02 יולי 2014, 13:13
02 יולי 2014, 13:26
Allan Turing כתב:מכבי מפסידה בקרב על השחקנים, ולוקחת תארים.
עדיף בהרבה על ההיפך.
02 יולי 2014, 13:27
02 יולי 2014, 13:28
jol9 כתב:נחכה ונראה מי יגיע. מה שכן - אם זה שחקנים מוכרים ומוכחים (כביכול) כמו פישר או דרייפר, אז אני בהחלט מעדיף את הלא מוכרים והלא מוכחים.
02 יולי 2014, 13:30
02 יולי 2014, 13:38
0ved1212 כתב:זה רשום באלר ישראל ספורט נראה לי חראטה ( למרות שהוא מקרה קלאסי להנהלה גארד זול מהיורוקאפ שאין עליו מתחרים)
02 יולי 2014, 13:50
02 יולי 2014, 14:00
02 יולי 2014, 14:12
02 יולי 2014, 14:20
02 יולי 2014, 14:41
cannon כתב:הוא היה על הפנים בנתניה. בקושי שיחק שם. הגיע באמצע העונה או משהו והיה שחקן שנתניה רצו להפטר ממנו. אח"כ באופן לא ברור הצליח ביוון לא רע.
02 יולי 2014, 14:45
02 יולי 2014, 14:47
er79 כתב:יש איזה גולש ישראלי באינטרבאסקט, לא ברור לי מאיפה הוא מביא את המידע שלו ועד כמה אמין, שמציין שמכבי בעקבות קרלון בראון ואריק מק'ולום. נשמע לי אנמי מדי.
02 יולי 2014, 14:50
02 יולי 2014, 14:54
02 יולי 2014, 14:56
felix_r כתב:er79 כתב:יש איזה גולש ישראלי באינטרבאסקט, לא ברור לי מאיפה הוא מביא את המידע שלו ועד כמה אמין, שמציין שמכבי בעקבות קרלון בראון ואריק מק'ולום. נשמע לי אנמי מדי.
זה משתמש מכאן
02 יולי 2014, 15:03
צ'שר כתב:הרזומה של מקולום מביך...
אבל אם מסתכלים על מה שהוא עשה השנה זה לא מאוד מפתיע שמכבי מתעניינת בו' ותכלס? ללא עברו המפוקפק הייתי חושב שזה כיוון מעניין. הבנאדם סיים מלך הסלים של היורוקאפ ומלך הסלים של הליגה היוונית, אחרי עונה טובה מאוד של הקבוצה גם ברמה הקבוצתית (מקום שלישי, שזה כמו ראשון בליגה היוונית של הקבוצות שהם לא פנא או אולימפיאקוס ועלה שלב ביורוקאפ)...במדד איכות ביורוקאפ הוא סיים רביעי (עם כמה עשיריות פחות מהאליל שלכם פה דונטה סמית). גם מבחינת הגיל, בן 26 בדיוק בשיא שלו...אני בהחלט לא הייתי פוסל אותו על הסף.
בנינו? הוא כנראה לא יגיע לאף קבוצת טופ יורוליג. אנחנו האוהדים צריכים להבין שמבחינת ניהול תקציבי אנחנו יותר דומים לקבוצת טופ יורוקאפ או קבוצות אמצע יורוליג מאשר לאלופת אירופה אמיתית... אני שונא את זה, ועוד יותר שונא את זה שהפדרמנים משקרים לנו ללא בושה...אבל זה המצב, וצריכים להתמודד איתו כמה שיותר טוב.
02 יולי 2014, 15:26
felix_r כתב:צ'שר כתב:הרזומה של מקולום מביך...
אבל אם מסתכלים על מה שהוא עשה השנה זה לא מאוד מפתיע שמכבי מתעניינת בו' ותכלס? ללא עברו המפוקפק הייתי חושב שזה כיוון מעניין. הבנאדם סיים מלך הסלים של היורוקאפ ומלך הסלים של הליגה היוונית, אחרי עונה טובה מאוד של הקבוצה גם ברמה הקבוצתית (מקום שלישי, שזה כמו ראשון בליגה היוונית של הקבוצות שהם לא פנא או אולימפיאקוס ועלה שלב ביורוקאפ)...במדד איכות ביורוקאפ הוא סיים רביעי (עם כמה עשיריות פחות מהאליל שלכם פה דונטה סמית). גם מבחינת הגיל, בן 26 בדיוק בשיא שלו...אני בהחלט לא הייתי פוסל אותו על הסף.
בנינו? הוא כנראה לא יגיע לאף קבוצת טופ יורוליג. אנחנו האוהדים צריכים להבין שמבחינת ניהול תקציבי אנחנו יותר דומים לקבוצת טופ יורוקאפ או קבוצות אמצע יורוליג מאשר לאלופת אירופה אמיתית... אני שונא את זה, ועוד יותר שונא את זה שהפדרמנים משקרים לנו ללא בושה...אבל זה המצב, וצריכים להתמודד איתו כמה שיותר טוב.
פניוניוס סיימה רביעית, אחרי שהפסידה בסידרה על המקום השלישי לפאוק.
גם דיוויד אנקראם היה מלך הסלים ביוון לפני שהגיע למכבי
02 יולי 2014, 16:47
roy1000 כתב:0ved1212 כתב:בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו
מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי
אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו
מדובר על סנטר שלישי. באמת שלא שווה להוציא הרבה כסף על זה. לירושלים הוא שווה יותר.
02 יולי 2014, 17:15
אדם כתב: אתה צודק והכל נכון ויפה ,אבל אנחנו נלחמים פה גם על התודעה וגם קצת על העתיד במלחמות האלה אם ירושלים,בלי ששמנו לב ,ואני בטוח שגם הרבה זרים משתכנעים לבוא לשם ,נבנה שם פרויקט,וחוץ מזה המון אנשים מקושרים בכדורסל עולמי והאירופאי מעורבים בזה ,גם סוכנים מוכרים שחברו לאורי אלון גם אנשי כדורסל ,הוא לקח איתו להפועל הרבה אנשים מאחורי הקלעים שירתמו לענין .
אז נכון פישר לא מציאה אבל זה כבר קצת יותר מזה,אנחנו אולי לא סופרים את טום מעין ,אבל אני כן סופר אותו מאוד ומעריך אותו,והם כבר החתימו אותו שנה שעברה לחוזה ארוך טווח ,לדעתי נגמרו כרגע הזמנים שמכבי תגיד שבא לה אז שחקנים יהיו פה ,ואני הייתי מחתים כבר את דאוסן ומשאיל ולפחות שיהיה ביד שלנו ונראה לאן מתפתח .
דרך אגב שיחקתי אם שון דאוסן הרבה באילת בשכונה.