המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:פבלו לאסו האריך חוזה בריאל עד 2020
er79 כתב:RomanR כתב:פבלו לאסו האריך חוזה בריאל עד 2020
האמת בדיחה
er79 כתב:RomanR כתב:פבלו לאסו האריך חוזה בריאל עד 2020
האמת בדיחה
ankram כתב:er79 כתב:RomanR כתב:פבלו לאסו האריך חוזה בריאל עד 2020
האמת בדיחה
אני רואה שהשטויות שפולט אלי סהר , נקלטו אצלך , למה בדיחה?
ShiriV כתב:סופו מנסה לעשות קאמבק
אחרי שנה וחצי שבהן סופוקליס שחורציאניטיס לא שיחק כדורסל, הסנטר היווני בן ה-32 מנסה לעבוד על קאמבק. בתקשורת היוונית דווח היום (ג') ששחורציאניטיס ייבחן באריס סלוניקי וינסה להרשים את מאמנה פנאיוטיס ינאקיס בניסיון להשיג חוזה, אחרי עונה שלמה שבה ישב בחוץ בגלל פציעה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5018862,00.html
הלוואי שיצליח.
er79 כתב:ankram כתב:er79 כתב:RomanR כתב:פבלו לאסו האריך חוזה בריאל עד 2020
האמת בדיחה
אני רואה שהשטויות שפולט אלי סהר , נקלטו אצלך , למה בדיחה?
כי הוא מאמן פח זה למה
er79 כתב:הרצף של המועדון בטופ וזה שהוא לקח אליפות זה לא קרדיט שהוא יכול לקחת על עצמו. גם בגאצקיס היה לוקח תואר עם אותו סגל. מדובר במאמן בינוני מינוס שלא ברור לי טיב הקרדיט שההנהלה נוצנת לו. מעולם לא החזקתי ממנו כמאמן חכם או טקטיקן. שיבושם לו.
אבל למה זה הגיע לזווית הזאת? אף אחד לא אמר שהוא חרא והמאמנים הישראלים גאוניםמקאדו 3 כתב:הוא באמת חרא מאמן , לא כמו המאמנים הישראלים הדגולים החלוציים החדשניים הערמומיים המבריקים שמש העמים המושלמים , סתם אחד .
ankram כתב:er79 כתב:הרצף של המועדון בטופ וזה שהוא לקח אליפות זה לא קרדיט שהוא יכול לקחת על עצמו. גם בגאצקיס היה לוקח תואר עם אותו סגל. מדובר במאמן בינוני מינוס שלא ברור לי טיב הקרדיט שההנהלה נוצנת לו. מעולם לא החזקתי ממנו כמאמן חכם או טקטיקן. שיבושם לו.
אז גם פיני לא מאמן כזה גדול, גם בגקציס היה לוקח יורוליג עם שאראס פארקר וניקו. לפי הלוגיקה הזאת גם אובראדוביץ׳ לא כזה מאמן גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים