Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , יכול להיות שבלאט רואה בו פוטנציאל ובגלל זה הוא רוצה אותו . זה לא אומר שהוא צודק....
נכון שהוא הצליח ביורוקאפ אבל זה לא מבטיח שיעשה את זה גם ביורוליג....עכשיו תגידו שגם על איידסון אמרו את זה , אבל איידסון גם נתן עונה טובה מאוד בריטאס ליפני בעוד שסמית' נכשל בגדול בפנר'.....
הדבר היחיד שלא מדאיג אותי בו זה ההגנה אבל מצד שני אפילו קאמינגס היה שחקן הגנה טוב (אבל רק בזה הוא טוב...)
לפחות אם הסגל שנבנה השנה גם אם הוא יתברר כנפילה יהיה מי שימלא את המקום....
זה לא אומר שהוא צודק? נכון.
אבל למכבי אין כסף(ואל תחזרו על זה שנכנס לנו כסף מהאדריאטית)להביא שחקנים שאתה יודע בוודאות מה תקבל מהם..
אפילו משחקנים כמו וולש,וויבר וריברס אי אפשר לדעת מה תקבל,חוץ מוויבר שאתה יודע שתקבל הגנה טובה אבל את זה מקבלים גם מסמית'...
בלאט אמר שוב ושוב ושוב שלמכבי יש את האתגר להביא שחקנים שלא עולים הרבה ולעשות מהם סופרסטארים,כי פשוט אין למכבי את האפשרות להביא סופרסטארים..אז הנה..הוא מצא שחקן..בין אם אנחנו מרוצים או לא..צריך לחיות עם זה ולעודד את סמית'..אחרי הכל אם הוא יחתום והוא ילבש את הגופייה של מכבי צריך לקוות בשבילו שרק יצליח
למרות התשובה הדיפלומטית משהו , אם זה אני חייב להסכים .
לגבי השאר אני לא מסכים , למכבי יש כסף , בטח יותר מה-600K שסמית' בטח יקבל ויש בהחלט שחקנים שאת יודעת מה תקבלי מהם לטוב ולרע ....