פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

02 יולי 2014, 13:13

מכבי מפסידה בקרב על השחקנים, ולוקחת תארים.
עדיף בהרבה על ההיפך.

02 יולי 2014, 13:26

Allan Turing כתב:מכבי מפסידה בקרב על השחקנים, ולוקחת תארים.
עדיף בהרבה על ההיפך.

ולכן השמות שצריכים לעלות פה הם שמות של שחקנים שלא שיחקו עדיין ביורוליג ולא מבוקשים ע" קבוצות בינוניות ומעלה, ולא חברה כמו לנגפורד או גאודלוק שברור שלא יגיעו לפה.

לדעתי יגיע לפחות אחד מבין השמות הבאים: דימקרוס נלסון (סבירות נמוכה), רג'י רדינג וקיילב גרין. אני חושב שגם דיז'ון תומפסון עשוי להגיע על המשבצת של אינגלס.

02 יולי 2014, 13:27

יש איזה גולש ישראלי באינטרבאסקט, לא ברור לי מאיפה הוא מביא את המידע שלו ועד כמה אמין, שמציין שמכבי בעקבות קרלון בראון ואריק מק'ולום. נשמע לי אנמי מדי.

02 יולי 2014, 13:28

jol9 כתב:נחכה ונראה מי יגיע. מה שכן - אם זה שחקנים מוכרים ומוכחים (כביכול) כמו פישר או דרייפר, אז אני בהחלט מעדיף את הלא מוכרים והלא מוכחים.

זה החלק המוזר. העזיבות היו ברובן צפויות, אבל מה שמוזר זה שאין שום החתמה עדיין. מכבי נמצאת עם חור של 4-5 שחקנים באפילו שחקן אחד עדיין לא הוחתם לעונה הבאה.

02 יולי 2014, 13:30

זה רשום באלר ישראל ספורט נראה לי חראטה ( למרות שהוא מקרה קלאסי להנהלה גארד זול מהיורוקאפ שאין עליו מתחרים)

02 יולי 2014, 13:38

0ved1212 כתב:זה רשום באלר ישראל ספורט נראה לי חראטה ( למרות שהוא מקרה קלאסי להנהלה גארד זול מהיורוקאפ שאין עליו מתחרים)

מקקלום הוא בדיוק מסוג השחקנים שמכבי מביאה. דווקא נראה לי מאוד אמין.

02 יולי 2014, 13:50

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2760544

שכחתי בכלל שהוא שיחק בנתניה. יפה לפדרמן. הוא ובראון יבואו יחד ב-200 אלף. אלו השחקנים האיכותיים שהובטחו לנו?

02 יולי 2014, 14:00

הוא היה על הפנים בנתניה. בקושי שיחק שם. הגיע באמצע העונה או משהו והיה שחקן שנתניה רצו להפטר ממנו. אח"כ באופן לא ברור הצליח ביוון לא רע.

02 יולי 2014, 14:12

אריק מקולום? מה יהיה?
שחקנים איכותיים :thumbdown

02 יולי 2014, 14:20

אני חושבת שמאז דריק שארפ לא היה כאן שחקן ששיחק בעברו בליגה הלאומית.
מבריק...

02 יולי 2014, 14:41

cannon כתב:הוא היה על הפנים בנתניה. בקושי שיחק שם. הגיע באמצע העונה או משהו והיה שחקן שנתניה רצו להפטר ממנו. אח"כ באופן לא ברור הצליח ביוון לא רע.

20 נקודות למשחק ביורוקאפ שנה שעברה - יותר טוב ממה שעשה היקמן לפני מכבי.

02 יולי 2014, 14:45

עוד גארד שכונתי שמפציץ את הסל ללא היכר. גם עבור 50 אלף דולר לא הייתי מביא אותו.
מקולום יגרום לנו להתגעגע לריקי היקמן, שהוא גאון כדורסל לעומתו.

02 יולי 2014, 14:47

er79 כתב:יש איזה גולש ישראלי באינטרבאסקט, לא ברור לי מאיפה הוא מביא את המידע שלו ועד כמה אמין, שמציין שמכבי בעקבות קרלון בראון ואריק מק'ולום. נשמע לי אנמי מדי.

זה משתמש מכאן

02 יולי 2014, 14:50

הרזומה של מקולום מביך...

אבל אם מסתכלים על מה שהוא עשה השנה זה לא מאוד מפתיע שמכבי מתעניינת בו' ותכלס? ללא עברו המפוקפק הייתי חושב שזה כיוון מעניין. הבנאדם סיים מלך הסלים של היורוקאפ ומלך הסלים של הליגה היוונית, אחרי עונה טובה מאוד של הקבוצה גם ברמה הקבוצתית (מקום שלישי, שזה כמו ראשון בליגה היוונית של הקבוצות שהם לא פנא או אולימפיאקוס ועלה שלב ביורוקאפ)...במדד איכות ביורוקאפ הוא סיים רביעי (עם כמה עשיריות פחות מהאליל שלכם פה דונטה סמית). גם מבחינת הגיל, בן 26 בדיוק בשיא שלו...אני בהחלט לא הייתי פוסל אותו על הסף.

בנינו? הוא כנראה לא יגיע לאף קבוצת טופ יורוליג. אנחנו האוהדים צריכים להבין שמבחינת ניהול תקציבי אנחנו יותר דומים לקבוצת טופ יורוקאפ או קבוצות אמצע יורוליג מאשר לאלופת אירופה אמיתית... אני שונא את זה, ועוד יותר שונא את זה שהפדרמנים משקרים לנו ללא בושה...אבל זה המצב, וצריכים להתמודד איתו כמה שיותר טוב.

02 יולי 2014, 14:54

היקמן עבר בקבוצות חלשות יותר מהפועל כפר סבא וברק נתניה לפני שהגיע לפזארו... פאניוניוס זו קבוצה בסדר גודל דומה לפזארו והליגה הפינית והרומנית לא יותר חזקות מהליגה שלנו והליגה השניה בארץ. אולי יהיה פה מקרה סינדרלה נוסף... מה שכן, אולי יגיע איתו כבר גם אח שלו ואז יהיה נחמד ונסגור את הקו האחורי...

02 יולי 2014, 14:56

felix_r כתב:
er79 כתב:יש איזה גולש ישראלי באינטרבאסקט, לא ברור לי מאיפה הוא מביא את המידע שלו ועד כמה אמין, שמציין שמכבי בעקבות קרלון בראון ואריק מק'ולום. נשמע לי אנמי מדי.

זה משתמש מכאן

מי החשוד המיידי ומאיפה הוא מביא את השמות האלה?

02 יולי 2014, 15:03

צ'שר כתב:הרזומה של מקולום מביך...

אבל אם מסתכלים על מה שהוא עשה השנה זה לא מאוד מפתיע שמכבי מתעניינת בו' ותכלס? ללא עברו המפוקפק הייתי חושב שזה כיוון מעניין. הבנאדם סיים מלך הסלים של היורוקאפ ומלך הסלים של הליגה היוונית, אחרי עונה טובה מאוד של הקבוצה גם ברמה הקבוצתית (מקום שלישי, שזה כמו ראשון בליגה היוונית של הקבוצות שהם לא פנא או אולימפיאקוס ועלה שלב ביורוקאפ)...במדד איכות ביורוקאפ הוא סיים רביעי (עם כמה עשיריות פחות מהאליל שלכם פה דונטה סמית). גם מבחינת הגיל, בן 26 בדיוק בשיא שלו...אני בהחלט לא הייתי פוסל אותו על הסף.

בנינו? הוא כנראה לא יגיע לאף קבוצת טופ יורוליג. אנחנו האוהדים צריכים להבין שמבחינת ניהול תקציבי אנחנו יותר דומים לקבוצת טופ יורוקאפ או קבוצות אמצע יורוליג מאשר לאלופת אירופה אמיתית... אני שונא את זה, ועוד יותר שונא את זה שהפדרמנים משקרים לנו ללא בושה...אבל זה המצב, וצריכים להתמודד איתו כמה שיותר טוב.

פניוניוס סיימה רביעית, אחרי שהפסידה בסידרה על המקום השלישי לפאוק.
גם דיוויד אנקראם היה מלך הסלים ביוון לפני שהגיע למכבי

02 יולי 2014, 15:26

felix_r כתב:
צ'שר כתב:הרזומה של מקולום מביך...

פניוניוס סיימה רביעית, אחרי שהפסידה בסידרה על המקום השלישי לפאוק.
גם דיוויד אנקראם היה מלך הסלים ביוון לפני שהגיע למכבי

היא סיימה שלישית בליגה הסדרה...סלח לי שאני לא סופר את המשחק על המקום השלישי, שאני בטוח שעניין לשחקנים שם במקרה הטוב ביצה אחת.

בכל אופן, זה שאנקאם היה מלך הסלים ביוון לא יפסול מעכשיו את כל מלכי הסלים ביוון נכון? לא ככ הבנתי מה הטענה שלך פה...

02 יולי 2014, 16:47

roy1000 כתב:
0ved1212 כתב:בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו

מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי

אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו

מדובר על סנטר שלישי. באמת שלא שווה להוציא הרבה כסף על זה. לירושלים הוא שווה יותר.

אתה צודק והכל נכון ויפה ,אבל אנחנו נלחמים פה גם על התודעה וגם קצת על העתיד במלחמות האלה אם ירושלים,בלי ששמנו לב ,ואני בטוח שגם הרבה זרים משתכנעים לבוא לשם ,נבנה שם פרויקט,וחוץ מזה המון אנשים מקושרים בכדורסל עולמי והאירופאי מעורבים בזה ,גם סוכנים מוכרים שחברו לאורי אלון גם אנשי כדורסל ,הוא לקח איתו להפועל הרבה אנשים מאחורי הקלעים שירתמו לענין .
אז נכון פישר לא מציאה אבל זה כבר קצת יותר מזה,אנחנו אולי לא סופרים את טום מעין ,אבל אני כן סופר אותו מאוד ומעריך אותו,והם כבר החתימו אותו שנה שעברה לחוזה ארוך טווח ,לדעתי נגמרו כרגע הזמנים שמכבי תגיד שבא לה אז שחקנים יהיו פה ,ואני הייתי מחתים כבר את דאוסן ומשאיל ולפחות שיהיה ביד שלנו ונראה לאן מתפתח .
דרך אגב שיחקתי אם שון דאוסן הרבה באילת בשכונה.

02 יולי 2014, 17:15

אדם כתב: אתה צודק והכל נכון ויפה ,אבל אנחנו נלחמים פה גם על התודעה וגם קצת על העתיד במלחמות האלה אם ירושלים,בלי ששמנו לב ,ואני בטוח שגם הרבה זרים משתכנעים לבוא לשם ,נבנה שם פרויקט,וחוץ מזה המון אנשים מקושרים בכדורסל עולמי והאירופאי מעורבים בזה ,גם סוכנים מוכרים שחברו לאורי אלון גם אנשי כדורסל ,הוא לקח איתו להפועל הרבה אנשים מאחורי הקלעים שירתמו לענין .
אז נכון פישר לא מציאה אבל זה כבר קצת יותר מזה,אנחנו אולי לא סופרים את טום מעין ,אבל אני כן סופר אותו מאוד ומעריך אותו,והם כבר החתימו אותו שנה שעברה לחוזה ארוך טווח ,לדעתי נגמרו כרגע הזמנים שמכבי תגיד שבא לה אז שחקנים יהיו פה ,ואני הייתי מחתים כבר את דאוסן ומשאיל ולפחות שיהיה ביד שלנו ונראה לאן מתפתח .
דרך אגב שיחקתי אם שון דאוסן הרבה באילת בשכונה.

שחקנים הולכים למקום שמשלם להם הכי הרבה כסף. לאורי אלון יש כסף לבזבז ואם בא לו, הוא יכול לשלם לפישר סכומים גבוהים שדני פדרמן לא רוצה לשלם. אין פה שום עניין של "פרוייקט". הכל מתחיל ונגמר בכסף.

אני ממש לא חושב שצריך להתסכל על ירושלים ולהיכנס איתם למלחמות. פישר זה שחקן של 10 דקות במכבי והוא לא שווה יותר משחקנים דומים במעמדו.

לגבי דאוסן - אין לו דקות משחק במכבי. עדיף שיישאר בראשון ויתקדם עוד שנה-שנתיים.
נושא נעול