פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

14 יוני 2016, 11:11

אני מסכים, לא רואה סבירות בהחתמת רנדולף לאור העלות שלו ולאור החתמת מילר. המחליף של מילר יהוה זול יותר סטייל מונרו, אולי בעמדה 5 יבוא סנטר רציני יחסית לצד צירבס.

14 יוני 2016, 11:13

er79 כתב:אני מסכים, לא רואה סבירות בהחתמת רנדולף לאור העלות שלו ולאור החתמת מילר. המחליף של מילר יהוה זול יותר סטייל מונרו, אולי בעמדה 5 יבוא סנטר רציני יחסית לצד צירבס.

אם מכבי מחפשת שחקן אחד יקר שיכול לשחקן בשתי העמדות במקום שני שחקנים בינוניים זה דווקא הגיוני.
אבל זה לא יקרה-תקציבית.

14 יוני 2016, 11:17

לדעתי זה עדיף כי יש את סמית שיכול לשחק בעמדות 4 ושגב שיכול לשחק 4 ו 5 אז זה מעולה ראנדולף יכול להתאים עם כולם 4 ו5

14 יוני 2016, 11:19

גל גל כתב:לדעתי זה עדיף כי יש את סמית שיכול לשחק בעמדות 4 ושגב שיכול לשחק 4 ו 5 אז זה מעולה ראנדולף יכול להתאים עם כולם 4 ו5

סמית לא 4 בשום סיטואציה

14 יוני 2016, 11:20

דווקא רנדולף לגמרי מתאים, יכול לשחק סנטא בכיף

14 יוני 2016, 11:25

די נו צאו מהסרט!

ראנדולף גאודלוק...בסדר..

מה שיהיה זה - מונרו ואולי עוד איזה סילי כזה...

14 יוני 2016, 11:34

אז למכבי יש רכז , מחליף ל 2 , 3,4 ו5.
צריך להשלים את הסגל כם 2 זרים נוספים , חצי פינה וגיבוי 4.5.
הפנטזיות שלכם לגבי רנדולף לא ריאליות , מה עוד שצריך לזכור שמדובר בכדור אחד , ויש לנו כבר כמה שצריכים אותו כדי לזרוק לסל.

14 יוני 2016, 12:28

אז כמו שזה נראה כרגע:
5: צירבס, ?, שגב
4: מילר, ?, פניני
3: סמית', לנדסברג
2: ווימס, סילי, יבזורי
1: מקל, רוצ'סטי (?), אוחיון

רוצ'סטי לא יילך לשום מקום, לא יהיו 8 זרים. יביאו שני זרים גבוהים.
סילי הוא בעצם תעודת הביטוח (...) לסמית' ולרוצ'סטי.

14 יוני 2016, 12:40

אני מקווה מאוד שאתה טועה, שווימס יהיה ב-3, שסמית, שמכבי לא תהיה ברירה אלא להשאירו, יהיה מחליף שלו, בידיעה שהוא כבר גמר את הסוס, וישיבוא גארד נוסף למעט סילי.

14 יוני 2016, 13:08

אני דווקא אוהב את הרעיון של ווימס-סמית'-מילר על עמדות 2-4. התכונות שלהם משלימות מצויין.
הנקודה היא שהכשירות של סמית' היא באמת סימן שאלה ענק.

אני כן סופר את מילר כשחקן שיכול (וצריך) לשחק בעמדה 3. עם גבוה איכותי נוסף ב4-5, אנחנו נהיה גמישים מספיק גם בלי גארד נוסף.

14 יוני 2016, 13:18

יש 4 sf בקבוצה ו0 pf חוץ ממילר. הוא ישחק 4.

14 יוני 2016, 13:27

כדיפולט כן. אבל אם אתה רוצה להפוך אותו לנשק הקטלני שהוא מסוגל לתת במצ'-אפ, אז אתה חייב לנצל את האיכויות שלו גם ב3.
צריך שחקן חזק בעמדה 4-5 שיתאים לשחק לידו וליד צירבס.

14 יוני 2016, 13:31

אני אגב מזכיר לכם פרט לגבי רוצ'סטי, שחשוב להזכר בו.
הוא רכז פיק-אנד-רול מעולה, ומכבי שיחקה השנה בלי אף פינישר נורמלי. אני חושב שהוא חייב להשאר.
שימו אותו ליד סטרץ' 4 שיפתח את המשחק (מילר) וגבוה שאשכרה חוסם ומתגלגל (צירבס) והוא יהיה קטלני.

וישראלי.

14 יוני 2016, 13:36

נחרדתי מרמת ההגנה הביזיונית שלו העונה. ידעתי שהוא רע בהגנה אבל זה היה קשה אפילו יותר ממה שחשבתי.

בוא נגיד ככה, בקונסטלציות מסויימות והרכבים נכונים אפשר להשתמש בו. אחד הדברים הטובים בניגוד להעונה שמי שהיה כשיר שיחק, שפה יש מגוון די רחב של הרכבים לשחק איתם.בהנחה ובאמת יגיע גארד איכותי ושחקן פנים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

14 יוני 2016, 14:29

אני מאוד לא סגור על עצמי בנוגע לרוצ'סטי...

מצד אחד אני מחזיק ממנו מאוד ומאוד אוהב אותו, מצד שני הוא אכזב אותי בענק השנה והיה פח כמו כל העונה הזו.

הדבר היחידי שבגינו אפשר לשקול, לדעתי, את ההשארות שלו זו הקליעה. נבנת פה קבוצה בלי אף גארד שמסוגל לקלוע מבחוץ, כאשר גם בעמדות האחרות אין לנו אף שחקן שזה החלק החזק שלו. בכלל לפי הדיווחים בתקושרת מכבי מחפשת עוד שחקן שהוא 1/2, ולדעתי זו טעות... גם מקל וגם אוחיון הם שחקנים שלא מסוגלים לשחק ב-2 או לפחות להיות אפקטייבים שם ברמות הגבוהות... שחקן כמו פטרי קופונן נניח שמסוגל לתפקד גם כשוטר וגם כשחקן פיק אנד רול יהיה מושלם בשבילנו לדעתי.

14 יוני 2016, 14:33

הוא הגארד הישראלי הכי טוב בנמצא. הוא צריך להישאר.

14 יוני 2016, 14:35

נזכרתי פתאום במרשון ברוקס... חבל שהוא לא יכול להיות גם בעמדה 1.. הוא היה יכול להתאים לנו.

14 יוני 2016, 14:37

MTA2311 כתב:הוא הגארד הישראלי הכי טוב בנמצא. הוא צריך להישאר.

אבל אם הוא נשאר כישראלי- שחרר אותו(הוא ימצא קבוצה בקלות) ותביא את קייסי ריברס!

14 יוני 2016, 14:41

my man כתב:

הוא יותר מתאים מריברס כי הוא מוביל כדור (ושחקן פיק אנד רול כמו שחציל ציין) ברמה גבוהה.

14 יוני 2016, 14:45

MTA2311 כתב:
my man כתב:

הוא יותר מתאים מריברס כי הוא מוביל כדור (ושחקן פיק אנד רול כמו שחציל ציין) ברמה גבוהה.

אבל לא מסוגל לשמור על עציץ.
אני בעד ריברס.
נושא נעול