המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני למשל לוקח את גרג סמית׳ שלא מקבל דקות באן בי איי הרבה לפני ראדוליצה.
הוא היפופוטם אתלט סטייל פטריק יאנג.
והוא לאו דווקא נגר הגנתי.
צ'שר כתב:yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
עקרונית, לא חובה שוט בלוקר. ספציפית, לנו זה חשוב, כי אני בספק אם תהיה לנו קבוצה עם אינטיליגנציה בהגנה. או בכלל. יחד עם זאת, אני לא זוכר(ואני לא אומר את זה בידיעה, אם אני טועה, fair enough) שב2011 ו2012 היו לנו חוסמים טובים, ואלו היו עונות מצויינות, שתמורתן הייתי מוכן למכור את כל הסגל הנוכחי בשקל וחצי לירושלים
לא כ"כ מבין מה הכוונה שלך באינטילגנציה בהגנה, אבל בהנחה שאתה מתכוון לקבוצת הגנה טובה אז אני ממש לא מסכים איתך. דווקא מהבחינה הזו למכבי יש כבר עכשיו, גם בלי ההחתמות הנחוצות, פוטנציאל לקבוצת הגנה טובה ומעלה. גם ברמת הצוות המקצועי עם שני מאמנים שחושבים בראש ובראשונה הגנה, וגם ברמת השחקנים... ווימס שחקן הגנה אדיר, סילי, שגב, מילר (בעיקר בהיבט של חסימות) ואפילו מקל אוחיון וסמית' בריא הם שחקנים הגנה טובים מאוד. דווקא בהיבט הזה לא אמורה להיות למכבי בעיה.
LIAV10 כתב:אני למשל לוקח את גרג סמית׳ שלא מקבל דקות באן בי איי הרבה לפני ראדוליצה.
LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
באמת שלא כשה למצוא כאלה, בטח יש כמה חברה כאלה בליגת קיץ או שישוחררו בקרוב מקבוצות nba.
אפילו את קולטון אייברסון של צפריר אני לוקח לפני.
לא רוצה שחקן שיכול בחצי מהמשחקים להזיק מאשר להועיל, רוצה שחקן שאם הוא לא טוב במשחק נתון אז הוא לפחות בינוני, ראדוליצה מהסוג של סופו.
LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
באמת שלא כשה למצוא כאלה, בטח יש כמה חברה כאלה בליגת קיץ או שישוחררו בקרוב מקבוצות nba.
לא רוצה שחקן שיכול בחצי מהמשחקים להזיק מאשר להועיל, רוצה שחקן שאם הוא לא טוב במשחק נתון אז הוא לפחות בינוני, ראדוליצה מהסוג של סופו.
my man כתב:LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
כשה???
אתה מתעלה אפילו על עצמך...
סליחה
my man כתב:LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
כשה???
סליחה
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
אחי, הם לא צומחים על העצים.
טאריק בלאק שעוד לא מצליח לפרוץ מאז שהתחיל בקולג' בממפיס עושה היום 6 מיליון דולר לעונה בלייקרס.
קווין טומבה שאף אחד לא שמע עליו לפני שנה משחק היום בחמישיה של ההיט בסאמר ליג.
מייקל אריק שזה נגר שנזרק מפנלפסיניאקוס, ברינדיסי ואא"ק מקבל 30 דקות בוושינגטון.
קולטון אייברסון זה נגר שמשחק בSLO-MO שצפריר הוא כנראה הבן אדם שהכי מחזיק ממנו ביקום, יותר מאמא ואבא שלו אולי.
היום קשה למצוא שחקני הגנה טובים כי אתה צריך גם רים פרוטקשן, גם סייז לשמור על סנטרים גדולים, גם זריזות כדי לשמור בהגנת חילופים, וזה לפני שדיברנו על יכולת לסדר פיק בהתקפה, לסיים ליד הטבעת, לקלוע עונשין- הא,ב של כלים התקפיים.
כשה???
סליחה
LIAV10 כתב:כמעט כל שנה מגיע מהאן בי איי שחקן שדי מפתיע שהגיע לאירופה.
לדעתי יש המון כאלה, אפילו הנדריקס היה כזה בעברו.
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:אני לוקח את כל הטיוסים, הג׳יימסים, הדאנסטונים והלוואלים לפני ראדוליצה.
כשה???
סליחה
הייתי מנסה לשחזר את הניסוח המקורי של המשפט לפני שמחקתי אותו והתחלתי מחדש (מה שהוביל לשגיאה), אבל במילא לא יאמינו לי
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:כמעט כל שנה מגיע מהאן בי איי שחקן שדי מפתיע שהגיע לאירופה.
אתה תחכה עד סוף אוקטובר ותיקח את הצ'אנס שתקבל ארינזה? אופייבו?
היינו בסרט הזה.
בכל מקרה, אם רוצים למקסם את צירבס בהגנה ובהתקפה, צריך לתת לו לשחק 20-25 דקות, ולמצוא לו מחליף מספיק איכותי כדי למלא את היתר. זה לא יכול להיות שחקן חד מימדי.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:כמעט כל שנה מגיע מהאן בי איי שחקן שדי מפתיע שהגיע לאירופה.
אתה תחכה עד סוף אוקטובר ותיקח את הצ'אנס שתקבל ארינזה? אופייבו?
היינו בסרט הזה.
בכל מקרה, אם רוצים למקסם את צירבס בהגנה ובהתקפה, צריך לתת לו לשחק 20-25 דקות, ולמצוא לו מחליף מספיק איכותי כדי למלא את היתר. זה לא יכול להיות שחקן חד מימדי.
צירבס לא יכול לשמור על כלום, לא בפיק אנד רול ולא על גבוהים, וזה לא משנה כמה דקות תיתן לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים