיית הכוכבים הולכים לשחק כמעט את כל הדקות, ותמיד שניים מהם יהיו על המגרש. כי אם יהיה מצב ששניים מהשולשה יהיו על הספסל, אני חושב שהם יהיו בבעייה התקפית

לא אמרתי שצריך לשחק עם פישר וסאפלושה ביחד יותר מדי. פישר קיבל יותר מדי קרדיט אתמול (24 דק), הוא לא צריך להיות כל כך הרבה על הפרקט.
אנחנו כבר בגמר, זה הזמן לקצר את הרוטציה. כל הכוכבים של של אוק סיטי ילדים צעירים, אין להם בעיה לשחק הרבה דקות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 22:17

LIAV10 כתב:עכשיו היה את המהלך בטלויזיה ואני פשוט אומר בלב שלם, לא היה פאול, פשוט לא, נשבע..

ברגע שהוא שלח לו את היד לתוך הגוף ויצר מגע שכזה - זה פאול. רצה או לא רצה לשלוח, הפריע או לא הפריע לזריקה. זה פאול. לא יודע איך אתה לא רואה את זה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 22:25

misha כתב:
LIAV10 כתב:עכשיו היה את המהלך בטלויזיה ואני פשוט אומר בלב שלם, לא היה פאול, פשוט לא, נשבע..

ברגע שהוא שלח לו את היד לתוך הגוף ויצר מגע שכזה - זה פאול. רצה או לא רצה לשלוח, הפריע או לא הפריע לזריקה. זה פאול. לא יודע איך אתה לא רואה את זה.

זה לא העניין, היד הייתה שם עוד כשדוראנט היה עם הגב לסל, לפי מה שאתה אומר כל פעם שסנטר נמצא עם הגב לסל ומסתובב לזרוק זה פאול..
זה פאקינג כדורסל, כמעט שאין אף זריקה בלי נגיעות שכאלו..

דרך אגב עכשיו מסתובב ברשת תירוץ שלברון עשה פאול על ווסטברוק כשלקח את הריבאונד..אלוהים ישמור..

חוץ מזה שנצא מנקודת הנחה שהיה פאול, מאיפה אתה יודע שקווין היה קולע פעמיים מהקו, מאיפה אתה יודע אם מיאמי לא היו קולעים אחר כך..
בוא נגיד את זה ככה..למי הגיע לנצח?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 22:36

אתה לא רואה שזה לא אותו דבר? לברון יוצר מגע ודוחף את הידיים בזמן שדוראנט התחיל את המהלך ונמצא בתנועה והמשיך עם המגע עד שדוראנט עלה לקליעה. לא יודע איך עוד להסביר לך את זה.

אין פה מגיע, לא מגיע - היו מספיק פעמים בהן קבוצה שפיגרה כל המשחק גנבה ניצחון. לא אמרתי שהפאול הזה היה מביא ניצחון לאוק סיטי אבל זה היה שם אותם במצב טוב מאוד להארכה. דוראנט קולעי עונשין מצוין.
ואם היט היו בכל זאת מנצחים אז הייתי אומר שאפו. אבל כבר לעולם לא נדע.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 22:50

אני אומר לך תכלס, אני באמת לא חושב שיש פה פאול לא משנה מאיזו זוית תראה לי..
תראה כמה אנלייקים לסירטון (ויש יותר שונאי מיאמי מאוהדי מיאמי)

אבל אין מה להמשיך את הדיון...לא נשכנע אחד את השני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 23:04

זה לא עניין של זווית או עניין של דעה. יש חוקים וזה פאול, תרצה או לא תרצה. בESPN כשניתחו את המשחק במהלך היום היה שופט לשעבר וגם הוא אמר שזה פאול ברור.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jay » 15 יוני 2012, 23:23

מהקליפ זה באמת נראה שלברון עשה שני פאולים, אחד על כל אחד. אבל הנטייה הזו להפסיק לשרוק לפאולים שאינם קשים במהלכים מכריעים קיימת כמעט בכל ספורט, כמעט בכל רמה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2012, 23:27

החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 23:37

MTA2311 כתב:החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.

מזל שהשופטים לא הולכים לפי הספר חוקים הזה, כי אז היינו רואים תחרות קליעות עונשין..
כנראה שיש עבירה בכל מהלך במשחק מבחינה חוקית, אבל כן, השופטים צריכים להחליט כמה זה נורא, וזה, פשוט לא היה נורא..

Did LeBron touch his leg yes. Did LeBron touch his shooting arm? No. Therefore it is not a foul. Read the full book people. If you’re drunk on hate then you’re just a sad sad individual.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2012, 23:55

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.

מזל שהשופטים לא הולכים לפי הספר חוקים הזה, כי אז היינו רואים תחרות קליעות עונשין..
כנראה שיש עבירה בכל מהלך במשחק מבחינה חוקית, אבל כן, השופטים צריכים להחליט כמה זה נורא, וזה, פשוט לא היה נורא..

Did LeBron touch his leg yes. Did LeBron touch his shooting arm? No. Therefore it is not a foul. Read the full book people. If you’re drunk on hate then you’re just a sad sad individual.

השופטים שורקים היום כמעט על כל מגע של שחקן ההגנה עם הידיים.
זה ששחקן לא נוגע ביד הזורקת, לא אומר שמותר לו לדפוק למתקיף ברכייה לביצים( אהבת את ההגזמה שלי? :))
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 00:12

בוא נגיד את זה ככה, אם זה היה הפוך, אני בטוח שלברון היה מקבל את השריקה. הוא קיבל שריקות הרבה פחות חמורות מזה (אפילו בסדרה הקצרה הזאת עד עכשיו), ולדוראנט הדביקו עבירות פחות חמורות מזה. אין ספק שהיה פה פאול, אבל זה היסטוריה. השופטים לא ישנו את ההחלטה עכשיו, צריך להשלים עם זה. 1-1, הולכים ל3 משחקים במיאמי. אני לא רואה את אחת מהקבוצות כרגע שמסוגלת לנצח את 3 המשחקים. יהיה פה 2-1, השאלה למי. אני מקווה שזה ילך לאוקלהומה, ומאמין שזה יכול לקרות. אבל אם באטייה ממשיך להפציץ ככה, והטריו ימשיכו לספק כל משחק את הנקודות שלהם (באוקלהומה עדיין לא היה משחק שכל השלישייה היו טובים, במשחק הזה ווסטברוק לא היה משהו, ובקודם הארדן) אז זה ממש לא יהיה פשוט
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2012, 00:15

אוקלהומה היו במשחק פשוט נוראי, עם חצי רבע אחרון בלבד בשליטה מלאה שלהם. ההיט שיחקו דווקא נהדר וקיבלו תפוקה יפה מאוד מהטריו ובכל זאת, בקושי ניצחו.

צריך לשבח את לברון השנוא, על משחק אחראי ונהדר, כולל קליעה עם הלוח. ווייד גם הוא היה פשוט אדיר הלילה, למרות שכמעט הפסיד את המשחק באיבוד הכדור לפישר...
מהצד השני, אבו זקן היה פשוט מצויין !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 00:32

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

השופטים שורקים היום כמעט על כל מגע של שחקן ההגנה עם הידיים.
זה ששחקן לא נוגע ביד הזורקת, לא אומר שמותר לו לדפוק למתקיף ברכייה לביצים( אהבת את ההגזמה שלי? :))

אני לגמרי בעד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 09:58

על מהלכים מהסוג הזה לא שורקים. זה ה-NBA, לא ליגת קופל. אם דוראנט היה הולך חזק לתוך הגוף של לברון היו כנראה שורקים.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 10:03

שחף כתב:על מהלכים מהסוג הזה לא שורקים. זה ה-NBA, לא ליגת קופל. אם דוראנט היה הולך חזק לתוך הגוף של לברון היו כנראה שורקים.

שאלוהים יברך אותך..
:hi2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים