04 ינואר 2017, 20:07
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
בלי לבדוק, מניח שסטיב נאש.
נאש זה אהבה רצינית. טרגדיה שלא לקח אליפות
האהוב עליי קל מאז שמייקל פרש
ג'ייסון קיד, בoverall, היה טוב יותר. אבל נאש היה מדהים, מופע. אם הקבוצות שלו היו שומרות, הייתה לו טבעת. או אם הוא היה מצטרף לאיזו קבוצה נורמלית לעת זקנה.
אם כבר, מי האהוב עלייך היום, מהפעילים?
אין לי איזה מישהו ספציפי. חייב להגיד שבאופן כללי אני הרבה פחות מתחבר לכיוון שהליגה הזאת הלכה בו בשנים האחרונות.
הערצתי את נאש, אהבתי מאוד גם את ג'ייסון קיד (למרות שהיה אפור הרבה יותר). היום אלה בעיקר האירופאים הותיקים (דירק ופאו נניח)
04 ינואר 2017, 20:10
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
נאש זה אהבה רצינית. טרגדיה שלא לקח אליפות
ג'ייסון קיד, בoverall, היה טוב יותר. אבל נאש היה מדהים, מופע. אם הקבוצות שלו היו שומרות, הייתה לו טבעת. או אם הוא היה מצטרף לאיזו קבוצה נורמלית לעת זקנה.
אין לי איזה מישהו ספציפי. חייב להגיד שבאופן כללי אני הרבה פחות מתחבר לכיוון שהליגה הזאת הלכה בו בשנים האחרונות.
הערצתי את נאש, אהבתי מאוד גם את ג'ייסון קיד (למרות שהיה אפור הרבה יותר). היום אלה בעיקר האירופאים הותיקים (דירק ופאו נניח)
על איזה כיוון מדובר?
מה שמשותף לכל השחקנים האלו זה ערימות של קלאסה. ההיפך מחולי נפש כמו ווסטברוק, נגיד, שגם בגיל 40 לא ימצא מנוח.
04 ינואר 2017, 20:12
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
על איזה כיוון מדובר?
מה שמשותף לכל השחקנים האלו זה ערימות של קלאסה. ההיפך מחולי נפש כמו ווסטברוק, נגיד, שגם בגיל 40 לא ימצא מנוח.
בגדול משחק הבידודים והגאנרים. לא אוהב. וכשזה מוצף באגו זה כבר באמת לא בשבילי.
04 ינואר 2017, 20:15
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
על איזה כיוון מדובר?
בגדול משחק הבידודים והגאנרים. לא אוהב. וכשזה מוצף באגו זה כבר באמת לא בשבילי.
בלתי נסבלים מאז דוראנט, אבל גולדן מוסרת מספר פסיכי של אסיסטים. לא אוהב?
אבל אתה צודק, פעם היו קבוצות, אפילו הלייקרס של שאקובי היו "קבוצה". היום יש "X וחברים". אפילו על הקבוצה שלי עצוב לי במובן הזה. אין אנוכיות, אבל יש שינוי מאז עונת האליפות.
04 ינואר 2017, 20:22
04 ינואר 2017, 20:23
04 ינואר 2017, 20:28
MaccabiTA כתב:הסוד של האחוזים הלא רעים של קוואי בעונה-שתיים הראשונות שלו היה שהוא זרק רק כשהיה פנוי לחלוטין (רק 1.7 זריקות למשחק בעונת הרוקי) ואחוז מאוד גבוה מהשלשות שלו באו מהפינה (45% בעונת הרוקי ו69% בעונה השנייה לעומת 17% העונה)
הוא היה חתיכת נגר, לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי ורודים שזה מה שייצא ממנו, הבסט-קייס מבחינתי היה סטופר הגנתי שיודע לחתוך לסל ולתת שלשה מהפינה כשצריך.
בקטע הזה העבודה שעשו איתו לא פחות ממדהימה לדעתי.
04 ינואר 2017, 20:29
LIAV10 כתב:אין לו בעיה מהקו בקלאץ׳?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:הסוד של האחוזים הלא רעים של קוואי בעונה-שתיים הראשונות שלו היה שהוא זרק רק כשהיה פנוי לחלוטין (רק 1.7 זריקות למשחק בעונת הרוקי) ואחוז מאוד גבוה מהשלשות שלו באו מהפינה (45% בעונת הרוקי ו69% בעונה השנייה לעומת 17% העונה)
הוא היה חתיכת נגר, לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי ורודים שזה מה שייצא ממנו, הבסט-קייס מבחינתי היה סטופר הגנתי שיודע לחתוך לסל ולתת שלשה מהפינה כשצריך.
בקטע הזה העבודה שעשו איתו לא פחות ממדהימה לדעתי.
בעצם, הוא היה אמור להיות ברוס בואן משודרג.
זו אחת הגניבות הגדולות שלנו. והיו לנו כאלו
LIAV10 כתב:אין לו בעיה מהקו בקלאץ׳?
04 ינואר 2017, 20:32
04 ינואר 2017, 20:37
yanay21 כתב:הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:
לקנדים היו 8 אסיסטים כל המשחק. כמו לטוני פארקר.
04 ינואר 2017, 20:43
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:
טוני התחיל את העונה רע והוא פשוט נהדר בתקופה האחרונה
ואני באמת אצטרך ניתוח שלך כדי להבין אם ההגנה שלנו גרמה להם להראות ככה או שהם פשוט שיחקו זוועה בלי קשר
04 ינואר 2017, 20:50
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:
ואני באמת אצטרך ניתוח שלך כדי להבין אם ההגנה שלנו גרמה להם להראות ככה או שהם פשוט שיחקו זוועה בלי קשר
אני אומר לך ,שמרנו טוב. קייל לאורי שכונה, אבל שמרנו טוב. סגרנו את קשת השלוש, בלעדיה הם אבודים. ובינתיים, חוסמים כמו פסיכיים. וכשאני מדבר על "סגרנו את קשת השלוש", זה אומר בונקר. הם קלעו קצת יותר מ20 אחוז(לאורי הפגיז לשווא), והם הקבוצה השנייה בטיבה באחוזים לשלוש. נחש מי הראשונה.
04 ינואר 2017, 20:57
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:
אני אומר לך ,שמרנו טוב. קייל לאורי שכונה, אבל שמרנו טוב. סגרנו את קשת השלוש, בלעדיה הם אבודים. ובינתיים, חוסמים כמו פסיכיים. וכשאני מדבר על "סגרנו את קשת השלוש", זה אומר בונקר. הם קלעו קצת יותר מ20 אחוז(לאורי הפגיז לשווא), והם הקבוצה השנייה בטיבה באחוזים לשלוש. נחש מי הראשונה.
אנחנו, כמובן.
נשמע מצויין, למרות שטורונטו מנופחים לחלוטין מבחינת מעמד לעומת יכולת אמיתית אבל זאת עדיין אחת מ5-6 הקבוצות הטובות בליגה ולתת ניצחון כזה משכנע מולם זה דבר די מעודד
למה אנחנו לא במזרח?
05 ינואר 2017, 00:23
05 ינואר 2017, 16:03
yanay21 כתב:הודה חיים בלב, מצרף 2 כתבות:
על מאנו העונה- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... age-season
על למה הספרס טובים העונה(למרות שלי יש סייגים)- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... -this-year
הכתבה השנייה מכילה כמה מספרים מאוד מעניינים, ממליץ. על הראשונה אני ממליץ כי, אתה יודע, מאנו
05 ינואר 2017, 16:28
05 ינואר 2017, 21:30
05 ינואר 2017, 21:33
yanay21 כתב:אתה יודע מה הכי מצחיק? אם אנחנו מגיעים לגמר, ואתה לא רואה אותו
היום מתארחים בדנבר, כרגע כולם בסגל(אם הוא לא נותן לפארקר מנוחה ב2-3 הקרובים, אני קצת מודאג)