המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.
פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר
אגב, פארגו שחקן שמאוד מתאים לסגל הנוכחי של מכבי. הוא בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה - רכז איכותי, סקורר ושחקן אחד על אחד טוב. הוא גם אמור להיות במחירים שמכבי יכולה לשלם. מה אתם אומרים - להביא או לא להביא?
er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
yzafrir כתב:ארויו חתם בגאלא אני חושב...
לגבי פארגו , הוא ישאר פה עונה אחת כמו שגם שרמנדיני וכל אלו שיש להם חוזה לעונה אחת ישארו אם יצליחו ויקבלו הרבה יותר במקמות אחרים .
זה ממש לא קשור רק לפארגו אלא להתנהלות לא נכונה של ההנהלה בנוגע לחוזים...
לגבי הסכום שפארגו ירוויח , הוא צריך לקבל בדיוק את מה שהבטיחו לו אז . אין טעם להעניש אותו בכסף כי אז ברור שהוא לא יחתום .
מכבי לא יכולה להיות קטנונית בשלב הזה...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
האמת שאני מעדיף את ג'יימס, אבל הבעיה איתו זה המס הגבוה והעובדה שהיא לא ישראלי. יש אלטרנטיבה שלישית, להביא כגבוה שלישי את ג'ייק כהן. אני לא רואה אלטרנטיבות אחרות.
er79 כתב:נראה לי שכהן יכול להשתלב לא רע בליגה. הוא עדיין לא בשל למעבר לכך. מה שנחמד בו זה שיש לו אחוזים טובים מחוץ לקשת. אגב, אני דווקא בכלל לא פוסל את רוט, אבל כל עוד זה לא יבוא על חשבון גארד בכיר נוסף.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:בואו נשאיר גם את אוחיון ונביא עוד כמה בוגדים..
בו נוציא אותם להורג....אולי תתבגר ?
מה גם שיש הבדל בין המקרים....
yarinsaky כתב:הוויכוח הזה מיותר לדעתי.
עד כמה שהבנתי פארגו מועמד לחזור לפאו ולא למכבי.
קודי כתב:yarinsaky כתב:הוויכוח הזה מיותר לדעתי.
עד כמה שהבנתי פארגו מועמד לחזור לפאו ולא למכבי.
ממש לא ויכוח מיותר, מאחר שמכבי יכולה לשלם לו לא פחות ממה שפאו יכולה. השאלה היא הרצון.
yarinsaky כתב:מה יהיה בגזרה הישראלית באמת ? בינתיים יש רק את פניני עם חוזה יצוק מבטון .
משתמשים הגולשים בפורום זה: argof ו־20 אורחים