המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:הענייק של פרקינס חשוב במיוחד לפתיחה, כדי לא להיקל לפיגור. אין לו פשוט על מי לשמור, להיט אין איזו מפלצת בפוסט.
זה ווסטברוק לטוב ולרע וזה לא הולך להשתנות. יהיו משחקים שבהם הוא ייתן, כמו במחצית השנייה של המשחק הראשון, ויהיו משחקים בהם הוא יהרוס. עד עכשיו בפלייאוף הוא לא הרס להם יותר מדי.
אולי כדי לחשוב על להעלות את הארדן בחמישייה ולהעביר את ווסטברוק ל-2. יכול לתפוס את היט לא מוכנים.
LIAV10 כתב:אוקיי, נגיד היה פאול..
דוראנט היה אמור להיות בספסל 3 דקות קודם בגלל עבירה שישית על שיין באטייה, לא?
(ואני עדיין לא חושב שהיה פאול, אפשר לראות בסרטון שהיד של לברון מחליקה לדוראנט על הבטן, שום דבר ששינה לא את הזריקה/מיקום)
asafb96 כתב:misha כתב:הענייק של פרקינס חשוב במיוחד לפתיחה, כדי לא להיקל לפיגור. אין לו פשוט על מי לשמור, להיט אין איזו מפלצת בפוסט.
זה ווסטברוק לטוב ולרע וזה לא הולך להשתנות. יהיו משחקים שבהם הוא ייתן, כמו במחצית השנייה של המשחק הראשון, ויהיו משחקים בהם הוא יהרוס. עד עכשיו בפלייאוף הוא לא הרס להם יותר מדי.
אולי כדי לחשוב על להעלות את הארדן בחמישייה ולהעביר את ווסטברוק ל-2. יכול לתפוס את היט לא מוכנים.
אבל הבעייה אחר כך שאוקלהומה מחליפה שחקנים ההרכב השני די חלש. פישר וסאפאלושה זה קוו אחורי אנמי, חייבים את השחקן היוצר.
אני בהחלט מסכים לגבי פרקינס. איבקה/קולינסון בעמדת הסנטר יהיה הרבה יותר יעיל. כנ"ל דוראנט ב4. אם ברוקס מתכוון לקצר את הרוטציה ולתת כמעט את כל הדקות לשחקנים הבכירים, אז הארדן במקום פרקינס בחמישיה יכול מאוד להועיל להם. אבל במידה ושלישיית הכוכבים הולכים לשחק כמעט את כל הדקות, ותמיד שניים מהם יהיו על המגרש. כי אם יהיה מצב ששניים מהשולשה יהיו על הספסל, אני חושב שהם יהיו בבעייה התקפית
LIAV10 כתב:עכשיו היה את המהלך בטלויזיה ואני פשוט אומר בלב שלם, לא היה פאול, פשוט לא, נשבע..
misha כתב:LIAV10 כתב:עכשיו היה את המהלך בטלויזיה ואני פשוט אומר בלב שלם, לא היה פאול, פשוט לא, נשבע..
ברגע שהוא שלח לו את היד לתוך הגוף ויצר מגע שכזה - זה פאול. רצה או לא רצה לשלוח, הפריע או לא הפריע לזריקה. זה פאול. לא יודע איך אתה לא רואה את זה.
MTA2311 כתב:החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.
Did LeBron touch his leg yes. Did LeBron touch his shooting arm? No. Therefore it is not a foul. Read the full book people. If you’re drunk on hate then you’re just a sad sad individual.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.
מזל שהשופטים לא הולכים לפי הספר חוקים הזה, כי אז היינו רואים תחרות קליעות עונשין..
כנראה שיש עבירה בכל מהלך במשחק מבחינה חוקית, אבל כן, השופטים צריכים להחליט כמה זה נורא, וזה, פשוט לא היה נורא..Did LeBron touch his leg yes. Did LeBron touch his shooting arm? No. Therefore it is not a foul. Read the full book people. If you’re drunk on hate then you’re just a sad sad individual.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:החוקים מאוד ברורים. כשחקן התקפה מפנה אליך את הגב, מותר לך לתת לו קונטרה עם יד אחת בלבד. כשחקן ההתקפה נמצא עם הפנים אליך, כל מגע עם הידיים זה עבירה, לא משנה איך תהפכו את זה. המקרה הזה לא גבולי אפילו.
מזל שהשופטים לא הולכים לפי הספר חוקים הזה, כי אז היינו רואים תחרות קליעות עונשין..
כנראה שיש עבירה בכל מהלך במשחק מבחינה חוקית, אבל כן, השופטים צריכים להחליט כמה זה נורא, וזה, פשוט לא היה נורא..Did LeBron touch his leg yes. Did LeBron touch his shooting arm? No. Therefore it is not a foul. Read the full book people. If you’re drunk on hate then you’re just a sad sad individual.
השופטים שורקים היום כמעט על כל מגע של שחקן ההגנה עם הידיים.
זה ששחקן לא נוגע ביד הזורקת, לא אומר שמותר לו לדפוק למתקיף ברכייה לביצים( אהבת את ההגזמה שלי?)
שחף כתב:על מהלכים מהסוג הזה לא שורקים. זה ה-NBA, לא ליגת קופל. אם דוראנט היה הולך חזק לתוך הגוף של לברון היו כנראה שורקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים