פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

16 יוני 2013, 19:22

אני מקווה שאף אחד גם לא יקנה מנוי עד ליגת הקיץ
פדרמן מבין רק דרך הכיס

16 יוני 2013, 19:29

כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.

16 יוני 2013, 19:30

MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.

תיכף כל מיני מקובים יספרו לנו שהוא יהיה הפארגו הבא בכלל

16 יוני 2013, 20:04

חלאס כבר למכור לנו לוקשים. אני באמת חושב שאם לפחות לא הוארטס או זוראן פה, חייבים להפגין במחאה.

16 יוני 2013, 20:06

כבר יש כתבות בכל מקום שאוחיון ''מודאג ממעמדו'' כאילו מגיע לו להיות הרכז הראשון כי הוא תפקד כל כך טוב בניהול המשחק השנה

16 יוני 2013, 20:06

דבר אחד שאפשר להיות בטוחים בו הוא שיש מצב שהשנה וואן לא מחרטטים כי מי שמעלה תכתבות בנושא מכבי הוא דובי פיק שבאמת כמעט פגע בהכל בקשר למכבי בשנה שנתיים האחרונות
הבחור יודע מה הוא מדבר.

16 יוני 2013, 20:14

מתי פיק פגע בשנה שעברה? אני זוכר אותו מעלה כתבה שפול דייויס מועמד שנייה לפני שהוא חתם בחימקי. האיש מקבל הדלפות מסוכנים שרוצים לקדם שחקנים שלהם

16 יוני 2013, 20:23

נכון, פיק רק פישל בשנה האחרונה. הפגיעה האחרונה שלו בעניין מכבי היה הסקופ שלו על פארגו שחתך לנו. מאז לא זכורה לי שום פגיעה שלו. מי שמחפש מקור אמין ימצא אותו פחות או יותר בספורטנדו או אצל אבי סגל. אגב, מגיע גם שאפו לאלי סהר על הסקופ של ניקולה. מעניין מי המקור שלו והאם יש לו עוד כמה סקופים בקנה.

16 יוני 2013, 20:34

Holiday_Armadillo כתב:

כבר יש כתבות בכל מקום שאוחיון ''מודאג ממעמדו'' כאילו מגיע לו להיות הרכז הראשון כי הוא תפקד כל כך טוב בניהול המשחק השנה

נכון,זה כל כך מכעיס אותי :evil

16 יוני 2013, 20:38

עכשיו חשבתי על זה שאפשר להביא את לאנגפורד לעמדה 3
מה דעתכם?

16 יוני 2013, 20:41

rc4991 כתב:עכשיו חשבתי על זה שאפשר להביא את לאנגפורד לעמדה 3
מה דעתכם?

אבל אתה רוצה שישקיעו כסף ברכז , לא ? אם תשלם הרבה על לאנגפורד תקבל בדיוק את אוחיון אהובך כרכז מוביל.

16 יוני 2013, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:

כרמל, את רצינית? זה לא ללב שלי כל הבדיחות האלה.

16 יוני 2013, 20:43

מה דעתכם?

אני מוכן להביא אותו גם לעמדה 5.

16 יוני 2013, 20:45

אדגר פו כתב:
מה דעתכם?

אבל אתה רוצה שישקיעו כסף ברכז , לא ? אם תשלם הרבה על לאנגפורד תקבל בדיוק את אוחיון אהובך כרכז מוביל.

אני רוצה לפחות שני שחקנים טובים בקבוצה שלי
זה בכלל לא הזוי לדרוש את זה מההנהלה

16 יוני 2013, 20:48

אז יהיו לך - לאנגפורד והיקמן. :D

16 יוני 2013, 20:55

שחף כתב:לא הבנתי איך מזה שחוסכים כסף פה וחוסכים כסף שם שחקן כזה בכלל מועמד. עוד מעט נשמע על אבי אבן שהולך לדלות רכזים מליגת הקיץ.
אם שחקן כזה מגיע אני אישית לא הולך לראות את הקבוצה בעונה הבאה גם בטלוויזיה, עד שרקנאטי ופדרמן לא עפים מפה על טיל. בעלים פח אשפה.

מקווה שהשם הזה זה קישקוש של פיק, אחרת חבל על הזמן ואנחנו הולכים לעוד קיץ מסריח בחסות דני את רקנאטי.

זה לא שאני חושב שאתה לא צודק, אבל בפעם האחרונה שדיברת ככה, ההחתמה היתה אחד - פארגו.

בכל אופן, אני לא מכיר את השחקן, אבל מה שאני כן די בטוח בו, זה שלא יהיו במכבי 3 גארדים זרים. לא רואה את זה קורה. לכן אם הבחור הזה מגיע (ואני לא יודע
אם זה טוב או לא), אז הקו האחורי שלנו יכלול אותו ואת היקמן, ועוד שני ישראלים מהספסל.

16 יוני 2013, 20:57

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כרמל, את רצינית? זה לא ללב שלי כל הבדיחות האלה.

רציני לא שמעת על זה? עוד לפני שנגמרה הליגה
כל כתבה על מה יהיה בעונה הבאה אומרת משהו על זה שאוחיון לא מרוצה מזה שמתכוונים להביא רכז ראשון

16 יוני 2013, 20:57

אדגר פו כתב:אז יהיו לך - לאנגפורד והיקמן. :D

כבר יש - ג'יימס והיקמן.

16 יוני 2013, 21:02

jol9 כתב:
שחף כתב:לא הבנתי איך מזה שחוסכים כסף פה וחוסכים כסף שם שחקן כזה בכלל מועמד. עוד מעט נשמע על אבי אבן שהולך לדלות רכזים מליגת הקיץ.
אם שחקן כזה מגיע אני אישית לא הולך לראות את הקבוצה בעונה הבאה גם בטלוויזיה, עד שרקנאטי ופדרמן לא עפים מפה על טיל. בעלים פח אשפה.

מקווה שהשם הזה זה קישקוש של פיק, אחרת חבל על הזמן ואנחנו הולכים לעוד קיץ מסריח בחסות דני את רקנאטי.

זה לא שאני חושב שאתה לא צודק, אבל בפעם האחרונה שדיברת ככה, ההחתמה היתה אחד - פארגו.

בכל אופן, אני לא מכיר את השחקן, אבל מה שאני כן די בטוח בו, זה שלא יהיו במכבי 3 גארדים זרים. לא רואה את זה קורה. לכן אם הבחור הזה מגיע (ואני לא יודע
אם זה טוב או לא), אז הקו האחורי שלנו יכלול אותו ואת היקמן, ועוד שני ישראלים מהספסל.

תקרא עליו בדראפט אקספרס. בסט קייס- או ג'יי מאיו(חחח הלוואי עלינו), וורסט קייס- רנדי פוי. שום קשר לרכז.
אלוהים ישמור איך עושים סקאוטינג בקבוצה הזאת

16 יוני 2013, 21:06

ויוני, הפעם האחרונה שהגבתי ככה הייתה פה:
viewtopic.php?f=2&t=1254&hilit=%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%97%D7%AA%D7%9D#p79403

מפתיע, אבל כנראה שצדקתי. ומי שמתכוון למחות, עדיף שתעשו את זה עכשיו, לפני שעוד עונה תלך לפח.
נושא נעול