מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 13:12

er79 כתב:נסיון אירופאי בצ'כיה כמוהו כנסיון בהפועל אוסישקין ת"א. לא מזלזל באפיק אבל יש פי אלף אופציות טובות ממנו, גם בשוק הישראלי.

נכון שהליגה הצ'כית חלשה, אבל אתה משווה את הליגה האדריאטית והיורוקאפ(בהן נימבורק שיחקה השנה), שהן "קצת" יותר טובות מליגת העל שלנו, לליגה הלאומית?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 15:05

אני מבין שורסאץ' לא תשתתף בעונה הבאה ביורוקאפ בעקבות בעיות פיננסיות.
אולי זו ההזדמנות לנסות להחתים את מלאדן ירמיץ' על חוזה ארוך טווח?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2011, 15:08

Euro_Basket כתב:אני מבין שורסאץ' לא תשתתף בעונה הבאה ביורוקאפ בעקבות בעיות פיננסיות.
אולי זו ההזדמנות לנסות להחתים את מלאדן ירמיץ' על חוזה ארוך טווח?

הוא לא נתן מספרים כאלה יפים העונה בורסאץ'(מבחינת אחוזים דווקא כן)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 15:17

שחקן עם המון פוטנציאל. הוא חתום שם עד 2014, אבל סבירות גבוהה שיימכר בעקבות המצב.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יוני 2011, 16:44

Euro_Basket כתב:אז בואו נדבר בעובדות:
א. נימבורק העפילה העונה לטופ 16 ביורוקאפ מהבית של הפועל ירושלים, שלא עברה את שלב הבתים.
ב. אפיק ניסים שיחק 4 עונות במפעלים אירופאים (2 ביול"ב קאפ, אחת ביורוקאפ ואחת ביורופליג) ובכולן קלע בדאבל פיגרס.
ג. חוץ מבעונתו הראשונה, בכל העונות שלו בחו"ל אפיק ניסים קלע בדאבל פיגרס.
ג. אפיק ניסים הוביל את שטרסבורג לאליפות היסטורית בצרפת.
ד. אפיק ניסים שיחק בליגה הרוסית שהיא "קצת" יותר טובה מהישראלית.
ה. אפיק ניסים הגיע לפיינל פור ביורוקאפ עם קייב והצטיין בו.
ו. אפיק ניסים שיחק בעונה האחרונה בליגה האדריאטית והיה אחד הגארדים הבולטים בה.
ז. הקריירה "האירופאית" של מורן רוט מסתכמת בשתי עונות חלשות ביורוצ'אלנג' עם הפועל ירושלים וגליל עליון.

וכל זה הופך את אפיק ניסים לשחקן טוב?

אפיק נסים כבר בן 30, לעולם לא היה שחקן מוביל בקבוצה בה הוא שיחק ועם כל הכבוד, הנסיון שלו הוא לא באמת יותר מדי מרשים (ראינו כבר שחקנים הרבה פחות מנוסים ממנו מצליחים במכבי, לרבות שחקנים ישראלים).
נוסף על כך, אפיק ניסים שחקן מאוד מוגבל. למרות גובהו, הוא איננו רכז, ולרמות הגבוהות של אירופה הוא יתקשה מאוד לשחק בעמדה מס ' 2.
נוסף על-כך, הוא איננו מחפה על הנחיתות הפיזית שלו בשום דבר. הוא לא אתלט, הוא לא מהיר וגם משחק ההגנה שלו לא יוצא מן הכלל, בטח כאשר ידרש לשמור על גארדים גבוהים וזריזים ממנו.
צריכים גם לזכור שמדובר בשחקן יקר יחסית לשחקנים ישראלים המשחקים בליגה.

אני גם לא מבין מניין מגיע הזלזול במורן רוט.
רק בגלל שהוא לא שיחק במפעל זניח כמו היורוקאפ אז הוא לא שחקן טוב? רק בגלל שהוא שיחק בקבוצת תחתית בליגה שלנו, אז הוא לא מתאים למכבי?
אני מזכיר שטל בורשטיין (שנאמר עליו שהוא "סמל" של מכבי), הגיע למכבי רק בגיל 20, ללא כל נסיון באירופה ומקבוצה שעמדה לרדת ליגה (ואז היו בליגה 12 קבוצות), שגם בה הוא לא הצטיין.
לגבי רוט, זה נכון שהוא לא שחקן מדהים וגם לא שחקן שצפוי להיות משמעותי במיוחד, אבל הוא בפירוש אחד הגארדים הישראלים הטובים ביותר כיום.
יצא לי לראות העונה הרבה את רוט ובפירוש נראה שהוא עשה שידרוג.
רוט הוא מבין הגאדים הישראלים הבודדים שהם באמת רכזים. למעלה מזה, רוט הוא רכז המשחק לעומק, נחן בראיית משחק טובה והוא כנראה הגארד הישראלי הזריז ביותר.
אם מכבי רוצה לצרף גארד ישראלי מהליגה המקומית, רוט בפירוש צריך להיות אחד המועמדים הבכירים, יחד עם אוחיון.

צריכים לזכור שהגארד הישראלי שיצטרף, לא אמור להוות פקטור משמעותי ביורוליג וצפוי להיות שחקן משלים למשחקי הליגה המקומית וממש לא צריכים לעשות עניין מזהותו של אותו גארד.
עם זאת, אני חושב שזה קצת מיותר להביא שחקן כמו אפיק ניסים שגם ידרוש לא מעט כסף וגם לא צפוי (ולא אמור) לספק תפוקה מקצועית יוצאת דופן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי e.v » 11 יוני 2011, 17:12

לא נעים לי להודות אבל אתם קצת לא מפנימים את השינוי בליגה בארץ בכלל ובמכבי בפרט.
מכבי צריכה בעונה הבאה סגל של 8 ישראלים. אני חוזר שוב - 8 ישראלים.
כרגע יש לה 4 חתומים (בלי דרק).
ולכן, ההתאמה של הישראלים הבאים שיהיו לא צריכה להיות ליורוליג או לאדריאטית אלא לליגה בארץ.
למכבי, כנראה, יהיו 7 זרים בעונה הבאה וכולם יהיו ביורוליג (סופו, פארגו, מאצ'בן, ג'יימס, מחליף לאידסון, מחליף לפרקינס והנדריקס)+ארבעת הישראלים הבכירים (אליהו, בלו, פניני ובורשטיין), ולזה תוסיפו את הלפרין שכנראה יחזור, כך שזה לא משנה אםזה רוט או ניסים או אוחיון - אף אחד מהם כנראה לא ישחק ביורוליג בעונה הבאה, אולי ידריאטית.
וד"א, לדעתי, אפיק ניסים יותר מכולם! רק בגלל זה שהוא משחק 8 שנים כמקצוען באירופה, מגיע לו להיות במכבי ואומר שהוא עדיף מכולם.
כמה ספורטאים ישראליים בכלל אתם מכירים ששיחקו 8 עונות מחוץ לישראל. בודדים ביותר.
e.v

הודעהעל ידי בעל זבוב » 11 יוני 2011, 17:20

e.v כתב:לא נעים לי להודות אבל אתם קצת לא מפנימים את השינוי בליגה בארץ בכלל ובמכבי בפרט.
ולכן, ההתאמה של הישראלים הבאים שיהיו לא צריכה להיות ליורוליג או לאדריאטית אלא לליגה בארץ.
למכבי, כנראה, יהיו 7 זרים בעונה הבאה וכולם יהיו ביורוליג (סופו, פארגו, מאצ'בן, ג'יימס, מחליף לאידסון, מחליף לפרקינס והנדריקס)+ארבעת הישראלים הבכירים (אליהו, בלו, פניני ובורשטיין), ולזה תוסיפו את הלפרין שכנראה יחזור, כך שזה לא משנה אםזה רוט או ניסים או אוחיון - אף אחד מהם כנראה לא ישחק ביורוליג בעונה הבאה, אולי ידריאטית.
וד"א, לדעתי, אפיק ניסים יותר מכולם! רק בגלל זה שהוא משחק 8 שנים כמקצוען באירופה, מגיע לו להיות במכבי ואומר שהוא עדיף מכולם.

אהבתי את הפוסט שלך ואני מסכים בעיקרון.
גם לדעתי יהיו שבעה זרים, אבל לגבי ישראלים, יהיו שישה בכירים (הלפרין ואוחיון) ועוד שניים משלימים, שארפ וילד, או שני ילדים.
בעל זבוב

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יוני 2011, 17:54

בעל זבוב כתב:
e.v כתב:לא נעים לי להודות אבל אתם קצת לא מפנימים את השינוי בליגה בארץ בכלל ובמכבי בפרט.

אהבתי את הפוסט שלך ואני מסכים בעיקרון.
גם לדעתי יהיו שבעה זרים, אבל לגבי ישראלים, יהיו שישה בכירים (הלפרין ואוחיון) ועוד שניים משלימים, שארפ וילד, או שני ילדים.

אני גם מסכים עם זה, אבל אם אומרים שעוד 4 ישראלים ישחקו רק בליגה או בליגה האדריאטית, לא חבל לשלם להם?
לא עדיף לפתח אולי את שון לבנובסקי, שחקנים אחרים מהנוער של מכבי, בוכמן, טישמן, בר אבן, ככה גם נרוויח מהם את הניסיון. אני חושב שהשחקנים האלו יכולים כן להצליח בליגה. וזה הזמן של מכבי לפתח את השחקנים הצעירים שלה. לרוט וניסים ואוחיון יש ניסיון ללא ספק אבל אני חושב שכבר עדיף שחקנים צעירים מהנוער, ככה גם נחסוך וגם נרוויח צעירים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יוני 2011, 18:11

e.v כתב:וד"א, לדעתי, אפיק ניסים יותר מכולם! רק בגלל זה שהוא משחק 8 שנים כמקצוען באירופה, מגיע לו להיות במכבי

:eek מה הקשר??
אני מזכיר שלמרות שהוא שיחק כל כך הרבה שנים באירופה, אפילו לסגל הנבחרת הוא לא זומן ושחקנים כמו לימונד, רוט ואוחיון הועדפו על-פניו.
יתרה מזאת, כבר היו שחקנים ישראלים בעבר שצברו נסיון במקומות קצת יותר נחשבים מהליגה הצ'כית ובכל זאת לא התגלו כשחקנים טובים במיוחד. דרור חג'ג' למשל, שיחק בליגה היוונית והיורוליג וכשהוא הגיע למכבי, לא ראינו שבאמת "מגיע לו" להיות בה.

מדבריך משתמע דוקא שצריכים לקחת שחקן מהליגה הישראלית. אם אפיק ניסים לא שיחק בליגות הזאת 8 שנים, איזה יתרון יש לו?
יוגב אוחיון ומורן רוט שיחקו בליגה המקומית יותר זמן ממנו (כשהאחרון נתן את עונת השיא שלו העונה) ומכאן, שלהם יש יתרון ברור באספקט הזה.

אתה גם מעלים עין מהעובדה שאפיק ניסים עבר לשחק באירופה לא בגלל שהוא שחקן טוב, אלא בגלל שברשותו דרכון צרפתי (דבר שגם עושו אותו שחקן יקר יותר).
לולא אותו דרכון, הוא כנראה לעולם לא היה עוזב את הארץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2011, 18:32

בעל זבוב כתב:אהבתי את הפוסט שלך ואני מסכים בעיקרון.

מה עם דריק והילד שלו?? :tongue3 :wink:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2011, 18:47

סתם שאלה-אם נגיד השמועות על נאכבר נכונות והוא באמת יבוא,מן הסתם הוא לא סווינגמן,ככה שמכבי יצטרכו לחפש קומבו-גארד..את מי הייתם מביאים?(תזכרו שמרקוס וויליאמס הוא רכז ולא קומבו-גארד,כך שזו לא תשובה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יוני 2011, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:סתם שאלה-אם נגיד השמועות על נאכבר נכונות והוא באמת יבוא,מן הסתם הוא לא סווינגמן,ככה שמכבי יצטרכו לחפש קומבו-גארד..את מי הייתם מביאים?(תזכרו שמרקוס וויליאמס הוא רכז ולא קומבו-גארד,כך שזו לא תשובה)

יש לי הרגשה רעה שהשמועות על נכבאר הם רציניות (מגיע מכיוון אוהדים טורקים). מרקוס וויליאמס שחקן אטרקטיבי שכבר שנים כולם שמו עליו עין בפורום השאלה אם הוא כל כך אטרקטיבי למה הוא לא הגיע לקבוצה רצינית ? (השערה שלי היא שבהגנה הוא רע כמו ארויו בזמנו). בכל מקרה אם מביאים את נאכבר גם האפשרויות לקומבו הופכות להיות מצומצמות.

1. נכבאר לא יכול לייצר לעצמו מצבים וגם לא קלע לכן צריך קומבו שמייצר מצבים
2. נכבאר לא יכול להוביל כדור לכן צריך קומבו שיוביל כדור יחד עם פארגו
3. נכבאר לא יכול לשמור על גארדים לכן צריך שומר טוב בעמדה הזאת (גם פארגו בעייתי מבחינת הגובה)

בקיצור צריך תואם פרקינס דבר שיוצר בעיה כי אני לא רואה הרבה שחקנים תואמי פרקינס ברמה בשוק...

אם לזרוק שם גדול שמתאים כמו כפפה.... קרלוס דלפינו
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 11 יוני 2011, 19:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 19:44

חביב אורנג'ד כתב:רק בגלל שהוא לא שיחק במפעל זניח כמו היורוקאפ אז הוא לא שחקן טוב? רק בגלל שהוא שיחק בקבוצת תחתית בליגה שלנו, אז הוא לא מתאים למכבי?

במפעלים הזניחים האלו נמצאות גם לא מעט קבוצות חזקות שנמצאות בכמה רמות מעל הליגה השלנו (נסה להיזכר בבדאלונה הגדולה שניצחה את ניסים וקייב בחצי גמר היורוקאפ,
או אפילו לובליאנה ופרטיזן העונה באדריאטית).
החוכמה היא גם לתת משחקים טובים מול אותן קבוצות, ולא רק לפגוש אותן, וניסים עשה זאת לרוב בהצלחה.

חביב אורנג'ד כתב: מה הקשר??
אני מזכיר שלמרות שהוא שיחק כל כך הרבה שנים באירופה, אפילו לסגל הנבחרת הוא לא זומן ושחקנים כמו לימונד, רוט ואוחיון הועדפו על-פניו.
יתרה מזאת, כבר היו שחקנים ישראלים בעבר שצברו נסיון במקומות קצת יותר נחשבים מהליגה הצ'כית ובכל זאת לא התגלו כשחקנים טובים במיוחד. דרור חג'ג' למשל, שיחק בליגה היוונית והיורוליג וכשהוא הגיע למכבי, לא ראינו שבאמת "מגיע לו" להיות בה.

אני לא חושב שאי הזימון של ניסים לנבחרת נבע מסיבות מקצועיות. הרבה זוכרים לו את ההשתמטות.
לגבי חג'ג' - העונה שלו ביוון היתה כושלת. וביורוליג הוא בקושי שיחק. ניסים היה שחקן משמעותי בכל קבוצה בה שיחק.

חביב אורנג'ד כתב: מדבריך משתמע דוקא שצריכים לקחת שחקן מהליגה הישראלית. אם אפיק ניסים לא שיחק בליגות הזאת 8 שנים, איזה יתרון יש לו?
יוגב אוחיון ומורן רוט שיחקו בליגה המקומית יותר זמן ממנו (כשהאחרון נתן את עונת השיא שלו העונה) ומכאן, שלהם יש יתרון ברור באספקט הזה.

אתה גם מעלים עין מהעובדה שאפיק ניסים עבר לשחק באירופה לא בגלל שהוא שחקן טוב, אלא בגלל שברשותו דרכון צרפתי (דבר שגם עושו אותו שחקן יקר יותר).
לולא אותו דרכון, הוא כנראה לעולם לא היה עוזב את הארץ.

בעונה האחרונה שלו בארץ, אפיק ניסים היה הגארד הישראלי הכי טוב מחוץ למכבי אחרי מאיר טפירו, וזו הסיבה שקיבל הצעות רבות מחו"ל.
16 נק' ו-4 אס' בממוצע למשחק לא הולכים ברגל.
אני דווקא חושב שאם הוא היה נשאר בארץ ולא יוצא לאירופה הוא כבר היה ממזמן במכבי.

אגב, קבל את הווינר שוט שלו העונה מול ציבונה בליגה האדריאטית.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2011, 19:54

yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:סתם שאלה-אם נגיד השמועות על נאכבר נכונות והוא באמת יבוא,מן הסתם הוא לא סווינגמן,ככה שמכבי יצטרכו לחפש קומבו-גארד..את מי הייתם מביאים?(תזכרו שמרקוס וויליאמס הוא רכז ולא קומבו-גארד,כך שזו לא תשובה)

יש לי הרגשה רעה שהשמועות על נכבאר הם רציניות (מגיע מכיוון אוהדים טורקים). מרקוס וויליאמס שחקן אטרקטיבי שכבר שנים כולם שמו עליו עין בפורום השאלה אם הוא כל כך אטרקטיבי למה הוא לא הגיע לקבוצה רצינית ? (השערה שלי היא שבהגנה הוא רע כמו ארויו בזמנו). בכל מקרה אם מביאים את נאכבר גם האפשרויות לקומבו הופכות להיות מצומצמות.

1. נכבאר לא יכול לייצר לעצמו מצבים וגם לא קלע לכן צריך קומבו שמייצר מצבים
2. נכבאר לא יכול להוביל כדור לכן צריך קומבו שיוביל כדור יחד עם פארגו
3. נכבאר לא יכול לשמור על גארדים לכן צריך שומר טוב בעמדה הזאת (גם פארגו בעייתי מבחינת הגובה)

בקיצור צריך תואם פרקינס דבר שיוצר בעיה כי אני לא רואה הרבה שחקנים תואמי פרקינס ברמה בשוק.

אני לא רואה את ההבאה של נאכבר כדבר רע,אבל אם וכאשר הוא יחתום,המשחק שלו כבר ידבר בעד עצמו,לטוב ולרע.
אני רק לא הבנתי את סעיף מספר 3..מה זאת אומרת נאכבר לא יכול לשמור על גארדים? למה שהוא יצטרך לשמור על גארדים אם הוא עמדה 3?

בכל מקרה,אני יודעת שכבר העלתי את השם הזה,אבל עכשיו כשצריך קומבו-גארד,לא רכז ולא סווינגמן,קומבו-גארד,אז יהיה מאוד נחמד להביא הנה את פטריק בוורלי,כי הוא הכי תואם פרקינס שאפשר למצוא..
1)פרקינס ריבאונדר אדיר,לבוורלי יש 4 ס''מ פחות בגובה והוא מעמיד מספרים של 6.4 ריבאונדים למשחק בליגה הרוסית,כולל 6 משחקים של דאבל פיגרס בריבאונדים.
2)פרקינס אחד השומרים הטובים ביבשת,אני לא יודעת אם יהיה אפשר לתת את אותו תואר לבוורלי,כי פרקינס זה באמת משהו מיוחד,אבל בוורלי הוא מה שנקרא ''גוד אולד פאשן קרצייה'',מאוד מאוד אקטיבי בהגנה,מאוד נצמד ליריבים,כשהיה באולי' אפילו נכנס לאיזשהו עימות עם וויליאמס ממלאגה בגלל שהוא הציק לו בהגנה.
3)פרקינס שחקן פיזי,בוורלי בוודאות יותר אתלטי ממנו.
4)פרקינס ריכז את המשחק בצורה אפקטיבית אבל מאוד מסורבלת,לבוורלי יש את היכולת לרכז משחקים,גם במשחק מהיר כמו שדיוויד אוהב,סיים את הליגה הרוסית עם 3.6 אסיסטים למשחק,כולל משחק עם 12 אסיסטים,משחק עם 8 אסיסטים נגד אניסיי(של וויליאמס),ועוד משחק עם 8 אסיסטים נגד צסק''א(בשלושת המשחקים ביחד הוא איבד 6 כדורים).
5)פרקינס היה חיה בהגנה,אבל מאוד מאוד התקשה בקליעה,בוורלי ייתן את אותו משחק חדירות כמו פארגו,כאשר גם אחוזי הקליעה שלו(48.8% ל-2 ו-35.6% מחוץ לקשת בליגה הרוסית)לא מזוויעים כמו חלק מהשמות שנתנו פה(ג'רלס,פאפאלוקאס וכו')עם 20% מחוץ לקשת.
יחסית ליד החופשית שצביקה נתן לו בספרטק הוא איבד רק 2 כדורים וחטף 1.8 למשחק.
הוא גם צעיר(23),וקלעי עונשין לא מזהיר,בדיוק כמו פרקינס :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:06

נכון שהליגה הצ'כית חלשה, אבל אתה משווה את הליגה האדריאטית והיורוקאפ(בהן נימבורק שיחקה השנה), שהן "קצת" יותר טובות מליגת העל שלנו, לליגה הלאומית?

לא אמרתי ליגה לאומית, אמרתי הפועל תל אביב. הפועל תל אביב של השנה לא נופלת מנימבורק, ואת זה אני אומר עם כל שנאתי להפועל. ותסלח לי שאני לא מתרשם מהיורו פח. כמו שאמרתי, לא מזלזל בניסים, אבל אל תעשה ממנו שופוני. אם הוא היה שופוני הוא ממזמן היה במכבי.
er79

הודעהעל ידי בעל זבוב » 11 יוני 2011, 20:07

er79 כתב:

לא אמרתי ליגה לאומית, אמרתי הפועל תל אביב. הפועל תל אביב של השנה לא נופלת מנימבורק, ואת זה אני אומר עם כל שנאתי להפועל. ותסלח לי שאני לא מתרשם מהיורו פח. כמו שאמרתי, לא מזלזל בניסים, אבל אל תעשה ממנו שופוני. אם הוא היה שופוני הוא ממזמן היה במכבי.

זה אמיתי? הגועל את הבקעה לא ניצחה... נימברוק הדיחה את מגדל מהיורוקאפ.
בעל זבוב

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:09

זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?
er79

הודעהעל ידי בעל זבוב » 11 יוני 2011, 20:11

er79 כתב:זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?

היה טאטוא של הבקעה. שני שחקנים הם לא ההבדל לכך. מי ישמע, מתן נאור, פח אשפה חסר כל מושג בלקלוע. כמה הצגות על עבירות תוקף וזהו.
בעל זבוב

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:15

בליגה הלאומית שני שחקנים עושים את ההבדל בין שמיים וארץ. נאור ואוטר בריאים היו חסרים והרסו את המרקם הקבוצתי העדין שהיה לקבוצה. אם היו כשירים אני מוכן לחתום איתך שהפועל היו בליגת העל. לא נופל ממתן נאור, לא עושה ממנו שופוני, אבל הוא בהחלט היה חסר להפועל בזמנו. ואני שוב מדגיש-למה אתה מתרשם מהיורוקאפ ומההדחה של הפועל ירושלים על ידי נימבורק? הפועל ירושלים קבוצה פח כבר כמה שנים, ונימבורק לא בטוח הייתה מתברגת לפיינל פור הישראלי.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2011, 20:17

ראיתי את משחקי הגמר של הליגה הלאומית, ואוטר היה בריא.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים