yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:טוב, אני חייב לשאול. אני היחיד שחושב שלהחתים אותו על 3 שנים זו טעות?
רק בגלל שהחתימו אותו על חוזה חדש, זה מהלך בסדר, וגם זה באופן בלעדי בגלל האפסייד המטורף שלו במידה והוא בריא
אבל אם אנחנו לא יודעים לשמור על שחקנים חזקים שיהיו בריאים אז מה הסיכוי שנוכל לעשות את זה עם קווינסי ''רצועות זכוכית'' מילר?
כבר עכשיו הוא משחק יותר מדי והתפקיד שלו מרכזי מדי
גם עם החוזה החדש, הרי הוא מתוכנן לעלות, לא? כבר לא עוקב.
וזו בדיוק הנקודה שלי. גם אם לא היינו מכבי "סורוקה" תל אביב(ראית איך העלבתי? בית חולים מהפריפריה), יש לו היסטוריה של פציעות, אם אני לא טועה, נפצע לפחות פעם אחת נוספת, באותו המקום בדיוק, והוא עוד נורא צעיר. והרי הוא לא יהיה רול פלייר, כבר עכשיו, כמו שכתבת, הוא מקבל יותר מדי דקות, אז תארי לך מה יקרה בהמשך העונה, וגרוע מזה, בהמשך החוזה? בואי נגיד פתאום החוזה שלו עולה, ובאמצע העונה הבאה, מה שלא בלתי סביר, הוא נפצע, באותו מקום, שוב. הקבוצה ממילא אבודה, אבל אם נסתכל בהיגיון שנייה, לי זה נראה לא שווה את זה.
אם היינו קבוצה אחרת הייתי אומרת לך ''זה שווה את הסיכון, מקסימום יביאו חיזוק'', אבל אנחנו לא קבוצה אחרת ואנחנו ניתקתי עם סגל חסר
אני עדיין בעד הסיטואציה הזאת כי לא צריך לתת להנהלה שלנו הנחה או פתח מילוט ממצבים שהם אמורים להתנהג בהם בצורה מסויימת ותמיד מפשלים