פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יוני 2011, 13:30
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , יכול להיות שבלאט רואה בו פוטנציאל ובגלל זה הוא רוצה אותו . זה לא אומר שהוא צודק....
נכון שהוא הצליח ביורוקאפ אבל זה לא מבטיח שיעשה את זה גם ביורוליג....עכשיו תגידו שגם על איידסון אמרו את זה , אבל איידסון גם נתן עונה טובה מאוד בריטאס ליפני בעוד שסמית' נכשל בגדול בפנר'.....
הדבר היחיד שלא מדאיג אותי בו זה ההגנה אבל מצד שני אפילו קאמינגס היה שחקן הגנה טוב (אבל רק בזה הוא טוב...)
לפחות אם הסגל שנבנה השנה גם אם הוא יתברר כנפילה יהיה מי שימלא את המקום....
זה לא אומר שהוא צודק? נכון.
אבל למכבי אין כסף(ואל תחזרו על זה שנכנס לנו כסף מהאדריאטית)להביא שחקנים שאתה יודע בוודאות מה תקבל מהם..
אפילו משחקנים כמו וולש,וויבר וריברס אי אפשר לדעת מה תקבל,חוץ מוויבר שאתה יודע שתקבל הגנה טובה אבל את זה מקבלים גם מסמית'...
בלאט אמר שוב ושוב ושוב שלמכבי יש את האתגר להביא שחקנים שלא עולים הרבה ולעשות מהם סופרסטארים,כי פשוט אין למכבי את האפשרות להביא סופרסטארים..אז הנה..הוא מצא שחקן..
בין אם אנחנו מרוצים או לא..צריך לחיות עם זה ולעודד את סמית'..אחרי הכל אם הוא יחתום והוא ילבש את הגופייה של מכבי צריך לקוות בשבילו שרק יצליח
למרות התשובה הדיפלומטית משהו , אם זה אני חייב להסכים .
לגבי השאר אני לא מסכים , למכבי יש כסף , בטח יותר מה-600K שסמית' בטח יקבל ויש בהחלט שחקנים שאת יודעת מה תקבלי מהם לטוב ולרע ....
21 יוני 2011, 13:31
אידסון נתן עונה מצוינת ביורוקאפ, וגם עונה טובה ביורוליג... כולל המשחקים שלו מול מכבי...
אפשר להגיד את אותו דבר על באסטון גם, שהיה מצוין ביורוקאפ..
אני חושב שההבדל הוא ששניהם באו אחרי עונה לא טובה של מכבי, ומראש החליפו שחקנים שלא הוכיחו ת'עצמם..
דבון נכנס לנעליים לא ענקיות לדעתי אבל בהחלט נעליים גדולות.. וזה העניין..
שאחרי שמכבי איבדה את פרקינס, ועוד לא ברור אם שייר-הלפרין יכולים למלא את החלל הזה, אז על אחת כמה וכמה עמדה 3 נהיית עמדת מפתח..
כי אחרי העונה הזאת ציפיתי לעליה קלה ולא להפך.....אם סמית' ישלים את הסגל, זה נראה לי כמו אופציה לירידה קלה.. בכל מקרה זה עוד מוקדם...
21 יוני 2011, 13:33
מילוס כתב:אידסון נתן עונה מצוינת ביורוקאפ, וגם עונה טובה ביורוליג... כולל המשחקים שלו מול מכבי...
אפשר להגיד את אותו דבר על באסטון גם, שהיה מצוין ביורוקאפ..
אני חושב שההבדל הוא ששניהם באו אחרי עונה לא טובה של מכבי, והחליפו שחקנים שלא הוכיחו ת'עצמם..
דבון נכנס לנעליים לא ענקיות לדעתי אבל בהחלט נעליים גדולות.. וזה העניין..
שאחרי שמכבי איבדה את פרקינס, ועוד לא ברור אם שייר-הלפרין יכולים למלא את החלל הזה, אז על אחת כמה וכמה עמדה 3 נהיית עמדת מפתח..
כי אחרי העונה הזאת ציפיתי לעליה קלה ולא להפך.....אם סמית' ישלים את הסגל, זה נראה לי כמו אופציה לירידה קלה.. בכל מקרה זה עוד מוקדם...
תיהיה בטוח תיהיה ירידה ביכולת אמרתי כבר זה לא שחקן למכבי ראיתי אותו משחק לא הכי שיכנע אותי שיכול לשחק ברמות הגבוהות
21 יוני 2011, 13:41
ההגעה של דווין סמית הזה אם וכאשר יגיע מזכירה תהגעה של רודני ביופורד בינוני בלי וואו מסביבו אפור כזה שאתה כבר לפני העונה יודע שזה שחקן בינוני שתשחרר באמצע העונה ואחד כזה שידעת שיכלת להביא כמה אחרים במקומו ,לא ברור לי מה בלאט מצא בו ועוד בתור מחליף לאיידסון ,ממש מאכזב יש שמות יותר אטרקטיבים ויותר מרשימים באותם סכומים אני מנחש חצי מליון פלוס.
אני מקווה לטעות אבל לא נראה לי ,ודבר נוסף אני לא מרבה לכתוב פה,אבל אני ואבא שלחי דיברנו על פארגו אז הוא חתם ולא היתאכזבנו או אמרו החתמה הזויה ,דיברנו על זה שהוא שחקן טוב ,פוטנציאל,ושהוא היה לא יציב במשך העונה בגליל,אבל לא הינו מופתעים מהאכזבה וגם לא מההצלחה
21 יוני 2011, 13:49
אדם כתב:ההגעה של דווין סמית הזה אם וכאשר יגיע מזכירה תהגעה של רודני ביופורד בינוני בלי וואו מסביבו אפור כזה שאתה כבר לפני העונה יודע שזה שחקן בינוני שתשחרר באמצע העונה ואחד כזה שידעת שיכלת להביא כמה אחרים במקומו ,לא ברור לי מה בלאט מצא בו ועוד בתור מחליף לאיידסון ,ממש מאכזב יש שמות יותר אטרקטיבים ויותר מרשימים באותם סכומים אני מנחש חצי מליון פלוס.
אני מקווה לטעות אבל לא נראה לי ,ודבר נוסף אני לא מרבה לכתוב פה,אבל אני ואבא שלחי דיברנו על פארגו אז הוא חתם ולא היתאכזבנו או אמרו החתמה הזויה ,דיברנו על זה שהוא שחקן טוב ,פוטנציאל,ושהוא היה לא יציב במשך העונה בגליל,אבל לא הינו מופתעים מהאכזבה וגם לא מההצלחה
תשמע גם ההחתמה של פארגו היא מקרה שונה לחלוטין.......
פארגו הוחתם בדקה ה- 90 בגלל נסיבות, ואני חושב שחוץ מלהצטער על מה שקרה לטורנס אז, אין הרבה מה לעשות, כי זה היה כבר שלב יחסית מאוחר שוק ההעברות האירופאי...
הבדל נוסף הוא שפארגו בא כשחקן צעיר מאוד, שנתן עונה מצוינת ואפשר היה רק להרוויח ממנו, כי הציפיות לא היו בשמיים, ומצד שני הוא הראה שיש לו לאן.. זה ווין ווין סיצ'ואיישן..
21 יוני 2011, 14:02
בקיצור , זה די נראה שהתחושות פה בפורום נעות בין אכזבה לחוסר וודאות ותקווה שדיויד יודע מה הוא עושה עם ההחתמה הזו (שעוד לא וודאית בכלל)....
לטעמי מגיע לנו יותר מאשר סמית' בתור מחליף לאיידסון...
21 יוני 2011, 14:09
ובמקרה הכי גרוע, והוא הוכח כמקרה יחסית לא רע האמת.. תמיד יש לנו את בלו ופניני
21 יוני 2011, 14:12
מילוס כתב:ובמקרה הכי גרוע, והוא הוכח כמקרה יחסית לא רע האמת.. תמיד יש לנו את בלו ופניני

לא הייתי פוסל את פניני בחמישיה במקרה של הבאת זר מאוד טוב לעמדה מספר 2 אבל זה לא המצב והלפרין הגיע ועכשיו בלאט צריך להתרכז בלהביא תותח כבד לעמדה 3 .
חוץ מזה פניני ובלו מהספסל איזה קבוצה לא תרצה דבר כזה ?
21 יוני 2011, 14:18
מאוד מאוכזב...
קיוויתי למישהו אחר
קיוויתי לראות את וויבר כ3, אבל עדיין יש סיכוי לראות אותו במקום פרקינס
מעדיף לראות את וויבר, ריברס, מאחיה, וויט, פליט NBA (בטח אם תיהיה בסוף שביתה) או אפליו שחקן מכללות סטייל לייטי שיכול ליהיות הפתעה מקווה שבסוף זה לא יצא לפועל
21 יוני 2011, 14:31
עכשיו אחרי שהתאכזבתם מעמדת הסמול,את מי אתם לוקחים לעמדת הרכז?
21 יוני 2011, 14:46
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אחרי שהתאכזבתם מעמדת הסמול,את מי אתם לוקחים לעמדת הרכז?
וויבר יכול לשחק כרכז, דה קולו פנוי, גורדון לא בטוח שימשיך בצסק"א, ויש את כל פליטי הNBA
יש המון אופציות.. אני הייתי הולך על וויבר, מכבי צריכה לשמור על ההגנה האדירה שלה מהעונה שעברה עם שחקן כמו וויבר
21 יוני 2011, 14:51
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אחרי שהתאכזבתם מעמדת הסמול,את מי אתם לוקחים לעמדת הרכז?
וויבר יכול לשחק כרכז, דה קולו פנוי, גורדון לא בטוח שימשיך בצסק"א, ויש את כל פליטי הNBA
יש המון אופציות.. אני הייתי הולך על וויבר, מכבי צריכה לשמור על ההגנה האדירה שלה מהעונה שעברה עם שחקן כמו וויבר
דה קולו איכזב בריכוז המשחק השנה,הוא גם יקר
גורדון גם לא רכז מבריק,בלשון המעטה,אני גם לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי
''וויבר ו''רכז'' זה שתי מילים שאי אפשר לשים במשפט אלא אם כן יש באמצע ''לא''
21 יוני 2011, 14:53
האמת אולי באמת עדיף ללכת על שחקן צעיר אלמוני וזול מהמכללות כמו לייטי או מארק פיין שהוזכר פה ....שחקנים כאלו אפשר להביא במחיר מציאה ודיויד מאמן שבאמת יכול להוציא מהם הרבה ....
21 יוני 2011, 14:59
אם היו שואלים אותי הייתי מביא את וויבר ומחיה במקום פרקינס ואידסון למרות ששתיהם סמולים,ואפשר להביא את ריברס שהוא גם משחק סקנד גארד ובנוסף לבבחור בין וויבר למחיה.
כנראה נהיה אם דווין סמית,ולעומת הרבה פה אני ממש לא מתלהב מאהרון גקסון ומווילאמס ,שחקנים נחמדים אבל מילא לא היה לנו את פאגו.
עכשיו שאלה מחיה סגור סגור בצסקא??,ולגבי קארול גם?אין מצב להביא?
ובאמת וויבר כבר שנתים שמכבי רוצים אז למה לא להביא אותו עכשיו
21 יוני 2011, 15:08
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אחרי שהתאכזבתם מעמדת הסמול,את מי אתם לוקחים לעמדת הרכז?
דה קולו איכזב בריכוז המשחק השנה,הוא גם יקר
גורדון גם לא רכז מבריק,בלשון המעטה,אני גם לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי
''וויבר ו''רכז'' זה שתי מילים שאי אפשר לשים במשפט אלא אם כן יש באמצע ''לא''
דה קולו לא ממש ריכז השנה, קוק היה הרכז, הוא היה יותר קומבו, וכך גם יהיה אם יגיע למכבי וישחק ליד פארגו
גורדון אחלה שחקן, לא מבין מה רוצים ממנו בפורום הזה
וויבר כן יכול לשחק כרכז, כמו שאידסון יכל. נכון, זה לא העמדה האופטימלית שלו, אבל הוא שיחק כך במכללה, ועם עזרה של הלפרין שייר ופארגו זה יכול לעבוד
21 יוני 2011, 15:14
דה קולו לא ממש ריכז השנה, קוק היה הרכז, הוא היה יותר קומבו, וכך גם יהיה אם יגיע למכבי וישחק ליד פארגו
וויבר כן יכול לשחק כרכז, כמו שאידסון יכל. נכון, זה לא העמדה האופטימלית שלו, אבל הוא שיחק כך במכללה, ועם עזרה של הלפרין שייר ופארגו זה יכול לעבוד
וגם בתור קומבו גארד דה קולו לא הרשים..לא באחוזי קליעה,לא בריכוז משחק..בכלום בעצם..וזה עוד אחרי שהיו סביבו וואחד הבטחות..
וויבר לא רכז..הוא יכול להוביל כדור? כן,הוא לא יכול לרכז..כנ''ל להלפרין
אם כבר שחקן צעיר וזול מהמכללות(בערך)..קלטו פה את הלבנבן הקטנצ'יק
http://www.youtube.com/watch?v=PV4uIkpIEAwקוראים לו בן וודסייד והוא שיחק בקולג' של צפון דקוטה..
הוא 1.80,ידוע בקליעה הטובה שלו מכל הטווחים(למרות שבאירופה האחוזים ירדו משום מה),מרכז נפלא את המשחק,לפי דעתי היה נבחר בדראפט אם לא היה נכנס לדראפט שהיה פשוט מפוצץ בגארדים..הוא שיחק בצרפת בשנתיים האחרונות
יכול להיות איזה הג'יי.ג'יי בראה של מכבי
21 יוני 2011, 15:29
Holiday_Armadillo כתב:דה קולו לא ממש ריכז השנה, קוק היה הרכז, הוא היה יותר קומבו, וכך גם יהיה אם יגיע למכבי וישחק ליד פארגו
וגם בתור קומבו גארד דה קולו לא הרשים..לא באחוזי קליעה,לא בריכוז משחק..בכלום בעצם..וזה עוד אחרי שהיו סביבו וואחד הבטחות..
http://www.youtube.com/watch?v=PV4uIkpIEAwקוראים לו בן וודסייד והוא שיחק בקולג' של צפון דקוטה..
הוא 1.80,ידוע בקליעה הטובה שלו מכל הטווחים(למרות שבאירופה האחוזים ירדו משום מה),מרכז נפלא את המשחק,לפי דעתי היה נבחר בדראפט אם לא היה נכנס לדראפט שהיה פשוט מפוצץ בגארדים..הוא שיחק בצרפת בשנתיים האחרונות

היו בעבר הרבה שחקנים עם ציפיות, שלא הצליחו (מסיבות כאלה ואחרות..) שהגיעו לקבוצה חדשה ועשו את הפריצה, ויכול מאוד ליהיות שזה יהיה עם דה קולו
סך הכל לא היית לו עונה גדולה (מה שמוריד את המחיר הגבוה שלו), אבל הוא רק בן 24, ויכול מאוד ליהיות שבמכבי הוא יפרוץ, לדעתי שווה לקחת את ה"סיכון" הזה מאשר ללכת לשחקני מכללות
וויבר כן יכול לרכז, וזה מה שהוא עזה במכללות. הוא בהחלט יכול לשחק לצד הלפרין\שייר כשפארגו על הספסל ל10-15 דקות ביורוליג
21 יוני 2011, 15:31
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דה קולו לא ממש ריכז השנה, קוק היה הרכז, הוא היה יותר קומבו, וכך גם יהיה אם יגיע למכבי וישחק ליד פארגו

היו בעבר הרבה שחקנים עם ציפיות, שלא הצליחו (מסיבות כאלה ואחרות..) שהגיעו לקבוצה חדשה ועשו את הפריצה, ויכול מאוד ליהיות שזה יהיה עם דה קולו
סך הכל לא היית לו עונה גדולה (מה שמוריד את המחיר הגבוה שלו), אבל הוא רק בן 24, ויכול מאוד ליהיות שבמכבי הוא יפרוץ, לדעתי שווה לקחת את ה"סיכון" הזה מאשר ללכת לשחקני מכללות
וויבר כן יכול לרכז, וזה מה שהוא עזה במכללות. הוא בהחלט יכול לשחק לצד הלפרין\שייר כשפארגו על הספסל ל10-15 דקות ביורוליג
אני מצטערת..אני לא רואה מצב שוויבר והלפרין על מגרש ויש לנו התקפה..זה ממש ממש עושה לי רע לחשוב על זה..
ועם כמה שירד לדה קולו המחיר,הוא עדיין יקר מדי ואני לא חושבת שמכבי יילכו עליו
ד''א-משתמש ספרדי רשם שהנשיא של מלאגה רשם שרואלנד בחר בהצעה שלהם על הצעות אחרות מאירופה..תודה לך מלאגה
21 יוני 2011, 15:38
אני מצטערת..אני לא רואה מצב שוויבר והלפרין על מגרש ויש לנו התקפה..זה ממש ממש עושה לי רע לחשוב על זה..
ועם כמה שירד לדה קולו המחיר,הוא עדיין יקר מדי ואני לא חושבת שמכבי יילכו עליו
ד''א-משתמש ספרדי רשם שהנשיא של מלאגה רשם שרואלנד בחר בהצעה שלהם על הצעות אחרות מאירופה..תודה לך מלאגה
אוקי, איך תחשבי מה שאת רוצה.. אני יכול להגיד לך שראיתי את וויבר מרכז, ואין שום בעיה שיסתדר עם הלפרין ל10-15 דקות
אם פנא מסתדרת עם טפיץ', בארסה עם סאדה ולאקוביץ', אולי' עם לוקאס גורדון, וסיינה עם זיסיס ויאריץ', אין סיבה שמכבי לא תוכל להסתדר עם וויבר, הלפרין ושייר שפארגו נח..
לגבי דה קולו, אני מאמין שמכבי יכולה לעמוד בעלות שלו. אנחנו מכבי תל אביב, לא לובליאנה, הלכו לאדריאטית כדי להוסיף כסף לתקציב, ומכבי יכולה להביא אותו לפה. זה דה קולו, לא נבארו..
21 יוני 2011, 15:43
דייויד בלאט דיבר בתוכנית של 103FM לפני כמה דקות ואמר שהסגל סגור למעט קומבו גארד (עמדה 1-2). כלומר:
1. כנראה שדוין סמית' סגור. הוא משום מה לא נשאל ע"י קופמן, איינשטיין ורמי וייץ על זה.. הזוי משהו...
2. כנראה שלא מחפשים רכז טהור סטייל מרכוס ויליאמס והאמת שבהרכב הגארדים שנוצר עם הלפרין, שייר ופארגו, זו החלטה נבונה.
3. הדלת לדורון פרקינס לא נסגרה לטענתו אבל חד משמעית הוא אמר שהוא לא יפתח את העונה עם מכבי בגלל הפציעה ושלא יודעים מתי יחזור ממנה. כלומר, אם פרקינס בסוף כן יישאר במכבי, יהיה סגל של 14 שחקנים.
הוא שיבח את ההחלטה להצטרף לאדריאטית משיקולי הזרים בליגת קופל והכסף שהיא מכניסה.
בענין אחר, באירופה אומרים ש:
1. קייל וויבר קיבל הצעה ממכבי ודחה אותה כי היתה נמוכה מדי. זה משהו של הימים האחרונים...
2. קייסי ריברס גם כן דחה הצעה נמוכה מדי של מכבי ונמצא בדרך לפנרבחצ'ה.
3. דוין סמית' אמר כן ונמצא בדרך למכבי בחוזה לשנתיים כשלמכבי יש אופציה לחתוך אותו אחרי עונה אחת.
המסקנה, למרות החיבה אולי של בלאט לסמית', מכבי העדיפו את וויבר וריברס, דבר שמעורר שוב תהיות מה עושים עם כל הכסף...
קשה לי להאמין שהציעו לוויבר חצי מליון דולר והוא אמר לא. כנ"ל גם לריברס... אם הציעו להם משהו כמו 300 אלף דולר לעונה, ההנהלה הזו פשוט קמצנית...