jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתמול עידו גור אמר במגרש פתוח על מקל ''אני לא חושב שמקל יגיע למכבי כי..אני לא יודע אם במידה מסויימת אני מוציא אותו פה מהארון אבל מקל אדום בנשמה וממש לא אוהב את מכבי, גם בשנים קודמות שהיו לו הזדמנות להגיע למכבי הוא בחר שלא כי הוא לא ממש רוצה לשחק שם''
יש פה אנשים שבאמת לא אכפת להם מהאמירה הזאת שכולנו ידענו במידה כזו או אחרת שהיא נכונה?
לשחק במכבי זה זכות, למה שתרצו פה שחקן ששונא את המועדון ואומר בכל מקום ש''הוכחתי שלא צריך לשחק במכבי בשביל להגיע למקומות'' ושבשבילו לקחת ממכבי אליפות זה לא רק לזכות באליפות זה גם ''להכניס לצהובים''? בן אדם שיש לו מנוי לשער 5..לא אכפת לכם?
אז מה אם זה מקצוע וזה החלטות מקצועיות? הדבר היפה בכדורסל ובספורט בכלל זה שפועלים גם מהרגש ולא רק מהראש
למה שנרצה שחקן שלא רוצה להיות פה או ששונא את המועדון? כי הוא יכול לעזור? זה כמו שחלק פה רצו שחקן שאנס ולא היה אכפת להם שהוא אנס כי הוא יכול לשחק כדורסל ולעזור לקבוצה
יש גם דברים מעבר לתרומה מקצועית..אני לא רוצה שחקן כזה במכבי ולא אכפת לי אפילו אם על זה תיפול האליפות
כרמל,
א - לא מתאים לך לעשות השוואות בין להיות אוהד הגועל לבין להיות אנס או אפילו להזכיר את זה באותו המשפט.
ב - הוא גדל במחלקת הנוער של מכבי. אם הוא כ"כ שונא את מכבי, אני מניח שהוא היה מוצא מקום אחר להתפתח בו כשחקן כדורסל
ג - מה שהיה בגיל הנעורים לא תמיד רלוונטי לעשור שאחרי. היה אוהד שרוף, גדל, בתבגר,... ממשיכים הלאה. אני מזכיר
שגם גדולי המכביסטים כמו רלף קליין ז"ל, צביקה, מיקי ונכלול גם את פיני ברשימה, שיחקו/אימנו את הגועל ואת מגדל. אין מה לעשות,
בביצה הקטנה שלנו, אין הרבה מקום, ולכן זה קורה.
ד - גם זהבי גדל והתחנך על שנאה למכבי והיה אוהד שרוף של הפועל. לא נראה לי שלמישהו היום זה מפריע...
לא השוויתי את המעשים, זה היה בשביל להראות שיש שחקנים שמוותרים עליהם גם אם הם יכולים לעזור
אני ממש לא מאמינה שהוא ''גדל והתבגר'',אני בטוחה במליון אחוז שהוא עדיין לא אוהב את מכבי ואוהד הפועל
מה שזהבי עשה לאוהדי הפועל גם המכביסטים מלידה לא עשו להם