felix_r כתב:אוניקס שיחררה את פישר, רשמית
אני מופתע שמכבי עדיין לא הודיעה שהחתימו אותו. כנראה מחכים להודעה הרשמית של טיוס שהוא עוזב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אוניקס שיחררה את פישר, רשמית
roy1000 כתב:felix_r כתב:אוניקס שיחררה את פישר, רשמית
אני מופתע שמכבי עדיין לא הודיעה שהחתימו אותו. כנראה מחכים להודעה הרשמית של טיוס שהוא עוזב.
felix_r כתב:האמת שזה לא ממש קשור, לדעתי.
ואם טיוס לא עוזב, אז לא תחתים את פישר? תשאיר אותו לקבוצה אחרת בישראל?
roy1000 כתב:felix_r כתב:האמת שזה לא ממש קשור, לדעתי.
ואם טיוס לא עוזב, אז לא תחתים את פישר? תשאיר אותו לקבוצה אחרת בישראל?
אני לא רואה מצב שטיוס ופישר ביחד בסגל. הם יושבים על אותה עמדה. מספיק ישראלי אחד בעמדה הזו.
roy1000 כתב:כן, אבל למה להחזיק את טיוס ופישר במיסוי ישראלי כשאתה יכול להחזיק רק אחד ולהביא זר במקום השני?
felix_r כתב:roy1000 כתב:כן, אבל למה להחזיק את טיוס ופישר במיסוי ישראלי כשאתה יכול להחזיק רק אחד ולהביא זר במקום השני?
א) כתבו שפישר הסכים לרדת הרבה בשכר שלו.
ב) שוק הסנטרים בקיץ הזה הוא על הפנים. ממש לו בטוח, שתביא סנטר זר טוב בכסף של פישר. גם אם השמועה על כך שבארסה הציעה מיליון יורו לשיין לאוול היא רק שמועה, עדיין היא נותנת לך אינדיקציה על מה שקורה. הטוריקות קונות את כל מי שזז, ויש גם את הרוסיות, הספרדיות וכו'
ג) אם פישר לא יהיה אצלנו, הקבוצה של שמואל תיקח אותו במקום יניב גרין, שעובר לשחק בנבחרת בתי האבות.
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:כן, אבל למה להחזיק את טיוס ופישר במיסוי ישראלי כשאתה יכול להחזיק רק אחד ולהביא זר במקום השני?
א) כתבו שפישר הסכים לרדת הרבה בשכר שלו.
ב) שוק הסנטרים בקיץ הזה הוא על הפנים. ממש לו בטוח, שתביא סנטר זר טוב בכסף של פישר. גם אם השמועה על כך שבארסה הציעה מיליון יורו לשיין לאוול היא רק שמועה, עדיין היא נותנת לך אינדיקציה על מה שקורה. הטוריקות קונות את כל מי שזז, ויש גם את הרוסיות, הספרדיות וכו'
ג) אם פישר לא יהיה אצלנו, הקבוצה של שמואל תיקח אותו במקום יניב גרין, שעובר לשחק בנבחרת בתי האבות.
אנחנו עושים פה די דיון תיאורטי, כי טיוס כמעט בטוח לא יישאר. במצב כזה, מכבי תלך על פישר.
בעיקרון, אני לא חושב ש"אם לא ניקח את פישר הוא יילך לירושלים" זה משהו שצריך לחשוב עליו.
felix_r כתב:טיוס לא חתם בחימקי
חנו'ש כתב:felix_r כתב:טיוס לא חתם בחימקי
עדיין...
my man כתב:הייתי בטוח שאני אפתח את המחשב ואראה איזושהי החתמה שלנו...בעאסה איתם!
docariel כתב:כמה שאלות קצת הזויות ...
1. מה הסטטוס של ברייסי רייט ? הייתם מביאים אותו בתור 2 למכבי ? אתם חושבים שיש איזה סיכוי קלוש שנראה מעבר של השחקנים בין הקבוצות בזמן הקרוב ?
2. מה לגביי קרייג סמית' ? הייתם מביאים אותו כ-4 ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־13 אורחים