12 פברואר 2017, 17:32
Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון כתב:MTA2311 כתב:אורי אלון כתב:1. לא מצאתי תחת החיפוש "אף פעם לא תניפו צלחת"
2. לא חושב שבצ'ה מוחקים אלא נועלים
3. הבעיה שהפורום נפל כמה פעמים ולא יודע כמה אחורה הנושאים נשמרו.
איך מנתחים אצלכם את המצב של מכבי?
לא ראיתי ניתוחים מקצועיים (החבר'ה יותר בעניין של צהלות שמחה וכאלה)
אז אני אדבר רק על עצמי.
אני בעיקר מופתע (כבר שנה שנייה)
לא שציפיתי בהכרח לאליפות+גביע בארץ ולפחות לפיינל-פור יורוליג
אבל עומק הקריסה מפתיע אותי מאוד.
על פניו נבנות קבוצות מרשימות
אולי קצת עמוסות מידי בעמדות מסוימות (פארמר+רוצ'סטי+אוחיון? ברצינות?) וחסרות בעמדות אחרות
אבל ממש לא משהו שאמור להסביר כזאת קריסה (אני מדבר בעיקר על אירופה בליגה המצחיקה אתה יכול לקחת אליפות גם ממקום שישי עם מאזן 50:50 כמו שלמדנו ביוני האחרון).
ממה שאני קורא אצלכם ובמקומות אחרים אני מבין שכל גורם בהנהלה הביא שחקן, שניים משלו
וזה כמובן יכול להסביר למה סגל שחקנים מרשים על פניו לא מצליח להפוך לקבוצת כדורסל טובה.
הסבר שני ששמעתי ואני מקבל זה שאתם חוסכים דווקא בעמדת המאמן
(אני מכיר את הטענה שמפריזים בהשפעתו של מאמן כדורסל. מצד שני פיאנג'יאני מוכיח לי מידי שבוע שאני אולי טועה)
הסבר שלישי זה רצף הפציעות הבאמת גדול שאתם עוברים בשנתיים האחרונות.
בקיצור לטעמי אין הסבר אחד
זה שילוב של כמה גורמים שחברו יחדיו.
ועדיין, כמו שמישהו אצלכם כתב גביע המדינה והאליפות (הוא קרא לזה "גביע הליגה") לגמרי על הרצפה. רק להתכופף ולקחת.
זה הרבה יותר עמוק מזה
זה מתחיל ונגמר בהנהלה
אובר-התערבות, הנהלה מיושנת, זלזול באוהדים ובאינטילגנציה שלהם, אנשים שבשורה התחתונה פשוט אין להם כסף להחזיק מועדון כמו מכבי
12 פברואר 2017, 17:35
אורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי אלון כתב:MTA2311 כתב:אורי אלון כתב:1. לא מצאתי תחת החיפוש "אף פעם לא תניפו צלחת"
2. לא חושב שבצ'ה מוחקים אלא נועלים
3. הבעיה שהפורום נפל כמה פעמים ולא יודע כמה אחורה הנושאים נשמרו.
איך מנתחים אצלכם את המצב של מכבי?
לא ראיתי ניתוחים מקצועיים (החבר'ה יותר בעניין של צהלות שמחה וכאלה)
אז אני אדבר רק על עצמי.
אני בעיקר מופתע (כבר שנה שנייה)
לא שציפיתי בהכרח לאליפות+גביע בארץ ולפחות לפיינל-פור יורוליג
אבל עומק הקריסה מפתיע אותי מאוד.
על פניו נבנות קבוצות מרשימות
אולי קצת עמוסות מידי בעמדות מסוימות (פארמר+רוצ'סטי+אוחיון? ברצינות?) וחסרות בעמדות אחרות
אבל ממש לא משהו שאמור להסביר כזאת קריסה (אני מדבר בעיקר על אירופה בליגה המצחיקה אתה יכול לקחת אליפות גם ממקום שישי עם מאזן 50:50 כמו שלמדנו ביוני האחרון).
ממה שאני קורא אצלכם ובמקומות אחרים אני מבין שכל גורם בהנהלה הביא שחקן, שניים משלו
וזה כמובן יכול להסביר למה סגל שחקנים מרשים על פניו לא מצליח להפוך לקבוצת כדורסל טובה.
הסבר שני ששמעתי ואני מקבל זה שאתם חוסכים דווקא בעמדת המאמן
(אני מכיר את הטענה שמפריזים בהשפעתו של מאמן כדורסל. מצד שני פיאנג'יאני מוכיח לי מידי שבוע שאני אולי טועה)
הסבר שלישי זה רצף הפציעות הבאמת גדול שאתם עוברים בשנתיים האחרונות.
בקיצור לטעמי אין הסבר אחד
זה שילוב של כמה גורמים שחברו יחדיו.
ועדיין, כמו שמישהו אצלכם כתב גביע המדינה והאליפות (הוא קרא לזה "גביע הליגה") לגמרי על הרצפה. רק להתכופף ולקחת.
זה הרבה יותר עמוק מזה
זה מתחיל ונגמר בהנהלה
אובר-התערבות, הנהלה מיושנת, זלזול באוהדים ובאינטילגנציה שלהם, אנשים שבשורה התחתונה פשוט אין להם כסף להחזיק מועדון כמו מכבי
קראתי פה לא מעט לפני שנרשמתי
ואני יודע שזו דעת הרוב פה.
לא חושב שאפשר להפיל הכל על ההנהלה
(אצלנו יש כאלה שמפילים כל החתמה לא מוצלחת על גיא הראל אז אתם לא לבד)
בכל מקרה גם אם אני מבין את הטענות על ההתנהלות המקצועית הכושלת של ההנהלה (בעיקר בקטע של אובר התערבות)
אני לא מבין איך אפשר לדבר על "אנשים שבשורה התחתונה פשוט אין להם כסף להחזיק מועדון כמו מכבי"
כסף? זאת הבעייה? ברצינות? העמדתם כבר קבוצות מוכשרות ומצליחות פי אלף בשליש תקציב מה-110 מיליון ששפכו השנה.
12 פברואר 2017, 18:42
12 פברואר 2017, 19:03
12 פברואר 2017, 21:08
12 פברואר 2017, 21:43
arel123 כתב:
12 פברואר 2017, 21:49
12 פברואר 2017, 21:52
איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
מוכן להפסיד כל משחק (שלא ידיח אותנו מהליגה כמובן) רק כדי לנצח את אמארה בגמר.
וואו, ואם שגב בדרך סנסציונית כלשהי יטביע על הראש שלו, אני שם תמונה של זה מעל המיטה שלי. 4 מטר על 2.
12 פברואר 2017, 21:57
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
וואו, ואם שגב בדרך סנסציונית כלשהי יטביע על הראש שלו, אני שם תמונה של זה מעל המיטה שלי. 4 מטר על 2.
כל כך קל:
12 פברואר 2017, 21:58
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
אפשר לסמוך עליך
12 פברואר 2017, 21:58
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
אפשר לסמוך עליך
שקלתי לשים תמונה של רחם אבל זה כנראה קיצוני מדי
12 פברואר 2017, 21:59
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
12 פברואר 2017, 22:01
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
האמת שיש לי סיפור מביך בנוגע למיטה שלי..
לפני בערך.. שנתיים? קנינו את המיטה וחצי שלי ודרך שכנוע אחת של המוכר בחנות זה שאני בגיל שצריך להתחיל להביא בנות למיטה וזה בא עם בערך 5-7 דקות של דיבורים על יסחי מין.
12 פברואר 2017, 22:02
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
לפני בערך.. שנתיים? קנינו את המיטה וחצי שלי ודרך שכנוע אחת של המוכר בחנות זה שאני בגיל שצריך להתחיל להביא בנות למיטה וזה בא עם בערך 5-7 דקות של דיבורים על יסחי מין.
יסחי
12 פברואר 2017, 22:04
12 פברואר 2017, 22:06
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:וואי, אני כל כך שונא אותו.
כל כך קל:
יסחי
למה?
12 פברואר 2017, 22:06
12 פברואר 2017, 22:10
12 פברואר 2017, 22:12
Holiday_Armadillo כתב:אתם מטומטמים אם אתם חושבים שזה היה בכוונה
12 פברואר 2017, 22:12