המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:52

אחרי עזיבת בלו , מכבי תיהיה חייבת את פניני כמו בעונה ההיא . העזיבה של בלו כלכך משמעותית שאנחנו עוד לא מבינים עד כמה....

הקבוצה הזאת הייתה הכי טובה מאז תקופת השושלת מבחינת כדורסל מהנה . אפילו אהבתי אותה יותר מהעונה האחרונה של פארקר פה יחד עם סלומון....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי מתAMסרת » 12 יולי 2012, 05:54

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''
קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.

פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר

אגב, פארגו שחקן שמאוד מתאים לסגל הנוכחי של מכבי. הוא בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה - רכז איכותי, סקורר ושחקן אחד על אחד טוב. הוא גם אמור להיות במחירים שמכבי יכולה לשלם. מה אתם אומרים - להביא או לא להביא?

כתבתי כאן אתמול שאני לא מתגעגעת אליו, אבל כן מתגעגעת לשחקן עם היכולות שיש לו, ושזה בדיוק סוג השחקן שאנחנו צריכים.
מבחינתי, אם אפשרי להסתדר בלעדיו - עדיף. הוא לא אמין בעיניי. לא סלחתי לו.
גם אם נביא אותו, סביר שזה יהיה לעונה אחת, כי הגיוני שתהיה לו אופציה עם חלום הנ.ב.א שלו , או עם הרצון לעבור לכסף גדול יותר.
אין לו שום תחושת מחוייבות למועדון שנתן לו את הבמה והוא דפק ברז די רציני ויצר בעיה סופר קשה מבלי לחשוב פעמיים.
אני לא רוצה שחקנים כאלה במועדון.
מנגד, שאלתי אתמול, ואני שואלת גם היום - מה קורה עם ארויו ? - מה מצבו, עלויות וכו' , והאם לדעתכם יש לו מקום פה ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:55

er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?

אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 05:56

yzafrir כתב:
er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?

עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...

האמת שאני מעדיף את ג'יימס, אבל הבעיה איתו זה המס הגבוה והעובדה שהיא לא ישראלי. יש אלטרנטיבה שלישית, להביא כגבוה שלישי את ג'ייק כהן. אני לא רואה אלטרנטיבות אחרות.
er79

הודעהעל ידי Lirca » 12 יולי 2012, 05:57

טוב מאוד. לא צריך נגרים בקבוצה שלי.

צפריר, יודע מה? אני מוכן שפארגו יחזור רק אם יערוך מסיבת עיתונאים ויתנצל. מעבר לכך רצוי שאם יבוא אז שיוחתם על חוזה נמוך ביחס למה שהיה אמור לקבל כאן. במקום 900K שיקבל נגיד 600K (ואם יבוא בטענות אז שיגידו לו שב-NBA הוא לא ממש הרוויח כסף גדול יותר מזה).
Lirca

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2012, 05:58

פארגו לא יבוא למכבי. אתם שוכחים שבין הצדדים היה סכסוך שהלך לבוררות ופארגו חוייב לשלם לקבוצה סכום כסף כלשהו.

ברור שיכולים להיות דילים, ומבחינה מקצועית, אין ספק שהוא מתאים, אבל פשוט נראה לי שהצדדים נמצאים בנתק ושיתוף פעולה כאן לא נראה מאוד סביר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:59

ארויו חתם בגאלא אני חושב...
לגבי פארגו , הוא ישאר פה עונה אחת כמו שגם שרמנדיני וכל אלו שיש להם חוזה לעונה אחת ישארו אם יצליחו ויקבלו הרבה יותר במקמות אחרים .
זה ממש לא קשור רק לפארגו אלא להתנהלות לא נכונה של ההנהלה בנוגע לחוזים...
לגבי הסכום שפארגו ירוויח , הוא צריך לקבל בדיוק את מה שהבטיחו לו אז . אין טעם להעניש אותו בכסף כי אז ברור שהוא לא יחתום .
מכבי לא יכולה להיות קטנונית בשלב הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 05:59

זה לא יקרה. פאו ישלמו עליו יותר. ובלי שום קשר - הסיכויים שפרמאר או מקאלב יהיו פה יותר גבוהים משל פארגו. זה כלל לא קשור לכסף, זה קשור למשקעי העבר. הוא לא ישחק פה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 06:00

yzafrir כתב:ארויו חתם בגאלא אני חושב...
לגבי פארגו , הוא ישאר פה עונה אחת כמו שגם שרמנדיני וכל אלו שיש להם חוזה לעונה אחת ישארו אם יצליחו ויקבלו הרבה יותר במקמות אחרים .
זה ממש לא קשור רק לפארגו אלא להתנהלות לא נכונה של ההנהלה בנוגע לחוזים...
לגבי הסכום שפארגו ירוויח , הוא צריך לקבל בדיוק את מה שהבטיחו לו אז . אין טעם להעניש אותו בכסף כי אז ברור שהוא לא יחתום .
מכבי לא יכולה להיות קטנונית בשלב הזה...

ארויו עוד לא חתם בגאלא', הוא רק מועמד.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 06:02

מה יהיה בגזרה הישראלית באמת ? בינתיים יש רק את פניני עם חוזה יצוק מבטון .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 06:04

er79 כתב:
yzafrir כתב:

האמת שאני מעדיף את ג'יימס, אבל הבעיה איתו זה המס הגבוה והעובדה שהיא לא ישראלי. יש אלטרנטיבה שלישית, להביא כגבוה שלישי את ג'ייק כהן. אני לא רואה אלטרנטיבות אחרות.

מסכים איתך בכל מילה . היתרון של טיוס זה האזרחות שלו . אני מעדיף אותו כסנטר שלישי ישראלי מאשר את רוט או יבזורי בתור גארד שני .
לגבי ג'ייק כהן , הוא יכול להיות גם אלטרנטיבה טובה אם הוא ברמה של להביא תרומה אמיתית בקופליג . הרעיון זה להביא ישראלי שביורוליג יהיה שחקן שולי (סנטר שלישי ) ולא ישראלי שיצתרך להיות שחקן משמעותי ביורוליג (רכז מחליף) כי פשוט אין כאלו (רוט לא ברמת מחליף יורוליג לטעמי)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 06:06

נראה לי שכהן יכול להשתלב לא רע בליגה. הוא עדיין לא בשל למעבר לכך. מה שנחמד בו זה שיש לו אחוזים טובים מחוץ לקשת. אגב, אני דווקא בכלל לא פוסל את רוט, אבל כל עוד זה לא יבוא על חשבון גארד בכיר נוסף.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 06:10

er79 כתב:נראה לי שכהן יכול להשתלב לא רע בליגה. הוא עדיין לא בשל למעבר לכך. מה שנחמד בו זה שיש לו אחוזים טובים מחוץ לקשת. אגב, אני דווקא בכלל לא פוסל את רוט, אבל כל עוד זה לא יבוא על חשבון גארד בכיר נוסף.

רוט בתור רכז שלישי אין לי בעיה , אבל זה לא נראה כאילו מכבי הולכת להביא שני רכזים זרים בעמדה 1...
אני מפחד ממצב שהיקמן רכז ראשון ורוט המחליף שלו...
להביא סנטר ישראלי זה חשוב בגלל העניין שלא נצתרך לשבץ למשחקי הקופליג את שני הסנטרים שלנו . יכול להיות מצויין אם יעשו רוטציה בליגה בעמדת הסנטר (שבוע כן , שבוע לא )...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2012, 06:40

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:בואו נשאיר גם את אוחיון ונביא עוד כמה בוגדים..

בו נוציא אותם להורג....אולי תתבגר ?
מה גם שיש הבדל בין המקרים....

אולי נוציא אותם להורג-אולי נחזיר אותם
זה אפילו לא על אותו משקל..

לא ברור לי למה אני צריך להתבגר? כי אני לא רוצה ששחקן שהפר חוזה ודפק את מכבי עם סיטואציה לא נעימה של חוסר גארדים בשוק (גמרנו בסוף עם פאפס) יחזור לשחק?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 06:45

הוויכוח הזה מיותר לדעתי.

עד כמה שהבנתי פארגו מועמד לחזור לפאו ולא למכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 12 יולי 2012, 06:47

yarinsaky כתב:הוויכוח הזה מיותר לדעתי.

ממש לא ויכוח מיותר, מאחר שמכבי יכולה לשלם לו לא פחות ממה שפאו יכולה. השאלה היא הרצון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 06:49

קודי כתב:
yarinsaky כתב:הוויכוח הזה מיותר לדעתי.

ממש לא ויכוח מיותר, מאחר שמכבי יכולה לשלם לו לא פחות ממה שפאו יכולה. השאלה היא הרצון.

אולי, לא ברור כמה פאו מציעה לו.

מבחינת רצון כנראה אין רצון.

במקום לפנטז על שטויות כדאי להיות ריאליים, למשל לצפות בשחקנים מליגת הקיץ .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 06:50

אנשים, פארגו בכלל עוד לא נופה מממפיס. על מה אתם מדברים? על מה אבי סגל מדבר? מחר הוא מתחיל את ליגת הקיץ. כרגע על הנייר הוא יותר רחוק מאירופה מאשר פרמאר. וגם אם יבוא לפה, הכסף לא ידבר, פדרמן כבר הבהיר שנה שעברה שהוא לא יבוא לפה. השחקן עצמו לא יעז להראות את הפרצוף שלו כאן אחרי מה שעשה לנו שנה שעברה. הסיכויים שיבוא הנה קלושים מינוס. אני מקווה בכלל שיישאר בממפיס, כל פעם שגארד על מגיע לאירופה זה רק מקטין את הסיכויים שלנו להתקדם גבוה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 12 יולי 2012, 06:53

yarinsaky כתב:מה יהיה בגזרה הישראלית באמת ? בינתיים יש רק את פניני עם חוזה יצוק מבטון .

אם עוד בגזרת הזרים (סנטר וגארד) אפשר עוד לחלום, גם אם מדובר בחלומות באספמיה, לגבי ישראלים זה הרבה יותר בעייתי כי אנחנו מכירים את היצע השחקנים ופשוט אין יותר כאלה שמתאימים לרמה של מכבי.
כמו שאמרתי כבר לפני חודש (והיו לא מעט שצחקו עליי) - בניית הקבוצה העונה היא לא פחות משערורייתית וחובבנית, שלא לומר יהירה ושחצנית. מספיק לזכור את דבריו של דייויד פדרמן לפני למעלה מחודש וחצי ("מעולם מצבנו לא היה טוב יותר") בשביל להבין עד כמה מנותקים מהמציאות החבר'ה האלה. המגוחך הוא שעכשיו מחפשים גארד שיתאים לשחק ליד השחקנים המשלימים היקמן ולנדסברג ומחפשים סנטר שישלים את המחליף שרמדיני. הפוך, גוטה, הפוך...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 06:57

נאלץ להסכים איתך, קודי.
ההתנהלות הקיץ רעה, יהירה, מנותקת ואפילו תמוהה. אני מאוד מקווה שבסוף הקיץ תצא כאן קבוצה סבירה , כרגע זה באמת נראה רע.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: argof ו־20 אורחים