המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:אנתוני פארקר סקאוט בכיר באורלנדו. רק אומר.
אחת ההמלצות החמות שקיבלו ראשי קליבלנד על בלאט היתה מפארקר.
yanay21 כתב:מקווה שלא.
my man כתב:yanay21 כתב:אורי, אתה עדיין חולה?:\
ואיך שכחתי, טוב שהודאל הזכיר-טים דאנקן.
חמש אליפויות, 3 פעמים MVP של סדרת גמר. לא חושב שיש לבן אדם הזה הבעות פנים.
בוא נגיד שהייתי עכשיו אצל הרופא והוא שאל אותי : "אתה דפוק?" זה היה במרפאה של ביקור רופא והוא חשב שעשיתי את עצמי כל כך חולה רק בשביל להוציא גימלים...
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מקווה שלא.
לא מופתעת שזה מגיע מאוהד קבוצה של פופ
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מקווה שלא.
חחחח באמת שלא מהקטע הזה(למרות שהקטע שהספרס עשו על שאק עבירה אחרי הג'אמפ בול זה אחד המצחיקים שראיתי) אין לי בעיה שיגדילו את ההגבלה מבחינת זמן, במקום שתי דקות לחמש.
אבל בסופו של דבר, עם כמה שזה תוקע את המשחק, אין עם זה בעיה עקרונית. אין שום תירוץ לקלוע עונשין כמו שג'ורדן או דראמונד קולעים. קראתי איזו כתבה מעניינת על "זריקות סבתא" מהקו, ודיברו שם על שחקן שהיה שחקן עונשין מחריד, אבל השתפר למשהו כמו 80 אחוז, אולי קצת פחות. וכשהציעו את זה לשאק, הוא אמר שהוא לא מוכן לזרוק כמו בחורה. וזו זכותו, אבל שלא יגידו שאין לקלעים גרועים אפשרות לזרוק אחרת ולקלוע.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מקווה שלא.
חחחח באמת שלא מהקטע הזה(למרות שהקטע שהספרס עשו על שאק עבירה אחרי הג'אמפ בול זה אחד המצחיקים שראיתי) אין לי בעיה שיגדילו את ההגבלה מבחינת זמן, במקום שתי דקות לחמש.
אבל בסופו של דבר, עם כמה שזה תוקע את המשחק, אין עם זה בעיה עקרונית. אין שום תירוץ לקלוע עונשין כמו שג'ורדן או דראמונד קולעים. קראתי איזו כתבה מעניינת על "זריקות סבתא" מהקו, ודיברו שם על שחקן שהיה שחקן עונשין מחריד, אבל השתפר למשהו כמו 80 אחוז, אולי קצת פחות. וכשהציעו את זה לשאק, הוא אמר שהוא לא מוכן לזרוק כמו בחורה. וזו זכותו, אבל שלא יגידו שאין לקלעים גרועים אפשרות לזרוק אחרת ולקלוע.
זה ממש מביך לזרוק זריקת סבתא
עדיף לקלוע 3/17
yanay21 כתב:אל תגידי דבר איום ונורא שכזה.
ממילא לא הגעתי עם תקווה לאליפות בפלייאוף הזה. אמנם מבאס לעוף בחצי, אבל הנחתי שנעוף בגמר מערב בכל מקרה. אבל על אליפות של קליבלנד אני לא בונה בכלל. אם לברון וטיירון לו(טיירון לו!) מניפים גביע, זו עונת הכדורסל הכי גרועה אבר. גם מכבי נראית כמו שהיא נראית, גם לעוף בחצי, גם קליבלנד זוכה באליפות. הכול שחור.
שמואל1 כתב:סנסציה גדולה, מי היה מאמין שהספרס יודחו בחצי הגמר לאחר עונה סדירה קרובה לשלמות? מדהים.
אני חושב שזה סוף עידן בסאן אנטוניו. הם יצטרכו לרענן את השורות, הטריו זקן מידי.
שועל כתב:שמואל1 כתב:סנסציה גדולה, מי היה מאמין שהספרס יודחו בחצי הגמר לאחר עונה סדירה קרובה לשלמות? מדהים.
אני חושב שזה סוף עידן בסאן אנטוניו. הם יצטרכו לרענן את השורות, הטריו זקן מידי.
האמת שכשהתבוננתי על המשחק אתמול לא בדיוק הבנתי מדוע זה הפתעה כל כך גדולה. באוקלאוהמה משחקים שני שחקנים ברמה שאין לספרס (עם כל הכבוד לכך שקוואי הגיע למקום השני השבוע), ותוסיף לזה גם את אדמס, הדבר היחיד שגרם לכולם לפקפק באוק' זה חוסר היציבות במהלך העונה, אבל בפלייאוף זה נראה שהקבוצה התחברה לגמרי וזה אך טבעי שהיא תתמודד בכבוד גם מול סן אנטוניו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־18 אורחים